Magi*
|
lorch, si me napalila s čokolado, pa imam same neke škife v omari. saj zato jih pa ne pojemo no, glede bunde, jaz moje ne zaprem menda več od aprila je pa res, da imam prav vse obleke telirane, čisto ozke in vsak odvečen gram se potem pozna. zebe me pa kljub temu ne, ker imam pončote, pa plete, pa šale... se ne smem glih pritoževati, ker v omari imam res kar nekaj obleke, čeprav imamo samo eno samcato vgradno omaro v stanovanju. sam, kdor zna, zna dolgoletne izkušnje skladiščenja se poznajo. ajtak, tvoj trebušček je pa res pravi mali velikan med trebuščki Vrtnica79, uživaj pri frizerju še v mojem imenu jaz boom šla še enkrat konec novembra, ko si bom spet lahko privoščila malo več pohajanja okoli. za zdaj pa bom pridno ležala in pazila, da mali ne bo prehitro pogledal na svet. potem pa AKCIJA - me že pete srbijo Nana22, pozdravi se čimprej!!!! to je pa res nadloga. pazi, da boš dosti pila, najboljše kar navadni nesladkani šipkov čaj, pa skuhaj si piščančji file z rižem in korenčkom, soliš lahko - saj rabiš elektroilte. pa fajn rakuhaj, da bo riž tak bolj sluzast. tejka, te razumem, da si razočarana. mogoče se bo pa mati vseeno spomnila, da ti lahko tudi tako pomaga, čerpav nekateri ljudje so pač takšni, da jim obdarovanja ali pa pomoč drugim (tudi lastnim otrokom) nič ne pomenijo. saj ne, da te ne bi imeli radi, sam enostavno takšni so. taka je moja taščica. sicer ona obdaruje že, ker imajo tako navado, da za RD npr dobiš okrancljano darilo... ni pa spontana, da bi predvidela kako ti dejansko lahko pomaga. taki so pa npr moji starši in jaz sem rabila precej časa, da sem se navadila moževo familijo sprejeti tako, kot je. smo si pač različni. če sta si z mamo sicer dosti blizu, ji pa kar povej kaj te teži in da rabiš voziček, pa nimaš financ... samo ne bit žalostna Ayo in ostale, ki se dobimo v LJ. to bo že kmalu, a ne? lahko bi se dobile v Šiti parku ( ), v slaščičarni Rustika, kjer se lahko posladkamo z naravnimi sokovi, jogurtovimi napitki, sadnimi kupami, tudi tortice imajo. v glavnem, jaz sem tam bila redni gost na teh sadno-sladolednih dobrotah...so res njami. aja, tudi čaj in kavo imajo pa še parkiraš v garažni hiši in za tiste, ki imamo omejeno gibanje je to kar OK. no, če ima katera drugačno idejo, na plan z njo! no, se še kaj oglasim. danes me tako ima, da bi šla malo po trgovinah, pa ne smem saj bo, saj bo, samo da mali brcolin pridno brca!