|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
23.10.2007 8:53:16   
jakaracman
Jaz ful denarja zmečem, tako zase kot za malo.Pač tako je ne kupjem pocenskih stvari.Vrtca itak plačujem 8 razred.Skratka denar kar leti.Mi imamo pa Livado rezervirano za čez prvi november.Upam, da nas bodo fino razvajali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
23.10.2007 10:20:21   
lonapo
Živjo,

jah moja slabost še vztraja.. na žalost..

pri nas pa v glavnem babice kupujejo za tamalga, tko da nama ni treba ne vem kolk velik kupovat.

Trenutno ima ene superge in ene Cicibanove gležnarje, tri bundice, tri flise, 2 x brezrokavnik, pa ene 5-6 terenrk za v varstvo + en kupček oz. kup user posted image  še v omari...

Grem likat, se beremo!

Lep dan!

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
23.10.2007 14:18:12   
Anonimen
No, tolk o zapravljanju user posted image

Pustila 50€ v HMju:
- hlače za sneg
- 2 pack majice z dolgimi
- spodnji del trenirke (ja vem, spet user posted image )
- 3 pack rokavičke
- žabe za mami

41€ v BC:
- 3 spodnje majčke Schisser
- en paketek divjih živali plastični za 3,50€

Mater so spodnje majce drage user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
23.10.2007 16:06:52   
bobek05
T., jaz sem prejšnji mesec pustila v H&Mu 200 eurov, pa prejšnji teden 200 eurov, pa 50 eurov na isti dan v C&A, pa enih 30 eurov za žabice, pa moram kupiti še sp. majčke.... user posted image  
Ima pa Anej tudi x trenirk (tanjše, debelejše), predvsem zaradi vrtca (in moje mame, ker pri nas doma zamaže 2x več cot, kot v vrtcu user posted image )...

Uh, kombinezona pa še nismo nabavli... Lani sem ga kupila prej, pa mu je bil premajhen ko je končno padel sneg (za tisti vzorec)... Letos bom še malo počakala...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
23.10.2007 16:14:52   
bobek05
Drugače ima pa Anej (trenutno):
- 3 bunde
- 2 flis jakni (za jesen/pomlad)
- 1 tanjša jaknica (anorak)
- 4 športne jakne/puloverje
- 3 pletene puloverje
- cca 12 bodijev dolg rokav
- cca 10 debelejših trenirk
- cca 10 tanjših trenirk (nekatere so samo spodnji deli)
- cca. 5-6 kap
- cca. 6 pižam
- cca. 20 majčk dolg rokav
- cca. 10 hlač

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh, zdajle mi je pa nerodno user posted image  Kaj imamo res toliko cot????? user posted image  user posted image  Nič čudnega, da se moja sestra tako veseli, da ji ne bo treba nič nabavit, ko bo imela user posted image .... user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
23.10.2007 17:44:15   
jakaracman
U vidim da ste ene še bolj pridne nakupovalke o meneuser posted image Če ne bi mele pač ne bi kupovale.Kar tako naprej.Meni se ne da pisat kaj mala ima ima VELIKOuser posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
23.10.2007 17:53:40   
Anonimen
Zdaj mi je pa že žal, da je Mičica taka babuška. Bi se z veseljem priporočala za kakšno odvečno cunjico user posted image  user posted image .

Mi skoraj vse dobimo, od treh punčk, eni sta dvojčici. Ravno tako imamo vsega dovolj in še preveč. Statistike nimam, ker imam že s pospravljanjem in pakiranjem za različno vreme in vikende dovolj dela user posted image .

Včasih kaj kupim, ampak bolj iz slabe vesti kot potrebe.

Neposredna povezava do sporočila: 1957
23.10.2007 18:38:53   
Eca
Zdajle ko te sezname berem, sem pa jaz res skromna. Moram naslednjič, ko me bo mož skregal zakaj toliko nakupujem pokazat vaše sezname. Po moje bo vtihnil in nikoli več spregovoril na to temo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
23.10.2007 18:41:19   
Anonimen
Ti sam povej, kaj rabiš.
Bom temeljito preštela, lahko še za kakšno sezono naprej user posted image .

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
23.10.2007 20:20:32   
Meceno
Babure,ma kaj bobkova, a ti res misliš bankrotirat ? Če te tvoj nič ne nadere, te bom pa jaz user posted image  !!! Ne, sej ne mislim resnouser posted image . No, če lepo zaslužita...sigurno morta no, ker to so kar lepe cifre user posted image .

Če pa gledam mojega sorodnika ki ima tri otroke in ti otroci nosijo še kakšno mojo bundico, plaščke, in celo kakšne žabice user posted image  ( če se prav spomnim so to prej nosle še moje sestrične, kakšne kavbojke pa še kakšen moj bratranec ) bi njih pomoje kap oz nebi razumeli zakaj toliko evrov za otroka ki tako in tako vse preraste. Važno da otroci hodijo čisti okoli in niso raztrgani. In razmišljajo še o eni bebici namreč,...

Mogoče pa je poanta le v tem bobek, da ne zapravljajo kakor me, ne vidijo v vsem problem, ne čitajo knjih o vzgoji otrok,...trenutno so srečniuser posted image  !
Jaz jih občudujem nouser posted image , ker ko sem jim kupila komletek za bebico od H&M niso bili čisto sigurni, če bi ga v to oblekli, ker je novo oz sva se midva pošalila, da je to kao samo za kmašiuser posted image  ,pa mislim,... da je nouser posted image

Kar se oblačil tiče ima naša :
2*hlače podložene
2*hlače žametne
1* legice dolge
5 kap (oz ena letos nova)
2* puhavka ( ena še lanska )
3*šal ( vsi lanski )
1* jaknica debela
1* kavbojke ( še spomladanska kolekcija 07, samo niso več zavihane)
2 para rokavic ( upam da so ji še prav oz mogoče še kakšne kupim )
3* bodiji dolgi ( ostale moram vse menjat na št. 104 )
2* bodiji kratki rokav ( ostale dat v omaro )
8 trenirk ( dve v kompletu, s kapuco na zadrgo in en pulover )
trenutno v omari 11 puloverjev od tega sta dva, ki ju nikoli ne nosi ( meni nista všeč ) in en lanski od Champion, ki očitno z njo raste in bo šel tudi lepo v koš user posted image  ali v arhivuser posted image
2* pletena puloverja ( en bolj fantovski, in en daljši za k legicam )
Potem je še ene 5 žab in 6 dokolenk od tega sta dva para še lanska.
jopca
en daljši flis
en pončouser posted image ( al kako se tistemu reče ko daš samo glavo notuser posted image ) Prinesel dedek iz Kolumbije
kup špangic,gumic, ki pa jih kar skupaj uporabljava
pas za hlače
ene teniske ( spomladna kolekcija ki bodo šle lepo v koš ko ji nebodo več prav )št.22
ene gležnerje  super fit ( 23št in so ji še veliki, oz ona rabi 22,5)
copate ciciban ( še od decembra 2006, s tem da sem ji prevelike kupila in jih nosi šele od maja letos )
še ene tudi spomladanske nizke ima, ki pa so tudi že za v koš oz ko jo bo tiščalo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
23.10.2007 20:23:01   
Anonimen
Meceno, kakšen seznam user posted image  user posted image

A pred odprto omaro tipkaš?

Meni še v glavo ne bi šlo vse, od omare do računalnika.....user posted image  user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 1961
23.10.2007 22:25:48   
Meceno
Ne, ne Mič, zraven računalnika imam eno miceno omaro z majcami, trenerkami,...za ostalo pa imam v glavi oz imam redno mesečno selekcijo, je pa dejstvo da sem še itak spustila kar nekaj nouser posted image  al pa tudi neuser posted image .
Kup spodnjih hlačk mogočeuser posted image

No, kiklce sem pozabila še omenit, poletnih res ne vem koliko jih je bilo ima pa še vedno eno žametno minico in sicer od H&M ( tole pa res na pamet vem ) od 6m do 9m št 74user posted image  in dejansko jo sedaj ( bila je dvakrat v njej ) lahko nosi. Je prave dolžine, v pasu pa idealnouser posted image .
Imamo še nekaj kratkih rokavov, ki jih Tara tudi ponosi čez zimo. Recimo kupujem bele bodije in te kratke majce nosi povrhu s trenerkami doma, če pa je kakšna kull majčka pa še na žametke,kavbojke,.... Naši full pašejo široke, fantovski model hlač, potem pa ozki bodi z neko lepo kratko majčko povrhu. Tako ima nek svoj stil.

Še igrače niso neke barbike ( jih ima za teteuser posted image )..kocke, kartonke od jajc in riža, naše šalce v omari, avte tudi,plišasti medvedki,...najraje pa inprovizira da ima v povštru cel kup igrač ki jih deli na mojo rokouser posted image . Edini problem je, ko me vpraša, kaj je to, kar mi je dala in jaz rečem krokodil, ona pa meni, ne mami, a si pozabila to je pajek,...user posted image  šk-šk pleza, a vidiš ?user posted image
In ja....zobe smo si že lepo umivali brez dretja, sedaj pa spet,...danes sem po internetu  slikice kazala s kariesom,....pa ni nič zaleglo. Men zmankuje idejuser posted image . Edino bi rada kupla še tiste rdeče tabletke ki smo jih v OŠ dobili. V glavnem, predno smo si zobe umili, smo jih polizali, zobozdravnica je ugotovila ali smo si jih zjutraj lepo umil in čene, smo dobili štampiljko s črvom ali če lepo, zobek s krtačko.user posted image
No, še štampilke bom kupla, samo naj ji pride to v glavico, trma malauser posted image  !!! Glasbeno željo?, je rekla moja mami, kadar sem trmarila

Zdaj pa grem Scrubs season one gledat, ker so mi res fantastični .

Še kakšen vic o pedrih mogoče ? ( saj vem, da sem ne spada,..samo mi je dober nouser posted image  ) Mal heca user posted image  ne škodi bajeuser posted image

Pride peder na bencinsko in si v zadek vtakne cev in bencinkelnar priteče ven in kriči to je dizel, dizeluser posted image . On pa ne, to je super, superuser posted image .

user posted image  ajde

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
23.10.2007 22:29:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meceno

ima pa še vedno eno žametno minico in sicer od H&M ( tole pa res na pamet vem ) od 6m do 9m št 74user posted image  in dejansko jo sedaj ( bila je dvakrat v njej ) lahko nosi.

Mi pa en bodi, 74, isto H&M in Mičica ga pri svojih kg še kar obleče user posted image user posted image .

Ah, saj ni tako debela, kakor tehtnica kaže user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 1963
23.10.2007 22:30:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meceno

Pride peder na bencinsko in si v zadek vtakne cev in bencinkelnar priteče ven in kriči to je dizel, dizeluser posted image . On pa ne, to je super, superuser posted image .

user posted image  ajde

user posted image  user posted image  user posted image

Dober!!!!!

ps. a si v četrtek za kavo? TA četrtek, letos.

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
23.10.2007 22:32:40   
Meceno
Še naše mere:
Velika je 94cm
Težka 12.5kg
Nogico ima pa med 22 in 23

Nosi pa trenirke Champion recimo 92
Adidas isto
Zara 2-3l
Okaidi 2-3l
Bodiji dolgi št. 98 so ji v rokah prekratki

Zdaj pa zares in mislim da sem se za ta mesec že razpisala ............

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
23.10.2007 22:35:40   
Meceno
Četrtek popoldne predvidevam, glej če varuška ni bolana oz punčki sem cel četrtek frej do 14h

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
23.10.2007 22:36:33   
Anonimen
Ej, kul, v času kosila?

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 1967
24.10.2007 0:25:10   
Kristina_1
Meceno kaj pa ste mel lani? Ste bli dost bolni? Meceno mi mamo še eno pupo in je tud Tara user posted image .

Jakaracman user posted image za  Turčijo.
Držim pesti, da bo o.k. na kontroli.

Naš na tud  skor 16 kil, št. 98 in nogo 25.

Eca bogi Mark. Sej bo kmal mjinilo, je pa sigurno atrakcija v vrtcu user posted image .

Mi pa nimamo tolk cujn, pa ponavadi kupim mal večje hlače pa mal zavihamo.
Bunda še od lani, jaknca tud, je pa čist na knap.
podložene hlače 3x, letne 2x
trnirke - hlače 4x tanke, 2x debelejše
ene 7 majc, pulover, srajčka, dve amjci na zadrgo, flis
en kup spodnjih majc in hlačk pa nogavic tud
superge, čevlje nizke in ene malo višje podložene
kapo, rokavice in eno bundo in zimske čevlje mormo še kupit,

Punce a ma tud kakšen od vaših otrok ful visok nart? Smo kupli prejšnji teden čevlje so mu bli malo veliki in ga že tiščijo, sploh noče hodit. Copate mamo tud eno št. večje 26. in ma vse otiščano nogo user posted image Od vseh cicibank v trgovini so mu bla sam ene o.k. in tud te ga že tiščijo user posted image , kje bi kupla čevlje za visok nart? Sem že študirala da bi mujih dala narest.

Neposredna povezava do sporočila: 1968
24.10.2007 7:22:47   
jakaracman
Lonapo meni je bilo v nosečnosti tako slabo, da sem skoraj crknila ful sem shujšala sem se zredila 8 kg, po porodu je bilo pa - 12 kg.Res se mi smiliš, jaz še perila nisem mogla obesit tako mi je smrdelo.Upam , da bo kmalu bolje.
Kristina , a niso Chicco čevlji za visok nart.Od kolegice ma visok nart pa zmeraj tam dobi čevlje.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
24.10.2007 9:39:32   
Antigona
Bobek te moram razpčarat, ti tud slučajno ne morem konkurirat...

Na je velik 92 cm in ima 13,6 kg. Št. noge pa cca. 24 in visok nart. Moj ni imel še nikol ciciban copatk, vedno tolk časa iščem čevlje da jih dobim. Od cicibana je pravzaprav mel samo lani škornje za v dež, ki pa jih nikoli ni obul user posted image .

Mi imamo eno bundico, zaenkrat še lansko, mu je še zmeraj prav. Flis sem mu nardila spomladi, ker jih niso mel nikjer za kupit ko je prerasel prejšnjega. Ima 2 brezrokavnika (enega od lani in enega novega).
Hlače so mu večinoma prav lanske (so ble zavihane), nove je dobil 2-je žametne in eno trenirko (vse skupaj ima ene 9 hlač in 4 trenerke), pa še nekaj tanjših hlač, ki jih bom pospravlja. Kupila sem mu cel kup novih pižamc (zgornji in spodnji del posebi, ker se tudi ponoči spomni da bi šel lulat), pa nove majčke z dolgimi rokavi, ker je stare prerasel (jih ma ene 15 kom), bodijev nimam več, oz. so mi ostali ene 4 je od spomladi št. 98, samo ne vem če jih bo sploh še oblekel. Ravnmo včeraj sem šla kupit nekaj spodnjih majčk in dokolenk, zaenkrat namreč še zmeraj nosi poletne majice s kratkimi rokavi, čez pa majco z dolgimi... Ma še ene 4 debelejše jopce oz. puloverčke. Žabice in kapce ima lanske, prav tako zimski pajac. Mu je bil lasnko leto predolg in sem ga mogla mal skrajšat, letos bom menda samo odparala tist šiv in bo ok. žRavno tako rokavice ima ene flis in ene prave za sneg, tudi od lani...
Od čevljev ima trenutno samo supergice in škornje za dež (pa še te mi je dala sodelavka), bomo šli pa danes verjetno kupit še jesenske oz. zimske čevlje (usnjene, malce višje). Za ta tople zimske škornje bom pa počakala, če bo sploh kaj od snega, lani jih je imel obute celih 2x user posted image .
Sem mu pa naročila usnjene copatke ala roobez iz amerike in sem jih ravno prejšnji teden dobila (3 pare). So dovolj velike da jih bo imel verjetno celo leto, ker mu noga ne raste tako hitro. Sem z njimi zelo zadovoljna...

Men se ne zdi da bi zlo pretiravala pri cunjah, ker jih niti nimam kam spravit user posted image ...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1970
24.10.2007 9:50:42   
bobek05
Meceno, saj pravim, da preveč zmečem za cote... moj tu in tam kaj pokomentira, ampak se nič kaj ne buni... Imamo pa skozi probleme z omarami. Zdaj bova v kratkem prenovila Anejevo sobica in moram definitivno kupiti še kakšno omaro.
Se pa res sliši veliko. Je pa tudi tako pri nas, da je včasih 3-4x dnevno preoblečen (kar pomeni npr. 3-4 bodije/majčke in/ali trenirke) - se umaže/polije v vrtcu, doma pomiva posodo (takrat se vedno preoblačimo user posted image ), se slučajno polije s sokom/vodo, mi skoči v bazenček, ko se greva kopat (kar oblečen user posted image )... Pri mojih doma pa se itak preobleče po 10x na dan, ker moja mama nič ne pazi in je skozi zapackan, moker, blaten - na podeželju se hitro zunaj najde kak fajni kotiček za raziskat...
Ampak je tako kot si rekla - če si tega ne bi mogla privoščit, mu tudi ne bi kupovala. Edino kaj se moj buni (nerga) je to, da na Aneju zapravim toliko cot, zase pa pol manj... Take pač smo mame, kajne? user posted image

Mi je pa delo v vrtcu všeč še iz druge plati - dobivam ogromno čudovitih idej kaj počet z malim v teh deževnih dneh... Čez vikend smo npr. pri mojih doma barvali (z vodenimi barvami) (ploščate) kamne, nabirali pisane liste, ena od vzgojiteljic mi pripravlja glino, ali pa ful simple fora - malo namočiš mizo in daš gor papir (lahko tudi časopisni) in otrok ga naj čim bolj zmučka (dobro za razvoj fine motorike)... bom pa še iz kartona izrezala razne oblike in jih bova skupaj s temperami barvala...

Dajte še ve kaj idej, da bodo naši malčki zaposleni v teh mokrih dneh!!

Neposredna povezava do sporočila: 1971
24.10.2007 10:03:09   
Antigona
Žan ful rad sestavlja puzzle (zdaj sam sestavi že sestavljanke iz 15 koščkov, pri 25 pa mu moram malce pomagati in sicer bolj govorno, poišči to in ono), veliko tudi striže z škarjicami. Zdej sva vsak večer strigla kolaž papir (samolepilen), na en papir sem jaz pšotem narisala en lik (ribico, balon, rožico) in potem je limal listke na te like (odlimavat sem jih seveda mogla jaz). Zdej mi je sicer samolepilnega zmanjkalo, ampak sem kupila že navadnega, pa tisto lepilo, ki smo ga mi uporabljali v osnovni šoli za papir (un z malo lopatko za mazat). Nisva pa še sprobala kako bo šlo...
Ful rad tud packa z prstnimi barvami in obluikje plastelin... Bi pa tud men prišla prav še kakšna ideja...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
24.10.2007 14:24:34   
Kristina_1
Jakaracman, kje pa kupim čevlje, a v njihovi trgovini v kleti hale A?

Pr nas je aktualno igranje hokeja (balon in metla, on ma uno mini);
nalaganje ščipalk s kopačem na kamion in pol jih skipa;
postaviva poligon (povštri, stoli, miza škatle, igrače, ...) pol pa se plazi, pleza, skače, ...;
risanje, zdej trenira kroge;
pomaga mami: v kuha - meša ko kuham, pere solato, seklja zelenjavo, gnete testo, ...
                       sesa hišo, jaz sam še mal po vogalih potegnem user posted image ,
                       pomiva po tleh, beri dela poplavo user posted image
plastelin obožuje

Morem pa tud jaz škarice za otroke nabavt, da bo mal probu rezat, pomoje bo takoj za.

No še kakšno idejo prosim.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
24.10.2007 21:48:06   
mayci
Dober večer, julčice!

Joj, kolk pa ve zadnje čase napišete!user posted image

No, jaz ne bom pisala seznama oblačil, ki jih naš mulček premore, se mi sploh ne da štet hlač, pa majčk, pa puloverčkov...user posted image  Je pa tega itak kar precej, saj je tudi pri nas tako, da mami vedno kupi kaj za sinka, pa sebi ne...user posted image  Tudi jaz moram kupit še ene goreteks škorenjčke, pa enga pajaca za na sneg za preoblečt (ene smučarske hlače in bundo ima), pa še kakšne podložene hlače, pa mogoče novo puhovko-no, pa imam spet poln seznam za malčka!user posted image

Jaz sem letos v vrtcu dobila od svoje nove sodelavke spet eno fino idejo za packanje v deževnih dneh. V naši skupini se velikokrat igramo z brivsko peno! Ne boste verjele, kolk je super igrati se z navadno peno-jo stisneš kar na mizo, razmažeš, z njo rišeš po mizi...in ko se naveličaš, preprosto brišeš z mokro cunjo. Ali pa lahko z njo "kuhaš"-jo z rokami ali pripomočki daješ iz lončka v lonček, mešaš... Še meni je bilo super, ko sem probala.user posted image

KDAJ SE SREČAMOuser posted image

Uživajte in se tipkamo!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
24.10.2007 22:51:46   
jakaracman
Ja imajo jih v Chicco trgovinah, Wolfova, Merkator center Šiška, Hala Aklet.
Antigona to je pa super da si spretna za šiviljnim strojem, jaz sem za to antitalent.
user posted image za naša pretiravanja pri cunjah.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?