|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
18.10.2007 19:45:36   
bobek05
jakaracman, PIA kateri ZOO je zdaj boljši? ZG ali LJ? jaz sem pa ravno nekje zasledila, da je v LJ živalski vrt prava žalost in da je baje zagrebški ful boljši... Kaj torej predlagate?

Bomo pa šli 1x v teh dneh ali spomladi v park dinozavrov v Avstrijo, ker je nor na dinozavre. Smo mislili že iti prej, pa vedno kaj pride vmes (ponavadi kakšna Anejvea viroza)...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
18.10.2007 21:15:50   
pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Kava bo. Enkrat bo.

mič...kdaj bo kava? daj pridite k nama med počitnicami dopoldan, bom mal skup zmetala stvari, da bodo lahko razmetavali user posted image ...čez dober teden...mič, meceno, bobek, katerakoli druga, ki takrat ni v službi...javite se mi na zs, da se dogovorimo in pridite, ma ni vrag, da ne bi imele 1 dopoldneva fraj za kafe user posted image

ja, meceno, seveda vas berem...sam pri nas dogaja toliko, da ne vem, kaj naj napišem user posted image

pove vse, plenice še pridno nosi, zvečer še tudi pije ene 3dl mleka z vodo po flaši, oblačila ima 86, čevlje 23, lasje so po poletnem striženju spet na "normalni", beri dolgi - mami všečni dolžini user posted image  v vrtec rad gre, bolan še ni bil nič (ok, iz nosa bo spet do pomladi teklo, ampak če je to vse, naj le bo)...aja, motorji, to pa je tisto, kar mu požene kri po žilah user posted image

Nič, dajte si planirat no in se kaj oglasite okoli user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
18.10.2007 22:06:12   
Anonimen
Evo, bo user posted image .

Drug teden, v torek popoldne - ok? Ali četrtek popoldne?

Mičica ima dobrih 16 kil. Meni je tu mač.....kako je pri vas?

Zoo v Zagrebu mi je prijetnejši.

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1928
18.10.2007 22:15:49   
PBJ
jaz sem pa ravno nekje zasledila, da je v LJ živalski vrt prava žalost i

Mi smo bili julija tam, pa sem bila kar malce razočaranauser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
19.10.2007 8:30:13   
jakaracman
Mi mamo dobrih 12 kg smo bolj suhcani in 94 cm- manekenka(oči je 190+ mami 180) kaj čmo smo velikiuser posted image
Glede živalc pa takole naša uživa v enem in drugem.Živali ima več ZG cena vstopnice je 20 kun, asfaltirane potke( lahko rineš voziček), šipa pred kletkami tako da ene živali lahko  res vidiš od blizu igrala so pa zunaj v parku. Splača se videt oba.V lj pa se mi hodimo tudi samo igrat, pa preganjat pujseke.Zg ima  luštno internetno stran.Ni pa nič za dol past ( ne v enem ne v drugem) jaz sem samo predlagala lušten izletek.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
19.10.2007 16:24:08   
lonapo
Živjo,

naš Nejc ima 13,5 kg in cca 98 cm. Jah tudi midva sva velika (186 in 178 cm).

Drugače sem pa ravno iz službe, utrujena 100 na uro, pa še nekaj dela me čaka.

Uživajte!
Lona

Neposredna povezava do sporočila: 1931
19.10.2007 19:59:25   
bobek05
Bomo šli pa oba pogledat... Sem spraševala zato, ker sem slišala nekaj kritik na LJ zoo.

Mi imamo 14,3kg in cca. 100cm ali pa kak centi več (ga že nekaj časa nisem merila - se orientiram po cotah). Smo na konf. št. 104. Čevlji (zaenkrat) še vedno 28. Anej je v pasu dokaj suh, drugače je pa močne konstrukcije - s tem mislim na to, da ni suhcen, ampak kar precej močan (ne kot olepševalnica za debel, ampak močan kot popaj user posted image )... Aja, pa avtosedež imamo tudi že ta večji od 15kg dalje (Romerja)...

Kar se pa najinih velikosti tiče - jaz vso stvar dol vlečem, ker nisem bogve velika - povprečnih 168cm, moj jih ima 200cm, ampak naj omenim, da pa imam visok "rastni gen", ker sem od žensk v naši familiji največ dobila od atija (185cm) in sem za več kot 10cm večja od mame...
Hja, če še niste pogruntale, v naši familiji ženske padamo samo na visoke moške user posted image  Med mamo in atijom je 28 cm, med mano in mojim 32 cm in med sestro in njenim 31 cm razlike v višini ... user posted image  Delamo na velikih Slovencih... user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
19.10.2007 20:04:40   
bobek05
PBJ, tvoj me je zdaj glih klical... Malo je zalutal. Vidiš je že preveč časa minilo med Juretovim in Aninim krstom, pa je pozabil kje se mora peljat. user posted image  Zato pa ne čakaj predolgo na št. 3... user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
19.10.2007 22:19:17   
mayci
No, da se še jaz malo javim!

Če smo že pri merah, pa bom še jaz Lanove napisala: visok je 93cm ( jaz 160cm, mož pa 183cm) , tehta 13,5kg, številko čevljev pa ima 24/25.
Berem, da imate tudi ve prave korenjake in korenjakinje!user posted image

Meni je tudi ljubljanski ZOO čisto všeč, čeprav ni "za dol past". Verjetno sem ga navajena, ker so me starši že od malega vsako leto nekajkrat peljali tja in mi je pač pri srcu. Zato tudi midva najinega malčka redno voziva tja.
Bi si pa z veseljem ogledala še zagrebškega ali npr. dunajskega.

Joj, ste toliko napisale, odkar sem se zadnjič javila, da sploh ne morem napisat za vsako posebej, ker sem že vse pozabila.user posted image  

Pa še nekaj: KDAJ SE BOMO KONČNO USPELE DOBIT!? Lahko samo Ljubljančanke ali pa v Celju... No?

Pa lahko noč in lep vikend!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
19.10.2007 22:22:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Mi mamo dobrih 12 kg smo bolj suhcani in 94 cm- manekenka

Upam, da hiper vitke manekenke ne bodo več v modi, ko naše punčke zrastejo user posted image  user posted image ......sam mal ljubosumna sem user posted image

Saj Mičica ni debela, samo ena taka babuška je user posted image . Kolk je velika, pa ne vem, najbrž kar precej, ker bodije 98 kat ornk nategujemo.

Neposredna povezava do sporočila: 1935
19.10.2007 22:29:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Bi si pa z veseljem ogledala še zagrebškega ali npr. dunajskega.

Dunajski je res fantastičen user posted image  user posted image  user posted image

Krasen akvarij, nekaj nilskih konjev, levi, gepardi, leopardi,....hodijo par cm od tebe (čez debelo šipo), full pingvinov....skratka ni da ni in vse urejeno v nulo.

Če imate možnost, le pejte :)

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
20.10.2007 9:13:04   
Pia73
Naj povem, da je nam LJ živalski vrt neprimerno boljši.

Ne vem no, ko smo bili mi letos v ZG niso imeli niti žirafe, niti slona, eden od teh dveh je bil menda bolan drugega pa sploh niso imeli. Kaj pa vem, meni se zdi, da ni pravega živalskega vrta brez žirafe in slona.
Nam je res veliko bolj všeč LJ živalski vrt. Pa saj, hvala bogu, ko nam je tudi precej bližje. V Dunajskem pa še nismo bili in bomo poskusili nadoknaditi zamujeno.
Pa še to, mi smo bili kar parkrat v LJ živalskem vrtu z vozičkom in ni bilo problema.
Je pa res, da je vstopnina v ZG mnogo nižja, samo je pa pot dražja,....

Je pa mož tisto leto, ko sem rodila tamalega, starejšega sina peljal v park dinozavrov v Avstrijo. To je res doživetje za otroke, ki imajo radi dinozavre. Je pa bolje, da se gre ob lepem vremenu in ko je bolj toplo, ker se čez sezono več dogaja. Razne predstave ipd.  Tam imajo celo take hiške, da se da prenočit. Zanimivo. No, naša dva fanta sta si le ogledala. Morda dugo leto bobek05, ko bo Anej še malo večji, saj je zdaj itak skoraj že prepozno. Naš je bil star 5 let, ko sta bila tam.

Vidim, da so nekateri res veliki. Jaz trenutno ne vem koliko je velik je pa bolj med majhnimi se mi zdi. Pa saj tudi midva nisva velika.
Ima pa tavečji štev. noge 33 pri sedmih letih pa je sicer med majnišimi. Bo po meni, ko imam s 163 cm, številko noge 40,.....
Lep vikend vsem!

Ja, ja,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
20.10.2007 20:19:45   
Anonimen
No, ker smo ravno pri hvaljenju user posted image
15,5 kil
104 konfekcija - hlače 98
27 noga
visok pa je hmmm nekje proti 100 more bit user posted image

Končno smo dali skoz cel teden vrtca. Jasno je jok, ampak se mi zdi, da je v vzgojiteljici našel (oz. počasi išče) zaveznico. Kar mi je fejst všeč...

Sem za srečanje. Lahko v Celju user posted image

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1938
21.10.2007 15:27:11   
jakaracman
Jaz sem pa ravno ščistila stanovanje.( punca ki mi drugače pomaga ta teden ni mogla)Sem sama, mož je odletel na službeno pot, mala je pri babiki in jo grem sedaj iskat.Kupila sem ji tudi novo jakno, tako bolj toplo saj ji še ne bi rad puhovko oblekla, pa malo sem njene cunje stran dajala, se mi zdi da pretiravam in ima ogromno cunj, ki jih hitro preraste.user posted image No bo že.Vi ne grem v ta krog- sem se tako odločila.
Zdaj pa se bom odpeljala po mojega sončka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
21.10.2007 15:34:22   
Anonimen
Jakaracman, kako je pa tvoji punčki ime? Nisem nikoli zasledila......Ali ne želiš govorit po imenu?

Neposredna povezava do sporočila: 1940
22.10.2007 10:25:01   
jakaracman
A ja moji punčki je ime Pia.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
22.10.2007 11:18:54   
jakaracman
Kako je pa tvoji punčki ime ?

Neposredna povezava do sporočila: 1942
22.10.2007 15:20:24   
lonapo
Kako ste Julke,

jest slabo, bruham slabo mi je, samo spala bi, nič mi ne paše jest, pa še tamal je dons obupen, al sem  pa samo jest pod vplivom hormonov, še mal pa bo boljš... upajmo

Nič grem kuhat kosilo...

lp, Lona

Neposredna povezava do sporočila: 1943
22.10.2007 18:48:38   
Anonimen
Katarina alias Mičica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1944
22.10.2007 20:37:48   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

pa malo sem njene cunje stran dajala, se mi zdi da pretiravam in ima ogromno cunj, ki jih hitro preraste.user posted image

jakaracman, jaz že od Anejevega rojstva vem, da sem obsedena z njegovimi cotami in čevlji, ampak tu pa tam pa se le zamislim... user posted image  vsak mesec pustim v trgovinah (za moje pojme) kar precej denarja (danes npr. za Geox-ke 70 eurov) in nosili jih bomo 2 meseca... moj pravi, da pri čevljih ne bomo šparali, ampak nisem še omenila, da smo ta mesec že nabavili 2x Ciciban copate (ene za vrtec, ene za doma.. včasih ima istočasno 3 pare, še ene pri babici), 1x Superfit teniske, 1x Superfit Skibutske in danes še Geox (podložene)... user posted image  in zna se zgoditi, da to ne bodo zadnji čevlji pred zimo...

o kupu cot, ki se nalagajo po omarah pa raje sploh ne bi začela... user posted image

moj pravi, da če ne bi bilo denarja, bi pač kupovala manj in cenejše cote/čevlje, a kljub temu me včasih res preveč zanese... svojo "odvisnost" pa opravičujem z: "saj bo pa za drugega ostalo" ...

koliko zapravite na cotah in čevljih??? je še katera tak "obsedenec" kot jaz? če se ne motim, mi Antigona dela konkurenco user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1945
22.10.2007 20:39:12   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Kako ste Julke,

jest slabo, bruham slabo mi je, samo spala bi, nič mi ne paše jest, pa še tamal je dons obupen, al sem  pa samo jest pod vplivom hormonov, še mal pa bo boljš... upajmo

Nič grem kuhat kosilo...

lp, Lona

lona, drži se... se še predobro spomnim tega obdobja... user posted image  ziher bo minilo - upam le, da zate čimprej user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
22.10.2007 20:40:56   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

No, ker smo ravno pri hvaljenju user posted image
15,5 kil
104 konfekcija - hlače 98
27 noga
visok pa je hmmm nekje proti 100 more bit user posted image

Končno smo dali skoz cel teden vrtca. Jasno je jok, ampak se mi zdi, da je v vzgojiteljici našel (oz. počasi išče) zaveznico. Kar mi je fejst všeč...

Sem za srečanje. Lahko v Celju user posted image

T., pri nas je isto user posted image  (št. 104, hlače pa še 98)... Najina pa skupaj rasteta user posted image

Se strinjam za Celje, ampak lepo lepo prosim ne ta vikend, ker mojega cel vikend ne bo doma...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
22.10.2007 21:13:47   
Eca
Hej!

Tukaj izgubljenauser posted image .

Zgleda, da imamo pri nas enega izmed manjših "otrok". Naš Mark ima namreč 91cm in 13kg, noga 25. No, saj tudi ata in mama nista ravno pri tavelikih ali pačuser posted image (161cm in 183cm)
Mark ima še vedno zvito nogouser posted image , danes je sicer šel prvič v vrtec po mesecu dni in to z longeto. Longeta ga bo spremljala do novega leta.... ali še dlje, če mu uspe slučajno kljub longeti kakšen zvin.

Glede živalskih vrtov vam moram povedat, da še jaz z otroci nisem bilauser posted image , sicer kot otrok smo bili s šolo v LJ., in enkrat sem bila v Budimpešti. Ta mi je ostal v zelo lepem spominu, samo zdaj z otroci je še malo predaleč.

Glede oblačil in obutve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jah, ne vem kje na lestvici se sučem, samo zdaj ko sta dva otroka sem lahko tudi ob "plačo" (ki je  sicer nad slo povprečjem), ko plačam še vrtec, plenice in ostalo "kramo". Ja in tiste ki se tolažite, da bo še drugi ponosil.....to je samo pesek v oči. Jaz tamalemu ravno tako kupim še kakšno majčko, pa hlačke, pa nogavičke, pa jaknico.......potem pa ugotovim, da kljub temu da sta rojena približno isti letni čas, sta po rasti popolnoma različna (tamali tavečjega nese po velikosti za 3 mesece) in potem polovico stvari od tavečjega sploh ne morem uporabituser posted image user posted image user posted image user posted image . Strah me je kako bo ko tamali shodi. Upam, da ne bom rabila vseh čevljev in copat kupovati. Tudi  mi namreč ne šparamo pri čevljih in copatih, tako da resnično upam, da bo tamali kaj ponosil.

Sicer pa ni bil moj namen, da pojamram. Fino vas je brati, samo meni ne znese kaj dosti pisati, sploh zdaj ko sem bila sama z obema doma. Ta teden nam je pobegnil še ata na službeno pot v Kanado in sem itak "pečena". Zdajle čakam na razočarane gospodinje (to je edino kar gledam, če prej ne zaspim), sicer pa TV zame sploh ne obstoja več. Spet jamram.....se opravičujem in obljubljam, da ne bom več user posted image .

Lepo se imejte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
22.10.2007 21:19:13   
Anonimen
koliko zapravite na cotah in čevljih???

Za čevlje zmeraj manj. Na številko kupim supergice. Zdaj na jesen smo mu poleg superg kupili še čevlje. Dobi pa še gojzerčke (Goretxove podložene), ampak ne še zdaj, ker še ni snega. Da ne bo isto kot lani.

Aja, a katera rabi 2x nošene Geox Goretex škorenjce št. 24?

No, pri cunjah smo pa tam user posted image  sicer se trudim...ima recimo kar precej spodnjih delov trenirk. Ene 7 se mi zdi. Ampak kaj ker drugač bi mogla skoz prat user posted image  pa majc z dolgimi rokavi ima tud kar nekaj. Pri hlačah tudi malo pretiravam. Ampak se trudim. Res user posted image  
Jakno debelo  eno. Bundo eno. Kombinezon en. Kape tri user posted image  Jaknice pa tri. Nosi pa itak samo eno.
Ampak, jaz se ne moram tolažit s tem, da bomo vse lahko prišparali za naslednjega.........

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1949
22.10.2007 21:19:51   
Anonimen
O, izgubljena user posted image , pozdravljena.

Lušno atiju, kar v Kanado user posted image  user posted image .

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?