dalin
|
Hvala Tevža še enkrat za osnutek.Odpoved bo sporazumna,saj sem izjavila da bi rada delala po4-6 ur,zaradi otrok.Itak bo pa šef dal lokal nazaj,ga ima v najemu,ker odpira novo firmo,in me več kot za 6 mesecev ne bi rabil.Tukaj se mi pa ponuja služba za vsaj dve leti,ker je šla njihova uslužbenka na bolniško zaradi nosečnosti.Bolje dve leti,kot pol leta.Iz zavoda itak dobiš za en "tringelt" vse skupaj.Je blizu,z balkona vidim lokal in če bi Žan zbolel bi šla lahko prej domov.Ke rje pa to šank,pa veste kaj mislim:domači ljudje,okolica,vsak te 10x oblaja,... Se mi bo pa kolcalo po stari službi,tam sem bila vse nedelje,praznike in vsako drugo soboto fraj.Tukaj ni tako,imajo ohceti,no ne vsako soboto,pa kakšne skupine,..... Ja,pa za 8 ur,manj ne gre.Tako da ne glede na vse-bolje vrabec v roki,kot golob na strehi.Upam,da bodo razumeli,da imam štiri otroke in da je tamajhen kar velikokrat bolan.Žal .Tavečji so že tako veliki,da me za njih ne skrbi toliko,pa ne narobe razumeti.Pri njih traja prehlad 2-3 dni in mine,kot da ni nič.Žan pa,vročina,kašelj,..... in tak res ne bo mogel iti v vrtec.Je pa plača tukaj boljša,kot tam . Upam,da bo mož zmogel,je že malo ven iz tega prišel,saj sem bila zdaj skoraj dve leti doma.Saj je priden in ni bilo nikoli problemov,jih je vse tri poštimal.Je vedno govoril:"Mami ne skrbi za moški del družine,mi se bomo pošlihtali!" Ga pa panika zagrabi,ko kateri zboli,sploh ko sta bila dvojčka majhna in tisti bronhitisi,.....Me je včasih klical v službo,da sta zbolela,pa vročina.Vprašam kako pa dihata,pa mi reče,da ne ve,daje čist zmešan,kaj naj naredi.Je bilo tudi tako,da sva ju ob 23 zvečer k zdravniku vozila,ko sem iz službe prišla,če sta težko dihala.Upam,da z Žanom ne bo takih problemov . Ah,.....glavo mi bo razneslo od vseh skrbi in tuhtanja.