|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
20.10.2007 22:34:29   
Kati81
Nogica jaz sem tud enkrat zabarvala ene cunje, sam pol sem jih večkrat oprala pa vsakokrat sem dala vanish un v prahu in po nekaj pranjih je šlo ven, sam nikol pa niso bile več tko lepe kot na začetku.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
20.10.2007 22:36:51   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

KAtero flašo si pa kupila Jaku?
Sem mu kar Aventovo s dudo, ki se regulira. Ta je preizkušena na Niki. Ko jo bomo pa več rabil, bom pa še katero drugo probala.

Čestitke za voziček, kmal ga pridita pokazat, da bo Jaka mal važen.
user posted image

Mi smo se danes še malo posodobili smo kupili wirelles sistem, tko da tud ko bo oči na čarunalniku, bo lohk tud mami na ta starem, pa povsod po hiši lohk grem z škatlo, aja pa oči je mami kupil nov usb ključek, tak luštkan pa čist micin. Aja pa novo miško.
Mi ga imamo. In je fino, ko sem mobilna.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
20.10.2007 22:42:07   
Kati81
Ah bogi Jaka, tiste grede aventove flaše mora met. Men tok niso všeč, bo dobil drugič kakšno  lepšo?

Nuby ima tud cucelj za reguliranje, naša ima tistega zjutraj za rižolino.

Moj gleda en blesav film na popu, jaz sem pa prej gledala kmetijo, sam ne celo, k sem vmes še Kajo skopala, je full grulila zraven.

N&B kdaj prideš pokazat voziček?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
20.10.2007 22:49:41   
Anonimen
Oj Kati in N&B user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še tle.
N&B ja ti takoj napišem recept, samo malo počakaj user posted image . Čestitke za nov voziček. Ste pa dost nabavljal user posted image . a se je danes kaj splačalo ko je bil FNZ?

Kati koliko flašk ima Kaja user posted image . Me je kar na rit vrglo ko sem te prebrala user posted image . Tara ima tri Aventove (BTW meni tudi niso všeč, ampak so ble vse zastonj user posted image ), pa eno od MAM, pa Nubyjevo, pa sem mislila da noro pretiravam user posted image . Ena je pri babi, ostale pa doma.
Kati tebi čestitke za novga compota user posted image user posted image user posted image , da boš zdaj veselo tipkala tle gor user posted image

Wirelles si bom pa tudi jaz nabavla, ker je res fajn.

No zdaj grem pa recept pretipkat

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1579
20.10.2007 22:51:28   
Anonimen
Pecivo "na suho"

2 jogurtova lončka moke
1 pecilni prašek
1 jogurtov lonček sladkorja
1 vanili sladkor
margarina za pekač

Nadev:
4 velika jabolka
50 dag skute
2.5 dl mleka
2.5 dl sladke smetane
3 jajca
po želji pest orehov ali mletega maka

V posodi zmešaj moko, pecilni prašek, sladkor in vanili sladkor. To razdeli v tri jogurtove lončke. Pekač (30x25) dobro namaži z margarino, posuj prvi lonček mešanice, nanj posuj 1/2 naribanih jabolk, na jabolka razdrobi 1/2 skute, (po želji posuj s polovico mletih orehov ali maka), nato zopet posuj z drugim lončkom osnovne mase ter ponovi z jabolki, skuto (orehi ali mak). Na koncu posuj z zadnjim lončkom osnovne mešanice. V posodi dobro zmešaj mleko, smetano in jajca ter polij po pecivu. Malo počakaj, da se jajčna mešanica dobro vpije, potem pa speci v že prej ogreti pečici pri 180 C cca.45 min.

Dober tek

No sem samo kopirala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1580
20.10.2007 22:52:09   
N _ B
Nogica: za recept se ne mudi. Za jutri je še štrudl. Boš že prepisala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
20.10.2007 22:52:12   
Anonimen
A zdej vaju ni pa več user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1582
20.10.2007 22:52:44   
N _ B
Ti si pa hitra. Si me prehitela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
20.10.2007 22:53:07   
Kati81
Le pretipkaj recept bom še jaz jutri kaj pekla.

Ja Kaja ima res veliko flaš, sam meni se ne da vsake posebej prat, tko da dam zvečer v pomivalca in verjemi da se kar nabere od celega dne. -tko da jih je ravno dovolj in kakšna še ostane za rezervo pa kakšna je v torbi za s sabo skoz da mi ni treba skrbet če se kam na hitro odpravimo. Veš to je pri nas cela procedura.
Sedaj imamo eno flašo na dan za čaj pa še pri kosilu dobi v eno sokec, ker takrat ji ne dam mleka.

Tko da mi kar nekaj flaš porabimo.

Aventove pa imamo na vikendu, da mi ni treba vedno s sabo vleč še flaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
20.10.2007 22:57:21   
Anonimen
A ti si bla tud pridan s peko. Mi smo tole cel pladenj takoj pojedli pa drugače ne pojemo veliko, vedno sladica ostane še za druga dan, štrudl pa ponavadi še za nekaj dni. Tole pa jim je blo najbrž res všeč. Probaj.

Ja jaz bom šla pa v ponedeljek najbrž res do zdravnika če ne bo bolje. Nisem bla pri zdravniku že nekaj let. So se v tem času ful menjali, potem sem se pa še preselila in zdaj imam tu čist enga X zdravnika, pa ga bom šla mogoče res malo obiskat user posted image

Kje ja pa KT danes. A mogoče lika al pa pakira za jutri user posted image

Nikica  a ti je katera že dostavla robo?
Jutri vam pa želim lep dan, brez snegca (danes je res naletaval). Pa poročaj s kakšno slikico (no kdo se oglaša a ne)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1585
20.10.2007 22:57:40   
N _ B
Nogica: najlepša hvala. Izgleda dober, pa še jabolka so noter user posted image
Mi smo šli v LJ zaradi predvesm zaradi vozička. Do 27. oz. 28.10. (ne vem točno) ima BC akcijo v hali 11 in v novi trgovini v Šiški, da za vsakih 100 EUR nakupa dobiš bon za 20 EUR. Pri vozičku se nam je kar poznalo -40 EUR. Malo sem dala zraven in Jaku kupila igralni center. Ful uživa. No, pri moji bundi in očijevih čevljih smo pa prišparal 50 EUR, kar ni malo. Sicer je bila pa potem taka gužva, da te vse mine. Mi smo bili še dost zgodnji, ampak ko smo prišli iz BC-ja, je pa vse stal. user posted image  V City park sploh nismo šli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
20.10.2007 22:59:06   
Anonimen
Kati a daš cucelj tud v stroj? Sorry neumnemu vprašanju ampak jaz flašo vedno na roke operem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
20.10.2007 23:01:57   
Anonimen
N&B ja ponavad je na FNZ vedno gužva, se pa določene stvari splačajo.

Ja jaz res čvekam tle. Se pozna da ne morem govort (grlo!) pa hitreje tipkam. Dragi me pa iz sedežne kliče, pa vmes malo zasmrči. No evo zdaj je pa naznanil da gre spat. bomo vidli če hoče še mene zraven. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1588
20.10.2007 23:02:05   
Kati81
Nikica jutri uživajte, pa jaka naj bo pogumen. Ma jaz še nisem dostavila nič perila, me še čaka.

KT, kam pa greš?  A sem kaj spregledala?

N&B kam si se skrila? A se je JAka zbudu?

Joj zdej sem se spomnila da mam še cunje v sušilcu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
20.10.2007 23:02:05   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

A ti si bla tud pridan s peko. Mi smo tole cel pladenj takoj pojedli pa drugače ne pojemo veliko, vedno sladica ostane še za druga dan, štrudl pa ponavadi še za nekaj dni. Tole pa jim je blo najbrž res všeč. Probaj.
Sem zdajle ravno v kuhinji za mizo in sem se obrnila nazaj koliko ga je ostalo. Za en dober kos. user posted image  Ga kar zmanjka. Mal ga tastu nesem, ki je mahnjen na sladkarije, pa obiske smo imel, pa mož dva kosa in je po njem.

Kje ja pa KT danes. A mogoče lika al pa pakira za jutri user posted image
Jo tud jest pogrešam. Ne vem, kam je ušla. Prej je bila še gor. KT......KJE SI?

Nikica  a ti je katera že dostavla robo?
Jutri vam pa želim lep dan, brez snegca (danes je res naletaval). Pa poročaj s kakšno slikico (no kdo se oglaša a ne)
Še jaz. Lepo se imejte jutri in naj vas čimmanj zebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
20.10.2007 23:04:00   
N _ B

user posted image user posted image user posted image  Ja za nikico mogoče cunje pakira. Tiste za likat.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
20.10.2007 23:04:20   
Kati81
Nogica a si že kdaj pekla eno pecivo k daš vmes marmelado in kislo smetano ,povrh pa spet namažeš z marmelado pa potrosiš s kokosom, to moj user posted image  obožuje.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
20.10.2007 23:05:18   
Kati81
Ja  valda sem čist pozabla, oziroma mam bolj kratke kable, ker sem že mal zaspana.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
20.10.2007 23:05:44   
Anonimen
Ma se mi čveka da kar tri forume obdelujem user posted image
dragi je še vedno na sedežni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1594
20.10.2007 23:07:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

user posted image user posted image user posted image  Ja za nikico mogoče cunje pakira. Tiste za likat.

Ja to sem mislila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 1595
20.10.2007 23:08:11   
Palčica*
ojla punce. Ste še tle?
Kaj so te debate o peki...? Mate namen jutri dobrote delat?
Se povabim.user posted image

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
20.10.2007 23:08:53   
Anonimen
Kati prosim za recept. Mi je nekam znano, ampak ne z marmelado. Dej napiš če se ti da. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1597
20.10.2007 23:11:00   
Anonimen
O Palčica od kje pa ti. Ja bi te povabila jutri a kaj ko greva midva na kosilo k mojim, pekla pa bom za taščo ki ima obiske. Pa drugič a ne. Lahko pa greš k tašči user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1598
20.10.2007 23:14:17   
N _ B
Oj, Palčica, upam, da si že našla pomoč v službi. Kako si?
Meni se jutri verjetno ne bo dalo pacat imam dost drugega dela po stanovanju.

Nogica: moj je kot običajno tud zaspal na sedežni, ampak je že imel selitev v spalnico. Je samo komentar padel, da naj grem spat, da ne bom zjutraj kot zombi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
20.10.2007 23:15:26   
Palčica*
Evo mene...opletam po Ljubljanu (beri faksu),pa spet nazaj na Gorenjsko...skratka cirkuliram kot voda po ceveh. Jutri spet delam,sem že zdaj slabe volje.Komaj čakam,da gremo v toplice.user posted image user posted image user posted image

Hvala za povabilo Nogica. Sploh za povabilo k tašči,he,he.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.