|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
20.10.2007 8:45:23   
tinaaja
Dopustnice, uzivajte na dopustu!

Leina, lep krst user posted image Super fotke!

Pocka, ja bo treba zgodaj ustat,d a bos prva user posted image Vcasih sem ila jaz, zdaj poa je draja vodstvi prevzela, pa se nic ne bunim user posted image user posted image

Borci, pol bos kmalu ze pravi zobatec user posted image Sem ravno razmisljala, da bo kmalu 2 meseca od kar je brina dobila prva zobka, pa od takrat nic vec. silnimo se kot ta velki, grozemo tud, ampak zobkov (se) ni

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 226
20.10.2007 8:50:56   
tinaaja
tinaaja: kakšen recept za to, da greš spat ob devetih ??

3 tortice za vecerjo
veliko zaspanosti,ki mora biti dobro ulezana (torej se nabira ze par dni)
nic spanja cez dan
veliko sibanja okol
in najpomembneje
da ne razmisljas prevec, dvignes rit in gres v pojstlo.. aja prej ugasni racunalnik in tv user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 227
20.10.2007 8:52:06   
tejčica
Soncek78, naj bo današnji dan nepozaben za vašo družinico. Čestitke mali princeski Niki za krst in vama za cerkveno poroko!

user posted image

Pa sedaj ko boš spet imela več časa, upam da se vidimo na kakšni kavici.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 228
20.10.2007 8:55:49   
thaiss
jutro,
ste prave čvekuljeuser posted image user posted image user posted image  Nekdo se neki petlja v našo debatouser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Thaiss - sej ti nisi tko razumela? UPAM!

KATI user posted image user posted image user posted image

Boterček je še vedno slab, no jetra n krvavijo večuser posted image  jutri pa ga verjetno zbudijo iz kome, nakar sledi opracija trebušne votline, zdravljenje pljuč in glave!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zobozdravnik - mi se mormo naročit in to k dr. Jelenovi

slikice- vsi otročki lepi lepi user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: a.ban55

Dlje časa spremljam forum, ta stavek me je zelo user posted image ; razlog za mojo prijavo na forum!

Moram to pokomentirat. a.ban55 če bi res tako dolgo spremljala tale forum, pol bi vedela, da ni bilo tako mišljeno,kot si ti razumela. Dejt se malo zamislit, preden daješ take izjave,ki so totalno izven konteksta.user posted image
Res, če že ne gre dugače, še naprej samo beri, komentirat pa ni treba, ker imaš blesave izjave. Pa brez zamere, ampak tako je!

SE PODPIŠEM!!!!!

sibil - lepo praznujte

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 229
20.10.2007 8:56:23   
thaiss
JOJ ŠE VEDNO NE ZNAM CITIRATuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 230
20.10.2007 9:00:35   
thaiss
Soncek78 tudi mi ti želimo nepozaben poročni dan!!!
user posted image

Pa seveda Niki lep Krst!!!user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 231
20.10.2007 9:01:02   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

JOJ ŠE VEDNO NE ZNAM CITIRATuser posted image user posted image user posted image

vaja dela mojstra

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 232
20.10.2007 9:08:27   
tejčica
Ana Marija & vms, user posted image  za 7 mesecev.

Nad današnjo nočjo se nimam kaj preveč za pritoževat, ker je bilo že veliko slabših.

Draja, pa nam je ratalo hkrati imeti spodobno noč.user posted image

Pocka, hvala za kavico in ker je sobota si bom tudi tortico privoščla.user posted image

Tinaaja, u, vi ste papravi zaspanci? A pol ti ure spanja viška hodijo in jih talaš?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Boš prišla na en kofe, pa bova tečaj naredile.user posted image

Dopoldan sem sama z mulčkoma, ki se šele prebujata user posted image , popoldan pa imamo spet akcijo v hiši. Me čaka pucanje.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 233
20.10.2007 9:58:52   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja
no pa sem probala vašo metodo da sem jo zjutraj dala k sebi in na zizo in je mala res še za 1 urco potegnila, samo jaz pa tud za minutko ne več, pa še vse me boli, ker se 1 uro nisem mogla premaknit. ne vem kako vam rata tako spat, ker jaz ne moremuser posted image !

Se potem navadiš in gre user posted image

Mi smo pa danes naspani user posted image . Končno ena normalna noč. Moj škratek se je zbudil le 1x za hranjenje ob katerem sva oba zaspala user posted image  Po eni uri sem ga prestavila nazaj v svojo posteljo in smo potegnili do malo čez 8h. user posted image

sonchek78 - user posted image  lepo družinsko praznovanje

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 234
20.10.2007 10:48:52   
*sonchek*
Soncek78 - želim vama obilo ljubezni na skupni poti, danes pa seveda nepozaben poročni dan! Čestitke tudi vajini princeski za krst!  user posted image

ANJA, jjasna - itak sem ratala kanta za smeti - pojem vse, kar Anej ne user posted image Mogoče si je pa mislil - če mi že vse poješ, pa dej še to žlico user posted image user posted image

Naš mulo ga je pa včeraj zvečer tako sral, da joj. Jokal je sigurno eno uro skupaj, nazadnje je bil že brez glasu in je samo še zrak lovil user posted image Jaz pa sama, ker oči že cel teden hodi domov sredi noči. Matr sovražim njegovo službo!!!! user posted image Vglavnem, revež je od same utrujenosti dol padel. Nimam pojma kaj mu je bilo - pomagalo ni NIČ! Mogoče je pa samo očija tok pogrešal...

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 235
20.10.2007 10:49:36   
*sonchek*
ANJA - itak da bom mela cajt za kavo - le glej, da prideš! user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
20.10.2007 10:54:09   
Lejci
Madonca, 1 popoldne me ni, pa je že cela afera s skritimi zalezovalci user posted image  Hudo kok en folk nima svojga lajfa, pa mora živet skozi druge... Sej so reveži a ne user posted image

Thaiss - wb, glavno da sta oba cela in zdrava!!!

Soncek78 želim ti en prečudovit poročni dan in krst!

Noč je bila "klasična", se pravi zbudila se je 2x, drugič je bil že čas, ko se ponavadi naseli k nama v postlo.user posted image  Imamo tako rutino, da se okoli 5 zjutraj pride crkljat in zadnjo kitico odspimo skupaj. Men je to toook fino user posted image

Včeraj smo bili pa na 2-urnem sprehodu in ko smo domov prišli, je mala imela čist ledene rokice (kljub rokavicam) in nogice, pa je bila dobro oblečena in v vozeku mamo flis delkico... Danes pa nekaj malega kašlja in mam filing, da sem jo prehladila kljub vsej obleki, ki jo je mela na sebi user posted image   A je res že čas, da jih začnemo oblačit v kombinizončke???  Kaj bo pa potem, pozimi?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 237
20.10.2007 11:01:26   
erna14
sonchek78user posted image  veliko srece in ljubezni vama zelimouser posted image user posted image

teruser posted image user posted image user posted image  niki za krst in ana mariji za rojstni danuser posted image user posted image

kati-jaz sem mal bl pozna ampak sej se vedno veljauser posted image ,sploh ne vem kaj se ukvarjas z takimi koklami a ni      skoda  prstov da jih nucas za obrazlozitve,vazn da je thaiss dobr razumela in ostalo sploh ni vazn,kaj si kdo misl.itak so pa eni ljudje pravi zajedalci in morjo mal srat ce ne ni mir pr bajtuser posted image
skacica-mah sej ne ves dan danes kdo vse vohun za tabo,da se jim dauser posted image user posted image user posted image
draja-ti me pa nc ne pogresasuser posted image user posted image user posted image user posted image kako je kaj mami a se dobr drzi,upam da bo kmalu spet zdrava.user posted image
thaiss-ti pa itak ves da si super mami in ti ne rabim nc vec pisat k to vse poveuser posted image
sezam-user posted image user posted image user posted image  za spanje
tejcica-ti lahko se jaz kljuce posljem k bos pr seb zakljucla da prides se k men mal poribatuser posted image aja  sej vida peljes pa mal k zivi bosta tole spanje mal obdelala in ga uskladilauser posted image user posted image

no vceri smo se mal potebal,zato smo sli bl pozno spat.sem pa huda kuser posted image  sm nesla vcer telefon rihtat placala 50€ zato da je dons spet riknuuser posted image user posted image user posted image bemu,moram nazaj nest.drugac pa dolenjska here wee comeuser posted image user posted image user posted image jeeeeeeeee komi cakam,mal frisnega zraka
tinaaja-bod pridnauser posted image user posted image
anja-a mogoce obstaja kak tehten razlog zakaj mene nikol ne povabis na kavouser posted image user posted image a nisi ti kao moja prjatlcauser posted image

lp erna

lp

< Sporočilo je popravil erna14 -- 20.10.2007 11:06:10 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 238
20.10.2007 12:13:56   
A-N-J-A
anja-a mogoce obstaja kak tehten razlog zakaj mene nikol ne povabis na kavo a nisi ti kao moja prjatlca

Erna sej nisem nobenga povabla na kavo,jaz sem se sam najavla pr *sonchek*-u.
Evo te pa zdaj povabim en dan v tem tednu ,ki pride se dobimo in maš da prideš!!!!!Brez izgovorovuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 239
20.10.2007 12:50:21   
Barči78
Čestitke Boru za še en zobek

Zdej pa tko, a je sam še naš škrbast user posted image .

No, pa da še vas mal pomatram, starša imata 30. obletnico poroke, s čim naj ju presenetim, ali kakšno malenkost naj jima podarim.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 240
20.10.2007 12:56:11   
cv105
Zdej pa tko, a je sam še naš škrbast .

mi tut še ne grizemo ... brez panike ... user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 241
20.10.2007 16:39:55   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

anja-a mogoce obstaja kak tehten razlog zakaj mene nikol ne povabis na kavo a nisi ti kao moja prjatlca

Erna sej nisem nobenga povabla na kavo,jaz sem se sam najavla pr *sonchek*-u.

no pol pa je ze cas da koga povabisuser posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 242
20.10.2007 16:41:02   
erna14
mi se mamo pa lustno smo v novem mestuuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 243
20.10.2007 17:02:57   
cv105
hojlala,

pr nas sneži user posted image  luštno ... in hladno brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 244
20.10.2007 17:12:44   
Anonimen
Mi mamo pa danes generalno pucanje....user posted image mi zelo pridno pomaga user posted image user posted image user posted image ....pa narastka nimam vec user posted image user posted image ....bo pa jutri mrzlouser posted image ampak bo vseeno imelo svoj car user posted image ....

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
20.10.2007 17:23:13   
Barči78
cv105 - ja kje pa ti živiš, da že sneži, mal pa še lahko počaka tale sneg, mi mamo pa sonce, samo piha veter

LeINA - pridna, da pucate, jaz se pa tolk prazno počutim, tako leno user posted image

Naš Žan je pojedel ogromno kosila, pire krompir + bučke. Pol se je šel pa igrat, pa seveda njegove akrobacije, pa tlačenje predmetov v usta je sprožilo bruhanje, pa je šlo kosilo po blazini, vse je zbruhal user posted image  Čist sem slabe volje, pa tko lepo je vse pojedel.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 246
20.10.2007 17:33:50   
cv105
Leina:  user posted image user posted image

Barči: Črni Vrh nad Idrijo ... smo na skoraj 700 m ... skor pod Kredarco, ti rečem user posted image  ... in imamo kar dost snega, če je zima kolikor toliko ta prava ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 247
20.10.2007 18:39:47   
Dajadada
CV105, brrrr, pa ne že sneguser posted image . Mi se sploh ven ne upamo, ker je tok mrzlo in ful je pihal, nejc je pa spet kar nekaj hripav.

Kati, eh, važn, da te me razumemouser posted image . Kwa se majo drugi za vtikatuser posted image user posted image

Thaiss, super, da je vse o.k. z vamauser posted image . Jaz se bojim kako bo, ko bo plundra pa poledica. Jaz sem tak štor, da se sploh ne bom upala s tamalim okol hodit. 

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 248
20.10.2007 19:13:12   
draja
Pocka he, he jaz ti z veseljem prepustim prvo mesto zjutrajuser posted image . Zdaj ko bodo uro zamenjali bova pa itak midve sredi noči tukaj gor viseli in kuhali kavo za ostaleuser posted image user posted image .

cv105 uuuuuuu lepi kraji pri vas!

Dajadada bogi Nejko, da je še vedno brez glasu. Upam, da bo kmalu spet na "dobrem glasu".

Erna tebe pa tolk pogrešam, da ko ti hočem kaj napisat se mi kar solze ulijejouser posted image user posted image in pol ti nič ne napišem, ker nič ne vidim. Uživaj na dolenjskem, pa obvezno pade kava ta teden!
sonček78 čestitke ob cerkveni poroki in krstuuser posted image user posted image user posted image

Zobki nimamo še nobenega!

LeINA vabljena z možekom, da še k nam na generalno pridetauser posted image .

Mrzlo je pa res zunaj. Mislim, da bo treba kar kombinezončke gor dati, ker mi smo imeli tudi mrzle rokice in nogice pa smo bili ful oblečeni. Jah, saj temperature so čist zimske, samo v naših glavah še niso user posted image . Meni še kar ni za bundo obleč in si priznat da je zima tu, pol pa zmrzujemuser posted image .

Drugače smo preživeli lep družinski dan, malo se sprehajali še z enim dojenčkom, potem pa kuhali in pomagali pri moji mami. Moram pohvalit mojega, ki ji je posesal celo stanovanje, pometel in pospravil terase in zrihtal računalnik in telefon. In to vse brez da bi ga kdo prosil.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 249
20.10.2007 19:51:44   
erna14
draja-kr pejt pogledat v ogledalo k ti je nosek zrastuuser posted image aja valda kava sto posto,me mami moja skoz spreasuje ce sm ze nesla obeske teb,user posted image user posted image user posted image  za tvojga ja se so dobri moski na svetu,nimam kaj rect.

pr nas tud snegec padovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?