|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
19.10.2007 21:29:57   
tejčica
Thaiss, ja, z Bernardina je. S slikami sem se pa jaz tudi matrala. Mi jih ni in ni hotlo odpret. Sem že mojmu rekla da računalnik nekaj ne štima, da do slik ne morem. No, pol se je pa on spravu v akcijo in je fora v tem da moraš kliktnit shrani in ne odpri. Je trajalo ene pol ure da je vse preneslo, pol še odzipaš in uala! So pa fuuul lepe slikice.user posted image

Majrim, po kermu koncu se pa potepaš?

Melaverde, ja, H&M, C&A, Pikapolonico, pa še kaj bi se našlo na seznamu želja. Aja, pa še vsaj eno plačo.user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 676
20.10.2007 19:45:28   
thaiss
Ojli, kje ste vse??? Smona drugo stran padle, tega pa si ne smemo dovoltuser posted image  user posted image  
Vas je kaj zeblo danes??? Kako ste oblekle user posted image  za ven???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 677
20.10.2007 21:47:28   
majrim
pikapolonica pride drugo leto v koper...so mi danes povedale tle v celju...C@A JE PA ZAKON S CENAMI...sem si celo sebi kupla dve majčki...pa kmalu spet pridemuser posted image ...izbire pa cel kup...da za nosečnice ne govorim...user posted image
...grem zdaj...samo,da vas pozdravim...jutri pa nazaj proti naši zlati izoliuser posted image ...je pa že bil prvi sneguser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 678
20.10.2007 21:56:56   
thaiss
Majrim a ti je dolgactuser posted image user posted image user posted image
Pa snegeca imate user posted image  user posted image  

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 679
20.10.2007 22:15:31   
Žana04
Večer!

Madona, zunaj je takšna burja, da bo verjetno odpihalo kakšno cunjico, ki se suši na balkonu. Škoda, da je danes pihalo, saj so bile temperature zaradi tega res nizke. Nič več sprehajanja v lahkih oblačilih...user posted image user posted image user posted image  Res ne veš, kako obleči user posted image . Danes sem Juliji popoldne oblekla kar bundo, ker se mi je zdelo, da bo drugače zmrznila. No, včasih malo pretiravam, ker sem tudi sama bolj zmrzljiva.user posted image user posted image user posted image
Thaiss, kaj pa se je zgodilo s tvojim sinčkom? Na srečo praviš, da je vse OK. Vem, kako zgleda, pri nas smo imeli že veliko user posted image , user posted image . Žan ima šele tri leta, doživela pa sem že takšne šoke, da bi me skoraj pobralo.user posted image Nazadnje celo dva meseca pred rostvom Julije, ko je bilo treba na šivanje ustnice. Še zdaj imam pred sabo Žana, ko sva ga z možem peljala v Izolo.
Potem pa me tete, none, vzgojiteljice, itd. tolažijo, češ, da bo še toliko nesreč...user posted image user posted image
Majrim, praviš, da bo Pikapolonica naslednje leto tudi pri nas. Čas bi bil, da dobimo res eno pošteno večjo otroško trgovino. Baby center in Ariel user posted image user posted image user posted image .
Pa tudi prostor za dojenje oz. previjanje v centru Kopra bi prav prišel. O tem sem razmišljala že pred tremi leti, ker je bilo pozimi res težje kar se tega tiče. Bojim pa se, da ne bo nič od tega, ker še tisti javni WC na tržnici komaj stoji pokonci.
Mož spet teži, da pišem romane... Lahko noč!
P.S.: Kaj ne razume, da sem ženska?!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 680
20.10.2007 23:19:58   
NAVT
Glede otroških trgovin na Obali je res kriza. Meni je še malo težko popokati obe frajli in se kam odpraviti z avtom, a v Izoli, razen v Soči, ne prodajajo otroških oblačil. Pa še tam nimajo kapic - nobenih, niti grdih!!! Pa toliko mamic se nas sprehaja. 

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 681
21.10.2007 11:07:45   
melaverde
ciaooo

Joj, ne omenjat kapic...mi smo še sedaj brez ker prodajajo samo volnene ?! ma kakoj naj dam 4 mesečniku volno naglavo ? ???

midva sva se včeraj  kar ornk oblekla:body z dolgimi, majčka, jopica in pokrit do ušes z dekico...v bundi se ne more niti premikat še..

sedaj se tudi odpravljamo ven, ampak mislim da bomo kar bundo oblekli..

user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 682
21.10.2007 11:12:37   
melaverde
Zdaj sem se spomnila, da ima Zrak Krst danes....upam da Enei ne bo zmrznil v cerkvi !! Pa seveda da se imate skrajno lepo na fešti !!

user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 683
21.10.2007 20:50:06   
thaiss
Zrak upam da ste imeli lep krst, čakamo fotke!!!

Melaverde jaz sem mu danes kar bundo oblekla, sej je blo komi 10°c in še burja zraven. Je pa dobil živčnega, ker se ni mogu niti premikatuser posted image user posted image

kapica- mi imamo ene dve tanki bombažni. Eno sem kupla v arielu drugo pa v H&Muser posted image

majrim si že v prelepi Izoli??

Neposredna povezava do sporočila: 684
21.10.2007 20:59:26   
zrak
pupike dober večer.. ja mi smo danes dali krst skozi.. Naš razboljnik je malce ropotal, ker je hotel spati.. ampak na srečo ni user posted image , samo njuril...je pa vse lepo šlo skozi... vsi so se spokali domov in končno imam nogice na kavču.. aaaaaaaa  kkkkkeeee lepo.. zdaj rabim samo da mi jih kdo zmasira  (ma verjetno si jih moram prej it umit..user posted image )..

Thaiss kaj sem zgubila.. kaj se je zgodilo??

Mela sem ga oblekla v vse kar si mi dala... Jaz mu kar dam eno volneno kapico.. ful lepoo.. pokrije tudi uhica..

Župnik v Strunjanu je ful faca... Je primu Eneia, da ga slikamo z njim in je reku, da nekoč bo mislu, da je slikan z božičkom user posted image user posted image , ker ima tako sivo dolgo brado.. ful faca

Majrim dobrodošla ponovno na obali..lep doma kdor ga ima., kajne.

V torek imamo posvetovalnico in drugo cepljenje.. joj prav groza me je, da bo jokal..

Vsem lahko noč in ta teden se vidimo še za briosh in kafe...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 685
21.10.2007 21:17:46   
zrak
Thaiss  sem pozabila še vprašat  koliko stane plavanje.. naš ful uživa v vodi in včasih se mi zdi kot da bi najraje zaplaval, tako močno maha z nogicam.. sicer sem v strahu ker je zima.. moram še premislit..
zdaj pa res  lahko noč

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 686
21.10.2007 21:44:37   
thaiss
zrak lepo da ste se uživali na ta danuser posted image  user posted image user posted image
plavanje stane 90 € za 10x. Naslednji termin je januarja

< Sporočilo je popravil thaiss -- 21.10.2007 21:46:03 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 687
22.10.2007 8:29:53   
tejčica
Čestitke Eneiu za krst.
user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 688
22.10.2007 12:18:48   
majrim
zrak...čestitke!!user posted image
...ja,res ni lepšega kot bit domauser posted image ...
..šibam malo pospravit ker je zaspala,pol pa še malo ven..na burjo!!!!!!!!!!!!!!!!!..jaz bom tudi šla na plavanje..user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 689
22.10.2007 14:54:24   
zrak
hvala vsem...

kje najdete tako lepe slikice...

lep pozdrav, da nas burja ne odnese na drugo stranuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 690
22.10.2007 16:56:30   
majrim
http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm....tu  jih imašuser posted image
http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=2&ziel=frech....al pa tuuser posted image
...grem kej delat,ke mi je malo zaspala...mineštra se itak kuha..user posted image
...kako je blo zrak??...se priporočam za kako slikouser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 691
22.10.2007 16:57:37   
majrim
aja...pa še nekaj...a se vam ne zdi to plavanje "malo" drago???..a ve katera,če je to samo v žusterni al še kje??

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 692
22.10.2007 21:21:34   
thaiss
Majrim plavanje je samo v Žusterni... a ti bi kr v Delfinauser posted image  user posted image  user posted image  ???
No, cena pa je kr user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 693
23.10.2007 12:30:55   
melaverde
Ciaoo,

kako ste kaj ??

Midva sva spet doma ker nama je očka odpeljal avto in voziček user posted image  Meni se tudi zdi drago to plavanje...Thaiss ne bi ti organizirala en dan v bazenu na "hitrco" in nam pokazalaključne vaje ???? user posted image user posted image

Zrak, hočemo slikice !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 694
23.10.2007 12:34:33   
melaverde
Aja, Zrak kako posvetovalnica??????????

Neposredna povezava do sporočila: 695
23.10.2007 13:37:33   
soncek78
HELLO PRIMORKE!

Naj se še jaz malo javim.

Imeli smo v soboto krst in poroko in bilo je super.. mala je ninala ves čas in ni jokala... Na kosllu je bila ves čas nasmejana in dobre volje... Sonček moj! Končno smo vse zrihtali, juhuhu!

Thaiss - Vesela sem, da je z Matio vse v redu... user posted image  

Zrak - Čestitke za Krst! user posted image

Tejčica - Kakšen lep fantek je Vid... se vidi, da se nismo že dolgo vidli.. Upam res, da pade kakšna kavica.

NAVT - Lepo, da se imate fanj... verjamem, da more biti zanimivio s tvojimi frajlicami in frajerčkom.

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

Neposredna povezava do sporočila: 696
23.10.2007 15:38:48   
melaverde
Thaiss, sem rabla pol ure da sem štekala sploh kam naj pogledam...lepo, lepo si nakupovala. Ma vprašanje:si kupila bundico in kombinezon, zakaj še puhovko ??? Ta bundicardeča ni zimska ??

Čakam, da pokažeš kaj si danes kupila user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 697
23.10.2007 17:15:08   
zrak
ciaooooooo pupike...

sonček srečno za poroko in Niki za prejem sv. Krsta..

Ja bom pokazala slike, ampak pedno jih jaz naložim bo e birman in obhajan.. user posted image user posted image

Danes smo bli v posvetovalnici in seveda je vse super..zelo napreden (ni kaj mi je podoben user posted image user posted image ).. ima 7200 g in smo veliki 65, čeprav meni se zdi da je večji..smo tudi cepli in sploh nismo jokali.. res priden..

Kako kaj jutri, se kaj pohaja???

Aja pa še to.. rekla mi je naj ga nimam preveč oblečenega.. body in ena jopica , če je pokrit je čisto dovolj., da mamice preveč oblačimo svojeuser posted image

Mela imam za ti vrnit, je oprano in čisto.. daj dokler diši..

ja plavanje ni poceni, ampak sem vseeno vedno bolj odločena , da bi šla..

Neposredna povezava do sporočila: 698
23.10.2007 19:11:59   
majrim
uff,niste nič kaj preveč zgovorneuser posted image
thaiss...ja,ne bi imela nič proti delfinuuser posted image ...bo pa za nas plavanje verjetno odpadlo...sva danes začela rihtat nov avto in bo treba kar pošteno stisnit,da bomo gurali naprejuser posted image
...vsi neki feštate...midva se nimava časa še poročit...user posted image .......zrak...zdej bi se lahko še poročila,ko ste že začeli s feštamiuser posted image
...grem očistit solato...bo jutri spet samo skakanjeuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 699
23.10.2007 21:40:30   
Sibil_
Čer!

Je za jutri kje zmenjena kakšna kavica?Da se lahko pridruživa mogoče?

No, verjetno bova na sprehodu po Kopru, bo katera tu okrog?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......