Žana04
|
Večer! Madona, zunaj je takšna burja, da bo verjetno odpihalo kakšno cunjico, ki se suši na balkonu. Škoda, da je danes pihalo, saj so bile temperature zaradi tega res nizke. Nič več sprehajanja v lahkih oblačilih... Res ne veš, kako obleči . Danes sem Juliji popoldne oblekla kar bundo, ker se mi je zdelo, da bo drugače zmrznila. No, včasih malo pretiravam, ker sem tudi sama bolj zmrzljiva. Thaiss, kaj pa se je zgodilo s tvojim sinčkom? Na srečo praviš, da je vse OK. Vem, kako zgleda, pri nas smo imeli že veliko , . Žan ima šele tri leta, doživela pa sem že takšne šoke, da bi me skoraj pobralo. Nazadnje celo dva meseca pred rostvom Julije, ko je bilo treba na šivanje ustnice. Še zdaj imam pred sabo Žana, ko sva ga z možem peljala v Izolo. Potem pa me tete, none, vzgojiteljice, itd. tolažijo, češ, da bo še toliko nesreč... Majrim, praviš, da bo Pikapolonica naslednje leto tudi pri nas. Čas bi bil, da dobimo res eno pošteno večjo otroško trgovino. Baby center in Ariel . Pa tudi prostor za dojenje oz. previjanje v centru Kopra bi prav prišel. O tem sem razmišljala že pred tremi leti, ker je bilo pozimi res težje kar se tega tiče. Bojim pa se, da ne bo nič od tega, ker še tisti javni WC na tržnici komaj stoji pokonci. Mož spet teži, da pišem romane... Lahko noč! P.S.: Kaj ne razume, da sem ženska?!
|