Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 20:53:47
|
|
|
|
Serendipity
|
LuNa - , kje je zdaj tvoj vohunček? Zgleda, da je tak dober, da se še tebi skrije, kaj se ne bi še nam ! Sem se pa pošteno nasmejala tvoji teoriji. Erin in punce - moram vam povedat da ste - čveeeeekeeeeeeeeeeeee! Le tako naprej, z užitkom vas berem, le nič novega nimam za povedat, pa kar brez besed ostanem ! Velik objem za vse!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 21:50:48
|
|
|
|
mojca345
|
Murkica ČESTITKE Ful me zanimajo tvoji znaki, kako se počutiš ? Pa ne mi odgovort sam z " dobro". JA Erin, pri meni nič novega, trebuh napet, menstre ni. danes me ni nič špikal. sem pa brala mal nazaj kaj ste danes govorile, sem se spomnila, da imam mogoče cisto ? Pa zarad tega ne dobim menstre, če nisem .... Bom šla mal ščekirat web o cistah.Danes je dva dni od pričakujoče menstre. Mislim, če to ni KR NEKI ! Rada bi si bila na jasnem, DA al NE. in čaubau, ne. ne pa tole čakanje in nevednost. Nič drage moje, jest edino stvar ki jo še naredim je da sezleknem pred tvja in pol spat. danes sem delala do 3, letela kuj dam, psa ven pelala. potem pa takoj na otorško delavnico, k sem jo vodila do 8 ure in zdele sem vžgala šele računlanik in sem doma 45 minut. kdo bi me zmasiru = moj pa tudi dela, je priden. danes bo odlga, k je kuhar in ljudje jejo dolgo. nočka punce...itak pred spanjem, vas še pridem pokukat. sem pa mal zadeta od mojih 12 mesečnikov, joj kok so luštkani, ampak tudi nagajivi. ampak k jih spraviš v smeh, joj kr srček se mi poveča. dans sem kr jokala, k sem dajala enga spat, k cel dan joka, bogi revež, se ne morem pomirit. še men je bilo hudo. ampak kaj čmo...tko je mami mora delat....ti si pa v vrtcu. pa sej jih cartamo, sam mami JE MAMI !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 21:54:36
|
|
|
|
murkica
|
RMR- Jaz mislim, da lahko tudi tebi čestitamo. Vem, d abo črtica postajala samo še vedno bolj močna. Tako, da ti želim mirnih 9 mesecev oziroma, dobrih 8 in uživaj v temu času, ki si ga tako nestrpno pričakovala.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 22:03:45
|
|
|
|
murkica
|
Mojca345- Znaki? Nekaj sem sicer že napisala ampak res nima nobenih posebnih znakov. Ni mi slabo in res nima nobenih problemov. V jajčnikih imam takšen občutek kot da me nekaj tišči ampak baje je to normalno. Drugače pa ves čas hodim lulat in pa sem kar malo utrujena in bi šla popoldan spat kot kakšen dojenček. Kar se prsi tiče so samo malo bolj polne, bolijo me pa ne več ampak so me samo kakšen dan, pa se je to umirilo. Tako, da moram reči, da se počutim odlično. polna adrenalina in veselja. Sicer poleg mojega dragega in seveda vas, ne ve še nihče, da sem nosečka. No ne vem morava si še točno izmisliti kako bova presenetila najine starše, ker si želiva da bi bilo to prav posebno presenečenja za njih, čeprav je že sama novica, da sem nosečka ogromna.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 22:29:12
|
|
|
|
mojca345
|
pri presenečnju ti lahko pomagam, ker pripravljam lušne majice z napisi. za babice in dedke sem tudi naredila predpasnik gor pa " postala bom babica " pa ji daš kao za darilo in ona odpre tisto prebere in se ji zmeša. za očkata pa šilt kapico " pa gor napišeš lahko " očka bom postal junija"
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 23:38:13
|
|
|
|
Erin
|
Oktobra NE pričakujemo: xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka xx.10. - midvaxy - srečka nosečka xx.10. - *Mojca*- srečka nosečka xx.10. - noely xx.10. - K_a_t_j_a v nove boje xx.10. - FANTEK1 xx.10. - sheba v nove boje xx.10. - argojuhica v nove boje 01.10. - anonimna v nove boje 01.10. - Taly - srečka nosečka 01.10. - petrca26 01.10. - belavrtnica v nove boje 02.10. - freha v nove boje 03.10. - bumbum v nove boje 03.10. - shelly v nove boje 03.10. - urskaj v nove boje 03.10. - nanka v nove boje 04.10. - metir v nove boje 04.10. - trinity22 v nove boje 04.10. - kimmii v nove boje 04.10. - CIPRESA v nove boje 05.10. - ataner -srečka nosečka 05.10. - sončk1 v nove boje 05.10. - lunca14- srečka nosečka 05.10. - lejca v nove boje 05.10. - adeja - srečka nosečka 06.10. - rozica1984- srečka nosečka 06.10. - lejla007 v nove boje 07.10. - SM10 v nove boje 08.10. - jurka6 - srečka nosečka 08.10. - sandra74 v nove boje 09.10. - kanta - srečka nosečka 09.10. - Endri v nove boje 09.10. - beyba - srečka nosečka 09.10. - Blacky30 v nove boje 10.10. - leonida 10.10. - ninčy v nove boje 10.10. - spelka12 v nove boje 10.10. - yasmine23 v nove boje 11.10. - trma79 v nove boje 11.10. - Serendipity v nove boje 11.10. - tinkamiška v nove boje 12.10. - Yasminka v nove boje 12.10. - daga11 v nove boje 13.10. - **NiNa** v nove boje 13.10. - fragola - srečka nosečka 13.10. - tincy82 v nove boje 14.10. - sonček33 v nove boje 14.10. - osa3 v nove boje 15.10. - zabca34 v nove boje 15.10. - pin v nove boje 15.10. - marjana.r v nove boje 15.10. - pikica36 v nove boje 15.10. - detece v nove boje 16.10. - janney v nove boje 17.10. - pikapoka2 17.10. - oktavija v nove boje 18.10. - gajka 18.10. - RMRM- srečka nosečka 18.10. - Zvezdica v nove boje 18.10. - ledenka 19.10. - murkica -srečka nosečka 20.10. - nf 20.10. - zorica v nove boje 20.10. - Patio v nove boje 20.10. - mihi78 20.10. - slovenka 21.10. - Mojca 78 22.10. - Efi 22.10. - rendi 22.10. - najsi 22.10. - ninny 23.10. - nineva 23.10. - andre3a 23.10. - Lea2007 23.10. - hmm 23.10. - nena22 24.10. - muklla 24.10. - ROMY1612 25.10. - talika81 25.10. - darja30 25.10. - maša82 26.10. - Erin 26.10. - anonimna 28.10. - kleja 29.10. - shelly 30.10. - Tinky 30.10. - Petra 31.10. - MUŠMUŠ 31.10. - *Angelina* 31.10. - HEL36 31.10. - ninica04 31.10. - kimmii Zveste navijačice : - Naty* - KAHLO - lindy - kodrana - hmm - stunfek - MONIKQ - Inigo - _rebeca_ - Soncnica Sandra - LuNa73 - Galadriel - Ana Luna - žabicamala - mojcej77 - TamaraJ - anonimna thumbs up - renata nana - silvya - polma - MP30 - Neža7 - lidija_21 - lunica24 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 0:08:44
|
|
|
|
Erin
|
nf-ika moja - upam da se boš kmalu navadila na moj nick, tudi sama velikokrat hočem ob prijavi vnest teejaa samo se takoj za glavo primem in vnesem Erin..se bomo že navadile... Neža - evo ti je Jana prav povedala..Hotela sem vprašati kako si, kako se počutiš, kaj novega? Ja fletna si, fletna... Jana - nena - resno... pozdravi se, me že skrbi zate...evo, nekaj za srečo, da se pozdraviš in postaneš Taly - ti nagajivka... , kako si srečkica? Pogrešam te veš... murkica - seveda se moraš še oglasiti pri nas, to sploh ni vprašanje!! Ti samo bodi srečna pa bomo me tudi... slovenka - a šele v nedeljo bo test pokukal na plano... , ne sej se hecam, samo moja neučakanost mi ne da miru......držim pesti.. sporoči pa le takoj, hihi... sonček - zakaj si tako reskobesedna..pogrešamo tvoje pozitivne misli, resno.... zorica - me tudi verjamemo da boš zagledala novembra ... 100%!! silvya - povej kaj lepega...kako si bejba? LuNa - zakaj že moram biti pridna, osveži mi spomin Bodi pridna ti in pridi med borke...ja?? RMRM - čestitkeeeeeeeeeeeeee!! Vse naj naj!!! K_a_t_j_a - sem rezervirala mesto zate med noveberskimi nosečkami....da ne boš ušla... talika - pa ne bodi tako redkobesedna nooooo...povej kaj lepega, te je tako lepo brati... Se*-kica moja....mislim nate...samo toliko da veš...nam nč rekla..sam to...se mi kar smeji ko te vidim.. aja...pa vrni se nazaj med čveke pliiiiiiiiiis....bom jokala, če ne boš poglej...a vidiš kaj si naredila... Kiss samo zate (ne si napačno razlagat ) Mojca - boš počakala do ponedeljka? Ne mislit samo na negativne stvari...sem nekoč brala da si večino bolezni ustvarimo ljudje sami s svojimi mislimi....ne oziraj se na bolečine...ti samo misli pozitivno, ti bodoča srečka nosečka pa še nekaj..blagor tebi ki delaš v vrtcu..jaz iščem delo tam že dva meseca(sem že delala tam 6 let)...toliko energije kolikor ti jo dajo otroci je nikjer ne dobiš... ni bolj pozitivnega okolja kot ga doživiš tam...uživaj...pa će postaneš nekoč ravnateljica me pokliči pa zaposli -------------------------- PA še nekaj od mene... danes sem šla v Lj po indeks pa na razgovor pa sem službo sicer dobila je pa zelooooooooooo slaba plača pa ne vem če se mi splača...le 500 € bruto (potem pa še prevoz pa malica,pa "kao"nadgrajevanje)!! Kaj pravite... Men je to tko malo...sej vem da ni najmanj ampak za znano firmo pa BRUTO plača to ni dost...ne vem kaj naj naredim...kaj pa ve pravite,,,podpišem pogodbo ali ne? Glede na to da se moj dan D približuje sem zelo flegma...izcedek je edino nadnaravno povečan...pa ni bil nikoli... Nč, grem spat...se beremo zjutraj... Pridno spančkajte princeske moje... papaaaaa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 7:35:04
|
|
|
|
slovenka
|
Punce, ni mogel test čakati do nedelje. Malo prej sva ga naredila in je pokazal velik +. Sem vse naše zbudila z novico... Joj, sva oba z mojim ful ful srečna, sploh ne morem verjeti. Juuuuuuppppiiii. Konec meseca imam rojstni dan in sem si res želela edino tako darilo, sedaj pa jeeee. Najlepša hvala vsem, ki ste držale pesti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 8:07:30
|
|
|
|
bumbum
|
Slovenka, veselim se s tabo!!! Bravo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 8:38:45
|
|
|
|
marjana.r
|
slovenka bravoooo čestitke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 8:39:45
|
|
|
|
sapi
|
Slovenka, RMRM .... lepe novičke ... čestitke in lepih devet mesecev ... sapi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 8:42:26
|
|
|
|
marjana.r
|
joj dve novi nosečki pa sem kr spustila...packa jst murkica in RMRM čestitke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 8:56:57
|
|
|
|
sonček33
|
Dobro jutro punce! Je že čas, da spet jaz skuham jutranjo in vam jo prinesem v posteljo. Kako ste? Kakšni so vaši plani za vikend? No, jaz bom zaradi preteklih zadev morala biti kar doma, a se nič kaj ne sekiram, ker gledam skozi okno in se mi zdi, da je zunaj hudičevo mraz. Erin, pa ti hočeš, da sem jaz pozitivka? Ma sej sem, ampak zmeri pa ne gre,Počasi se vračam v stare tirenice. Bomo vidl, kaj bo. Se* - tudi me tebe z užitkom beremo, ker si ful fajn punca. slovenka - noro...dej uživej zdej v tem, pa čuvaj pikico, pa k lubku se stisn, pa ne vem kaj še vse...me prav zanima , kako se bom jaz obnašala, ko bom zvedla, da sem nosečka
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 9:09:09
|
|
|
|
sonček33
|
bumbum - dobro jutro. kaj počneš?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 9:14:19
|
|
|
|
Neža7
|
Dobro jutro punce! Kako je lepo biti v službi danes, čeprav je samo za 2uri Erin.... JanaB mi je pomagala, hvala bogu Jaz sem danes ok. Še vedno se ne počutim najbolj ampak nekako bo šlo. Saj mi je mož rekel, da moram biti močno, če hočeva poskusit za drugač morava še počakati. Hmmmm.... bodi močna, bodi močna JOJ! če je tako težko Vem, da si želi drug mesec
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 9:17:50
|
|
|
|
sonček33
|
Neža7 - oh dve urci bosta hitro minili. Včasih je težko biti močn, a ob dobrih ljudeh se vedno najde energija za to, da se poberemo, sestavimo in dvignemo glavo.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 9:34:49
|
|
|
|
Neža7
|
Sonček33.... Po smrti moje stare mame (lani) hitro postanem pod stresa, da se mi kar vrti, tezko diham itd. Rada bi možu uresničila sanje, da bi imel z menoj . Saj mi daja moči. Hudiča! se bo..
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 9:43:12
|
|
|
|
sonček33
|
Joj, Neža7, izgube so najhujše. Rada bi ti dala kak dober nasvet, pa se mi zdi, da ga nimam. Pa saj ne bi rada uresničila samo njegovo željo? Novo bitje, novo življenje...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 9:45:04
|
|
|
|
Neža7
|
Hmmmm ne morem iti v teme pod nosečnost. Mi kar vrže ven NOSEČA STE 37 TEDNOV ALI IMATE TORBO ZA PORODNIŠNICO PRIPRAVLJENO, KAJ PA OBLEKA ZA VHOD DOMOV??? nisem! ne! ne! Ja, vem bi morala prekinati, ampak nikoli ni prej težilo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 9:50:52
|
|
|
|
Neža7
|
Sonček33.... O, niso samo njegove sanje, tudi moje. Sori nisem se vredo izrazila, ker mi je lažje pisati v angleščino. O tiste male rokice, nogice, tisti lep nasmeh kar ti da..... Oba sva pripravljena za novega člana. Mi je res žal, da ni prvič uspelo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 9:58:44
|
|
|
|
Neža7
|
A ja! Jaz ima 11 letno sestro, ki jo od obožujem. Sem kot njena druga mamica. Mi je rekla par mescev nazaj "mama je mama, ampak ti si pa super mama" Malo sem se čudno počutila, ker najina mama je res krasna, vendar po smrti njene mamo in pred smrti je bolj ali manj depresivna, vendar ne prizna. Včasih si želim, da bi moja malo sestra imela super mama, kot sem jaz imela pri njenih letih. Saj bo....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 10:17:37
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Se*-kica moja....mislim nate...samo toliko da veš...nam nč rekla..sam to...se mi kar smeji ko te vidim.. aja...pa vrni se nazaj med čveke pliiiiiiiiiis....bom jokala, če ne boš poglej...a vidiš kaj si naredila... Kiss samo zate (ne si napačno razlagat ) PA še nekaj od mene... danes sem šla v Lj po indeks pa na razgovor pa sem službo sicer dobila je pa zelooooooooooo slaba plača pa ne vem če se mi splača...le 500 € bruto (potem pa še prevoz pa malica,pa "kao"nadgrajevanje)!! Kaj pravite... Men je to tko malo...sej vem da ni najmanj ampak za znano firmo pa BRUTO plača to ni dost...ne vem kaj naj naredim...kaj pa ve pravite,,,podpišem pogodbo ali ne? Glede na to da se moj dan D približuje sem zelo flegma...izcedek je edino nadnaravno povečan...pa ni bil nikoli... Jutro ... Sonček in Erin - Uh, kak je pa to bilo lepo prebrat! Obljubim, da se bom čimprej vrnila med čveke, le da se mi malo umirijo stvari (sestanki, priprave na preverjanja in teste, inštrukcije, faks, ipd) Ma saj vas tudi jaz pogrešam in to zeelooooo !! sonček - ti se pa kar pripravi, ker bove zažurale med julijkami v forumu nosečk! No, mislim, da bo Erin tudi tja spadala, ali? Torej trio adijo! Pa še vcse ostale pupe vmes! Komaj čakam, da si vse borke pišemo med nosečkami! Erin, kar se pa tiče te službe ... Imam občutek, da te nekje čaka nekaj boljšega ... Če ti ni sila, se ne prenagli, meni se tudi zdi malo under ... Drugače pa - zaupaj svojemu feelingu, če ti reče ne, potem je to pravi odgovor. Pa ena pikapoka espešeli for you, da pride na dan D le in ne un hudiček! [img] Neža - jaz te občudujem - pogumna si in močna Ti zmoreš ves! In kmalu, bo pod tvojim srčekom bil še en srček, ki te bo razveseljeval s svojim jokom in smehom ... slovenkaaaaaaaaa -- Juuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Č E S T I T K E novopečena mamica! Pa še ena sobotna kavica, ker je z vami najslajša! Bye bye
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 10:22:37
|
|
|
|
Neža7
|
Sem vse ustrašila.... sori, saj je vse ok. Še 45min in grem domov, kje me možek čaka Ne vem, kaj bi danes še delala? Baje je prehladno z možeka, da bi šla nekaj na visokem Prejšen vikend sva bila na Uršljo Goro. Kako je lepo tam gor. Lep pozdrav vsem in bodite nasmejani in čimveč da bomo imele uspešen november z
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 10:24:04
|
|
|
|
murkica
|
SLOVENKA- Čestitke. Sedaj pa le mirnih in uživaj kolikor lahko.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 20.10.2007 10:28:36
|
|
|
|
Neža7
|
Hvala Serendipity...... Ja, saj sem faca Be strong, be strong, be strong......... Mislim, da se bom cel teden jokala od veselje, ko bo v roki držala svojega Mož bo verjetno šel za dva tedna.... Kako je Aleš moj angelček, mwaa in moj policajček
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?