|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
19.10.2007 22:29:45   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
Alice, mogoče sta pa Črto in Zaki "match made in haven" user posted image user posted image user posted image

A ne bi bilo to kjut?user posted image

A si zamišljaš, kako bosta oblečena za poroko?user posted image  Moj bo 100% imel vijoličaste batašeuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
19.10.2007 23:08:48   
Skaana
Evo, mislim da sem kljub user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vseeno zadnja...

Na noč vsem user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - vam jih kar tukaj pošiljam, da ne bo potrebe po gledanju pravih ponoči.

P.S. Alice, če bi jaz bila s tvojim, bi danes šla bolj pozno, na ziher spat user posted image . Me pa čist spominja na mojega. Če že kaj kupi, je  to ponavadi bedarija na kvadrat user posted image . Mogoče je pa to kaj v zvezi z organom user posted image ...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
20.10.2007 9:17:01   
lana38
Alice, tvoj Črto je genij, če mu je kar uspelo v flavto tako pihnit, da je proizvedel zvok. To namreč ni tako enostavno. Razen, če je tvoj kupil frulico in ne flavto. Meni namreč po velikem trudu v flavto nikoli ni uspelo prav pihati. To je umetnost za marsikoga.
Jaz sem pa že morala danes bundo ven izvleči iz omare. In glej čudo, celo zaprla sem jo še lahko.user posted image  Pri nas je zima prav pokazala zobe. Vse je zamrznjeno. Sem bila pa pridna, ker sem že bila v trgovini po sveže štručke za zajtrk.
LP

lana38

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
20.10.2007 9:32:49   
lorch
Alice se strinjam z lano, v flavto prav pihnat je kar umetnost, zatouser posted image user posted image user posted image .
Lana, kako ti je pa uspelo bundo zapretuser posted image , men že lep čas nobena jakna več ne gre skup. Sam jih pač odprte nosim, kao da mi je ful vročeuser posted image
Sam zdajle me pa fino zebe, ker je prišel en gospod, ki nam zdaj pridno frizira centralno, da bomo lahko imeli v kopalnici radiator-lojtro, ki bo kombinirana s kurjavo in elektriko pa na "tajmer"... zdaj so nam pa fino spustili vso vodo iz radiatorjev in mi seveda dokler ne bo gotovo nemoremo kurit in se gretuser posted image . Ker pa je treba to uredit v dveh kopalnicah(tudi tašča je ugotovila da je to fajna stvar in bomo kar na obeh koncih lepo naenkrat poštimali), bo vse skupaj še nekaj časa trajalo. Zato si grem pa zdaj en čaj skuhat, da bo fajnuser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
20.10.2007 9:58:22   
Raho
Punce, otroška flavta je, ampak je flavta. user posted image  Danes ob šestih smo že imeli budnico. Mogoče pa bo igral pri godbi na pihalauser posted image .

Evo, jaz sem že zglancala stanovanje (dobimo obiske), sedaj pa grem malo počivat, ker imam trebuh popolnoma trd, pa še Živa je danes živahna 200 na uro. Imela pa sem tako grozljive sanje (pol noči po tistem nisem spala). Sanjala sem, da sem bila na UZ in je zdravnica rekla, da ne najde utripa. Meni se bo od teh črnih misli do konca nosečnosti zbledlo. Ne vem, zakaj imam v zadnjih dneh na pladnju celo vrsto črnih scenarijev. Pa samo o tem gruntam...

Fanta pa sem poslala v trgovinouser posted image , da si ukradem nekaj minutk zase. Ponoči sem razen 4ih obiskov sekreta - mene bo to lulanje pogubilo, nočne more in 2x dojenja Črtomira (pa ponoči več sploh ni dudal) imela še zabavo s križem - ko se obračam v postlelji izpuščam podobne glasove kot orke, ko se parijouser posted image . Pa še prste na rokah imam svinjsko otečene. Pojma nimam zakaj. moj pravi, da je od štrikanjauser posted image . Se pa definitivno bližam finišu - samo še trojne copatke moram splesti. Pa še nekaj zadevic obkvačkati in obentlati, pa bo.

Ayo, daj napiši, do kdaj si v SLO, da ne bom s paketkom prepozna.

Grem zdaj v kopalnico. Mislim, da pod nujno potrebujem tuš, ker sem se spotila kot stari mornar, medtem ko sem laufala po bajti sem in tja.

Bodite v cvetju. Cmokec iz Lendave.l

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
20.10.2007 11:12:58   
Magi*
Aloha!

mi smo imeli pa majstra, da nam je s fleksarco odrezal stara vrata z garaže, da bomo lahko novi avto končno not parkirali user posted image  pa je šlo precej hitro, hvala bogu. tamala je oblekla nov plašček, nove čevlje, nov šal, novo kapo in nove rokavice...edino brez štumfov je hotla bit user posted image  ma OK, se nisem preveč sekirala, saj so čevlji hudo topli. zdaj je pa šla s teto na sprehod. tu pri nas sije sonce od ranega jutra, prejle je pa malo snežilo, tako med soncem. narobe svet.

spali smo dobro, zato smo tudi danes vsi dobre volje in bolečina v križu je popustila - sinoči je bila grozljivka.

Alice, mene pa zadnje čase edino skrbi scena v LJ porodnišnici. ma res, to kar berem, mi ni prav nič všeč. če pomislim, da bi pri prvem porodu ne bilo babice glih tisti trenutek not, ko je kri špricala po stenah, bi bila najbrž v nekaj minutah na drugem svetu. štala no.

flavta: se mi zdi, da obstaja več sort pihal - blok flavta (svirajče user posted image ) in prečna flavta (ta, ki je treba znat no pihnit)...pol so pa še trobila... BTW, meni je pa ratal piskat na prečno flavto, saksofon, kalrinet in celo rog in trobento. ima sosed miljon sviral, ker je učeni glasbenik, pa pravi, da je to res redko. no, če bi zdaj poskusila kak zvok ven dobit, bi se verjetno polulala ali pa kar rodila user posted image

danes še ne vem kaj bomo s kosilom. najrajši bi se kam povabila ali poslala moža v lov v kako gostilno. se mi ne da kuhat. bomo videli. mojih ni doma in se nam je cel sobotni sistem porušil user posted image

izkoristite ta lepi dan kolikor se da.

cmok iz Ljubljane!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
20.10.2007 11:27:54   
ElaM
Punce, živjo.
Alice, meni je rekel bratranec, ki ima starejše otroke, takrat jih jaz namreč še nisem imela, če me ne maraš, tamalemu prinesu, kakšen otroški instrument, ali pa glasove iz kmetije. Takrat sem se mu smejala, zdaj ga pa čisto razumem.user posted image
Čeprav naša ima te šare ogromno in potem mati pač potrpi, saj ni druge.

Torta je uspela, sem jo toliko pojedla, da mi je bilo slabo.user posted image  Saj potem mi je bilo hudo žal, da pretiravam, samo po toči,..

Magi*, mene tudi malo skrbi tale Lj porodnišnica, samo ni user posted image , če se za vse najde soba, se bo pa še za naju.
Samo osebje je pa res preobremenjeno. Jaz grem v kratkem na en bojni posvet k sestrični, ampak je tako preobremenjena, da mi je kar zoprno težit.

Alice, mislim da si ti spraševala, če so tamalčki kaj agresivni, naša še leto in pol nima, pa je že vsa podivjana. Grize, kar v letu in potem, se smeji, kot bi bil to največji hec.user posted image  Zadnjič se je zaletela v radiator, in potem sem rekla, ti, ti, radiator, tamala pa je očitno razumela ti, ti, ati. Je vstala, šla do atija in ga dobesedno klofnila.user posted image  Sva ostala brez besed. Sploh ne vem, kje je to pobrala, glede na to da v vrtec ne hodi.

Punce, lepo bodite, tukaj je prekrasen sonček.

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
20.10.2007 11:42:27   
lana38
Ja, bunda je bila prej bolj ohlapne sorte. Zdaj je pa tesno ob telesu. Bomo videli, kako dolgo bom jo lahko zapirala.user posted image  Upam, da še kar nekaj časa.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
20.10.2007 12:27:46   
lorch
ElaM ob radiatorju sem se lepo nasmejala. Ve ki že imate doma otroke imate malo bolj pestro kot me ki  čakamo šele prvega in moramo poleg tega še počivat. Zato nam je pa dolgčas!user posted image ko preberem kako tako anekdoto bi šla kar nazaj v službo, ker res pogrešam te male kričače v vrtcuuser posted image . najrajši bi si jih občasno pripeljala domov na obisk da mi malo popestrijo dan.
sem šla v četrtek na obisk v vrtec in so me tako lepo objemali, da mi je bilo kar težko it stran odnjih. me kar skrbi da bom preveč razvajala svoje otroke, če se mi že tuji tako močno zasidrajo v srceuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
20.10.2007 16:58:01   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        34t3d               +13kg              127cm
Kim80                      33t6d           +7,5kg                 100 cm
Mat3ja                     32t                +11 kg               104cm
Lorch                       33t 5d            +10kg                105cm
Andreja 2000          31t                +9kg                   107cm
Foxina                     33t1d             +8,5kg                  100cm
Skaana                    30t5d           +12kg                   107cm
NosečkaL                 29t6d           +8kg
Ayo                           31t              +10kg                     98cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Alice in Wl                30t1d             +7 kg                120cm
Magi*                       31t2d           +14kg                    106cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         31t  3d       +10kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +9 kg                   94 cm
Pikica*                      28 t2d          +9 kg                   94 cm
Hokejistka               28t2d          +10kg                     93cm
Vrtnica 79                32t               +13kg                   100cm
Ulla                             28t               +13kg                   93cm
Lana38                    27t 4d              +13kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        29t3d              +7,5kg                  93cm
Danvari                     32t                +8 kg

Sade                           32t                +12 kg                100 cm

Trdozimc                                         +7kg

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
20.10.2007 17:00:02   
Foxina
Lorch in Magi kar se +10kg tiče...jst sem jih imela že pred nosečnostjo 5-6 plusa...tko, da sem pri 178 cm štartala s 67,5 kg..

Danvari ne morm verjet 3-4 tedne....a sploh lahko verjameš, da zdej pa že decembrke tko odštevamo....noro  

Homeopat
...jst vem za eno tu v Lj...če želiš ti na ZS pošljem njene podatke

Alice in WL 33kg...jao jao...samo si pa očitno ful pridna, da si vse dol spravla....vsaj na fotkah, ki jih objavljaš si  suhica

Tejka....previjalno si naredi sama...je čist enostavno in poceni....vzameš desko, jo oblečeš v peno, čez daš nepremočljiv prt, zaklanfaš in postaviš na komodo in to je to...vse skupaj te pride cca 2..000 sit...

ElaM....hi hi dobra ideja s Hujšajmo skupaj...jst sem za

Sade dobrodošla....sevede ze vzamemo....the more, the merrier...btw – imaš pa ful dober PDP – na Silvestrovo...tko kt jaz – na Miklavža...jst sem te kr na seznam dodala...

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
20.10.2007 17:00:09   
t*e*j*k*a
ola pupe

sade ni panike me sprejmemo vsako ki nas je voljna poslušat!!!

lorch ja jaz sem v ce 25 in 26, v četrtek grem v laboratorij lulat, v petek pa na pregled. Lahk se dobiva kadar ti bol paše, men je čist vseen al v četrtek al v petek.

Jaz sem se pa dans mal preveč pretegnala in me križ dobesedno ubija!!!!

Sem spucala stanovanje, skuhala kosilo, pol sem pa še mojmu šla pomagat izotex polagat po tleh. In zdej se komi premikam!!!

Še malo pa bom stopla v osmi mesecuser posted image user posted image user posted image !!! Pol pa še čist mal do konca!!!

Ja res je da tiste ki čakamo prvega otroka sploh ne vemo kako je če nekdo skoz tuli okol. Je pa res zanimivo brat vaše zgodbe!!!

Zdej pa grem eno oddremat ker ne morm več pokonci bit!!!!
Adijo!!1

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
20.10.2007 18:17:44   
ElaM
Punce, da vam povem, danes je pa meni zastalo srce in izgubila sem par let življenja. Še zdaj me zmrazi, ko pomislim, kaj bi se lahko zgodilo.
tinkara je jedla jabolko, kot že tolikokrat do sedaj, narezala sem ji majhne krhlje in ona veselo je. Kar naenkrat se pa začne davit, v obraz postane čisto rdeče modra, vsa solzna in hlasta za zrakom. Še dobro, da sem bila tako prisebna, da sem kolegici, ki je bila na obisku rekla, da naj jo dvigne za noge in obrne na glavo. Sama pa sem jo udarjala po hrbtu, da ji je košček jabolka padel iz grla oz. od kjer se ji je zataknil. Potem pa je normalno zadihala. Jaz sem se pa tako tresla in solze so mi kar lile. Še potem, ko sem jo dala spat, sem kar stala ob posteljici in jo gledala. Mojo punco.user posted image  

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
20.10.2007 19:13:07   
mala_pikica
Sicer nisem decemberka, sem pa prebrala tvojo zgodbo in ti verjamem, da si se prestrašila. In velikokrat, se otrokom zaleti ravno jabolko, zato ne sme biti nikdar narezano na krhlje, ampak mora otrok gristi celo jabolko, saj se težje odlomijo večji koščki. Pa brez zamere, da sem tako vdrla k vam in vsem decemberkam en lep pozdrav.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
20.10.2007 19:29:28   
Magi*
ojej ElaM, še jaz sem zdajle skoraj pozabila dihat, ko sem tole brala. sam, da se je srečno končalo.user posted image drugače pa se zna to zgoditi tudi s celim jabolkom. preverjeno. sem bila prej tudi mnenja kot mala_pikica, potem pa se je prijateljici to zgodilo s celim jabolkom.

samo, da je mimo.

se oglasim še malo kasneje, ko bom imela več časa.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
20.10.2007 20:26:37   
Magi*
no tako, dete spi. mir v hiši. danes smo imeli dober dan. je bila Zaki kar pridna. smo imeli namen iti v gostilno na kosilo, pa je v avtu zaspala in smo naredili turo od LJ proti Ribnici, čez Bloke v Cerknico in preko Logatca nazaj v LJ, pa na Katarino jest. gor se je glih zbudila in rekla, da je tako lačna, da si bo trebuh napokala, da ji bo počil. no, to so bile bolj prazne obljube, ker je pojedla samo govejo juho in nekaj koškov telečje pečenke in dva pomfirjčka. aja, pa blagovolila je poskusit sirove štruklje in spila je 2 gosta soka. sta pa mama in ata pojedla precej več user posted image  jaz obožujem domačo hrano, sploh na take mrzle jesenske dni user posted image  evo, mam še vedno poln želodec, pa bi še kar jedla user posted image

smo pa na naši poti imeli prav vse od vremena: sonce, oblake, dež in sneg.

tamala se je celo v gostilni sila lepo obnašala. OK, je na ves glas filozofirala, ampak bila zelo pridna in jedla kot prava mala dama.

mož že nekaj besno po kompjutru tolče, spet se mu je en strežnik razsul in je besen kot ris. grem pa jaz pred TV ali kaj? na tem "rezervnem kompu" ne morem delat, ker ni glih udobno za sedet.

en lep jesenski večer vam želim.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
21.10.2007 9:02:18   
lorch
Dobro jutro!

Danes bo zgleda spet en tak hladen jesenski danuser posted image . Jaz sem svojega dragega že odpakirala od doma. je dobila dva topla sendviča pa kakav, sva mal počvekala, pol pa lubčka pa veselo na delo. In zdaj ga ne bo cel dan. Sem pa povabla svojo ta malo  sestro na kosilo, ker je sama doma in zdaj študiram, da bi šle kar v kitajsko, ki jo obe obožujeva, moj pa ne glih, pa bo ravno prav.
Foxina glede kilaže me nisi s tem čisto nič potolažla, ker se že ves čas zavedam da sem že štartala s preveliko kilažo.  Jaz sem namreč velika 170cm in sem že prej imela (in dobro skrivala pravijo) 68 kg. tako da je teh +10kg sicer lepo slišat ampak je meluser posted image dovolj zaloge za drugje jematuser posted image

Jaz bom danes malo peglala, pa dolgčas pasla, kaj pa ve?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
21.10.2007 9:23:09   
lana38
ElaM, mi je znano, kako je če se otrok davi. Moj se sicer ni s hrano, ampak ko je bil user posted image  se mu je kar naprej zaletaval čaj. Skoraj pri vsakem pitju čaja sem ga morala na glavo obračati. Bilo me je seveda pošteno strah.
Ja, zunaj pa je res spet sivo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
21.10.2007 13:24:01   
lorch
No, tega pa nisem pričakovala. Nobene nikjer. Sem kar mal favš ko se mate verjetno tk fajn, js pa spet sama doma.

ElaM tak šok je doživela tudi moja mami, ko je sestrična sestri nafilala usta skoruzo od kokic, pa to v sekundi dvajset,mami je sam neki k štedilniku stopla, pa je tamala že fojtrala dojenčka z nerazpočenimi kokicami, ki jih je ona jedla. Še dober da je poštar pozvonil, pa je mama s tamalo pod roko letela po stopnicah, pa so se začele kokice vsipat iz ust.  Tudi mami ne more tega pozabit in nikoi ne bo pozabla straha ki jo je takrat zagrabil, ko je vidla da otrok ne more vredu dihatuser posted image . Takole z jabolki je pa sploh zelo pogost pojav. S krhlji ali s celimi se ti lahko isto zgodi.
Jakne so pa kar zanimiva stvar. sem opazila da tudi novembrke veliko debatirajo na to temo.Nobenih jakn se ne da več zapretuser posted image . Sem včeraj ugotovila kakšna je rešitev: PONČO!user posted image Ta nam bo zagotovo grel trebuščke. Zdaj si ga pa moram še kupit.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
21.10.2007 13:53:45   
Magi*
lorch, pončo si lahko zelo enostavno tudi sama narediš. kupiš malce debelejšo tkanino, kot za plašč npr. prepogneš na pol in izrežeš izrez za glavo ter ga obrobiš. to je varianta 1.

varianta 2: enako prepogneš blago in na polovici sprednjega dela blaga izrežeš v obliki črke U. čaki, bom dala 2 slikci mojih pončov v album.

prvi pončo je sicer pleten, ampak prav tako ga lahko narediš iz debelejše tkanine. lahko ga sešiješ iz 4 kosov, kot je moj na sliki, lahko poenostaviš kot pri ponču 2, sam da narediš samo izrez za glavo.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
21.10.2007 14:05:49   
Magi*
na neckermanu izsledila lep črni pončo za 27,99€, če ktero zanima: PONČO .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
21.10.2007 14:37:30   
lorch
Magi hvala! Zelo dobra idejauser posted image
Pa tisti vneckermannu mi tudi diši. Sploh zdaj ko bo vsak čas 1.11. pa bomo po britofih stali in je fajn met neki toplega čez trebuh. Pa še druge bojo firbci matrali, ko ne bojo mogli v miru ocenjevat trebuščkauser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
21.10.2007 14:38:16   
ElaM
Ojla,
da se malo javim, smo ravno prispeli domov, sem šla volit, potem pa še na kosilo k tašči.user posted image

Včeraj so me še zvečer kar solze oblile, ko sem se spomnila, na tamalo kako je hlastala za zrakom, skoz vsem težim, ki ji dajejo kaj za jesti, da naj pazijo in bla, bla, potem se pa meni skoraj zaduši. No, samo da se je srečno izšlo.
Jakne tudi jaz nobene tudi pod razno ne zapnem več. Pončo imam, vendar je kvačkan in ni ravno najbolj topel.
To je pa ena dobra stran bolniške, da se prišpara na garderobi.user posted image

Punce, lepo bodite, mala spi, jaz pa grem s psom na zrak.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
21.10.2007 16:52:31   
ajtak
Danes je en tak zaspan dan, se prav vidi, da vse upostevate volilni molk user posted image user posted image

No, da malo popestrim vse skupaj vam po dolgem casu spet posiljam moj trebuh user posted image .

user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
21.10.2007 17:47:41   
ElaM
Ajtak, tole pa je konkreten in lep buši.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?