atena777
|
Kolumbo kako ti je uspelo zvohati to akcijo, ki skoraj čisto prekosi tisto z 10% popustom. Ja bravo no, bolš da moj ne zve, da je bila še boljša akcija. Sicer kot ekonomist vprašanje kaj bi se mu zdel bolš zapravit 400 EUR (dejansko 339) ali 306 in dobiti samo zic? Jaz se vam moram mal zjokat, da sem tudi ful iskala bundico in potem sem na Vrhiniki ko sem šla ene januarke obiskat zagledala eno od S.Oliver, ki mi je bila ful všeč, ampak sem zanjo plačala pregrešnih 38 EUR in se še danes ne morem skoraj potolažiti, da je bila tako draga. Potem pa sem jo videla čez en teden 10 ali 20% znižano v NAMI, ker je bil teden otroka. Pa sedaj ga že drugič s to akcijo nekaj lomim...Ampak se mi je zdelo, ko smo Tobija zamudili, da je treba pa akcije res zgarabiti..no in se je pri ROmerju izkazalo, da včasih ni nujno tako. Ribicau ampak res je carjevič notri, je kr mal važen David notri . ful opazuje pa to. Edino ne vem, ko se bo naveličal, kam mu bom igračke namontirala. Kar se pa spanja tiče - danes je odšlafal kar ene dve dobri uri notri, ker smo šli v Leclerca in potem še nekam in ga nisem upala ven vzet, sem kar zraven stražila. Joj kako me je šele potem pukl bolel! Od sedenja! zato tudi dolgo ne morem zdržati na RR, ker me pukl začne bolet. No skratka glede pukla pa sem se sedaj dva dni pri mami moji crkljala, ki je novo kuhinjo dobila in je ful fajn zdaj pri njej, David itak nadpovprečno uživa. Midva sva pa mogla nekam it, ker je pomočnica dva dni samo pucala in drgnila in kar pihala od vsega hudega...Se je nabralo zadev za zrihtat juhej. Pa še nismo do konca prišli-ne vem skrinja za odmrznit, zunanja stran oken za spucat...Ampak je pa res feeeeling, ko prideš domov in se sveti in nisi ti čist hin od garanja in kaj naj rečem, takole pospravljeno ni bilo že najmanj 1,5 leta, odkar sem zanosila no. So pa te reči kar drage pišuka. Sem plačala precej EUR, tko, da ne vem če si bova lahko to vsak mesec privoščila. Postavka je tam okrog 7 EUR vsepovsod kolikor sem se jaz zanimala in to se hitro nabere potem ur, sploh pri generalki. Pa ni prišla niti speglat, no stroje je oprala in obesila zaradi mojega hrbta sedaj, vendar drugače tega ne dela. Ma jaz bom poskusila tole za stalno vpeljati, ker je življenje res precej lažje tako, sploh če imaš takega živčka doma kot je naš skoraj devetmesečnik. Zdej pa dost nakladanja, ker se vam itak ne bo ljubilo tok brat :). Jutri grem k dr., da me pošlje na kako fizioterapijo dost mam tega! Zadnjič sem se vlekla ko stoletna starka, prepognjena v L, če bi me kdo videl bi se zgrozil pomojem. Ena gospa, ki je bila z mano na predavanju mala šola za starše, mi je kar v avto pomagala iti.
|