juniorka
|
Ste pa tolk naklamfale ! Midva sva dobila včeraj airex blazino in zdaj bom lahk še jaz trebušnjake delala- no, zaenkrat jo še luftam... Pol pa na plavanju, spet ful uživala- oba, kot ponavadi- smo jemali odriv od stene, pa v krogu peli pesmico, pa eno masažo za roke s spremljavo pesmice... skratka pestro! Eca, a še imaš večjega kar doma? Jaz moram mal v H&M, sem zvedla, da majo fajn čeveljčke oz. copatke po 10€, pa nogavičke z usnjenim podplatom... Nisem še nič porodniške ta mesec zapravla, pa moram malo ! Rožca, jaz si tudi ne upam ananasovega soka, ker je alergen Agrumi pa za kolike niso ok, tako da tudi tega ne uživam, razen v radlerju, ko je nuja ! Saj bo boljše, ne se preveč sekirat, glede spanja- jaz se vsako noč zbujam ob 23, 00, 1,2, 5,7- pa vstanemo ponavadi , če pa niso te ure, je pa vsaj gostota približno taka...pa bo že! Za alergije boš pa tudi dobila rezultate kmalu, a ne? Bambina, jaz mislim, da je zaprtost posledica ar mleka- tako je meni pediatrinja rekla, če bi bla alergija--sem ji omenla isto, da sem slišala, da je lahko na km in znak zaprtost--pa je rekla, da je mala verjetnost, a mora bit kri, sluz, nitke... Nama so svetovali slivov frutek, pa še nisem probala vinjeta- mi jo nalepimo na dveh vogalih diagonalno in jo brez problema dol dobiš, če te pa kdo ustavi, je pa na dotik prpopana! joj,budnica....45min!! Pa še nisem skuhala zase, ker zasvojenka tle visim...