Eca
|
Hej! Tukaj izgubljena ! Saj vas ne uspem več prebrati.....v takšni gužvi sem. No, čestitke vsem, ki ste praznovale ali pa boste v kratkem, pa dosti zdravja vsem, ki ste bolani! Naš lump Mark pa si je poškodoval nogo - ima težji zvin. Tako sem doma z obema in imam pravo terapijo za moje živce. Dorian je sicer priden, da sploh ne vemo zanj, Mark....to pa je že druga pesem. Seveda se je pootročil, za vsako figo se dere, stalno hoče, da se kdo ukvarja z njim, čeprav ima Doriana zelo rad in ga boža in lubča....toda igrače so vse Markove in Dorian je še premajhni za rižek, samo mleko lahko je . Pa še kakšno močno iz Markovega repertuarja bi lahko potegnila. Eh....komaj čakam, da gre nazaj v vrtec. Ja, mi smo se preselili....samo še vedno ne vem kje je polovica stvari,....vse se valja po nekih vrečkah ali kleti. Jaz pa nimam toliko časa, da bi šla na wc. Odkrito povedano še samo kuham, perem, likam in cartam svoje otroke. Čiščenje in ostale stvari, hobiji ....televizija, net....uuuuuu to so sanje. Aja, pa vsak teden se moram s kakim nategovat za kak denar...npr. en teden z vrtcem zaradi prevelike položnice, en teden s tipom iz servisa za indukcijsko ploščo, ki je v garanciji, en teden z csd, ker nimam bojda urejenega osnovnega zdravstvenega zavarovanja, en teden z ZZZS, ker moram plačat bel recept, ker zdravila trenutno v slo ni, sedaj čakam enega iz haas doma, da pride popravit balkonska pvc vrata, ker se od včeraj ne odpirajo, tako da ne morem z otrokoma niti na balkon . Tak, zdaj pa imate še malo anti reklame za . Se opravičujem, sam sem se morala skašljat. Lepo se imejte, se še javim z kakšnimi bolj vzpodbudnimi novicami! Eca