|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
23.10.2007 14:44:15   
Mamathea
Bravo nemrak, bravo Žana to je bilo pa tako hitro, da sploh ni za verjet. Res super krasno. Veliko cartanja, dobrega dojenja in toplih poljubčkov jima želim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa imamo še eno novo deklico, se mi kr solzice utrnejo ob vsaki taki novički, mi pa bomo še malo počakali pa bo.
Joj, ko se takole zavem, da bo kamlu treba it rodit in da bo detece zunaj me kr pr srčku stisne in si želim, da bi bilo vse ok in da bi bil sam porod uspešen in čimmanj boleč. Seveda vsem ostalim želim enako in za vse močno stiskam pesti.
Danes imam nonstop hojo do wc-ja in nazaj, pa spet wc... Res pestro dogajanje, ni kaj, upam, da ponoči ne bo tako.
Držte se v tem turobnem popoldnevu in imejte se lepo.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 401
23.10.2007 14:44:26   
jooly
britanka... kako bosta dala vidva ime vajini štručki - slovensko al angleško??

debeluška30... če bi res rada, da ti pomorim vse rože, ... ok, lahko ti sporočim naslov, kam jih pripelji user posted image

nayya28... drevo življenja...hmmm...nekak si ga ne upam kupit user posted image  se mi zdi, da bi blo preveč simbolike v tem, da mi še drevo življenja crkne user posted image

Grem papcat. Tašča je rižotko prpravla, da grejo kilce lepo konstantno gor.user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 402
23.10.2007 14:47:02   
Laubica
NEMAK-ČESTITKE ZA PUNČKOuser posted image user posted image user posted image user posted image IN TEBI KO SI TO TAKO HITRO UREDILAuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 403
23.10.2007 14:47:32   
manca
Čestitam Nemrak za tako hiter poroduser posted image user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 404
23.10.2007 14:59:18   
slovenka
punce, jaz sem junijka 2008. saj vem, ve ste mojstrice v primerjavi z mano... pa mi je tako veselje brat tudi vaš forum. In me zanima, ali se vam je zelo vleklo recimo od 6t, kjer sem sedaj jaz, pa do 40., kjer ste sedaj ve? Jaz si še predstavljam ne, da mi bo buši res zrasel in da bom res šla rodit. Ste se ve podobno počutile?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 405
23.10.2007 15:07:11   
TANTRA
Pozdravljena,

meni se na začetku ni vleklo...Bolj sem pričakovala preglede in ultrazvoke...Zdaj na koncu pa se mi že od avgusta tako vleče, da komaj čakam...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
23.10.2007 15:07:17   
potepinka
user posted image user posted image user posted image user posted image NEMRAK ČESTITKE ZA MALO ŽANO IN ATIJU SEVEDA TUDI!!!!!
končno si rešena

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 407
23.10.2007 15:15:40   
tintin
Verjet ne morem, da je Nemrak že rodilauser posted image user posted image Čestitke še tukaj obema puncama!
No, midva sva se pa danes odločila, da greva danes v kino Petelinji zajtrk gledat. user posted image Če že v P ne gremo, bomo šli vsaj v kino....
Moj user posted image je pa čisto nagužvan v trebuhu, če se pogledam od strani, izgleda kot da bi kakšno kvadratasto škatlo pojedlauser posted image , tako imam trd trebuh in hecne oblike, pa seveda veselo dol tišči, da sem ja non stop na wc-ju...

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 408
23.10.2007 15:21:54   
lorch
Nemrak čestitamuser posted image user posted image user posted image
In vsem ostalim želim da bi se porod hitro odvijal ( pa NE PREHITRO seveda)

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 409
23.10.2007 15:26:00   
ajtak
Draga nemrak zelo, zelo, zelo sem vesela zate, ker sedaj ze stiskas svojo Zano! Vesela sem, da je slo vse kot si planirala, malo prej in dovolj hitro! Upam, da se izognete zlatenci in bos kmalu spet doma!!!  Iskrene cestitke tudi vasi "big sister" in atiju!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 410
23.10.2007 15:35:57   
scubadiver
Joj draga NEMRAK ti si pa imela srečo. Kako sem vesela zate. zjutraj sva še klepetali, potem pa pridem po MŠ in potepanju domov in evo, ti že stiskaš k sebi svojo deklico. Vse čestitke za tako hiter porod, seveda pa predvsem čestitke za malo princesko. Kar na jok mi gre ko razmišljam. user posted image user posted image  Vsem želim predvsem zdravja, sreča in lepi trenutki pa itak pridejo. Sem ti pa kr mal fouš, priznam user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 411
23.10.2007 15:50:11   
scubadiver
Kar se pa tiče rož tudi jaz nimam prav velike sreče in talenta. čeprav moram rečt da edino kar mi je fenomenalno uspevalo so bile orhideje, dokler nismo dobili mačke ki je vse pomorila. Celo tako zelo so mi uspevale, da je ena naredila še eno rastilno in cvetela v obeh nadstropijih. Ko sem šla vprašat v cvetličarno kaj naj naredim, mi sploh niso verjeli, doker je nisem slikala in prinesla sabo slikce.
Nayya orhideje rabijo svetlobo brez direktnega sonca, nikakor ne smejo biti v bližini sadja. Recimo če imaš pod njo košaro jabolk se bo orhideja sčasoma posušila oz. vsaj ne bo cvetela. Vmes med lončke daj kamen, da je notranji lonček dvignjen in bo s tem vzela samo toliko vode kot rabi. To je na hitro kar se spomnim nasvetov. Trenutno pa pri nas uspeva samo en velik kaktus, majhnega je pa ubila mačka, tako da tudi majhni kaktusi niso varni pred njo, kaj šele rožice. Ah ja....

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 412
23.10.2007 15:54:03   
kanarka
Tole je pa res novička. Nemrak čestitke user posted image user posted image user posted image . Cel dopoldan že imam prižgan RR, pa sem šele zdej prišla do nove zemljanke. Bravo in Žana dobrodošla.

Jooly, tut js sem morilka rožic, čeprav jih imam zelo rada. Vse mi pocrka, zato pa zdej kupujem samo suho cvetje. Najbolj ziher. Pa še tisto se mi po določenem času usuje.

Naj vam povem, da je ta Španija kr radodarna kar se pomoči otrokom tiče. Grem v petek na posvet k eni, ki je pred letom dni rodila, da mi pove vse poti, ki jih moram prehodit. Skratka ob rojstvu dobiš 2500 EUR +  vsak mesec do 15 leta po 400 EUR. Prav nisem mogla verjet. S tem, da bomo naši pač potem uredili 2 državljanstva, kar bo tudi najbolj praktično.
In pol Slovenija govori o vzpodbujanju natalitete? Španci se zavedajo, da se je rodil bodoči davkoplačevalec. In več jih je, boljše je za njih. Sej se konec koncev ves denar tako ali tako pusti državi, ker kroži.

Neposredna povezava do sporočila: 413
23.10.2007 16:04:16   
scubadiver
VAU Kanarka to je pa res radodarno od Spanije user posted image . Bi bilo prav treba povedat nasim dragim oblastem. A ce pridem samo rodit tja tud dobi drzavljanstvo in vso to pomoc? user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
23.10.2007 16:21:11   
GB
NEMRAK : cestitam tebi in angelcku Zani . Zelim vama in seveda celi druzini veliko srece, ljubezni, cartanja in zdravja . CESTITAM , CESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

JOOLY : Ime bom dala mednarodno ( vsaj mislim ) . Ce bo fantek bo LUCAS, ce bo pa punca bo pa TIANA. Tko da mislim ,da ta dva imena nista ne angleska ne slovenska neki vmes user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 415
23.10.2007 16:22:26   
kanarka
Sej Scuba, če bi blo tko na izi, bi se js kr v Nemčiji sproti ustavla pa rodilauser posted image . Tam baje dobijo kr eno orng vsoto za dojenčka. Sicer nisem ziher kolk, mislim pa, da se je govorilo o 50.000 EUR. Ni švoh, a ne. Ampak mam rajš to na obroke, ker bi drugač že kr sproti vse zapravli.

Neposredna povezava do sporočila: 416
23.10.2007 16:25:01   
kanarka
Velika Britanija...jaz sem tut imela dileme in trileme glede imena. Pa sva se na koncu zedinila na eno najbolj zlajnano in staro ime: SARA. No, bolj se je moj odločil in ni več popustil. Mi je pa tvoj izbor zelooo všeč.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 417
23.10.2007 16:33:00   
sonček5
NEMRAK iskrene čestitke za malo Žano. To je bilo pa res ekspresnouser posted image user posted image user posted image . Želim vam čimveč užitkov in srečeuser posted image .
Tantra sem vesela zate da je vse v redu in naj tako ostane.

Sonček5

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
23.10.2007 16:34:24   
nicolina
Ja bravooo nemrak, toje šlo res hitro, čestitke za Žanouser posted image user posted image user posted image

Jaz moram reč, da meni rože kar uspevajo pa nimam nobenih posebnih gnojil, samo z vodo jih zalivam. Morda imam pa srečo. user posted image

Uau kanarka, to je res radodarno od države, pa tudi lepo ime si izbrala, mi je všeč. user posted image
Jaz sem tudi slišala, da Nemčija da tudi veliko ob rojstvu otroka.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 419
23.10.2007 16:36:38   
Špelka
nemrak - iskrene čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uh - to je blo pa res hiiiitrrr! Zdej pa vrsele trenutke z malo princesko ter ogroomnoo poljubčkov in objemčkov! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 420
23.10.2007 16:48:44   
potepinka
kanarka-tole je pa dober glede denarja.Glede imena Saro imam tudi jaz hči in mi je še danes fuuul lepo

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 421
23.10.2007 17:16:48   
soncek.djukelica
Punce, ste pa res pohitele! Še en teden je do novembra, pa vas je že 6 ali 7 odšlo v Rim! user posted image  
Pol smo pa že decembrke na vrsti!user posted image
Vse dobro vam želim!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 422
23.10.2007 17:23:56   
scubadiver
Soncek.djukelica najprej smo interno pobirale stave katera bo prva med novembrkami. Zdej pa lahko začnemo pobirati stave katera bo sploh počakala november user posted image  Hvala ti za dobre želje user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 423
23.10.2007 17:42:46   
TANTRA
Evo princesko Žano:C:\Documents and Settings\marko\My Documents\My Pictures\Kopija od Taša(7).jpg

Neposredna povezava do sporočila: 424
23.10.2007 17:46:26   
Mamathea
Dober dan oz. od mene dobro jutro

Sem se mal vlegla na kavč, da bi si spočila in glej ga zlomka me je zmanjaklo za dobro urco in pol. Ne morem verjet, pred nosečnostjo nikoli, ampak res nikoli nisem spala popolodne, zdaj pa vedno več. Jah kaj čemo, tako pač to je. Telo potrebuje svoj počitek in treba mu ga je dati.
Glede rožic, sem pa tudi jaz bolj "lesena" in mi skoraj vsaka crkne, izjema je ena dracena, ki mi raste že 7 let in je že "orng" velika. Jah kaj moremo, vsi pač nismo za vse. Je pa pri nas doma podobna situaciji kot pri "scubadiver", saj naš maček "poje" vse rožce, vključno s kaktusi, še kaktusa "taščin sedež", ki je res zelo oster in špičast se je lotil, tako da imamo sedaj okenske police, na katerih počiva on kar prazne.
Še vedno držim pesti, če se še katera od "novembrk" matra na porodni mizi in upam, da nas nekaj pa le še zdrži zares do novembra. No js grem tudi danes zvečer v kino z mojim user posted image .
Lepo se imejte, pa ostanite še 2v1.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?