|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
19.10.2007 8:05:26   
Estrella*
Jutro!

Naty- user posted image user posted image user posted image  je pa zrasla ta tvoja pikica. Me zelo veseli, da si se pomirila.
Včerej sem zvedla, da pričakuje tudi moja kolegica. Sem bila tako vesela. Bo imela jujnijčka.

Dlake so tudi meni podivjale, vse povsod razen na glaviuser posted image  Še vedno mi izpadajo. Pač se bomo morale malo več brit. jek.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
19.10.2007 8:37:33   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral

Dlake so tudi meni podivjale, vse povsod razen na glaviuser posted image  Še vedno mi izpadajo. Pač se bomo morale malo več brit. jek.

hej, tudi pri meni je tako! sicer mi dlake niso nekaj prevec podivjale, lasje mi pa fuuuul izpadajo. Mi manjka kaki vitamin al kaj? mogoce mi pa otrok prevec pobere cesa?? ne vem. nimam pojma. prehranjujem se dobro, raznoliko, veliko sadja in zelenjave, vitaminov nasploh. dodatnih vitaminskih dopolnil ne pijem (razen tifola)..
kaj mi je delati??

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
19.10.2007 9:07:24   
petrahh
Punce,

Evo me.
Lepo da ste mislile name. Od celega dneva sem bila totalno utrujena in ko sem prišla domov sem se samo ulegla in počivala. Spomnila sem se na vas ampak žal se mi ni dalo na net.

No na NS je bilo vse ok. user posted image user posted image
Plodek je premikal rokico, verjetno mi je pomahal user posted image
Utrip ma 159, ima nosno kost, verjetnost je 1:4000 pa še nekaj, velike je pa 56mm
SEm zelo vesela in gremo naprej . . . . naslednji pregled imam 15.11, joj kje je še to

Sem samo preletela zamujene včerajšnje strani, pa jih grem še enkrat prebrat.

Držim pa pesti za vse tiste katere imate danes pregled.

LP

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
19.10.2007 9:21:36   
Naty*
petrahh super user posted image user posted image user posted image ! A ni luškan videt tisto bitjece, ki je čist tvoje user posted image ? Lepo da je vse čist tko kot je treba. Si mislim, da si po NS precej bolj pomirjena ane?

Tud js komaj čakam da bo 5. 11., da bom mela NS. Včeraj mi je moj G reku, da je moja pikica še premajhna za NS, drgač bi mi kr on naredu, ampak nima licence. Pa sej to ni važno, sam da bi videla da je vredu. Sicer je pa tud naš veselo migal, sploh ko sm se smejala user posted image .

KAHLO????!!!! Informacije!!! Js sm tolk dolg spala, da bi videla, kaj boš napisala, tebe pa ni!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
19.10.2007 9:37:06   
petrahh
Naty*  . . . ja res sm pomirjena.

Težko je opisati te občutke ko vidiš bitjece, pa urip srčka oz ga slišiš, noro čist sem otrpnila ob gledanju na ekran. user posted image
In ko zveš, da je vse ok bi najrajši celemu svetu zakričal in takoj pokazal trebušček.

Je bilo pa v čakalnici ful user posted image , sami trebuhi, sam moj je bil majhen. Ful je bilo sterejših user posted image , zanimivo

Glede rasti dlak . . . . . joj js sm bla že k medo, no včeri za pregled sm se mal ubrila.

lp

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
19.10.2007 10:06:24   
Estrella*
Narava-  jaz sem tudi mislila, da imam slabo kri. Ker sem v slabih 3m shujšala za 25kg in bila pod enormnim stresom bolezen in smrt mame junij 07, sestre jujij 06, ss jul 06), skratka  sem to pripisovala temu. Sedaj pa še malo hormončki divjajo in so verjetno dali piko na i. Upam, da se bo vse zrihtalo.

Petrahh- user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
19.10.2007 10:33:00   
kodrana
ojla punce.

jaz tudi skos sanjam, da bom šla na pregled in bo pikica že velika pikauser posted image .

petrahh čudovite noviceuser posted image .

narava ti priporočam elevit. če imaš samo tifol in ti lasje odpadajo. elevit ima vse vitamine, ki so pomembne v nosečnsoti. poskusi. meni nič lasje ne odpadajo. imaš še vedno tako grivouser posted image user posted image . dlak pa tudi. jao. pa se kar ne morem pripravit na puljenje.

KAHLO kje si? daj poročaj.

danes me čakajo pevske vaje, pa parfumčke imam za prevzet in dostavit.. tako da bo pester dan.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
19.10.2007 10:49:03   
TamaraJ
petrahh...bravo!! user posted image user posted image user posted image  Sam, da je vse OK! Jaz imam NS 20.11.08. Joj, kako dolgo še moram čakat...

KAHLO????????? Zdej nas pa že fino živčne delaš. Hitr se javi in nam poročaj kako je bila na pregledu.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
19.10.2007 11:08:13   
kodrana
punce, jaz se bom na nuhalno naročila v 9tednu. po naslednjem pregledu. je to še dovolj zgodaj?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
19.10.2007 11:16:18   
Naty*
kodrana je dovolj zgodaj. Kot sm že rekla, imajo baje zdej neke nove smernice in delajo v 13. oz. 14. tednu. Mogoče sicer ni povsod tko, vem samo za Postojno. Sicer te pa nekam definitivno stlačjo, tud če se malo pozno naročiš user posted image .

Pa kje je danes KAHLO? Zdej me pa že malo skrbi....

Glede dlak sm js glih predvčerajšnjim razmišljala...men se najbl pozna na obrveh. Najbolš bi blo, da bi si jih vsake dva dni oblikovala, prej pa enkrat na 14 dniuser posted image . Da o nogah sploh ne govorim....

kodrana mi mamo tud danes vaje z  bandom user posted image . Se pripravljamo na obletnico, ki jo bomo organizirali konec novembra in se mormo mal pomenit.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
19.10.2007 12:09:48   
TamaraJ
Naty, kje pa vadite?  A imate špil kje v bližini? Ker vas pol zihr pridem pogledat in mal user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
19.10.2007 12:24:06   
TamaraJ
Sam punce, mene zdej pa res že mal skrbi za KAHLO... Mogoče je v službi prezasedena in res čakam na kakšne dobre novičke. Daj KAHLO, oglasi se nam kaj

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
19.10.2007 12:42:36   
Naty*
TamaraJ 24. novembra bomo mel špil v Grajskem parku, vaje mamo pa v Logatcu v enem placu. Takrat je sicer obletnica, mel bomo še ene dve predskupini, pol bomo pa še mi eno urco na polno user posted image . Bo pa kao nostalgični večer, stari rock pa to.

Mene že tud skrbi za KAHLO, ponavad se takoj javi user posted image ...

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
19.10.2007 12:50:48   
TamaraJ
No, v Grajca vas pa pridem pogledat. Ja, res me mal skrbi za KAHLO ker se vedno takoj javi...Zdej pa, ko jo nestrpno pričakujemo z novičkami... zdej jo pa ni user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
19.10.2007 12:56:06   
kodrana
Naty* glih dans sm sanjala, da sem v enem bendu pela. user posted image  petje ej moja starst in žel mi je,da niammo več benda.
to so užitki zame. no, saj zdaj me petje v zboru zadovoljuje.
želim vam dober koncert. me mamo tud samostojen koncert v novembruuser posted image .

za KAHLO sem pa prepričana, da je vse ok, samo net ne dela ali kaj podobnega.

jaz sem si uspela malo tega medvedjega kožuha snet (dlake populit). user posted image user posted image  sprva je fajn bolelo, ampak se je dalo zdržat.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
19.10.2007 13:16:51   
Taula
Naty* super za pikico.user posted image
petrahh super novice, verjamem da si si oddahnila.user posted image  V katerem tednu pa si šla na NS? Meni je tole vse čudno. Ena je napisala da naj bi v Postojni priporočali v 13 oz. 14 tednu, meni je v Dravljah rekla da je to absolutno prepozno ko sem se naročala. Kako naj user posted image  ve kaj je prav, če se še strokovnjaki ne morejo zmeniti med seboj???user posted image

Kahlo ni še nič javila kako je? Po moje ima gužvo v službi.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
19.10.2007 13:34:48   
sesil
evo mene. že nekaj časa se nisem oglasila, ma danes sem tu z lepimi novičkami. sem bla na 1. pregledu, je vse ok. vidla srčka, mali je velik 22,7mm v 9 tednu- velik. sem full vesela in brez besed.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
19.10.2007 13:36:04   
sesil
naročila sem se tudi na Ns v postojno , imam 12.11, naslednji pregled pa 16.11.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
19.10.2007 13:41:19   
Taula
Super sesiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
19.10.2007 13:46:49   
Naty*
Ja Taula men so v Postojni rekli, da imajo nova navodila za 13. oz. 14. teden. Tko da ne vem no...me je hotla prej naročit, pol me je pa v 13. naročila.

sesil lepo, da je vse vredu user posted image . Povej, v kerem tednu so pa tebe v Postojni naročili?

Čeprav vam povem, da si ne predstavljam, da ti na NS ugotovijo, da kaj ni vredu....potem, ko sem že videla tiste majhne rokice, ki migajo pa da bi uspela zbrat voljo in se odločit za splav user posted image ... Čeprav vem, da je za otroka vseeno boljše to, kot pa matranje celo življenje, ampak.... Sploh si ne morem zamislit.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
19.10.2007 13:53:05   
Taula
Mene je tudi strah kaj bo na NS, ker mi je grozno pomisliti da bi mogla iti na splav.user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
19.10.2007 13:53:09   
suzi27
Zivjo!
Še ena majčica, če ne bo zamude. Kako ste?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
19.10.2007 13:58:41   
aurora28
Oj živjo souser posted image ! Jaz sem nazaj. Bila sem na pregledu in vse je dobro, moj ginekolog mi je še kar na začetku sam rekel, no zdaj sva pa že v takšnem tednu, da lahko narediva še nuhalno in sva jo. Ko je dal gor napravco na trebuh je kar takoj pripomnil, ja kak pa si mi ti zdaj obrazek nastavu, v glavnem nosna kost je vidna in nuhalno mi je zmeril in je rekel, da je nizka in da je vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image

Šla sem še v laboratorij, nato pa še v trgovino H & M in sem si kupila user posted image krilo v kombinaciji sivo-črna, mi bo super pasala na škornje, ampak sem bila tak razočarana. Vse ostale stvari, ki sem jih gledala so take za user posted image , majčke in oblekice za štihat vrt user posted image , kar neke čudne barve in neusklajeno šekaste. Potem pa niso imeli še nobenih žab. Mah sem bila jezna na vse skupaj, danes so me malo čustva zanesla in sem mojga kr ****ala, ker me je kar preganjal, da mora biti ob 13. uri v službi, jaz pa njemu a pa si ne moreš vzeti dopusta?? user posted image user posted image user posted image Ti hormoni so mi čisto podivjali. user posted image user posted image user posted image

Petrahh vse čestitke za dobro opravljeno NS user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
19.10.2007 14:02:29   
Taula
Aurora....ti si na začetku 11 tedna in si že imela nuhalno? To je bila ''neuradna'' ali uradna? Super novice.user posted image user posted image user posted image

Glede krila...jaz si morem tudi enega kupiti, ampak čakam da gre NS mimo. Koliko so kej cene kril v HM če ni skrivnost?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
19.10.2007 14:31:50   
petrahh
Taula . . . danes je prvi dan 12-ega tedna. NS je bila na koncu 11 tedna.
Mene je moja g na prvem pregledu že naročila na NS.

Aurora28 . . . . čestitke tudi tebi user posted image user posted image
Sva v istem tednu, obe sva že imeli NS in vse je ok.
Kolk pa je velik,..... dej mal nam opiš no, smo ferbčneuser posted image

Za vse ostale pa držimo pesti!!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......