ElaM
|
Punce, živjo. Alice, meni je rekel bratranec, ki ima starejše otroke, takrat jih jaz namreč še nisem imela, če me ne maraš, tamalemu prinesu, kakšen otroški instrument, ali pa glasove iz kmetije. Takrat sem se mu smejala, zdaj ga pa čisto razumem. Čeprav naša ima te šare ogromno in potem mati pač potrpi, saj ni druge. Torta je uspela, sem jo toliko pojedla, da mi je bilo slabo. Saj potem mi je bilo hudo žal, da pretiravam, samo po toči,.. Magi*, mene tudi malo skrbi tale Lj porodnišnica, samo ni , če se za vse najde soba, se bo pa še za naju. Samo osebje je pa res preobremenjeno. Jaz grem v kratkem na en bojni posvet k sestrični, ampak je tako preobremenjena, da mi je kar zoprno težit. Alice, mislim da si ti spraševala, če so tamalčki kaj agresivni, naša še leto in pol nima, pa je že vsa podivjana. Grize, kar v letu in potem, se smeji, kot bi bil to največji hec. Zadnjič se je zaletela v radiator, in potem sem rekla, ti, ti, radiator, tamala pa je očitno razumela ti, ti, ati. Je vstala, šla do atija in ga dobesedno klofnila. Sva ostala brez besed. Sploh ne vem, kje je to pobrala, glede na to da v vrtec ne hodi. Punce, lepo bodite, tukaj je prekrasen sonček.