Muca83
|
Pri meni bo pa pojutrišnjem 3 tedne od abrazije in srčno upam, da čimprej dobim M. Po prejšnji abraziji je kar dolgo trajalo, se ne spomnim točno, je pa bilo skoraj 6 tednov. Upam, da bo zdaj prej! Čez 3 tedne imam pregled pri svoji ginekologinji, da pogleda, če je vse ok in mi bo najbrž dala že kar zeleno luč za nov poskus. Tako mi je rekla ko mi je pisala napotnico za abrazijo, da je en mesec čakanja dovolj. Vsak dan razmišljam o tem kar se mi dogaja in še vedno ne morem verjeti. Ves čas se sprašujem zakaj jaz. Zelo mi je hudo. Ko se mi je to zgodilo prvič, sem se veliko lažje sprijaznila, sem si rekla, da je pač naključje, da se to vsaki lahko zgodi itd. Sedaj sem pa strašno obremenjena, bojim se, da je z mano kaj narobe, kakšna prenosljiva kromosomska napaka, vzroka itak ne bom izvedela, vsaj ne pričakujem da bi, vem pa, da bi naredila vse na svetu, da mi ne bi bilo treba še enkrat doživljati vsega tega. Nekje sem prebrala, da je po dveh neuspešnih nosečnostih 35% verjetnost, da bo neuspešna tudi tretja Želim si samo enega , in potem še enega čez nekaj let, ampak tudi če drugega ne dobim, da le enega, pa bom srečna, ker življenje brez otrok se mi ne zdi preveč smiselno.