|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
23.10.2007 11:21:17   
ajtak
user posted image  nemrak, saj bo slo!!!

Narascaj, jaz grem navadno v laboratorij celo 2 dni prej (je pa res, da sem iz Ce). Tokrat pa mi je G. rekla naj grem kar en teden prej, mam pregled v pon. 5.11. pa je prej vikend pa 1.11. skratka ziher je ziher, ker mi bodo tretjic tokso testiral pa kri in vodo pa se ene preizkave, k niti ne vem kaj...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 376
23.10.2007 11:34:43   
potepinka
Dober dan!

user posted image user posted image user posted image nemrak-super,da bi šel porod čim lažje,ja danes boš ponovno mamica ni kaj,pa srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image

mamathea-Ja tale tvoja G je pa tudi meni čudno,jaz od 35t naprej imam vsak teden pregled.
Ja glede hrane tudi jaz kar naprej jem včeraj sem ob polnočo zraven RR jedla kruh,pašteto in sadni jogurt,prej 2 pudinga in tako dalje.Apetit za znoret.
No hvala bogu sem do sedaj vuser posted image  pridobila le +8kg

Naraščaj-Men je pa nazadnje vzela vodo in kri v 34t zdaj pa nič večuser posted image ,mi je tole mal čudno,zakaj tako poredko

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 377
23.10.2007 11:41:56   
naraščaj
Potepinka, men se pa zdi, da mi vodo vsakič pregleda. V 34t mi jo je, zdaj 37t opet. Vedno plazim en dan prej v laboratorij.
Ajtak, kadar sem pa za tokso dajal sem tut jaz hodla vsaj 3dni prej.

Nemrak, drži se.

Zdaj pa šibam v CE

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 378
23.10.2007 11:55:42   
TANTRA
Najprej top novičko, nemrak gre v porodno in upa, da bo kmalu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEMRAK BO DANES MAMICA NOVE PRINCESKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ji kar mal fouš.....user posted image ker moram čakat tega Lukca...Drugače sem pa jaz naročena kar na tedensko kontrolo in seveda pred pregled opravit ctg in dat vodo....
Ko bi vsaj tale polna luna kaj prinesla.....

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 379
23.10.2007 11:56:53   
barika
Nemrak držim pesti za čim lažji poroduser posted image user posted image user posted image

jaz imam preglede na 14 dni, v petek imam pregled v 38 t. pa ne vem...a lahko pričakujem kak UZ, al bom spet gotova v 2 minutahuser posted image , pa še CTG-ja mi ne bo delala
a katera ve, kok je po 38 tednu...1x na teden pregled al kok.... men ni nič več jasno, mi pa od začetka nosečnosti za vsak pregled pogleda vodo (moje bakterije nočejo it stran od mene, tak da se še z mojim cartama user posted image ne večuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 380
23.10.2007 12:12:40   
Mamathea
Močno stiskam pesti za "nemrak" in upam, da je princeska počasi že na poti v ta naš lepi svet. Meni moja gin. vsakokrat pregleda vodo, saj sem bila do sedaj (danes dopolnila 36.t) na pregledu 5x. Res je čudno, da sem sedaj naročena šele čez 3 tedne, ampak tako pač je, oni že vedo.
Danes me nekam čudno napenja vse skušaj, bo treba it spet mal na "prestol" sedet in se poskušat olajšat. Bakterije v urinu imam pa tudi jaz skoz prisotne. Lep dan še naprej.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 381
23.10.2007 12:19:46   
jooly
kot vidite danes jaz kuham user posted image  

nemrak... jaz sem jo kuhala že ob 4h zjutraj, pa RR ni delal, tko da mi ni zavrela user posted image . Ne morem pa ne morem spat. Prebrala sem celo knjigo do konca, prelistala vse možne kataloge (Quelle, Neckermann... pa so kr debeliuser posted image ), rešvala križanke... Grozna se zdim sama seb...user posted image
Ampak zdej berem naprej, da maš že druge vrste zabavo user posted image . No, fajn uštimi!! Držim pesti, čeprov prste komej še skup stisnem, tok mam zatečene user posted image

Dobro jutro in hvala za kavico.
Jaz sem pa danes spala ko ubita do 9,20

kr na jok mi gre ko berem tole user posted image

jaz imam posteljico, ki so odspodaj reštke, pa so blazine vseeno lepo postavljene in deluje, a mislite, da bi morala dati čist ravno podalogo?

jaz mam tud postelco z latoflexom spodaj, pa mi čist ok dela iangelcare tko da ne mislim nič podlagat

Pa še ena anekdota z rožicami... Zdej prot koncu nosečnosti me je neki popadlo glede rož. In ne bom prov na dolgo in široko razlagala, da je moj smisel za rože na precej nizki ravni. Če povzamem – če vam kdo reče, da umetna roža ne more crknt – prneste jo k men, pa bomo vidl!!!
No, vsa obupana grem v vrtnarijo (ker so mi pač spet vse pocrkale, sem nesla prazne lončke – da bi vsaj velikost zbrala ta pravo). In s teto ugotavlava kaj hudiča je pr men za eno sevanje, da tud kaktus umre. In med pogovorom enkrat vmes ona men: »…pol pa tist dan, ko jih boste pognojil…« čak mal, kakšen gnojil, kdo gnoji, jst NIMAM GNOJIL IN NE ZNAM GNOJIT!!!!
 Tko da – od današnjega dne so vse moje rože na infuziji. Ne se smejat, ampak vsaka ima zapičeno v zemljo ampulco z zdravili, ker "GOSPA, A VI SAM OD VODE ŽVITE"??? - to me je vprašala cvetličarka user posted image

Oh ja…

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 382
23.10.2007 12:29:08   
ninocka
Samo na hitrco, da zazelim Nemrak vse najlazje, najhitreje in najmanj bolece!
Pa da bo cimprej cartala svojo pupiko
user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst mam danes govorilne za tamalega, pol grem pa do mojih, tko da se oglasim zvecer. Upam, da bo ze kaj lepih novick user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 383
23.10.2007 12:37:03   
potepinka
IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA

Najprej top novičko, nemrak gre v porodno in upa, da bo kmalu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEMRAK BO DANES MAMICA NOVE PRINCESKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ji kar mal fouš.....user posted image ker moram čakat tega Lukca...Drugače sem pa jaz naročena kar na tedensko kontrolo in seveda pred pregled opravit ctg in dat vodo....
Ko bi vsaj tale polna luna kaj prinesla.....

Jaz tudi čakam na polno lunouser posted image user posted image user posted image

barika-Jaz sem začela z CTG v 37t in zdaj imam 1X tedensko
glede bakterij pa se ne sekiraj,po večini so prisotne pri vsakiuser posted image  tako je meni razložila G
Jolly-user posted image user posted image  ampak jaz sem se vseeno nasmejala tej tvoji zgodbi z rožami

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 384
23.10.2007 13:03:54   
GB
Jolly - tole z rozicam je pa tko , kot da bi jest pisala. Meni so roze spanska vas , docim moja mami je pa cist utrgana na roze user posted image . Jest mam v hisi ene par umetnih roz in to je to .

Nemrak : drzim pesti in vem ,da bo vse v redu. Joj jest bi sla tud v Rim tale trebuh mi pa nic vec ni vsec. Hocem dojencka user posted image user posted image .

Vceraj je pa prsla patronazna na obisk in sva klepetali skori dve ure. Prav prijetna gospa no . Zvecer sem pa mela z materinsko solo ogled bolnisnice in blo je prav fajn user posted image user posted image user posted image . Pokazal so nam kako zgledajo aparati, epiduralna , pojstle . Kar se mi je zdelo ful zanimivo je to ,da ko se dojencek rodi mu dajo na nogico " varovalo" . Podobno kot v trgovini s cunjam edino ,da je manjse. To pa dajo zarad tega ,da dojencka ( boh ne dej ) kdo ne odnese. Ce bi kdo kej poskusal bi zacelo piskati pri vratih . KLJub temu ,da je dojencek non-stop pri mamici to dajo zaradi preventive user posted image user posted image user posted image .
Meli smo tudi sreco ,da preden smo mi prisli je ena mamica rodila puncko v bazenu in nam je dovolila ,da smo jo pogledal. Joj kok je bla fletna pa pridna . Ime ji je dala CLOE in je bla tak angelcek .
Komaj cakam , kdaj bom jest na vrst. Moj dragi je bil tud cist iz sebe ko je videl dojencka .

No toliko za sedaj , lep dan in vso sreco na pregledih in ce se kaksno se odloci oditi v RIm .

Neposredna povezava do sporočila: 385
23.10.2007 13:07:00   
Laubica
Nemak -user posted image user posted image user posted image čestitke tudi jaz sem ji malo fauš,no pa saj bom že enkrat jaz tudi na vrstiuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 386
23.10.2007 13:23:16   
tintin
Bravo za Nemrak - wow, na poti v porodno.user posted image
Jaz bi tut..........user posted image
Ampak razen trdega trebuha ni nobenega znaka...jutri imam ctg pa bomo videli, če se sploh kaj dogaja...pomoje ničuser posted image
Kar iz včeraj na danes sem postala nestrpna in bi že imela tega našega dojenčkauser posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 387
23.10.2007 13:35:59   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image Nemrak user posted image user posted image user posted image , Nemrak, drži se user posted image user posted image user posted image
Jolly, jaz ti z veseljem odstopim vse rože tega sveta. Moj je fulll nor na rože in mi jih skoz neki dam vleče, pa še nobena noče "crknit". Tko da za vsak "svetek" dobim rože od mojga in dobim kar ošpice, samo ko jih vidim.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 388
23.10.2007 13:45:40   
Alina_alin
U, Nemrak, upam, da ti gre čimhitreje in čimlažje !
No, jaz s pregleda. Vse bp. CTG - črta za popadke - čisto ravna - je bilo cel čas 0 ali 1 user posted image user posted image Torej nič akcije. user posted image user posted image
Hematopan pa mi je svetovala, da naj jemljem med jedjo in ne v kombinaciji s C vitaminom, saj je očitno bila reakcija s C vitaminom pri meni tako močna, da me je bolel trebuh. Me je pa kar strah spet vzet te tablete.
In z G  se več ne vidiva. Nasl. teden je ni, me je pa naročila še 2.11. k nadomestnemu na ctg. Če ne bo kaj prej...
Me je kar stisnilo, ko je rekla, da se več ne vidiva.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 389
23.10.2007 13:53:14   
Tanayya29
upam,da se nemrak ne matra preveč!!
no,pa se je začelo .....

jolly jah rože,glede tega sva si kr podobne..jaz mam tko rada orhideje,pa kaj ko mi vsaka crkneuser posted image (pa imam notr tut gnojilo),pol pa nardim kot mi rečejo,pa čakam par mesecev da bojo novi cvetovi,pa nč ni....user posted image user posted image
zadnjič sva kupla drevo življenja pa kar dela.
ctg imam jaz vsak teden od 36 tedna dalje,vodo dam skor zmeraj,če s sestro ne pozabiva..
danes sm tudi jaz vidla v porodnišnci full dojenčkov,so jih pripeljal na slikanje kolkov.sami luškani..sm pa mal gledala kako so oblečeni,in so mel vsi kombinezončke več al manj...
no,potem sem šla še v dm in sm kupla še zadnje stvari za dojenčka,za 10 plenic(bombažnih)sm dala 10,5 evrov,ane,da to je kar pocen,vsaj zdi se mi?prejšnjo rundo sm dala 16 evrov za 10 plenic v pikapolonici...
tintin,ti ki si iz Kranja,a so porodnišnco mejhn prenovil?Vsaj tist del,k takoj prideš notr?taki fajn fotelji so..sej sm bila mesec nazaj,pa nism opazla tega,sm tok hitr šla čez..danes sem bolj podrobno opazovala...drugače pa sem bila nazadnje tam 4 leta nazaj...
mamathea,ah nič se ne sekiraj glede kg...kaj pa jih tok briga?sj jih boš ti dol spravljala,ne one...
jaz mam tud že plus 16 kg,pa mi je rekla včeraj sestra še eno potem pa dosti...jaz mam pa ravno zadnje dni tak apetit,da sam mečem vase...lačna pa ne mislim bit...ane?

joj,držim pesti za nemrak...verjetn zdj potiska,pritiska,diha...samo,da bo čimmanj boleče...

mi je blo danes zanimivo,ko je rekel anasteziolog,da je ultiva stokrat bolj močna kot morfij,no...upam,da se jaz potem ne grem zadevat ampak rojevat..
malo za šalo pa malo zares!

user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 390
23.10.2007 14:05:59   
ajtak
Full sem neucakana a so ze kake vesti o nemrak??

Potiskaj punca, zdaj gre zares! user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 391
23.10.2007 14:07:13   
tintin
Nayya - ja, jaz sem iz Kranja. Porodnišnica je delno prenovljena kakšni 2 leti - no vsaj kar se tiče porodnih dob in čakalnice v avli. Meni so prav super fotelji v čakalnici, dost udobno čakanje na preglede omogočajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 392
23.10.2007 14:08:42   
Nana Liza
naya28- a si bila v P na pripravah za Cr, ali se pa motim, se mi zdi, da je ena omenjala. Mene tudi to čaka, kako izgleda, če si bila?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 393
23.10.2007 14:14:32   
TANTRA
TOP NOVIČKE........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemrak rodila ob 13.26 Žano, težko 3060 g in dolgo 50 cm.....
Mami in oči sta presrečna...

Pa je res pohitela in iskrene čestitke.....

< Sporočilo je popravil TANTRA -- 23.10.2007 14:15:33 >

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 394
23.10.2007 14:16:09   
DEBELUŠKA30
Nayya, če se ne motim, si ti rekla, da si zaposlena v vrtcu? Dej mi prosim povej, kam je to podobnouser posted image ?
Hči pride danes iz vrtca, ob 11.45 uri, pomeni takoj po kosilu! Prvo kar je rekla je blo: Mami jaz sem lačna, kako lačna, če si ravno od kosila, pa pravi da je blo premal in da jim ni dala dodatka, ker dva fanta že cel dan nist pridna. Da jim že pri zajtrku ni dala dodatka, niti pri kosilu?!
Kaj ti praviš na to, kot zaposlena v vrtcu? Čez 150 EURov plačujem vrtec, pa mi otrok lačen hodi domovuser posted image !
Tko sem besna, da bi se obrnila kar na ravnateljico vrtca, ampak bom zjutraj najprej govorila z vzgojiteljico. Ko zjutraj otroka pripeljem, pa komaj dobro jutro reče,ko ma polna usta in se baše-vzgojiteljicauser posted image ?
Sorry, če sem mal zamorila!

Neposredna povezava do sporočila: 395
23.10.2007 14:18:16   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image  NEMRAK ČESTITAM user posted image user posted image user posted image , TO JE BLO PA HITR!
user posted image user posted image user posted image  SUPER user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 396
23.10.2007 14:19:26   
Nana Liza
Nemrak- Čestitke in seveda tudi mali Žani!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako hitro je šlo!

Neposredna povezava do sporočila: 397
23.10.2007 14:20:35   
kesi
Čestitam mami   in  Žana  !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KESI

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 398
23.10.2007 14:28:27   
Tanayya29
nana liza ne jaz sem bila na posvetu za ultivo pa še enkrat za ea..

nemrak jaaaaaaaaaaa bravooo je pa res šlo hitro..vse čestitke mali Žaniuser posted image user posted image in družinici....

kako lepa novica,ma ne morem verjet,da je prej še pisala!

debeluška ničemer ni podobno tole!!!!ti se kar lepo pogovori z vzgojiteljico!!!nujno!!!to,da pa pri hrani mutijo je pa nedopustno...
boga hčerkica lačna,se mi kar smili...pri nas vedno damo,če so otročki še lačni,če pa slučajno zmanjka pa v kuhno pokličemo.Maš vso pravico,da si jezna!in kr pogovori se z vzgojiteljico....

joj,jst sm tok vesela za nemrak....fulll lepo....bravo bravo bravo....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu kesi)
Neposredna povezava do sporočila: 399
23.10.2007 14:36:14   
jooly
nemrak... jst sem se sam za eno urco mal dol vlegla, a lej jo punco na svet!!!! Bravo, kaj druzga!!!! Da bo le zdravo !!!

user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?