Drnula
|
Nogica, jaz se tud prijavljam za recept, rabim kaj novega, jemo skoz iste sladice. Pihalo če je , pa še kako. Smo na postojnskem in mraz je blo ful in sneg je naletaval. Sem se tko mal ogrela he - he, saj sem se oblekla sam tanko majčko in flis, delavci so bili pa v kombinezonih, volnenih puloverjih, kapah, nekateri so imeli še šal. Neco sem zavila ful, nase pa kar pozabila. Prehladila se očitno nisem, na srečo. Aha recept si pa že gor dala, bom probala. O pa Kati še enega N&B - midva ne vem če zmoreva tak nakup, kar vama je ratolo kupit je za naju že megalomanski nakup sploh za tako kratek čas. Kolk jaz ne maram nakupovanja, to vam sploh ne morem povedat ... Kar se stiskanja mleka tiče imam jaz aventovo črpalko in veš kaj, stiskam si kot NORA pa komaj kaj ven priteče, da sem načrpala 1 dcl sem rabila več kot štiri ure. Potem se pogruntala, da gre najbolje, da na eni strani dojim Neco, na drugi pa si hkrati črpam. Skrajno štorasto ampak učinkovito. Čem rečt, da če ti črpanje ali stiskanje ne gre še ne pomeni da nimaš mleka, ker ga ziher imaš lahko. Jaz si sploh ne morem stisnit nič ven, ko pa se sproži izcejevalni refleks, ko začne Neca piti pa teče ven v slapu iz obeh strani, tako da sva obe z Neco čist mokri če nisva zaviti. Kati, wairless je zakon. Čez čas se ti zazdi da je intenet nekaj samoumnevnega, v luftu, kar obstaja ... tko kot zunaj zrak. Ampčk film na popu je bil včeraj pa čist fajn ula flašk, sem kar vesela da še dojim he - he. Nikical uživajte danes, čeprav je bolj mraz. Si bo pa za zmeraj zapomnila kdaj je prvič padal sneg leta 2007.
|