|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
19.10.2007 11:08:54   
matt
Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".
... A bo murkica? Mal še preglej uno čarobno karto kitajske dinastije...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To, pravi tudi moj....user posted image

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
19.10.2007 11:10:30   
talika81
murkica, iskrene čestitke!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
19.10.2007 11:14:23   
Erin
Neža oj! Kako si??user posted image user posted image user posted image Prav fletna si da veš...user posted image

Pa Mojca... je kaj boljše? Kaj si se odločila da boš naredila? Počakala ali šla k zdravniku?

Nena, se je tvoj mehur že kaj pozdravil? Oglasi se kaj...

Zvezdica - hvalaaaaaaa user posted image user posted image user posted image sem po naravi tak človek da rada pomagam, če le lahko, da bi bila nepozorna, ignorantna ali še celo nesramna pa ne znam biti, sploh ne vem kaj to pomeni..aja, ja poznam, ko je treba braniti moje najdražje (tipična zaščitniška rakica --> in točno te sedaj "proizvajamo"!!user posted image user posted image user posted image )
Velja za kavico, ti me samo spomni, oki?user posted image user posted image user posted image

slovenka - kako kaže pri tebi, sem že tako nervozna da je kaj...sej veš da držim pesti kajne... Pa kmalu pojdi po test noooouser posted image user posted image user posted image , bom ga jaz kar začarala da bo user posted image ...upam da mi bo ratal na daljavouser posted image user posted image user posted image

Talika, ja kje si se pa ti potepala??user posted image Hvala za kavicoooouser posted image

marjana - user posted image user posted image user posted image jaz bi to darilo kar stran vrgla, veš...ampak ta tvoja user posted image pa je hinavka kajne...še zapakirala se je, samo da bi se ti odkupila...grda, grda, grda packa...
shelly - občutljive in pekoče prsi so znak... držim pesti!user posted image
MP30 - upam, da bo vse uredu pa da user posted image kmalu pride...želim ti vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...svetovat ti pa glede postopkov ne znam ker jih nisem dala skozi(trkam)

nf-i, kako?? Držim pesti tudi zate, skoz čekiram kaj se dogaja veš...glede testa pa...čaki sem lih včeraj napisala: moji prijateljici je pokazal šele po 2 tednih +, tko da, jaz imam to vedno v glavi,...da je ŠE upanjeuser posted image user posted image user posted image Go girl!user posted image
Najsi - upam tudi s tabo ter navijam kot nora da je to TO!user posted image user posted image user posted image user posted image

in pa...

Murkicaaaaaaaaaaaa!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zapustila me bošuser posted image user posted image user posted image ...sem ful vesela, ne veš kolk...

ej, vse naj naj pa lepih ah kaj lepih, prelepih 9 mesecevuser posted image ter zdravo user posted image !! Bravooooo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
19.10.2007 11:17:50   
Erin
Sedaj pa že rakice in rake user posted image user posted image user posted image delamo...jeeeeeee....moj astrološki znak...user posted image user posted image user posted image

sedaj vas pa zapuščam, moram v Lj po indeks pa na razgovor...

Papaaaa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
19.10.2007 11:19:13   
zabca34
Čestitke user posted image vsem novimuser posted image ,ostale sončice pa gremo v nove boje in za vse en velikuser posted image user posted image user posted image vsem ki velikouser posted image user posted image user posted image pa kar pogumno naprej
da bo v novembru veliko rozikuser posted image !Svetovne ste punce na tem forumu in vsa čast vam!!!!!user posted image

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
19.10.2007 11:21:56   
najsi
naj bi jo dobla tam okoli 22.10, tak da če bo le šlo bomo do takrat počakali s testom ....če bo šlo user posted image
Držim pesti, da so to res nosečniški znaki user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
19.10.2007 11:22:49   
K_a_t_j_a
user posted image user posted image user posted image user posted image Murkica čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki vas je obiskala user posted image , vam želim, da vas v novembra ne obišče več temveč, da se prikažejo magične user posted image !!

Talika81 tudi men ni vseen za tiste, ki se tak trudijo imet user posted image , pa jim ne uspeva. Tudi jaz sem imela prerojeno pregrado na maternici, imela sem čez celotno maternico pregrado in sem bila pred 2 letoma na operaciji, ker drugače sploh nebi mogla zanosit. Ostalo je še 1/3 pregrade, ker mi G ni upala tako daleč zarezat, ker se nmi tako dobro videlo in upam, da mi ta 1/3 ne bo nagajala pri zanositvi oz. nosečnosti. Test delam ponovno v torek zjutraj, tak je smotano, ker nimam rednega ciklusa. user posted image

Ta teden bolj kot ne uživam, ker sem doma in ima tudi moj user posted image  dopust. Je kar fajn bit v takem vremenu doma.

Vse tiste, ki še čakate na user posted image , pa vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
19.10.2007 11:23:21   
Zvezdica
MURKICA ČESTITKE.

Tako lepa novička user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa uživajta lepote pričakovanja.
Vse najboljše vama in vajinemu user posted image želimo
mi3.

Zvezdica

i belive i can fly....

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
19.10.2007 11:23:31   
nf
Erin (btw nikakor se ne morem navadit na nick! zame si teejaa user posted image ), jst imam isto stvar v glavi! Boj ni izgubljen, dokler ni čist ta prava user posted image , pa še takrat je primer na milijon, da je še vseeno nosečka. user posted image  Zdej ko sem videla, kake poskočne tamale ima moj dragi, kr verjamem da bo kej ratal user posted image

Hej, veste koga pogrešam, našo Luno??? Kje se skriva? Pa nas ja ni zapustila user posted image

(odgovor članu zabca34)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
19.10.2007 11:27:45   
najsi
ijeeeeeeeeeeeeeeee čestitaaaaaam murkica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ter čimlepšo in nestresno user posted image ti želim

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
19.10.2007 11:58:05   
shelly
Vauu čestitke murkica!! Punce s takimi novičkami res polepšajo dan.

Vidiš pa le ni bilo vnetje kot si nekaj sumila user posted image

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
19.10.2007 11:58:41   
Neža7
Erin..... Lep pozdrav iz Velenje user posted image

Joj, ful mi je slabo in se mi vrti v glavi. Če ne bi imela M bi rekla, da sem nosečauser posted image
Morda, da sem pod pretisk, ker bo kmalu čas za user posted image user posted image user posted image user posted image  , da dobiva user posted image user posted image
Kako si? JUHU, da je petek,
Jaz sem kaj????? user posted image user posted image   Ne razumem user posted image
18 let sem živela v OZ (Avstraliji), da take izraze ne razumem...... Ampak!!!!!! sem slovenka, rojena v Slovenj Gradcuuser posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
19.10.2007 11:59:43   
sapi
murkica čestitkeuser posted image user posted image user posted image ... pa lepo skrbi za tvojo malo pikico ...

sapi

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
19.10.2007 12:00:15   
sandra74
Murkica čeeeestiiiiiteeeeee user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ,lepih user posted image  in  ponosno uživajuser posted image .

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
19.10.2007 12:02:12   
Shani
user posted image user posted image user posted image  Murkica - ČESTITKE - vse naj v user posted image .

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
19.10.2007 12:04:25   
talika81
k_a_t_j_a, žal mi je zaradi tvoje situacije. zato še tistim, ki so že marsikaj preživele in se že dolgo trudijo za user posted image , še toliko bolj želim, da bi zagledala ta magični user posted image  user posted image .

to je mene najbolj strah, da ugotovijo, da je z mano nekaj narobe in zarad tega ne morem imeti user posted image . ker si jih namreč zelo želim. bo, kar bo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
19.10.2007 12:23:35   
Neža7
No sodelavka mi je testirala krvi. Sladkor imam povišan 6.5.
Ni čudnega, da se počutim slabo.
Ko sem zanosila sem imela povišan sladkor. Pred nosečnost pa nekoli.
Upam, da ne bom imela probleme z sladkorjem, ker hočeva poskusiti drug mesec za user posted image
Ali bi svojo G obvestila? Verjetno bi bilo prav.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
19.10.2007 12:28:49   
nena22
zdravo punce!!!

vsem novimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za ostale pa držim pestke za november..

z mano še slabše kot je blo, vročina še kar narašča, v dveh dneh nisem pojedla še nič (slabio za znoret)user posted image čisto shirana... strežejo me od spredaj pa od zadaj, jst hočm pa sam mir...že sama sebi najedam ker kakorkoli se obrnem me vse boli.... mogla bi dokončat diplomo pa mi možgani ne delajo.... bom pa drug teden... zdj grem pa nazaj v pančevo.

uživajte in božajte buškoteuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
19.10.2007 13:07:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

No sodelavka mi je testirala krvi. Sladkor imam povišan 6.5.
Ni čudnega, da se počutim slabo.
Ko sem zanosila sem imela povišan sladkor. Pred nosečnost pa nekoli.
Upam, da ne bom imela probleme z sladkorjem, ker hočeva poskusiti drug mesec za user posted image
Ali bi svojo G obvestila? Verjetno bi bilo prav.

Joj ne no. sladkor ni povišan, ker je zg. meja 7. NE PANIČARIT, KER TO NI POVIŠANJE. Si v meji dobrega rezultata .user posted image

Murkica tebi pa še enkrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1819
19.10.2007 14:05:11   
sonček33
Murkica - pa to je pa lepa novička. Veš kaj? Sreča je potrkala na prava vrata. Vesela sem zate. Čuvaj svojo pikico.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
19.10.2007 14:20:05   
Neža7
Taly.... Hvala.

Ja, bova vsak dan malo špikale, da vidimo kaj bo.user posted image
Ponovadi ima do 5.4.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
19.10.2007 14:30:48   
JanaB
Neža7, Erin je mislila, da si luštna, simpatična. Upam, da sem pomagala user posted image  

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
19.10.2007 14:39:11   
murkica
Punce hvala lepa vsem.

Ginekologinja mi je naročila 29.10, ker je rekla, da naj bi se takrat srček že slišak in bom šla na UZ.

Joj res sem ful vesela, in upam, da ne boste zamerile, če bom še vedno kaj k vam pokukala in včasih malo počvekala.

Res vam želim, da mboste tudi ve kmalu nosečke in boste lahko še bolj z mano veselile.

matt- Če bo fantek? Po karti mislim, da naj bi bila punčka. Ampak pustimo se presenetiti.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
19.10.2007 14:40:28   
spelka12
murkica a ti lahko še kje čestitam?user posted image
user posted image user posted image user posted image  
marjana Ruser posted image , zdej pa hitro na IUI pa murkico ujetuser posted image .
Tole je pa za vse ostale, pa ni važno a čakate ta mesec, a naslednji. Glavno je, da ne obupate.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
19.10.2007 15:00:39   
slovenka
murkica, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vauuuuu!!!! Meni se zdi, da bi jaz tudi reagirala podobno. Ziher bi bila kot kura, ki so ji odrezali glavo user posted image user posted image bedna prispodoba, ne? Murkica, daj nam še malo osveži spomin, kako si se počutila zadnje dni, da vemo...

Erin, hvala da držiš pesti, pa vsem ostalim tudi... ja, ti kar čaraj, ziher to gre na daljavo, zdaj je čas moderne tehnologije in gre že vse na daljavo. Kje so časi, ko so se morali buče dotaknit s palčko...
Saj ne vem, sva z mojim šele v tretjem krogu, v prvem sem nekako mislila, da bo kar takoj, do sedaj pa sem tudi prek RR spoznala, da to ni tako preprosto, tako da sedaj se mi zdi pa že da bi bil pravi čudež, da bi bila tudi jaz user posted image ... saj verjetno se tako zdi vsem novim user posted image Erin, test že imam, samo je še v paklu. Vsaj do nedelje naj bo še tam, čeprav ne bi zdaj dala roke stran za to, da bo res user posted image user posted image Pred enim letom sem tudi imela enkrat cikel dolg 32 dni, od takrat pa 27-30, danes pa je 32. hm, hm, nič še ni rečeno, kakšnih bolečin nimam, še kar mi bije v predelu popka, drugo pa nič... Seveda vam takoj sporočim, ko bo kaj ali pa tudi če nič. Lep vikend!

< Sporočilo je popravil slovenka -- 19.10.2007 15:07:44 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?