|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
21.10.2007 0:00:12   
N _ B
Punce, jaz se poslavljam. Grem spat, če ne bom zjutraj še večji zombi.

Mirno noč in lepe sanje...

Nočko

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
21.10.2007 0:05:14   
neja24062007
tudi jaz odhajam spat...

nočko

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
21.10.2007 7:07:12   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Čer,

končno sem prišla do čarunalnika. Otroc spijo, mož se na kavču pred v-jem baše s štrudlom, jaz pa tukaj. Ja, voziček imamo in sem ful zadovoljna. Zjutraj smo bili malo čez devet že v Lj. Presenetljivo ni blo gužve. Najprej seveda v BC, v spodnjo etažo po voziček. Smo starega kar doma pustili in Jaka nesli v trgovino. Vzela sva tega v rjavi kombinaciji. Imeli so še v oranžni, vendar nama je bil ta boljši. Je Jaka noter kot kralj na Betajnovi user posted image . Potem sem nabrala še par malenkosti: igralni center za na tla, flaško za Jaka, pa za dlesni, pa "gospo oz. gospoda žival" user posted image   ter seveda malenkost za Niko in to je bilo to. Potem smo šli še po ostalih opravkih. Oči je dobil nove čevlje in mami bundo. Smo bili kar pri pameti kar se zapravljanja tiče, ampak ura je šla pa noro naprej. Aja, pa mami je dobila nov likalnik user posted image user posted image user posted image . Ko smo prišli domov je bila akcija: kosilo, pospravljanje, perilo in štrudel. No potem smo še obiske dobil, ampak take luštne, nič obremenjujoče.

BRAVO za vojzek, BRAVO za vojzek user posted image user posted image user posted image

BRAVO za "gospoda žival" user posted image  - ta dela čudeže user posted image

A Nika pa ni dobila bundice oz jaknice user posted image   

Ti a mimo likalnikov pa nisi znala it user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
21.10.2007 7:08:39   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Kje ja pa KT danes. A mogoče lika al pa pakira za jutri user posted image Mah, sem komi zbasala v vse potovalke - nikical prihajamo user posted image user posted image user posted image

Nikica  a ti je katera že dostavla robo?
Jutri vam pa želim lep dan, brez snegca (danes je res naletaval). Pa poročaj s kakšno slikico (no kdo se oglaša a ne)
Nikical tudi jaz ti želim en prekrasen dan in veliko lepih trenutkov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
21.10.2007 8:06:16   
N _ B
Dobro jutro,

KT: vi ste tud med zgodnjimi. Pri nas je bil ob šestih auf, no mami je ob pol sedmih. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KT

A Nika pa ni dobila bundice oz jaknice user posted image   
Tam, kjer sva na brzino pogledala, nama ni bilo nič všeč v CP pa nismo šli. Sem jaz imela vsega dost, kaj šele mož user posted image .
BRAVO za "gospoda žival" user posted image  - ta dela čudeže user posted image
Na nov voziček paše nova igrača.... user posted image

Ti a mimo likalnikov pa nisi znala it user posted image
user posted image  sem vedla, da se bo ena spotaknila. Ja dobila sem likalnik, ampak....tistega za lase  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
21.10.2007 10:30:49   
Drnula
Nogica, jaz se tud prijavljam za recept, rabim kaj novega, jemo skoz iste sladice.
Pihalo če je , pa še kako. Smo na postojnskem in mraz je blo ful in sneg je naletaval. Sem se tko mal ogrela he - he, saj sem se oblekla sam tanko majčko in flis, delavci so bili pa v kombinezonih, volnenih puloverjih, kapah, nekateri so imeli še šal. Neco sem zavila ful, nase pa kar pozabila. Prehladila se očitno nisem, na srečo.

Aha recept si pa že gor dala, bom probala.
O pa Kati še enega user posted image

N&B - midva ne vem če zmoreva tak nakup, kar vama je ratolo kupit je za naju že megalomanski nakup sploh za tako kratek čas. Kolk jaz ne maram nakupovanja, to vam sploh ne morem povedat ...
Kar se stiskanja mleka tiče imam jaz aventovo črpalko in veš kaj, stiskam si kot NORA pa komaj kaj ven priteče, da sem načrpala 1 dcl sem rabila več kot štiri ure. Potem se pogruntala, da gre najbolje, da na eni strani dojim Neco, na drugi pa si hkrati črpam. Skrajno štorasto ampak učinkovito. Čem rečt, da če ti črpanje ali stiskanje ne gre še ne pomeni da nimaš mleka, ker ga ziher imaš lahko. Jaz si sploh ne morem stisnit nič ven, ko pa se sproži izcejevalni refleks, ko začne Neca piti pa teče ven v slapu iz obeh strani, tako da sva obe z Neco čist mokri če nisva zaviti.

Kati, wairless je zakon. Čez čas se ti zazdi da je intenet nekaj samoumnevnega, v luftu, kar obstaja ... tko kot zunaj zrak. Ampčk film na popu je bil včeraj pa čist fajn user posted image
user posted image ula flašk, sem kar vesela da še dojim he - he.

Nikical uživajte danes, čeprav je bolj mraz. Si bo pa za zmeraj zapomnila kdaj je prvič padal sneg leta 2007.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
21.10.2007 13:42:39   
Kati81
Res je zakon, zdej je naštimu še ta star računalnik tko da smo čist posodobljeni.

naša je danes spet jedla hruško in je full velik pojedla pol pa samo omahnla v postelco in spi kot top. Hruško ima tud rada, zdej pa ne vem kaj naj ji jutri skuham, pomoje da bo dobila kar mal krompirčka (pire) pa korenček zraven. Sam mislim da nas zbirčnež tega ne bo jedu.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
21.10.2007 13:57:36   
mentos
evo naša že več kot 1 uro pančka, tako, da vam pošljem kako slikico
user posted image
user posted image
no se vidi da je voz že premajhen, dober da smo že športnega namontirali

user posted image

zdej pa gremo na Brezje po krstno svečo in prtiček

lepo nedeljo

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
21.10.2007 14:10:03   
Kati81
Naša tud že kakšno uro spi.

mentos naša ma isto posteljnino, kot tvoja ap še 2 drugi eno s kroncami tako roza pa eno z liki.
So mi full dobre k so živih barv pa lepo se perejo. Aja pa full poceni.

LP K

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
21.10.2007 19:51:37   
Kati81
Halooo! Kje pa ste danes vse? Mi spimo tko da ima mami čas!

Nogica&Drnula sem vaju vidla, kuku.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
21.10.2007 19:57:22   
Anonimen
Oj Kati. jaz sem malo prebrala vaše čvekanje. zdaj pa Taro zrihtam pa se vam malo pridružim.

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
21.10.2007 19:57:40   
N _ B
Ojla punce,

samo pozdravim in že me več ni.

Grem nepreklicno peglet, ker otroka nimata več kaj obleč.

Pridno čvekajte. Vas jutri preberem.

Pa pa.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
21.10.2007 20:00:57   
Kati81
Joj joj mene tud čaka likanje, ma se mi tko ne da.

N&B sam da ne boš z likalnikom za lase likala, ti bo šlo še bolj počasi!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
21.10.2007 20:24:51   
mentos
no, jest sem tamalo dala v pižamico, oči ji daje mlekca nato pa spat. Danes smo ji kupili krstno svečko in prtiček, tako da je vse zrihtano.
Kje ste pa danes vse čvekice. A ste izkoristile nedeljo in se cel dan potepale. Pametna odločitev. Tudi pri nas smo imeli obiske, tako da je dan ful hitro minil. No zdej grem pa pod tuš in če bo čas vas še malo preberem, kajti imamo računalnik v otroški sobici in ko tamala zaspi mora počivati tudi računalnik, če ne takoj gleda, ker jo moti tipkanje.

PA PA

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
21.10.2007 20:52:25   
Drnula
Kati, me lahko vidiš tud če me ni user posted image user posted image  

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
21.10.2007 21:04:57   
FLASK_A
Ojla!

Hvala vam za lepe želje, krst je zelo lepo uspeluser posted image user posted image user posted image  Za vse, ki ste mi pa hotle dostavit cote sem pa zaporo ceste zrihtala, upam da se niste preveč načakaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podrobnosti in bolj izčrpno poročilo pa jutri- zdej mam goro stvari za pospravituser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
21.10.2007 21:20:49   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Za vse, ki ste mi pa hotle dostavit cote sem pa zaporo ceste zrihtala, upam da se niste preveč načakaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sej - mislim, da je bila N & B že na poti tja in potem ta tvoja zapora ceste in sedaj poglej jo revo že cel večer kvihta z likalnikom user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
21.10.2007 21:37:39   
Kati81
Ja Drnula tko kot mene.

KT kako kaj Alina? A nočna formula deluje?

Naša ravno sedaj dobiva svoj zadnji obrok danes, smo se zabavali zdej vsi trije na tleh pa eno vliko ogledalo smo ji naštimali in se ful smeji. Aja pa ugotovila je kaj je tisto za zobke gulit, tako kot ima Alina.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
21.10.2007 21:38:50   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Za vse, ki ste mi pa hotle dostavit cote sem pa zaporo ceste zrihtala, upam da se niste preveč načakaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sej - mislim, da je bila N & B že na poti tja in potem ta tvoja zapora ceste in sedaj poglej jo revo že cel večer kvihta z likalnikom user posted image

Točno to KT. Mislm, pred tabo je nemogoče kaj skrit user posted image user posted image user posted image .

No saj ni tako hudo. Sem čist v likanje padla. Zdajle mi je glih pare zmanjkal. Sem na polovici in ne grem spat dokler ne bo vse, kar je suho, zlikano. Edino kar je, mi je vroče. Moram okno odpret.

Danes vas pa ni prav velik gor. Že vem, sem vam lušte naredila in vse likate, a ne Kati.user posted image

Grem naprej delat. Ob naslednji pavzi pridem pokukat.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
21.10.2007 21:43:03   
Kati81
Jaz nič ne likam, sem se s tamalo igrala, sedaj jo pa oči hrani pol gre pa spat.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
21.10.2007 22:02:11   
Petraa
jaz pa bom šla zdaj likat.Me čaka za dobri 2 urci likakanja,če ne še več user posted image
a že ve hranite z GH?
nikical daj kakšne fotke s krsta!!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
21.10.2007 22:05:04   
Anonimen
No vidim da vas je nekaj tle gor. Midva sva jo komaj uspavala, jo je začelo nekaj črvičit, se je ful zvijala. No zdaj pa je omagala ampak vseeno sem ji uspavanke naštimala, ker jo čisto pomirijo.

Nikica user posted image user posted image user posted image za uspešen krst.

N&B a ti lahko še moje cote pripeljem? Pa še tiste pobarvane so vmes user posted image .

A pri vas kaj sneži? No pri nas so zjutraj prav kepe padale - škoda ker nisem slikala - smo šli glih na volitve. Taro sem kar pajaca oblekla pa ji ni blo nič prevroče, res ne vem kaj bom v mrazu. Ja isto, samo da jo bom spodaj še bolj oblekla.
No zjutraj pa naj bi blo na našem koncu okol 15 cm snegca user posted image . Vam poslikam če bo kaj, samo pol morte še mene navadit slike gor dat user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
21.10.2007 22:06:30   
Anonimen
Petra a si ti tud na zaporo ceste naletela user posted image

Joj jest grem k user posted image , drugače mi uide v Pančevo.

nočko vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
21.10.2007 22:20:51   
FLASK_A
Joj, babe kva to delate štalo iz tega likanjauser posted image user posted image user posted image  Delat pa mn govort- pa bo kej nrjenuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Evo, mal za poskušino- kako smo se imeliuser posted image user posted image user posted image

ati in Jaka
user posted image

mami in Jaka
user posted image

Jaka in slastna tortauser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
21.10.2007 22:23:57   
FLASK_A
Pa Jakova krstna oblekauser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.