|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
23.10.2007 21:41:22   
iwa
Še od mene na hitr, mi mamo riževo kašico od milupe kjer je mlek že notr in samo u easy daš vodo in konc, jest to nardim kar po občutku in Ema jo zmaže kar gosto 100ml za večerjo pol pa še joškauser posted image user posted image user posted image tko da se prov napokauser posted image user posted image user posted image
ja tole s kapljicami pa je štosuser posted image user posted image user posted image jest sm tud prvič ko sm slišala mislila da je notr točn 31 nekejuser posted image in da ma just pol še kapljice 32, 33,34... sm bla tud mal glupa, tko da user posted image user posted image user posted image

ja tud jest bi nek v kakem miru vsake toliko lovila ribe in nabirala barvo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

ajd, uživejte!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
23.10.2007 21:42:49   
iwa
aja še to bambina, sej boš kmal pod tušem, bo dragi za vse poskrbu, še malo potrpi....jest tud ne grem ko sm sama k Emo glih takrat ponavadi primejo zobki in pol tuuuuuli......ko pa pridem do nje, pa smehuser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
23.10.2007 21:46:27   
felicia
Oj

jaz tudi rabim dilerja za JUST nujno!

Bambina- user posted image user posted image user posted image  za kopanje kaj? Točno 31 kapljic!

No dreugače je dan minil kot vsak drugi, mal smo se nosili, mal smo jokali, mal smo spali, jedli prvo zelenjavo (ki ni po montiju kot pri Putkiuser posted image ). Jedel je pa krompir z veliko korenčka. Je jeel ampak smao zato ker je bil lačen in je potem še mlek dobil za počez- kakšna je to zmešnjava v želodcu! Nič čudnega da so potem taki kakci!

Drugač sem pa jaz non stop gor logirana in sem mislila da ko me ni na RR- ovi spletni strani da pol ne kaže da sem gor ampak očitno virtualno sem ker je pač računalnik vžgan.

petrazg- novembra je snemanje za Zmageca in verjetno so tudi takrat predvajanja oddaj! Vam še sporočim!

Neposredna povezava do sporočila: 2378
23.10.2007 21:47:37   
rogljicek
Jaz pa še babyfona nisem nikol vklopla user posted image  Nekak sem se mogla že od vsega začetka navadit, da sem pač za vse sama. 24 ur na dan pa tud ne morem bit okrog nje. Ampak je res da, ko se zbudi pač počaka, jaz jo pa tud hodim precej pogosto gledat. Že ztato, ker jo pogrešam, ko spiuser posted image  

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
23.10.2007 21:49:26   
rogljicek
Jaz še nisem slišala za tale Just. Kaj je to in zakaj je to tko dobr?

Neposredna povezava do sporočila: 2380
23.10.2007 22:00:33   
tejč
Jaz ravno iz "potapljaškega Snovika"user posted image user posted image user posted image user posted image  (btw.: Putka, uaaaau, to pa je nekaj zame!sam še potapljat se ne znam).
Blo je SUPER, sem tok delala, res! Prav pasalo mi je!

No, zdejle se bo prilegel polnozrnat piškotuser posted image user posted image user posted image .

BO JUTRI KERA V BTCJU? KAVICA DOPOLDNE???

ln

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
23.10.2007 22:02:26   
tejč
Rogljiček, tale jUst ima dobre izdelke. nA začetku sem bla skeptična, da je še en kao Amway varianta, ampak mi imamo nekaj njihovih stavri in so zakon.
Poglej si malo...

http://www.naturaljust.si/

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
23.10.2007 22:03:19   
felicia
tejč- za jutri čisto nič ne obljubim pa seveda je vse odvisno od ure. Je pa res da se dolgo nismo vidle majčice a neuser posted image !

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
23.10.2007 22:07:14   
felicia
a se prek njih ne da to naročit a more nujno bit kakšen posrednik?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
23.10.2007 22:07:50   
tejč
...če katera rabi kontakt ene fine gospe, ki se res zavzame in takoj pošlje izdelke, me kontaktirajte na ZS.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
23.10.2007 22:09:49   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

tejč- za jutri čisto nič ne obljubim pa seveda je vse odvisno od ure. Je pa res da se dolgo nismo vidle majčice a neuser posted image !

Jaz sicer bom na Streliški, sam ne vem točno kdaj, ampak bi loh pršla do BTCja, če bo kera ZA, tam nekje od 10. do 11.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
23.10.2007 22:13:01   
rogljicek
hvala Tejč. kakšne so pa kej cene?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
23.10.2007 22:17:45   
tejč
Joj, a nič ne piše na njihovi strani?
Npr. eterično olje materine dušice za v banjo je kar drago, ampak za prehlade zakon za nas, tudi za Ajšo, stane: cca.26 EUR 125 ml.
Tudi Olje 31 je tam nekje.
Ma, se ne spomnim...Sori...

Neposredna povezava do sporočila: 2388
23.10.2007 22:18:42   
kaya2007
Kupila sem riževo kašico od bebi-ja. Zdaj pa ne vem kako se to meša.Piše da 130ml mleka + 70ml vode +2 žlici riževe kašice.

ne oziraj se na to kar piše...naredi mleko kot ponavadi, potem pa daj not rižolino-pač toliko da bo gost tako kot hočeš. jaz dam v 120ml 2 zvrhani žlički in pol, pa ni zelo gost.

Neposredna povezava do sporočila: 2389
23.10.2007 22:24:25   
felicia
tejč- hvala!

Zdej pa počasi grem na spanje upam da bo ta noč bolj mirna!

Se pišemo!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
23.10.2007 22:27:43   
tejč
ajde.
jaz sem spila 1,5 l vode in bom celo noč lulat hodila...user posted image
zraven lahko stražim rr...user posted image
nočko

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
23.10.2007 22:30:09   
tejč
indy, so ti povedale, ne?
JAz bi tud sam nardila normalno mleko kot do zdaj, pa noter malo rižolina.PA dober tek, Mark!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
23.10.2007 22:37:32   
rogljicek
Nič ni na njihovi strani. Mene pa bolj zanimajo kreme za obraz, ker še nisem našla primerne, kljub temu, da sem jih že full zamenjala.
Nočko bejbe, tud jaz grem počasi spat.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
24.10.2007 8:51:26   
petrinja
good mornin' mommiesuser posted image .

vidte uro? madoniš danes se je pa Matevž sicer zbudil ob 6h, ampak je polneki nazaj zadrnjohal al pa je bil samo sumljivo tiho in sem pol jaz nazaj bolj trdno zaspalauser posted image , v glavnem prej je pa začel malo bolj nergat, in pogledam na uro 8.10user posted image . juuuupiiii!!! ma sem ko rožica! drgač mi že kar dajemo okrog 10h sadne kašice-sedaj imamo banano, pa zraven dam še en albert keks, in kar lepo zmažemo. mamo pa nekako na 3 dni menjavo, tako da grem danes iskat kaj drugega ( so mogoče še breskve kje? user posted image  )  zelenjavo probamo pa naslednji teden, sam zdej ne vem, a pol ohraniš dopoldanski sadni obrok in uvajaš zelenjavco popoldne, al moraš čist črtat sadje in uvajat samo zelenjavo?
jutri naju čaka še 3. cepljenje, in zraven kakšen vprašalnik kaj vse naj bi moj mali znaluser posted image . to mi je kar malo mimo, saj ima vsak otrok svoj razvoj, in pri nekaterih berem, da so šele pri 7ih mesecih sedeli z oporo, plazili pri 9ih, in tako naprej-pa so še vedno vsi zrastli, ne? Matevž sedi le ob opori ( tista blazina za dojenje je super, ker ga fajn objame ), plazi se še nič kaj preveč, nog tudi še ne daje kaj preveč v usta, si jih nekaj ogleduje, a to je tud vseuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2394
24.10.2007 8:55:49   
Majchi
Jutro!

Ste včer dolg čvekale, zdaj pa vse spita, a ne!?user posted image

Tejč, jaz lahko pridem v BTC, ker imam namen it v City Park danes. Moram Lani bundico kupit. Zunaj je mraz, mi imamo pa samo pajaca. Tok mraz pa še ni, da bi kot vesoljček hodila okoluser posted image . Ura mi odgovarja. Sicer Lana še spi, ampak bo kmal auf, jaz sem pa itak že zrihtana.

Putka, tebi pa že lep čas hočem rečt, pa vedno pozabim! Bravo, da si se spravla k pisanju magistrskeuser posted image user posted image user posted image . Ob dveh otrocih si se spravla na telovadbo pa še k magisteriju, zame sta to dva fuuul velika projekta, ki bi mi vsak posebej dal vetrauser posted image . Res te občudujemuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2395
24.10.2007 9:00:25   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: petrinja

zelenjavo probamo pa naslednji teden, sam zdej ne vem, a pol ohraniš dopoldanski sadni obrok in uvajaš zelenjavco popoldne, al moraš čist črtat sadje in uvajat samo zelenjavo?

To pa tud mene ful zanima. Po mojem sem oz. bom ta zadnja, ko bom Lani kaj druzga uturila, kot svojo joško, ampak se pa že psihično pripravljamuser posted image , mal bojni načrt delam, v glavnem razmišljam, kako in s čim začet, kako se zoorganizirat,...

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
24.10.2007 9:11:11   
kjava
Majchi, sej je prav, da ne hitiš z GH, maš še cel mesec časa. user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
24.10.2007 9:11:43   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO

Tejč, jaz lahko pridem v BTC, ker imam namen it v City Park danes. Moram Lani bundico kupit. Zunaj je mraz, mi imamo pa samo pajaca. Tok mraz pa še ni, da bi kot vesoljček hodila okoluser posted image . Ura mi odgovarja. Sicer Lana še spi, ampak bo kmal auf, jaz sem pa itak že zrihtana.

Velja. Super! Stalna zasedba, a ne, Majchi, midveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdajle Maša bere DM katalog, jaz se zrihtam, jo podojim, šibam na Streliško in pridem v BTC- a greva v uno pekarnokafič zraven Milerja-jaz moram po plenice za naše sračke, pa ne bi rada trogala po Sitiparku....

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
24.10.2007 9:35:33   
kjava
Petrinja, jaz dam Eriki malo mešano, kakšen dan zelenjavo, kakšen dan pa sadje, kar mam pri roki. Nismo še tok daleč, da bi mela dva obroka gh na dan.

A ti mu daš pa piškot vmes. Kaj pa gluten, pa jajca pa mleko pa to ?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
24.10.2007 9:51:13   
rogljicek
Dobro jutro bejbe, midve sva končno pokonci. Je mela Reya spet pevske ponoči, pa sva malo potegnili.
Jaz tud nisem ravno striktna sadje/zelenjava, ampak malo mešano. Mešam ji tudi sadje z zelenjavo, da gre lažje dol. Sem poskusila najprej s korenčkom, pa ji ne paše kej preveč; potem sem ga zmešala z banano ali jabolkom, to pa nekak gre. Včer sva pa meli jabolko z banano- je pa tko krilila z rokami, ko da bi ne vem kakšno dobroto jedla. No, saj verjetno je napram korenčku al pa bučkam.

Petrinja, tko kot si rekla, vsak otrok se razvija malo drugače, ampak prej al slej pa vsi pridejo na isto. Te vprašalniki naj bi vrednotili otroka, če je na pravi poti, kar naj bi pomagalo nam staršem, ne pa zato, da bi zdravniki kaj težil. Ti kar pogumno in bodi ponosna na svojega črvička, ne glede na to kaj zna oziroma ne zna.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.