|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
19.10.2007 20:53:47   
Serendipity
LuNauser posted image , kje je zdaj tvoj vohunček? user posted image  Zgleda, da je tak dober, da se še tebi skrije, kaj se ne bi še nam user posted image ! Sem se pa pošteno nasmejala tvoji teoriji.

Erin in punce - moram vam povedat da ste - čveeeeekeeeeeeeeeeeee! user posted image  user posted image  Le tako naprej, z užitkom vas berem, le nič novega nimam za povedat, pa kar brez besed ostanem user posted image !

Velik objem za vse!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
19.10.2007 21:50:48   
mojca345
Murkica ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Ful me zanimajo tvoji znaki, kako se počutiš ? Pa ne mi odgovort sam z " dobro".

JA Erin, pri meni nič novega, trebuh napet, menstre ni. danes me ni nič špikal. sem pa brala mal nazaj kaj ste danes govorile, sem se spomnila, da imam mogoče cisto ? Pa zarad tega ne dobim menstre, če nisem user posted image ....

Bom šla mal ščekirat web o cistah.Danes je dva dni od pričakujoče menstre.

Mislim, če to ni KR NEKI !

Rada bi si bila na jasnem, DA al NE. in čaubau, ne. ne pa tole čakanje in nevednost.

Nič drage moje, jest edino stvar ki jo še naredim je da sezleknem pred tvja in pol spat. danes sem delala do 3, letela kuj dam, psa ven pelala. potem pa takoj na otorško delavnico, k sem jo vodila do 8 ure in zdele sem vžgala šele računlanik in sem doma 45 minut.

kdo bi me zmasiru = moj pa tudi dela, je priden. danes bo odlga, k je kuhar in ljudje jejo dolgo.

nočka punce...itak pred spanjem, vas še pridem pokukat. sem pa mal zadeta od mojih 12 mesečnikov, joj kok so luštkani, ampak tudi nagajivi. ampak k jih spraviš v smeh, joj kr srček se mi poveča. dans sem kr jokala, k sem dajala enga spat, k cel dan joka, bogi revež, se ne morem pomirit. še men je bilo hudo. ampak kaj čmo...tko je mami mora delat....ti si pa v vrtcu. pa sej jih cartamo, sam mami JE MAMI !user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1852
19.10.2007 21:54:36   
murkica
RMR- Jaz mislim, da lahko tudi tebi čestitamo. Vem, d abo črtica postajala samo še vedno bolj močna. Tako, da ti želim mirnih 9 mesecev oziroma, dobrih 8 in uživaj v temu času, ki si ga tako nestrpno pričakovala.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 1853
19.10.2007 22:03:45   
murkica
Mojca345- Znaki? Nekaj sem sicer že napisala ampak res nima nobenih posebnih znakov. Ni mi slabo in res nima nobenih problemov.

V jajčnikih imam takšen občutek kot da me nekaj tišči ampak baje je to normalno. Drugače pa ves čas hodim lulat in pa sem kar malo utrujena in bi šla popoldan spat kot kakšen dojenček.
Kar se prsi tiče so samo malo bolj polne, bolijo me pa ne več ampak so me samo kakšen dan, pa se je to umirilo.

Tako, da moram reči, da se počutim odlično. polna adrenalina in veselja.

Sicer poleg mojega dragega in seveda vas, ne ve še nihče, da sem nosečka. No ne vem morava si še točno izmisliti kako bova presenetila najine starše, ker si želiva da bi bilo to prav posebno presenečenja za njih, čeprav je že sama novica, da sem nosečka ogromna.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
19.10.2007 22:29:12   
mojca345
pri presenečnju ti lahko pomagam, ker pripravljam lušne majice z napisi.

za babice in dedke sem tudi naredila predpasnik gor pa " postala bom babica "

pa ji daš kao za darilo in ona odpre tisto prebere in se ji zmeša. za očkata pa šilt kapico " pa gor napišeš lahko " očka bom postal junija"

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
19.10.2007 23:38:13   
Erin
Oktobra user posted image NE pričakujemo:

xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka user posted image
xx.10. - midvaxy - srečka nosečka user posted image
xx.10. - *Mojca*- srečka nosečka user posted image

xx.10. - noely
xx.10.
- K_a_t_j_a v nove boje
xx.10. - FANTEK1
xx.10. - sheba user posted image user posted image v nove boje

xx.10. - argojuhica user posted image user posted image v nove boje

01.10. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - Taly - srečka nosečka user posted image
01.10. - petrca26
01.10. - belavrtnicauser posted image user posted image v nove boje
02.10. - frehauser posted image user posted image v nove boje
03.10. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - shellyuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - urskajuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - nankauser posted image user posted image v nove boje
04.10. - metiruser posted image user posted image v nove boje
04.10. - trinity22user posted image user posted image v nove boje
04.10. - kimmiiuser posted image user posted image v nove boje
04.10. - CIPRESAuser posted image user posted image v nove boje
05.10. - ataner -srečka nosečka user posted image
05.10. - sončk1user posted image user posted image v nove boje
05.10. - lunca14- srečka nosečka user posted image
05.10. - lejcauser posted image user posted image v nove boje
05.10. - adeja - srečka nosečka user posted image
06.10. - rozica1984- srečka nosečka user posted image
06.10. - lejla007user posted image user posted image v nove boje
07.10. - SM10user posted image user posted image v nove boje
08.10. - jurka6 - srečka nosečka user posted image
08.10. - sandra74user posted image user posted image v nove boje
09.10. - kanta - srečka nosečka user posted image
09.10. - Endriuser posted image user posted image v nove boje
09.10. - beyba - srečka nosečka user posted image
09.10. - Blacky30user posted image user posted image v nove boje
10.10. - leonida
10.10. - ninčyuser posted image user posted image v nove boje
10.10. - spelka12user posted image user posted image v nove boje

10.10. - yasmine23user posted image user posted image v nove boje
11.10. - trma79user posted image user posted image v nove boje
11.10. - Serendipity user posted image  user posted image v nove boje
11.10. - tinkamiškauser posted image user posted image v nove boje
12.10. - Yasminkauser posted image user posted image v nove boje
12.10. - daga11user posted image user posted image  v nove boje
13.10. - **NiNa** user posted image user posted image v nove boje
13.10. - fragola - srečka  nosečkauser posted image
13.10. - tincy82user posted image user posted image v nove boje
14.10. - sonček33user posted image v nove boje
14.10. - osa3user posted image user posted image v nove boje
15.10. - zabca34user posted image user posted image v nove boje
15.10. - pinuser posted image user posted image v nove boje
15.10. - marjana.ruser posted image
v nove boje
15.10. - pikica36user posted image user posted image v nove boje
15.10. - deteceuser posted image user posted image v nove boje
16.10. - janneyuser posted image user posted image v nove boje
17.10. - pikapoka2
17.10. - oktavijauser posted image user posted image v nove boje
18.10. - gajka
18.10. - RMRM- srečka nosečkauser posted image
18.10. - Zvezdicauser posted image user posted image v nove boje
18.10. - ledenka
19.10. - murkica -srečka nosečka user posted image
20.10. - nf
20.10. - zoricauser posted image
v nove boje
20.10. - Patiouser posted image user posted image v nove boje
20.10. - mihi78
20.10. - slovenka

21.10. - Mojca 78
22.10. - Efi
22.10. - rendi
22.10. - najsi
22.10. - ninny
23.10. - nineva
23.10. - andre3a
23.10. - Lea2007
23.10. - hmm
23.10. - nena22
24.10. - muklla
24.10. - ROMY1612
25.10. - talika81
25.10. - darja30
25.10. - maša82
26.10. - Erin
26.10. - anonimna user posted image

28.10. - kleja
29.10. - shelly
30.10. - Tinky
30.10. - Petra
31.10. - MUŠMUŠ
31.10. - *Angelina*
31.10. - HEL36
31.10. - ninica04
31.10. - kimmii

user posted image Zveste navijačice :user posted image

- Naty*
- KAHLO
- lindy
- kodrana
- hmm
- stunfek
- MONIKQ
- Inigo
- _rebeca_
- Soncnica Sandra
- LuNa73
- Galadriel

- Ana Luna
- žabicamala
- mojcej77
- TamaraJ
- anonimna thumbs up
- renata nana
- silvya
- polma
- MP30
- Neža7
- lidija_21
- lunica24

NAŠA HIMNA:  (by BEYBAuser posted image )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
          user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
20.10.2007 0:08:44   
Erin
nf-ika  moja - upam da se boš kmalu navadila na moj nick, tudi sama velikokrat hočem ob prijavi vnest teejaa samo se takoj za glavo primem in vnesem Erin..se bomo že navadile...user posted image

Neža - evo ti je Jana prav povedala..Hotela sem vprašati kako si, kako se počutiš, kaj novega? Ja fletna si, fletna...user posted image
Jana - user posted image user posted image user posted image

nena - resno... pozdravi se, me že skrbi zate...evo, nekaj za srečo, da se pozdraviš in postaneš user posted image user posted image
Taly - ti nagajivka...user posted image user posted image user posted image , kako si  srečkica? Pogrešam te veš...

murkica - seveda se moraš še oglasiti pri nas, to sploh ni vprašanje!!user posted image user posted image user posted image Ti samo bodi srečna pa bomo me tudi...
slovenka - a šele v nedeljo bo test pokukal na plano...user posted image , ne sej se hecam, samo moja neučakanost mi ne da miru......držim pesti..user posted image user posted image sporoči pa le takoj,  hihi...

sonček - zakaj si tako reskobesedna..pogrešamo tvoje pozitivne misli, resno....user posted image

zorica - user posted image user posted image user posted image me tudi verjamemo da boš zagledala novembra user posted image user posted image ... 100%!!user posted image user posted image user posted image
silvya - povej kaj lepega...kako si bejba?user posted image
LuNa - zakaj že moram biti pridna, osveži mi spominuser posted image Bodi pridna ti in pridi med borke...ja??user posted image
RMRM - čestitkeeeeeeeeeeeeee!! Vse naj naj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
K_a_t_j_a - sem rezervirala mesto zate med noveberskimi nosečkami....da ne boš ušla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

talika - pa ne bodi tako redkobesedna nooooo...povej kaj lepega, te je tako lepo brati...user posted image
Se*-kica moja....mislim nate...samo toliko da veš...nam nč rekla..sam to...se mi kar smeji ko te vidim..user posted image user posted image user posted image
aja...pa vrni se nazaj med čveke pliiiiiiiiiis....bom jokala, če ne bošuser posted image user posted image user posted image poglej...a vidiš kaj si naredila...user posted image Kiss samo zate (ne si napačno razlagatuser posted image )

Mojca - boš počakala do ponedeljka? Ne mislit samo na negativne stvari...sem nekoč brala da si večino bolezni ustvarimo ljudje sami s svojimi mislimi....ne oziraj se na bolečine...ti samo misli pozitivno, ti bodoča srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image pa še nekaj..blagor tebi ki delaš v vrtcu..jaz iščem delo tam že dva meseca(sem že delala tam 6 let)...toliko energije kolikor ti jo dajo otroci je nikjer ne dobiš... ni bolj pozitivnega okolja kot ga doživiš tam...uživaj...pa će postaneš nekoč ravnateljica me pokliči pa zaposliuser posted image user posted image user posted image user posted image

--------------------------

PA še nekaj od mene...
danes sem šla v Lj po indeks pa na razgovor pa sem službo sicer dobila je pa zelooooooooooo slaba plača pa ne vem če se mi splača...le 500 € bruto (potem pa še prevoz pa malica,pa "kao"nadgrajevanje)!! Kaj pravite... Men je to tko malo...sej vem da ni najmanj ampak za znano firmo pa BRUTO plača to ni dost...ne vem kaj naj naredim...kaj pa ve pravite,,,podpišem pogodbo ali ne?
Glede na to da se moj dan D približuje sem zelo flegma...izcedek je edino nadnaravno povečan...pa ni bil nikoli...user posted image

Nč, grem spat...se beremo zjutraj...

Pridno spančkajte princeske moje... papaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
20.10.2007 7:35:04   
slovenka
Punce, ni mogel test čakati do nedelje. Malo prej sva ga naredila in je pokazal velik +. Sem vse naše zbudila z novico... Joj, sva oba z mojim ful ful srečna, sploh ne morem verjeti. Juuuuuuppppiiii. Konec meseca imam rojstni dan in sem si res želela edino tako darilo, sedaj pa jeeee. Najlepša hvala vsem, ki ste držale pesti.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
20.10.2007 8:07:30   
bumbum
Slovenka, veselim se s tabo!!! Bravo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
20.10.2007 8:38:45   
marjana.r
slovenka bravoooo user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
20.10.2007 8:39:45   
sapi
Slovenka, RMRM .... lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image ... čestitke in lepih devet mesecev ...

sapi

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
20.10.2007 8:42:26   
marjana.r
joj dve novi nosečki pa sem kr spustila...packa jst user posted image
murkica in RMRM čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
20.10.2007 8:56:57   
sonček33
Dobro jutro punce!

Je že čas, da spet jaz skuham jutranjo user posted image in vam jo prinesem v posteljo. Kako ste? Kakšni so vaši plani za vikend? No, jaz bom zaradi preteklih zadev morala biti kar doma, a se nič kaj ne sekiram, ker gledam skozi okno in se mi zdi, da je zunaj hudičevo mraz.

Erin, pa ti hočeš, da sem jaz pozitivka? Ma sej sem, ampak zmeri pa ne gre,Počasi se vračam v stare tirenice. Bomo vidl, kaj bo.

Se* - tudi me tebe z užitkom beremo, ker si ful fajn punca.

slovenka - noro...dej uživej zdej v tem, pa čuvaj pikico, pa k lubku se stisn, pa ne vem kaj še vse...me prav zanima , kako se bom jaz obnašala, ko bom zvedla, da sem nosečka

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
20.10.2007 9:09:09   
sonček33
bumbum - dobro jutro. kaj počneš?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.10.2007 9:14:19   
Neža7
Dobro jutro punce!

Kako je lepo biti v službi danes, čeprav je samo za 2uri user posted image

Erin.... JanaB mi je pomagala, hvala bogu user posted image  Jaz sem danes ok. Še vedno se ne počutim najbolj ampak nekako bo šlo. Saj mi je mož rekel, da moram biti močno, če hočeva poskusit za user posted image  drugač morava še počakati. Hmmmm.... bodi močna, bodi močna JOJ! če je tako težko user posted image  Vem, da si želi drug mesec user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.10.2007 9:17:50   
sonček33
Neža7 - oh dve urci bosta hitro minili. Včasih je težko biti močn, a ob dobrih ljudeh se vedno najde energija za to, da se poberemo, sestavimo in dvignemo glavo.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.10.2007 9:34:49   
Neža7
Sonček33.... Po smrti moje stare mame (lani) hitro postanem pod stresa, da se mi kar vrti, tezko diham itd. Rada bi možu uresničila sanje, da bi imel user posted image  z menoj user posted image . Saj mi daja moči.
Hudiča! se bo..user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.10.2007 9:43:12   
sonček33
Joj, Neža7, izgube so najhujše. Rada bi ti dala kak dober nasvet, pa  se mi zdi, da ga nimam. Pa saj ne bi rada uresničila samo njegovo željo? Novo bitje, novo življenje... 

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.10.2007 9:45:04   
Neža7
Hmmmm user posted image  ne morem iti v teme pod nosečnost. Mi kar vrže ven NOSEČA STE 37 TEDNOV ALI IMATE  TORBO ZA PORODNIŠNICO PRIPRAVLJENO, KAJ PA OBLEKA ZA VHOD DOMOV??? nisem! ne! ne!
Ja, vem bi morala prekinati, ampak nikoli ni prej težilo.

Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.10.2007 9:50:52   
Neža7
Sonček33.... O, niso samo njegove sanje, tudi moje.
Sori nisem se vredo izrazila, ker mi je lažje pisati v angleščino.

O tiste male rokice, nogice, tisti lep nasmeh kar ti da..... user posted image  

Oba sva pripravljena za novega člana. Mi je res žal, da ni prvič uspelo.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
20.10.2007 9:58:44   
Neža7
A ja! Jaz ima 11 letno sestro, ki jo od user posted image  obožujem. Sem kot njena druga mamica. Mi je rekla par mescev nazaj "mama je mama, ampak ti si pa super mama" Malo sem se čudno počutila, ker najina mama je res krasna, vendar po smrti njene mamo in pred smrti je bolj ali manj depresivna, vendar ne prizna. Včasih si želim, da bi moja malo sestra imela super mama, kot sem jaz imela pri njenih letih. Saj bo....

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
20.10.2007 10:17:37   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Se*-kica moja....mislim nate...samo toliko da veš...nam nč rekla..sam to...se mi kar smeji ko te vidim..user posted image user posted image user posted image
aja...pa vrni se nazaj med čveke pliiiiiiiiiis....bom jokala, če ne bošuser posted image user posted image user posted image poglej...a vidiš kaj si naredila...user posted image Kiss samo zate (ne si napačno razlagatuser posted image )

PA še nekaj od mene...
danes sem šla v Lj po indeks pa na razgovor pa sem službo sicer dobila je pa zelooooooooooo slaba plača pa ne vem če se mi splača...le 500 € bruto (potem pa še prevoz pa malica,pa "kao"nadgrajevanje)!! Kaj pravite... Men je to tko malo...sej vem da ni najmanj ampak za znano firmo pa BRUTO plača to ni dost...ne vem kaj naj naredim...kaj pa ve pravite,,,podpišem pogodbo ali ne?
Glede na to da se moj dan D približuje sem zelo flegma...izcedek je edino nadnaravno povečan...pa ni bil nikoli...user posted image

Jutro ... 

Sonček in Erin - Uh, kak je pa to bilo lepo prebrat!user posted image   user posted image   user posted image Obljubim, da se bom čimprej vrnila med čveke, le da se mi  malo umirijo stvari (sestanki, priprave na preverjanja in teste, inštrukcije, faks, ipd) Ma saj vas tudi jaz pogrešam in to zeelooooo user posted image !!

sonček - ti se pa kar pripravi, ker bove zažurale med julijkami v forumu nosečk! user posted image  No, mislim, da bo Erin tudi tja spadala, ali? Torej trio adijo! Pa še vcse ostale pupe vmes! Komaj čakam, da si vse borke pišemo med nosečkami! user posted image

Erin, kar se pa tiče te službe ... Imam občutek, da te nekje čaka nekaj boljšega ... Če ti ni sila, se ne prenagli, meni se tudi zdi malo under ... Drugače pa - zaupaj svojemu feelingu, če ti reče ne, potem je to pravi odgovor.
Pa ena pikapoka espešeli for you, da pride na dan D le user posted image user posted image  in ne un hudiček!  user posted image [img]

Neža - jaz te občudujem - pogumna si in močna user posted image  Ti zmoreš ves! In kmalu, bo pod tvojim srčekom bil še en srček, ki te bo razveseljeval s svojim jokom in smehom ... user posted image

slovenkaaaaaaaaa -- Juuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Č E S T I T K E   novopečena mamica! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še ena sobotna kavica, ker je z vami najslajša!  user posted image

Bye bye

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
20.10.2007 10:22:37   
Neža7
user posted image  Sem vse ustrašila....

user posted image  sori, saj je vse ok.
Še 45min in grem domov, kje me možek čaka user posted image  
Ne vem, kaj bi danes še delala? Baje je prehladno z možeka, da bi šla nekaj na visokem user posted image  Prejšen vikend sva bila na Uršljo Goro. Kako je lepo tam gor.

Lep pozdrav vsem in bodite nasmejani in čimveč user posted image  da bomo imele uspešen november z user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
20.10.2007 10:24:04   
murkica
SLOVENKA- Čestitke.

Sedaj pa le mirnih user posted image  in uživaj kolikor lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 1874
20.10.2007 10:28:36   
Neža7
Hvala Serendipity......

Ja, saj sem faca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Be strong, be strong, be strong.........
Mislim, da se bom cel teden jokala od veselje, ko bo v roki držala svojega user posted image  Mož bo verjetno šel za dva tedna....user posted image user posted image  Kako je Aleš moj angelček, mwaa user posted image  in moj policajček user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?