slovenka
|
murkica, iskrene čestitke vauuuuu!!!! Meni se zdi, da bi jaz tudi reagirala podobno. Ziher bi bila kot kura, ki so ji odrezali glavo bedna prispodoba, ne? Murkica, daj nam še malo osveži spomin, kako si se počutila zadnje dni, da vemo... Erin, hvala da držiš pesti, pa vsem ostalim tudi... ja, ti kar čaraj, ziher to gre na daljavo, zdaj je čas moderne tehnologije in gre že vse na daljavo. Kje so časi, ko so se morali buče dotaknit s palčko... Saj ne vem, sva z mojim šele v tretjem krogu, v prvem sem nekako mislila, da bo kar takoj, do sedaj pa sem tudi prek RR spoznala, da to ni tako preprosto, tako da sedaj se mi zdi pa že da bi bil pravi čudež, da bi bila tudi jaz ... saj verjetno se tako zdi vsem novim Erin, test že imam, samo je še v paklu. Vsaj do nedelje naj bo še tam, čeprav ne bi zdaj dala roke stran za to, da bo res Pred enim letom sem tudi imela enkrat cikel dolg 32 dni, od takrat pa 27-30, danes pa je 32. hm, hm, nič še ni rečeno, kakšnih bolečin nimam, še kar mi bije v predelu popka, drugo pa nič... Seveda vam takoj sporočim, ko bo kaj ali pa tudi če nič. Lep vikend!
< Sporočilo je popravil slovenka -- 19.10.2007 15:07:44 >
|