|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
21.10.2007 15:48:36   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jasnaaa, jst sm učeri zbolela od iskanja bunduser posted image ...povsod so mi rekla da še ni zimske robe, a bla sm povsod od BC pikapol. in Ariel...tisk kar majo pa je men čist mim...une jakne s tistimi kocinastimi kapucami me pa sploh živčno delajo...sm najdla edin v S oliverju eno ful d best (brez kocin in tistih grobih ježkov)..sam je bla na žalost za bejbe in samo št. 92 (bla je sicer modra z enimi srebrnimi medvedki, tko da če si od blis pogledu si vidu d je za bejbe) Vidla sm jo v Biba Kranj, tko da morm nujno nekam k majo S olicer kids robo da zvoham točno tako fantovsko pa ene 80 cifro ker majo ful velike številke

Kolumbo pejd u Celovec pogledat!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
21.10.2007 20:40:02   
malecka_mateja
čer!

koslio super uspelouser posted image user posted image user posted image

volit sem šla vendar mojemu jelinčiču ne kaže dobro!ampak dobr no!

upam da vsaj gaspari pride v drugi krog ker če bosta turk in peterle ne grem volit ker sta oba kmeta!oz en je župnik en pa kmet!user posted image user posted image user posted image

no jaz grem spat!ker sem cel dan delal ko kojn!tako da sem res utrujena!

koumbo v C&A majo lepe bundice no tu pri nasuser posted image user posted image jasn apa tudi bež barve sem eno ful dobro videla!

no zdaj pa grem!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
21.10.2007 21:07:56   
visnjaaa
Ojla!

Jaz sem nažrta ko prase....sem spet spekla full dobro pecivo.

Nejko spi....kašelj je že za spoznanje boljš...mislim, gre na bolje, apetit se mu je povrniluser posted image user posted image user posted image .

Drgač pa nič novega.

Grem pred TV...mogoče me bo tastar zmasiru.user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
21.10.2007 21:33:33   
pikecpokec
aloooo, kje ste vse?!? spremljate volitve, ne? user posted image sam jst jih pa res! mam skoz stran odprto, da vidim če bo turk pršu v 2. krog.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
21.10.2007 21:33:54   
DeMer
Ojla!
POl nas je pa danes veliko nazrtih. :) Mi smo praznovali RD od mojga. Smo se imeli prov fino. Mali pa je take pokal, da smo se mu do solz nasmejali. Je ena 1,5 letna puncka jedla cokolado in je zacel mali cvilt, ker ji je hotu vzet cokolado, ona pa mu je ni dala. Je blo zares hecno. Ampak iz tega sem potegnila, da lacn ne bo in da se zna ze grebst za hrano. Fino.
Jets ga neki smrkam in sem prov zmatrana zdejle, tako da grem kr spat. Morm se mal pogledat, kako je bilo na volitvah.
Vreme za drugi teden prav nic fino ne zgleda za Zbilje. :(
Jutri mamo plavanje, a ne Ribicau?

Ko boste sopale kje tlele okoli KR, povejte, da gremo na kaksno kavico.

Nocko!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
21.10.2007 21:45:54   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Jasnaaa, jst sm učeri zbolela od iskanja bunduser posted image ...povsod so mi rekla da še ni zimske robe, a bla sm povsod od BC pikapol. in Ariel...tisk kar majo pa je men čist mim...une jakne s tistimi kocinastimi kapucami me pa sploh živčno delajo...sm najdla edin v S oliverju eno ful d best (brez kocin in tistih grobih ježkov)..sam je bla na žalost za bejbe in samo št. 92 (bla je sicer modra z enimi srebrnimi medvedki, tko da če si od blis pogledu si vidu d je za bejbe) Vidla sm jo v Biba Kranj, tko da morm nujno nekam k majo S olicer kids robo da zvoham točno tako fantovsko pa ene 80 cifro ker majo ful velike številke

Kolumbo pejd u Celovec pogledat!

S'Oliver bundice za fantke: Lj. v Nami na otr. oddelku!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
21.10.2007 22:04:16   
atena777
Kolumbo kako ti je uspelo zvohati to akcijo, ki skoraj čisto prekosi tisto z 10% popustom. Ja bravo no, bolš da moj ne zve, da je bila še boljša akcija. Sicer kot ekonomist vprašanje kaj bi se mu zdel bolš zapravit 400 EUR (dejansko 339) ali 306 in dobiti samo zic?

Jaz se vam moram mal zjokat, da sem user posted image user posted image  tudi ful iskala bundico in potem sem na Vrhiniki ko sem šla ene januarke obiskat zagledala eno od S.Oliver, ki mi je bila ful všeč, ampak sem zanjo plačala pregrešnih 38 EUR in se še danes ne morem skoraj potolažiti, da je bila tako draga. Potem pa sem jo videla čez en teden 10 ali 20% znižano v NAMI, ker je bil teden otroka. Pa sedaj ga že drugič s to akcijo nekaj lomim...Ampak se mi je zdelo, ko smo Tobija zamudili, da je treba pa akcije res zgarabiti..no in se je pri ROmerju izkazalo, da včasih ni nujno tako.

Ribicau ampak res je carjevič notri, je kr mal važen David notri user posted image . ful opazuje pa to. Edino ne vem, ko se bo naveličal, kam mu bom igračke namontirala.
Kar se pa spanja tiče - danes je odšlafal kar ene dve dobri uri notri, ker smo šli v Leclerca in potem še nekam in ga nisem upala ven vzet, sem kar zraven stražila. Joj kako me je šele potem pukl bolel! Od sedenja! zato tudi dolgo ne morem zdržati na RR, ker me pukl začne bolet.

No skratka glede pukla pa sem se sedaj dva dni pri mami moji crkljala, ki je novo kuhinjo dobila in je ful fajn zdaj pri njej, David itak nadpovprečno uživa. Midva sva pa mogla nekam it, ker je pomočnica dva dni samo pucala in drgnila in kar pihala od vsega hudega...Se je nabralo zadev za zrihtat juhej. Pa še nismo do konca prišli-ne vem skrinja za odmrznit, zunanja stran oken za spucat...Ampak je pa res feeeeling, ko prideš domov in se sveti in nisi ti čist hin od garanja in kaj naj rečem, takole pospravljeno ni bilo že najmanj 1,5 leta, odkar sem zanosila no. So pa te reči kar drage pišuka. Sem plačala precej EUR, tko, da ne vem če si bova lahko to vsak mesec privoščila. Postavka je tam okrog 7 EUR vsepovsod kolikor sem se jaz zanimala in to se hitro nabere potem ur, sploh pri generalki. Pa ni prišla niti speglat, no stroje je oprala in obesila zaradi mojega hrbta sedaj, vendar drugače tega ne dela.
Ma jaz bom poskusila tole za stalno vpeljati, ker je življenje res precej lažje tako, sploh če imaš takega živčka doma kot je naš skoraj devetmesečnik.

Zdej pa dost nakladanja, ker se vam itak ne bo ljubilo tok brat :).

Jutri grem k dr., da me pošlje na kako fizioterapijo dost mam tega! Zadnjič sem se vlekla ko stoletna starka, prepognjena v L, če bi me kdo videl bi se zgrozil pomojem. Ena gospa, ki je bila z mano na predavanju mala šola za starše, mi je kar v avto pomagala iti.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
22.10.2007 8:00:09   
visnjaaa
Atena777 upam, da je tvoj PUKLuser posted image user posted image user posted image ....že boljš.
Ne mi zamerit ker se režim, ampak besede PUKL pa res nisem že dolgo slišalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Noč je bila spet za ****.....matr sem jezna, ker nisem nič spala.user posted image

Sem kupla od milupe eno kašico, ki se meša z vodo in spet samo drenje, napenjanje in prdenje.
Pa kaj  je to? Pa ta moj otrok ne prebavlja teh kašic pa fertik....

LP

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
22.10.2007 8:27:35   
malecka_mateja
jutro!

atena upam da bo čimprej bolje!user posted image user posted image user posted image

višnja kaj tudi polenta mu ne paše????kaj pa krravje mleko že jesta?te mu lahko čokolino daš?mogoče bo bolješ????

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
22.10.2007 8:31:20   
malecka_mateja
drugač pa mi je ful bed ker prihaja 1.november pa mi je že zdaj hudo in spomini so spet n apovršju!ampak sej bom zdržala letost mi je lažje ker je tjaša že z mano!In boma šle njenemu dediju skupaj svečko prižgatuser posted image user posted image user posted image

drugače pa je tjaša ugotovila položaj za plazenje amapk da bi se pa plazla pa ne!ker ne zna kolen naprej prestavit!

pokaže pa že papa pa z rokico se po ustah tauče in dela aaaaaaa zravento je moja finta ki jo zna!torej indijančke zna!ko pa ji rečemo bravo da bi zaploskala pa se ful reži!amapk še noče!ampak tudi to bo!ene parktat ji je ratalo pokazat kako je velika ampak zdaj pa ne več!

drugače nič novega smo po starem!

kje ste vse kaj še spite???

Neposredna povezava do sporočila: 3410
22.10.2007 9:34:26   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

drugač pa mi je ful bed ker prihaja 1.november pa mi je že zdaj hudo in spomini so spet n apovršju!ampak sej bom zdržala letost mi je lažje ker je tjaša že z mano!In boma šle njenemu dediju skupaj svečko prižgatuser posted image user posted image user posted image

drugače pa je tjaša ugotovila položaj za plazenje amapk da bi se pa plazla pa ne!ker ne zna kolen naprej prestavit!

pokaže pa že papa pa z rokico se po ustah tauče in dela aaaaaaa zravento je moja finta ki jo zna!torej indijančke zna!ko pa ji rečemo bravo da bi zaploskala pa se ful reži!amapk še noče!ampak tudi to bo!ene parktat ji je ratalo pokazat kako je velika ampak zdaj pa ne več!

drugače nič novega smo po starem!

kje ste vse kaj še spite???

Jutro!

Midve sva spale do 8.45! Seveda je ob pol sedmih popila dobrih 200ml mleka in takoj nazaj zašlafala. Joj kolk to men paše user posted image . Se pa skoz nekej zbuja, pol jo pa samo mal pobožam po glavici, pa naprej spi, sej u bistvu se sploh ne zbudi, samo jest jo za vsak slučaj hitro pobožam, ker me ful skrbi, da bi gor vstala, ker pol je kriza.

Drugač je pa naša že tud znala nardit papa (se je naučila ene dva meseca nazaj), pol smo jo pa naučil nardit bravo bravo, sej veste, tko da zaploska, no in zdej je vse bravo bravo. Nč važn, a je papa, al je velika, ona vedno ploska user posted image . Edino sas - tko kot give me five, to pa zna nardit kot je treba, brez da bi ploskalauser posted image .

Nč, grem klicat babe, če gre katera na kakšen hiter kofi! Pol pa plllllllaaaaaaaavvvvvvaaaaaaaaaannnnnnnnjjjjjjjeeeee!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3411
22.10.2007 9:38:16   
pikecpokec

evo, Gal isto! na vse štiri se postani, pol se pa kr gunca naprej pa nazaj. ne pogrunta da more prestavit noge. eh, sej se tud jst baje nism planica. pa je vseen vse OK blo-sem pač kr hodit začela. tko da po moje to ni nč hudga

Neposredna povezava do sporočila: 3412
22.10.2007 10:00:55   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

evo, Gal isto! na vse štiri se postani, pol se pa kr gunca naprej pa nazaj. ne pogrunta da more prestavit noge. eh, sej se tud jst baje nism planica. pa je vseen vse OK blo-sem pač kr hodit začela. tko da po moje to ni nč hudga

Sej Eva se je tud guncala sem in tja, pol je pa kr naenkrat začela it!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
22.10.2007 10:06:42   
Margit
Jutro punce!
Vidim da se vam ornk dogaja user posted image . Sem kar rabila da sem vse prebrala.
Kakšna milina je danes. Tavelika je v vrtcu, VD in tamalček pa še kar spita. Jaz sem že kavo spila, pa vse polikala, pa vas prebrala, .... kako paše tale tišina.

Smo bili zdaj vsi doma, ker smo bili spet bolni. Je tamala dobilia vnetje učk. In ker ne gre drugač, je potem to staknil tudi Matic, ... in takole se gremo že dva meseca. Prej samo prehladi, zdaj pa je šlo na učke. Pediatrinjo smo obiskali. Plučka so OK, hvala bogu. Tako da zdej kašljamo, smrkamo, učke čistimo, ... rekla je čim več na zraku (itak smo cel dan pred hišo in kakšen sprehod tudi pade), čim več tekočine, pa lahk zavrem liter vode z žličko soli in tamalčka zraven držim (višnjaaa to bi blo dobro tud za nejca, če ima tudi suh kašelj tako kot matic), pa v kopalnici ga met ko se tuširamo (zaradi pare), .... tisoč nasvetov. Sej veste.

Matiček se tudi že plazi, je kot od Popaja nečak. Men je tko smešen. user posted image  Se mu ornk nasmejim. Naučil se je tudi pomare odpirat, tako da vse vn leti. Pa vstajat tudi hoče. Se te tko za hlače prime. Pa sam lubčov bi se. Smo vsi čist mokri od njegovih lubčkov user posted image user posted image user posted image .

Te dni smo belili tako da nisem imela časa za februarčice. Upam da bo zdaj bolje. Danes je bolj kislo vreme in tudi mraz je. Tako da sem se odločila, da greva po Matičevem zajtrku lepo v City park. Grem uč vržt v HM.

Atena gradnja centra pa kar lepo napreduje. Zdaj že okolico urejajo. Tako da se bo verjetno res nekje v novembru odpru. user posted image  Komaj čakam.

DeMer jaz sem kar večkrat v Kranju. Ta teden bom sigurno. Se lohk kej zmenmo.

Kolumbo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za diplomo. Se ti je že odvalil ta težek kamen ???? Iskrene čestitke.
Kar pa se tiče sedeža in glave. Meni je tudi Matic ta prvič kar omahoval z glavo ko je zaspal. Ko se je pa ta tretjič peljal pa je glavo držal normalno in tudi ko zaspi je vse OK. Se bo navadil. Brez skrbi.

Matiček se že nekaj oglaša. Ba ba, ma ma. Aja še to morm povedat. Čim ga dam v avto, ga pripnem v zic, zalavfava in greva, Matic začne govort pa pa in zraven mahat. Mislim. Sam pa pa bi hodil. Je čist navdušen.

Neposredna povezava do sporočila: 3414
   [Brisano sporočilo]
22.10.2007 12:07:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3415
22.10.2007 12:18:19   
ribicau

Dobro jutro.jooooj tut 5 minut nimam za sebeuser posted image user posted image user posted image ...z zagovorom diplome me natwegujejo k elastiko..sm danes čistvn padla....oči je nesel ob 8h vse diplome v referat in mu je referenka rekla,...joj veste zdej BOJO (še en teden je umes) prazniki pa bi se rajš po praznikih zmenil...sm uzela telefon jo klicala in rekla: Kaj je zdej a bo ta teden...pa je začela odgovarjat ,,joj veste **** spet ni v petek..bla bla...sm rekla pa dejmo v četrtek...joj pa moram dat vn razpis...JA **** EN DAN GOR AL PA DOL...pol mi pa prav: A se vam mudi...in no pol sm šele padla vn:
Če se mi mudi me sprašujete že 2 mesca, da sploh koga dobim v povpračju traja 10 dni, zdej pa oprostite mi je pa mal film poču in bi mela rada "spokojne" praznike. .........no zdej čakam, da se me mogoče usmil, me pokliče nazaj, če je varjanta za četrtek če ne pa okol 5. novembrauser posted image user posted image user posted image ......

Doma se še veno kopam v gori cot, zdele mi je ratal po tleh pomit, zdele pa še ena runda žehte, pol pa ruknem enga Bandidosa in dam noge u luft...upam samo da bo tamau do takrat spal...

Margit oglasi se še kaj, na kavo zdej žal ne moremo, ker smo vsi bolani.user posted image

Kolumbo pošl jih u tri krasne...tko k smo včas rekl!Upam, da se te usmiljo u četrtek, sej si morjo samo 15 min vzet cajta, hudiča komplicirajo!

Naša frajla je zdele zaspala, mi je skor u avtu mrknla, pa sem jo kr hitr ven vzela, pa u postlo. Sicer sem jo mogla na rokah uspavat, ker drugač nam ne gre, ona stoji, stoji, stoji....joj kdaj bo tega konc. No sej na rokah traja vsega skup 2 min da zaspi, še vedno pa hvalim boga al kogarkol, da sploh hoče na rokah zaspat, ker to je blo zdej 2 meseca čist prepovedan s strani tamale user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
22.10.2007 12:20:21   
ribicau
...aja glede besednega zaklada naše tamale: ata, teta, ab (to je najpogosteje, pa še zacvili mal zraven), ej, dej dej,...pa še kej se najde!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
22.10.2007 12:33:23   
malecka_mateja
naš apa se dere ata baba in teta pa ej pa brrr!
pa rokico ti da če daš ti njej!pa moja moja se carta pa take finte!sam je res lepo ko vsak dan nekja  novega ugotovi!user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
22.10.2007 12:36:38   
ribicau

pa rokico ti da če daš ti njej!pa moja moja se carta pa take finte!sam je res lepo ko vsak dan nekja  novega ugotovi!user posted image user posted image

Pri nas je pa to čist prepovedan...za roko jo prijet namreč. Če pa kej sovraži je pa to, da jo nekdo za roko prime. Takoj jo k sebi potegne in grdo pogleda user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3419
22.10.2007 12:44:20   
pikecpokec
Od Gala najljubša beseda je dej dej dej, in to kadar jE user posted image . tko da zgleda kokr da mu prepočas futramo v usta. res, no, žveči pa zraven govori dej dej dej.user posted image
aja, predlagam da bi vsak dan tle gor napisale kaj kej kuhamotisti dan (za otročke in za odrasle), da dobimo mal idej. jst sm čist brez namrečuser posted image . dans bomo jedli rižoto z jurčki in velik zelenjave (za Gala bom gobe ven pobrala in bo mel zelenjavno rižoto, zraven pa eno skledo rdečega radiča s krompirjem. ma velik vitaminov al česa žeuser posted image . aja, gal radiča ne bo jeduuser posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
22.10.2007 12:55:06   
ribicau
Jest mam za Evo riž z brokolijem, cvetačo in piščancem! Po plavanju pa dobi banano!

Za naju z atijem, jest sem glih pojedla eno kranjsko klobaso (btw sosed je mesar v pokoju, ampak še vedno dela fenomenalne klobase user posted image ), ati jo bo pa za večerjo dobu, kosilo itak je v Lj.! Zraven pa vedno jeva samo kruh, sem pa tja spečem prebranac od Ete za zraven, ampak danes ne!

Neposredna povezava do sporočila: 3421
22.10.2007 13:04:14   
pikecpokec
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau
Za naju z atijem, jest sem glih pojedla eno kranjsko klobaso (btw sosed je mesar v pokoju, ampak še vedno dela fenomenalne klobase user posted image ), ati jo bo pa za večerjo dobu, kosilo itak je v Lj.! Zraven pa vedno jeva samo kruh, sem pa tja spečem prebranac od Ete za zraven, ampak danes ne!

Mmmmmm, tole je pa fina ideja, glih za tele mrzle dni. mi smo glih odprli škaf od kislega zelja, še par dni pa bo ravno tapraviuser posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
22.10.2007 13:11:54   
malecka_mateja
mi mamo pico!tjaša dobi tudi malo vstran pa še kako sadno kašico na vrh!

ampak za tjašo mam en košček pice brez začimb in kečapa oz omake!ma samo klobasice in sirčeka!

jutri pa še nimam ideje!mogoče lazanja!hmm bomo videli!

moj ma tudi kranjske rad oz jih obužuje tako da ta teden bodo na jedilkniku!če povem po pravici res nevem več kaj naj kuham!se čisto brez idej!

naša spi že od poldvanajstih!pridna punca!

Neposredna povezava do sporočila: 3423
22.10.2007 13:13:49   
ribicau
A ste ve vašim user posted image  že dale kakšen grah, fižol....jest sem ji že hotla dat grah, pa ga vedno pozabim kupit. Midva z atijem ga nič kaj rada ne jeva, mogoče samo v francoski solati, pa še to ponavadi zamenjam s koruzo!

Neposredna povezava do sporočila: 3424
22.10.2007 13:26:15   
pikecpokec
Pri grahu je sranje ker so tiste lupine tko trde, tud če ga zmiksaš še vedno kaka ostane, pol se pa davijo. ker se tko smotano na grlo prilepi. drugače pa stročji fižol je jedel kmalu ko je začel jesti GH (zmiksanega v zelenjavni juhi)

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.