|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
21.10.2007 22:25:56   
Anonimen
O nikica kakšen cuker user posted image user posted image user posted image . Vsi trije ste luštni Jaka pa je za pojest kot tista torticauser posted image
Skratka supe slikce.

Pa vidim da je blo vreme kar ok, ker jaka ni bil tako oblečen kot Tara. Je blo okol nule zjutraj.

ja jaz še kar strašim tu, je moj mal zaspal user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
21.10.2007 22:26:46   
N _ B
Jaz imam pa zlikano user posted image user posted image user posted image .

Je bilo manj kot je izgledalo in to po zaslugi mojega možija. Ko je pobral perilo s štrika je lepo vse zložil, med drugim tudi nogavice in vse skupaj vrgel v škaf. In ravno te lepo v kup zložene nogavice so dajale vtis kooooliko je perila. user posted image  Upam, da imam zdaj za 2-3 dni mir. user posted image

Nikical: ful luštne slike. user posted image  Ćestitke Jaku.

Nogica: Kako tvoje zdravje?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
21.10.2007 22:27:53   
Kati81
Joj kakšen cukrček, kok je lep, ga vzamemo za ženina.

Kaja je komaj zdej zaspala se mi je kar smejala in smejala.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
21.10.2007 22:28:33   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

N&B a ti lahko še moje cote pripeljem? Pa še tiste pobarvane so vmes user posted image .
Ti kar pripelji. Sem ravno v elementu.

A pri vas kaj sneži? No pri nas so zjutraj prav kepe padale - škoda ker nisem slikala - smo šli glih na volitve. Taro sem kar pajaca oblekla pa ji ni blo nič prevroče, res ne vem kaj bom v mrazu. Ja isto, samo da jo bom spodaj še bolj oblekla.
Pri nas ni nič snežilo. Le veter je pihal kot za stavo. Ne vem, koliko so mu plačal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
21.10.2007 22:29:28   
Anonimen
N&B ja moje zdravje je malo bolje. Grlo še vedno boli, glava pa je bolje. Sem spet lekadol vzela user posted image Ma sej čez dan ko letam okol in čvekam je dobro, ampak zvečer ko se pa umirim je pa kriza.
Čestitke za zlikano goro user posted image user posted image user posted image

Nikica res je čeden, tud na zadnji sliki user posted image user posted image user posted image

Uf zdaj pa res grem user posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 1655
21.10.2007 22:32:19   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

N&B - midva ne vem če zmoreva tak nakup, kar vama je ratolo kupit je za naju že megalomanski nakup sploh za tako kratek čas. Kolk jaz ne maram nakupovanja, to vam sploh ne morem povedat ...
Kar se stiskanja mleka tiče imam jaz aventovo črpalko in veš kaj, stiskam si kot NORA pa komaj kaj ven priteče, da sem načrpala 1 dcl sem rabila več kot štiri ure. Potem se pogruntala, da gre najbolje, da na eni strani dojim Neco, na drugi pa si hkrati črpam. Skrajno štorasto ampak učinkovito. Čem rečt, da če ti črpanje ali stiskanje ne gre še ne pomeni da nimaš mleka, ker ga ziher imaš lahko. Jaz si sploh ne morem stisnit nič ven, ko pa se sproži izcejevalni refleks, ko začne Neca piti pa teče ven v slapu iz obeh strani, tako da sva obe z Neco čist mokri če nisva zaviti.

Drnula: hvala! Si me kar malo potolažila. Samo men nič ne teče ven mleko. Blazinice za dojenje sem imela le v porodnišnici, ampak bolj zaradi tega ker sem bradavice mazala.
DRugače pa pri nas Novalac deluje. Odkar sem ga v soboto prinesla domov, Jaka lepo papa. Mami ima dovolj mleka user posted image user posted image user posted image . Če bo tako naprej, takoj kupim še tri škatle za v omaro. user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
21.10.2007 22:32:19   
Kati81

Nogica, ne no še mal z nami ostani.

Joj moj gleda vsemogočnega bruca, jaz pa mal zraven špegam pa po drugih forumih brskam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
21.10.2007 22:33:40   
Kati81
N&B a si ga šla kupit tam k sem razložila? Pri tehničnih v BTCju?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
21.10.2007 22:41:04   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

N&B a si ga šla kupit tam k sem razložila? Pri tehničnih v BTCju?

Ne, zdaj sem ga kar v lekarni. Je bila v soboto taka gužva, ko smo odhajali iz BTC-ja, da mi na misel ni prišlo, da bi se še prevažala tam okoli. Smo samo gledali, da smo čimprej ušli iz tiste gužve na cesti.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
21.10.2007 22:44:32   
Kati81
Kok pa si dala v lekarni?

Jaz sem šla enkrat kupit nočno formulo tle v lekarno ki je full blizu pa sem dala 10E, tam mislim da pa dam 8 za nočno, za normalno pa 6.3E. 

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
21.10.2007 22:47:41   
FLASK_A
Hvala, punce! Jaka vam pošilja user posted image user posted image user posted image

Pa še ena v cerkvici pol pa dostuser posted image
user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
21.10.2007 22:48:31   
N _ B

Kok pa si dala v lekarni?

Jaz sem šla enkrat kupit nočno formulo tle v lekarno ki je full blizu pa sem dala 10E, tam mislim da pa dam 8 za nočno, za normalno pa 6.3E. 

7,9 EUR za običajnega.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
21.10.2007 22:48:32   
Kati81
Full dobra slika

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
21.10.2007 22:50:50   
Kati81
Uf to je pa kar, tam je navaden mislim da 7.06E. Jaz jih vzamem več naenkrat pa se full pozna. Mam kar zalogo sam zdej gre pa k koncu bo spet treba v shoping.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
21.10.2007 22:58:14   
N _ B

Uf to je pa kar, tam je navaden mislim da 7.06E. Jaz jih vzamem več naenkrat pa se full pozna. Mam kar zalogo sam zdej gre pa k koncu bo spet treba v shoping.

Za eno škatlo bi verjetno izgubili najmanj dobre pol ure časa, če ne več in niti pomislila nisem na ceno. Je pa res, da če bi to redno kupovala, bi bilo drugače.

Punce, grem spat.

Nočko.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
21.10.2007 23:01:11   
Kati81
Ja valda da se tko ne splala, saj maš že do Lj full če zračunaš z bencinom in časom, sam pa če si kdaj v Lj se ti pa splača mal več škatel kupit ob priliki. Tud men se za eno škatlo nebi splačalo v BTC sam jih ponavadi kupim 5 al pa še več ,sam je pa res da naša sam to je pa gre hitreje kot pa Jaka ki je še dojen zraven pa ne porabiš tolk.

Nočko, jaz grem tud spat moj je pa že na kavču mrknu.

LP K

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
21.10.2007 23:29:25   
Petraa
jaz pa nisem šla likat niti ne bom.se mi ne da.
Bom jutri user posted image
zelo lepe slikice res!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
21.10.2007 23:40:08   
ŠpelaP
nikical - ful lepe slike z luškanim modelom! Jakauser posted image !

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
22.10.2007 7:42:24   
N _ B
Dobro jutro,

kje ste zaspanke?

A sva sam midve s KT zgodnji?

Pri nas je ful mraz oz. so 3 st. amapak piha močan veter, tako, da imaš občutek, da je vsaj 5 st. hladneje.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
22.10.2007 8:35:32   
*ANA*
Dobro jutro.

Čevkice kolk ste naštrikale v 2 dneh ko me ni bilo user posted image , zdaj sem vas uspela šele prebrat, Pa še Svita sem sproti hranila pa preoblačla user posted image

Nikical ful  lepe slikce user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
22.10.2007 8:36:49   
*ANA*
N&B čestitke za vozek user posted image user posted image user posted image , zdaj bo Jaka car user posted image

Jaz sem tudi tle user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
22.10.2007 8:43:53   
KT
nikical - BRAVO naš mali maneken - Jaka je res tak cukr - to bo še glave puncam mešal user posted image

N & B - dobro jutro - a sva za eno user posted image .

*ANA* user posted image ?

Zunaj je mraz kot pri norcih - piha pa tko, da ti lahko glavo odnese. Naša user posted image  je našla največjo zabavo trenutno - gleda kako veter drevesa in grmičke premetava.
Sva pa obe bolj slabi, najprej sem jaz nekje uspešno našla prehlad, zdaj pa še pikica pokašljuje - kateri čajček že pomaga pri prehladu?

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
22.10.2007 8:48:49   
KT
Kati81 - prvo noč je novolac delal čudeže - spala je od 20.00 do 6.00, sedaj pa se že dva dni boriva s prehladom, tako, da sva obe bolj malo spali - revica bi pa skoz pila.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
22.10.2007 8:49:24   
N _ B
ANA: dobro jutro. Jaka je že car user posted image .

Ja user posted image  pade, samo še zajtrk pojem. Kajzarce bodo kmal pečene, potem pa v napad.

KT: pri nas tud noro piha. user posted image  Z Jakom bova šla čez kakšno dobro uro mal ven in ga bom oblekla kot medvedka. To bo spet vpitja. Se sploh ne mara oblačit.user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
22.10.2007 8:50:58   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Petraa

jaz pa nisem šla likat niti ne bom.se mi ne da.
Bom jutri user posted image

Tako se govori Petraa - borit se je treba proti tej bolezni, mislim, da so se jo že vse tu gor nalezle user posted image  Jest se tudi ne dam user posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.