Meceno
|
Ne, ne Mič, zraven računalnika imam eno miceno omaro z majcami, trenerkami,...za ostalo pa imam v glavi oz imam redno mesečno selekcijo, je pa dejstvo da sem še itak spustila kar nekaj no al pa tudi ne . Kup spodnjih hlačk mogoče No, kiklce sem pozabila še omenit, poletnih res ne vem koliko jih je bilo ima pa še vedno eno žametno minico in sicer od H&M ( tole pa res na pamet vem ) od 6m do 9m št 74 in dejansko jo sedaj ( bila je dvakrat v njej ) lahko nosi. Je prave dolžine, v pasu pa idealno . Imamo še nekaj kratkih rokavov, ki jih Tara tudi ponosi čez zimo. Recimo kupujem bele bodije in te kratke majce nosi povrhu s trenerkami doma, če pa je kakšna kull majčka pa še na žametke,kavbojke,.... Naši full pašejo široke, fantovski model hlač, potem pa ozki bodi z neko lepo kratko majčko povrhu. Tako ima nek svoj stil. Še igrače niso neke barbike ( jih ima za tete )..kocke, kartonke od jajc in riža, naše šalce v omari, avte tudi,plišasti medvedki,...najraje pa inprovizira da ima v povštru cel kup igrač ki jih deli na mojo roko . Edini problem je, ko me vpraša, kaj je to, kar mi je dala in jaz rečem krokodil, ona pa meni, ne mami, a si pozabila to je pajek,... šk-šk pleza, a vidiš ? In ja....zobe smo si že lepo umivali brez dretja, sedaj pa spet,...danes sem po internetu slikice kazala s kariesom,....pa ni nič zaleglo. Men zmankuje idej . Edino bi rada kupla še tiste rdeče tabletke ki smo jih v OŠ dobili. V glavnem, predno smo si zobe umili, smo jih polizali, zobozdravnica je ugotovila ali smo si jih zjutraj lepo umil in čene, smo dobili štampiljko s črvom ali če lepo, zobek s krtačko. No, še štampilke bom kupla, samo naj ji pride to v glavico, trma mala !!! Glasbeno željo?, je rekla moja mami, kadar sem trmarila Zdaj pa grem Scrubs season one gledat, ker so mi res fantastični . Še kakšen vic o pedrih mogoče ? ( saj vem, da sem ne spada,..samo mi je dober no ) Mal heca ne škodi baje Pride peder na bencinsko in si v zadek vtakne cev in bencinkelnar priteče ven in kriči to je dizel, dizel . On pa ne, to je super, super . ajde
|