maks
|
Živjo! Jaz sem tudi danes imela pregled in ctg. Sem pa danes prav srečna, ker prejšnji pregled, ki sem ga imela v čet. nisem bila ravno; nekaj naj bi bilo v zvezi z trombocidi, nekje na meji in je dala kri na nadalnje preiskave in če bi kaj resnega bilo , bi me še isti dan poklicala, pa k sreči ni bilo, tako, da je vse ok! Me je pa vseeno potrlo, ker pač nisem pričakovala, da bi kaj bilo narobe, ko je bilo do zdaj vse ok. Pa še teža se mi je zdela malo, cirka 2600, saj vem da na koncu full pridobijo in še res je, ker danes smo že na 2800 oz 2900 in dolgi 49! Pa gin. je omenila polno luno konec tedna in je rekla, mogoče se pa že v čet ali v pet vidimo. Sam name tko ne vpliva, tako da ne dam veliko na to. No, naslednji ctg imam v pon. , če prej ne rodim . Glede prebave je pa tko, da pri meni so se pogosti obiski wc-ja začeli že en mesec prej, pa sem še tle, čeprav sem takrat takoj šla brati kako je glede prebave in je res, da je to lahko eden od znakov, se pravi driska oz. prenehanje zaprtosti. Je pa zanimivo, da pa sedaj, ko sem res pri koncu, se je pa prebava polenila! Skratka pri nas že komaj čakamo ! Za žirafo: želim vam vse najboljše, veliko moči, da to premagate, verjamem, da je zelo težko in hudo.....skratka ne bom izgubljala besed, ker je tako težko najti prave...
|