Eca
|
Hej! Tukaj izgubljena . Zgleda, da imamo pri nas enega izmed manjših "otrok". Naš Mark ima namreč 91cm in 13kg, noga 25. No, saj tudi ata in mama nista ravno pri tavelikih ali pač (161cm in 183cm) Mark ima še vedno zvito nogo , danes je sicer šel prvič v vrtec po mesecu dni in to z longeto. Longeta ga bo spremljala do novega leta.... ali še dlje, če mu uspe slučajno kljub longeti kakšen zvin. Glede živalskih vrtov vam moram povedat, da še jaz z otroci nisem bila , sicer kot otrok smo bili s šolo v LJ., in enkrat sem bila v Budimpešti. Ta mi je ostal v zelo lepem spominu, samo zdaj z otroci je še malo predaleč. Glede oblačil in obutve jah, ne vem kje na lestvici se sučem, samo zdaj ko sta dva otroka sem lahko tudi ob "plačo" (ki je sicer nad slo povprečjem), ko plačam še vrtec, plenice in ostalo "kramo". Ja in tiste ki se tolažite, da bo še drugi ponosil.....to je samo pesek v oči. Jaz tamalemu ravno tako kupim še kakšno majčko, pa hlačke, pa nogavičke, pa jaknico.......potem pa ugotovim, da kljub temu da sta rojena približno isti letni čas, sta po rasti popolnoma različna (tamali tavečjega nese po velikosti za 3 mesece) in potem polovico stvari od tavečjega sploh ne morem uporabit . Strah me je kako bo ko tamali shodi. Upam, da ne bom rabila vseh čevljev in copat kupovati. Tudi mi namreč ne šparamo pri čevljih in copatih, tako da resnično upam, da bo tamali kaj ponosil. Sicer pa ni bil moj namen, da pojamram. Fino vas je brati, samo meni ne znese kaj dosti pisati, sploh zdaj ko sem bila sama z obema doma. Ta teden nam je pobegnil še ata na službeno pot v Kanado in sem itak "pečena". Zdajle čakam na razočarane gospodinje (to je edino kar gledam, če prej ne zaspim), sicer pa TV zame sploh ne obstoja več. Spet jamram.....se opravičujem in obljubljam, da ne bom več . Lepo se imejte! Eca