mojca345
|
Oja punce ! JA Erin, da odgovorim na tvoje vprašanje. Zadeva je beri ČUDNA ! Danes nisem mogla spat, sem se vstala že ob 5 zjuri takoj me je prijelo na wc in nardila test, pravi, da negativno. BOH ! Itak pol nisem mogla zaspat, ker imam tak hrup od ceste, da se bom mogla kmalu preselt, ker ne vzdržim več. Šla v službo. Nič me ne špika, nič slabo.....Po kosilu me je začel špikat ma kr močno, malce drugače kot ponavadi in ful sem utrujena ratala. Sem se vsedla na tla pa eno jokajočo tamalčko vzela v roke. Pol čez 30 minut me bolečine prenehajo in spet sem bila dobra. Kr neki Erin ! Za podatke bom napisala kako je bilo z mojo . Dobila sem jo prejšnji mesec 13.9. Imam jo na 34 dni. Po hrvaškem koledarčku bi jo mogla dobit včeraj. Po mojem kalkuliranju pa predvčerjašnjim. Skratka je še ni. Do zdaj me je včeraj zvečer tako močno začelo špikat in mi je bilo slabo. zdel se mi je, da se mi mal blede in sem svojmu skoz ponavljala, da mi je slabo, da nisem dobra. ga opozarjala. pa danes na poslu po kosilu mi je bilo spet isto slabo. Ponavadi me boli skoz, skoz, skoz. Ne morem se vstat, 2 dni obležim v postelji. trebuh se mi napihne in bolečine si olajšam sam z tabletami. To da mi je zamujala se mi je že dogajalo, ampak takrat sem štela za razlog svojo psiho, ker sem si skoz ponavljala, da hočem in sem bila že pa čist zmešana od tega. Zdaj veš, da sem se oddaljila od vsega tega, delam k zmešana skoz in nimam cajta razmišljat o tem 24 hours a day. zjutri se zbudim, posu do 3. pridem domov, začnem naprej delat ta drug posu in tako do večera. niti tv-ja ne gledam več. največ sem za računalnikom. in pol grem spat. stisnem se še z živalcama za 20 minut pred tv-jem, pol pa gremo spančkat. hotla sem poevdat, da se mi je prejšnjo soboto izpustu izpuščaj na vagini, pa sem si mazala z canestenom pa tist gel za umivanje za ta posebna mesta sem si kupila in sem zdej dobra. ampak vmes me je dvakrat res ful srbelo. bojim se, da menstre ne dobim zarad kirga druzga razloga. da ni kej narobe. ker to bi bil res zaskrbljeni shit. da mi ni kej šlo v vagino noter in mi kej zmešal ? neke jogurte sem si gor dajala, k imajo posebne bakterije ki tudi zdravijo te izpuščaje. ne vem, mogoče me pa menstra mal zajebava po domače rečeno. sej vem, da se dogaja svašta. tabletk nisem pa nikoli jemala, tko da to ni nobeno čiščenje. črtica na testerju je bila precej močna in JASNA. v levem okenčku je bila samo ena roza lisa. nobene črtice. Ne vem, če ima katera kako idejo, rade volje slišim. sam res upam, da ni kej resno narobe z mano. sem že rajš noseča, k da je kej narobe.
|