|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
19.10.2007 15:16:13   
sonček33
Kolk je lepo spet met nosečko med nami.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
19.10.2007 15:19:02   
murkica
V bistvu nimam nobenih posebnih znakov. Malo so me en dan joškice sklele pa se je to tudi nehalo. Ful sem lačna in ves čas samo iščem kaj bi jedla, tako da se kar malo brzdam pa pri jajčnikih imam tak občutek, kot da imam kaj vneto. Ampak to je pa tudi to. Nič slabosti ali pa prav bolečih bradavic. Tako, da če testek nebi pokazal user posted image user posted image  nebi verjela, da sem tudi jaz nova user posted image . No pa utrujena sem ves čas, to pa naj bi bil znak( vsaj tako sem nekje zasledila).

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
19.10.2007 15:19:29   
Serendipity
muuuuurkiiiiiiiicaaaaaaaaa - Č E S T I T K E ! ! user posted image  user posted image  user posted image

Joj, to mi je a res polepšalo dan user posted image  user posted image .

slovenka in pikapoka  - you're next! Komaj čakam, da še vama čestitamo!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
19.10.2007 15:19:33   
Neža7
JanaB... Hvala, ful si mi pomagala. user posted image

No, sem si mislila da ni nic slabega... UPAM, DA NE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
19.10.2007 15:48:23   
slovenka
murkica, ja meni je tudi tako, nič kaj znakov, samo user posted image ni, pa pms-a. Samo jaz pa nisem kaj utrujena, me sicer tudi bolijo joške, sinoči nisem mogla spati na trebuhu kot običajno, samo mene bolijo vsak mesec. No, lepo uživaj začetek user posted image , zmeri si obseg pasu itd user posted image user posted image

Serendipy, najlepša hvala da držiš pesti user posted image user posted image
pikapoka, tudi jaz držim pesti zate user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
19.10.2007 16:21:24   
zorica

user posted image se je vlila, dan prej user posted image

Sem brez beseduser posted image

ISKRENE ČESTITKE PA VSEM NOVIM user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
19.10.2007 16:24:56   
sonček33
zorica objem zate. Vem, kako se počutiš. Stisni se k svojemu lubku.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
19.10.2007 16:27:43   
Neža7
Drži se in ne ubupaj user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
19.10.2007 16:32:43   
zorica

Sem se htela danes naročiti na IUI, pa mi je rekla da naj ta mesec preskočim, ker kaj če bo potrebna stopka 31.10 ali pa 1.11 oni pa ne delajo user posted image

Tisto me je potem še bolj potrlo kot sama user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
19.10.2007 16:50:16   
sonček33
Žal mi je, zorica. Svet ni pravičen. In verjamem ti, da te jezi to, da so dnevi kot so prazniki tako odločilni. Za nas, ki upamo, je vsak dan isti - poln pričakovanja...in ...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
19.10.2007 17:11:28   
zorica

Vam pa povem nekaj !

Novembra bom zagledala user posted image , vem da bom, v to sem si 100%

user posted image user posted image user posted image za mene !!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
19.10.2007 17:58:23   
spelka12
evo zorica samo za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
19.10.2007 18:14:23   
~Biba~
murkica čestitke za user posted image

zorica user posted image  in vse ostale ki je tetka user posted image  prišla nenapovedano na obisk; nima mobija, al kaj?user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
19.10.2007 19:06:59   
bumbum
Murkica, še tukaj: JUUUUUPIIIIIIIIIIJEEEEEEEE!

Zorica, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
19.10.2007 19:12:45   
silvya
Uh, ste toliko naklepetale, da več ne dohajam.

Zato: Vsem novim nosečkam, čestitke in vse lepo še naprej!

Za ostale, ki  ste dobile nepovabljeno gostjo pa user posted image in user posted image za srečo.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
19.10.2007 19:40:04   
LuNa73
Punce, ker sem bolj malo gori in ker ste take klepetke cvetke, da nimam časa vse prebrat, sem poslala vohuna za vami, ki me bo redno informiral s svežimi novičkami!
Tak, da on mi vse poroča! Ve pa le glejte, da mi bo same lepe stvari povedu, kot npr.: vse pridno user posted image , ko je velika O na pohodu in tud takrat ko je ni (Erin, le glej da boš pridna user posted image ), nosečniški znakeci jim že nagajajo, user posted image  je polno polno, seznam se barva še samo z roza barvo, od srečk nosečk kr poka forum....  tak da pridne bit in pridno opravljat svoje poslanstvo! user posted image  aja, pa da ne bi slučajn kira pozabla se bojevat še naprej s teto s krvavca, v primeru da se prkaže...
Fajn se mejte!

Aja,to pa je tale fleten vohunček! In če ga od zdaj naprej srečate itak vete kaj morte bit: pridne ko mravljice user posted image !

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
19.10.2007 19:50:33   
trinity22
murkica čestitke, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
19.10.2007 19:54:26   
LuNa73
Zdej pa upam, da mi ga bo ratal prpopat tegale vohunčka oz. prpopala sem ga, sam poznat se noče gor user posted image !
Drgča pa naj bo zaenkrat tale: user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
19.10.2007 19:56:01   
fragola
Murkica iskrene čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
19.10.2007 20:07:57   
RMRM
Murkica, čestitke.user posted image

Tudi meni je BC pokazal črtico, sicer zelo rahlo, vendar mislim da je to to. Bom pa v nedeljo poskusla še s CB. Če bo prav, 26. 6. 2008 dobimo tretjega otročiča.

Tudi vsem ostalim želim čimhitrejšo in zdravo user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
19.10.2007 20:35:39   
K_a_t_j_a
Meni se je najavila user posted image  z izcedkom  user posted image  tak, da na žalost ta mesec ne bo nič. Upam, da mi november prinese user posted image

MRMR tebi pa iskrene čestitke!!

Tukaj bom še ostala kot navijačica, drugače se selim med tisti ki je NE pričakujejo novembra. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
19.10.2007 20:43:21   
talika81
k_a_t_j_a in vse ostale, ki vaj je obiskala user posted image , en velik user posted image  in upam ter držim pesti, da bo naslednjič uspelo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
19.10.2007 20:46:50   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Murkica, čestitke.user posted image

Tudi meni je BC pokazal črtico, sicer zelo rahlo, vendar mislim da je to to. Bom pa v nedeljo poskusla še s CB. Če bo prav, 26. 6. 2008 dobimo tretjega otročiča.

Tudi vsem ostalim želim čimhitrejšo in zdravo user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Č E S T I T K E !

ČRTICA JE ČRTICA!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
19.10.2007 20:47:13   
talika81
erin, bolj ko ne se pridružujem debatam, ko sem v službi, ker doma enostavno ne najdem časa, da bi se vam pridružla.
zvečer, ko pa bi lahko malo čvekala z vami, pa sem utrujena in zaspana in grem zato kar hitro v posteljo.user posted image

se pa oglasim, skoraj redno, čeprav bi rada, da bi se še več. mogoče bo pozimi več časa za to.user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
19.10.2007 20:49:53   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Meni se je najavila user posted image  z izcedkom  user posted image  tak, da na žalost ta mesec ne bo nič. Upam, da mi november prinese user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?