Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 7:54:24
|
|
|
|
talika81
|
dobro jutro vsem! za vse, ki še niste svoje kavice, vam pošiljam eno slastno, okusno in dišečo da boste lažje budne v tem turobnem jutru. vsem, ki vas je obiskala , pošiljam en velik . žal včeraj ni bilo novih nosečk, da bi jim čestitala, upam, da se danes katera pojavi.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 8:02:40
|
|
|
|
marjana.r
|
talika hvala za kavo no tak...zjutraj sem se zbudila....pa sem dobila darilo...je prišla tako, da se selim v november ampak vas bom imela vseeno na učkah in spremljala kera bo postala pink...in upam, da čimveč
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 8:04:52
|
|
|
|
talika81
|
marjana.r, žal mi je, da te je obiskala .... upam in držim pesti, da bi ti naslednji mesec uspelo.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 8:06:16
|
|
|
|
slovenka
|
marjana Ti držim pesti v novembru.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 8:06:48
|
|
|
|
marjana.r
|
ja upam, da prej al slej ne bo več prišla no zdaj se pa moram kr naročit za prvi UZ, da vidimo keri dan bomo IUI delali
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 8:19:34
|
|
|
|
shelly
|
Dobro jutro še z moje strani! O marjana.r to darilo pa ni bilo prav nič lepo. Želim ti, da takega darila od zdaj naprej še kar precej časa ne dobiš Novih nosečk pa kar ni in ni več. So se skrile... Jutro pa ni nič turobno, tukaj pri nas je tako lepo, ravnokar prihaja sonček, hribi so že čisto v rumeno-zlati barvi, na sosednjem pašniku kravice in konji... Ja jesen je res lepa. Še lepše pa bi bilo če bi v naših trebuščkih kaj raslo ane No saj upajmo da bo! Mene pa nenormalno bolijo prsi pa ne vem kaj je to. Prav pekoč občutek. Še hodit moram bolj počasi, da se čimmanj trese težke so pa tako, da me kar k tlom vleče lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 8:21:59
|
|
|
|
marjana.r
|
shelly mene je tudi tak bolelo ko sem bila mogoče je pa to to ker prej nisem nikoli mela občutljivih prsi pred ....samo, ko sem bila je bilo tak držim pesti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 8:30:44
|
|
|
|
talika81
|
shelly, mene tud nenormalno pečejo prsi, predvsem desna stran. pa sem včeraj gledala in se mi je zdelo, da so tud nekam bolj polne ratale. ne vem, mogoče si pa sam malo domišljam. ampak moram pa tud priznat, da me nikol pred niso prsi bolele, tako ne. kvečjemu sem imela mal povečane, ko sem imela , bolele me pa nikol niso. pa tudi na otip oziroma če malo pritisnem, me bolijo. tak da bomo vidli, kaj bo naslednji teden.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 8:55:08
|
|
|
|
shelly
|
Marjana.r, če bi bilo to res, bomo morali še malo počakat da vidimo. Mogoče razsaja nek nov virus bolečih prsi Ne vem če si lahko domišljamo, da nas tako bolijo, so pa lahko vzroki za to različni po moje. Mene so pa vedno ob M malo bolele, začele so tisti dan ko sem jo dobila ali en dan prej. Samo ta bolečina je bila drugačna od te zdaj, je bila taka kot takrat ko so še rasle, če me razumete kaj hočem povedat talika81, glede tega ali so res bolj polne ali ne pa lahko vprašaš svojega za strokovno mnenje Imam pa jaz prav podoben občutek kot ga ti opisuješ. Prav nadležno je, ker kakor se po nesreči kam zadanem ali dotaknem zaboli. Ali se tudi ti težko oblačiš pa tuširaš na primer?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 9:24:04
|
|
|
|
MP30
|
Punce zdravo. Ne boste verjele, ampak tokrat komaj čakam ! Zjutraj sem bila pri G, opravil je UZ, dobila napotnico za HSG, tam bomo videli, če bo potrebno še laparo. Povem vam, da si že ves čas ponavljam, da to ni nič hudega, pa da bom po vseh preiskavah in posegih lažje , ampak me vse eno ful mori in ne morem si pomagati, da ne bi ... Težko je.... Ko zveš, da s teboj ni vse OK je šok. Sicer bi verjetno morala to vprašati na drugi temi, ampak se najbolje počutim med vami, zato sprašujem tukaj. Koliko časa po HSG niste smele delati na ? Lp vsem in čakam kakšno novo !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 9:36:07
|
|
|
|
marjana.r
|
ma sej hsg ni neki hudi pregled, meni je pač reku, da če bom imela krvavitve in bolečine naj se malo čuvam, drugače pa ni nobene panike
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 9:50:04
|
|
|
|
talika81
|
MP30, žal mi je zate glede tega .... meni je vedno hudo, ko izvem, da določen par ne more imet otrok, pa si jih ful želi. ravno pretekli vikend sem zvedla, da moj bratranec in njegova punca že več kot eno leto delata na , pa še ni vedno nič. pol pa se je ugotovilo, da ima ona prirejeno pregrado in povrh še cisto na jajčniku (ki pa ne raste), bratranec pa ima več nemigajočih kot migajočih plavalčkov. pa ful si želita , bratranec bi rad imel celo tri . jaz jima iz srca privoščim, da bi jih lahko res imela. tako kot vse punce tukaj. tako da je tole res hudo in tega ne želim nobeni punci. tako da vam pošiljam za srečo in upam, da se bo vsem vse lepo uredilo in boste kmalu lahko držale tako željenega v svojem naročju. shelly, mne tud ščemijo, kot bi mi ponovno rastle, zdaj so me pa zečele še pečt mene drugače mal bolijo samo na dan, ko dobim , ampak nikol takole. glede polnosti mojih prijatlc pa bom morala res mojga vprašat, če sp res kaj bolj polne. Madonca, zdaj pa sem se razpisala, pa sploh nisem hotla tolko.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 9:51:39
|
|
|
|
nf
|
Punce, katera nas bo danes razveselila? Murkica kako kej kaže? Navijam, da bo vsaj danes kaka nosečka!! Včeri smo še punce ven in smo izvedle, da je ena frendica noseča. Blaggoooorrrr Skratka, pridem domov in v tistem foušljivo vznesenem stanju sem seveda morala delat test, ahhh grrr, in seveda je bil negativen. No, mogoče je pa še prezgodi, ker nej ne bi prišla šele jutri. Pa še zjutri sem bila 100%, da ta mesec pa res ne delam nobenih testov!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 10:05:54
|
|
|
|
najsi
|
Dobro jutro soborke da še jst svoj lonček s kavo pristavim in če boste dovolile mal pojamram Mene je namreč sinoči tako začela na dotik bolet leva bradavica, da je za pop . Ne cela, ampak sam bradavica....za znoret, sploh se nism mogla naštimat za spat, ker mi drugače najbolj paše spat na trebušku In kot da to še ni blo dovolj mi je sred noči postalo ful slabo, tak da sm se od tega zbudla in pol ne zaspat nazaj.....mislim groza......in to se mi dogaja že par dni......moj je že čist nor, bi najraj kr test šou delat, pa mu komi dopovedujem, da pa je teba še počakat, da mi uradno izostane......ker po eni strani me je strah da je to sam na psihični bazi zraslo in da bom dobla tečko in pol bom razočarana in bom Hvala bogu da še malo pa bom vedla na čem sem ...res. No zdaj sm vam pa mal jutrčka pokvarla, sam mogla sm se mal potožit in olajšat, ker doma razen mene in mojga nihče ne ve, da delama na in mi je zato še tolk težje in sm ful vesela, da sm vas tu gor našla ...res.....carice marice ste še vedno za mene
naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 10:31:17
|
|
|
|
Neža7
|
Silvya... Ja, bila sem v šoku. Sem mislila, da je vpašala za mojo malo sestro, ampak je rekla ne. Potem sem že vedela kaj je mislila. Nje sploh nisem povedala, da sem bila noseča. ker nimamo stikov. Saj sem rekla,da naslednjnič ne bom povedala nobenemu razen možu, da sem noseča dokler sem vsaj 20t, ampak vem, da bom težko notri držat, če bom imela rizično nosečnost. (G me je že povedala) Zvezdica... JOJ! če bi le bila tako močna. Mi je res bolje in sva z možem že malo nestrpna, da bova spet poskusila. 6.mes ne bova dočakala No, saj so rekli 4-6mes. Midva bova 5.mes in 5M. Upam, da bo dovolj. Zato smo tudi, da dajemo support
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 10:32:55
|
|
|
|
shelly
|
Meni je pa kar fino, da katera malo pojamra potem vsaj vem da nimam samo jaz takih in drugačnih težav Najsi jaz res držim pesti in upam da bo test pozitiven in so te težave povezane z nosečnostjo. Saj če so potem jih sploh ne bo težko prenašati ane Na trebuhu pa tako kaj kmalu ne boš mogla več spati, ker bo postajal vedno večji in večji, tako da se kar navadi Talika81, ko bo tvoj dragi ocenil stanje nam pa poročaj če je ugotovil isto kot ti moj dragec je že včeraj rekel da nekaj ne štima pa mu nisem nič povedala kaj jaz mislim. Je rekel, da so tako težke da jih kar na eno stran vleče-sem se res nasmejala bomo videli kaj se bo izcimilo iz tega je pa čudno ker drugih znakov pa sploh nimam, edino občasno me v trebuhu nekaj špika ampak to mislim da nima veze lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 10:35:22
|
|
|
|
nf
|
Najsi, zakaj sami smajliji??? Če bi jaz imela take super nosečniške znake kot ti, bi same takele risala! Jaz navijam zate, ti pa hitro test delat in poročat! Kdaj pa nej bi dobila ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 10:38:00
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Punce, katera nas bo danes razveselila? Murkica kako kej kaže? Ja punce jaz kar jokam. Danes sem zjutraj takoj naredila test in zagledala, sicer ne ful debel ampak vseeno močno viden +. Valda sem takoj letela k dragemu v službo s testom v torbici, kot da sem mal zmešana, pa glede na to, da se je to dogajalo ob 9-ih mu sploh ni potegnilo, da je to pred mojim načelnim vstajanjem in me je samo debelo gledal, zakaj grem v trgovino tako zgodaj. Začela sem mu samo kimati in se mu nasmihati in mu je seveda takoj potegnilo. Sicer sva mogla iti ven z njegove firme, ker nobeden ne ve in hočem da prvo zvedo najini domači, ampak oba sva presrečna. Punce jaz upam, da je to res to in da ni samo kakšna potegavščina testa. No sej sem delala CB, tako da upam da je to res to. Punce hvala za vso spobudo in vedite, da vas jaz vseeno ne bom zapustila in bom visela pri vas gor. Ker ste ve res prava ekipa.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 10:40:43
|
|
|
|
nf
|
Murkica!!!!!!! Čestitke!!!!! Res hudo! In ne nas zapustit! joj ne sami klicaji Murkica, upam da se ti ta mesec priključim! Kdaj pa imaš PDP? Še enkrat čestitke!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 10:43:42
|
|
|
|
Neža7
|
ČESTITKE Prelepe ti želim
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 10:46:01
|
|
|
|
murkica
|
Na RR mi izračuna da naj bi bil 27.6. No upam, da je tako prav, zadnjo M sem imela 21.9. NF- držim pesti da se mi res pridružiš. Joj punce jaz sem tok srečna!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 10:48:13
|
|
|
|
nf
|
Super in glih poleti, da ga boš lahko takoj peljala ven pokazat celmu svetu! Kok bo to babica vesela a. Res sem ful vesela zate.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 10:56:15
|
|
|
|
Erin
|
Oktobra NE pričakujemo: xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka xx.10. - midvaxy - srečka nosečka xx.10. - *Mojca*- srečka nosečka xx.10. - noely xx.10. - K_a_t_j_a xx.10. - FANTEK1 xx.10. - sheba v nove boje xx.10. - argojuhica v nove boje 01.10. - anonimna v nove boje 01.10. - Taly - srečka nosečka 01.10. - petrca26 01.10. - belavrtnica v nove boje 02.10. - freha v nove boje 03.10. - bumbum v nove boje 03.10. - shelly v nove boje 03.10. - urskaj v nove boje 03.10. - nanka v nove boje 04.10. - metir v nove boje 04.10. - trinity22 v nove boje 04.10. - kimmii v nove boje 04.10. - CIPRESA v nove boje 05.10. - ataner -srečka nosečka 05.10. - sončk1 v nove boje 05.10. - lunca14- srečka nosečka 05.10. - lejca v nove boje 05.10. - adeja - srečka nosečka 06.10. - rozica1984- srečka nosečka 06.10. - lejla007 v nove boje 07.10. - SM10 v nove boje 08.10. - jurka6 - srečka nosečka 08.10. - sandra74 v nove boje 09.10. - kanta - srečka nosečka 09.10. - Endri v nove boje 09.10. - beyba - srečka nosečka 09.10. - Blacky30 v nove boje 10.10. - leonida 10.10. - ninčy v nove boje 10.10. - spelka12 v nove boje 10.10. - yasmine23 v nove boje 11.10. - trma79 v nove boje 11.10. - Serendipity v nove boje 11.10. - tinkamiška v nove boje 12.10. - Yasminka v nove boje 12.10. - daga11 v nove boje 13.10. - **NiNa** v nove boje 13.10. - fragola - srečka nosečka 13.10. - tincy82 v nove boje 14.10. - sonček33 v nove boje 14.10. - osa3 v nove boje 15.10. - zabca34 v nove boje 15.10. - pin v nove boje 15.10. - marjana.r v nove boje 15.10. - pikica36 v nove boje 15.10. - detece v nove boje 16.10. - janney v nove boje 17.10. - pikapoka2 17.10. - oktavija v nove boje 18.10. - gajka 18.10. - RMRM 18.10. - Zvezdica v nove boje 18.10. - ledenka 19.10. - murkica -srečka nosečka 20.10. - nf 20.10. - zorica 20.10. - Patio v nove boje 20.10. - mihi78 20.10. - slovenka 21.10. - Mojca 78 22.10. - Efi 22.10. - rendi 22.10. - najsi 22.10. - ninny 23.10. - nineva 23.10. - andre3a 23.10. - Lea2007 23.10. - hmm 23.10. - nena22 24.10. - muklla 24.10. - ROMY1612 25.10. - talika81 25.10. - darja30 25.10. - maša82 26.10. - Erin 26.10. - anonimna 28.10. - kleja 29.10. - shelly 30.10. - Tinky 30.10. - Petra 31.10. - MUŠMUŠ 31.10. - *Angelina* 31.10. - HEL36 31.10. - ninica04 31.10. - kimmii Zveste navijačice : - Naty* - KAHLO - lindy - kodrana - hmm - stunfek - MONIKQ - Inigo - _rebeca_ - Soncnica Sandra - LuNa73 - Galadriel - Ana Luna - žabicamala - mojcej77 - TamaraJ - anonimna thumbs up - renata nana - silvya - polma - MP30 - Neža7 - lidija_21 - lunica24 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 11:00:36
|
|
|
|
murkica
|
Ja babica bo zvedla druga, seveda takoj za mojim dragim. Itak, da bo srečna. To bo njen prvi pravnuk.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 19.10.2007 11:04:52
|
|
|
|
matt
|
glih sem hotla komentirat kje so rozike... č e s t i t k e murkica... vse dobro!!! Madonca, Erin kak si ažurna.... kaj bo ta mesec uradno - mesec bolečih "dvojčic"... tud mene matra že 3. dan, res pa sem se malo moderno popolnila.. , tečko pa preganjam....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?