|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
18.10.2007 11:37:47   
Erin
Oktobra user posted image NE pričakujemo:

xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka user posted image
xx.10. - midvaxy - srečka nosečka user posted image
xx.10. - *Mojca*- srečka nosečka user posted image

xx.10. - noely
xx.10. - K_a_t_j_a
xx.10. - FANTEK1

xx.10. - argojuhica user posted image user posted image v nove boje

01.10. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - Taly - srečka nosečka user posted image
01.10. - petrca26
01.10. - belavrtnicauser posted image user posted image v nove boje
02.10. - frehauser posted image user posted image v nove boje
03.10. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - shellyuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - urskajuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - nankauser posted image user posted image v nove boje
04.10. - metiruser posted image user posted image v nove boje
04.10. - trinity22user posted image user posted image v nove boje
04.10. - kimmiiuser posted image user posted image v nove boje
04.10. - CIPRESAuser posted image user posted image v nove boje
05.10. - ataner -srečka nosečka user posted image
05.10. - sončk1user posted image user posted image v nove boje
05.10. - lunca14- srečka nosečka user posted image
05.10. - lejcauser posted image user posted image v nove boje
05.10. - adeja - srečka nosečka user posted image
06.10. - rozica1984- srečka nosečka user posted image
06.10. - lejla007user posted image user posted image v nove boje
07.10. - SM10user posted image user posted image v nove boje
08.10. - jurka6 - srečka nosečka user posted image
08.10. - sandra74user posted image user posted image v nove boje
09.10. - kanta - srečka nosečka user posted image
09.10. - Endriuser posted image user posted image v nove boje
09.10. - beyba - srečka nosečka user posted image
09.10. - Blacky30user posted image user posted image v nove boje
10.10. - leonida
10.10. - ninčyuser posted image user posted image v nove boje
10.10. - spelka12user posted image user posted image v nove boje

10.10. - yasmine23user posted image user posted image v nove boje
11.10. - trma79user posted image user posted image v nove boje
11.10. - Serendipity user posted image  user posted image v nove boje
11.10. - tinkamiškauser posted image user posted image v nove boje
12.10. - Yasminkauser posted image user posted image v nove boje
12.10. - daga11user posted image user posted image  v nove boje
13.10. - **NiNa** user posted image user posted image v nove boje
13.10. - fragola - srečka  nosečkauser posted image
13.10. - tincy82user posted image user posted image v nove boje
14.10. - sonček33
14.10. - osa3user posted image user posted image v nove boje
15.10. - zabca34user posted image user posted image v nove boje
15.10. - pinuser posted image user posted image v nove boje
15.10. - marjana.r
15.10. - pikica36user posted image user posted image v nove boje
15.10. - deteceuser posted image user posted image v nove boje
16.10. - janneyuser posted image user posted image v nove boje
17.10. - pikapoka2
17.10. - oktavijauser posted image user posted image v nove boje
18.10. - gajka
18.10. - RMRM
18.10. - Zvezdica
18.10. - ledenka
19.10. - murkica
20.10. - nf
20.10. - zorica
20.10. - Patiouser posted image user posted image v nove boje
20.10. - mihi78
20.10. - slovenka

21.10. - Mojca 78
22.10. - Efi
22.10. - rendi
22.10. - najsi
22.10. - ninny
23.10. - nineva
23.10. - andre3a
23.10. - Lea2007
23.10. - hmm
23.10. - nena22
24.10. - muklla
24.10. - ROMY1612
25.10. - talika81
25.10. - darja30
25.10. - maša82
26.10. - Erin
26.10. - anonimna user posted image

28.10. - kleja
29.10. - shelly
30.10. - Tinky
30.10. - Petra
31.10. - MUŠMUŠ
31.10. - *Angelina*
31.10. - HEL36
31.10. - ninica04
31.10. - kimmii

user posted image Zveste navijačice :user posted image

- Naty*
- KAHLO
- lindy
- kodrana
- hmm
- stunfek
- MONIKQ
- Inigo
- _rebeca_
- Soncnica Sandra
- LuNa73
- Galadriel

- Ana Luna
- žabicamala
- mojcej77
- TamaraJ
- anonimna thumbs up
- renata nana
- silvya
- polma
- MP30
- Neža7
- lidija_21
- lunica24

NAŠA HIMNA:  (by BEYBAuser posted image )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
          user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
18.10.2007 11:39:11   
TamaraJ
Pozdravljene po dolgem času borke!

Videm po seznamu, da je nekaterim uspelo in vam iskreno čestitam in vam želim srečnih 9 mesecev.
Ostale, ki ste se pobarvale v modro pa: ne obupat. Bo drugi mesec. Boste mamice, kmalu. Boste videle. Držim pesti za vas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zelenke pa: držim pesti, da je ne bo!!

Jaz pa čakam na drugi pregled, ki ga imam 8.11. in sem še zmeraj malce živčna. Upam, da moja pikica raste in je vesela in zdrava pri meni. in da zraste v čudovitega dojenčka.

Punce, lep dan vam želim in veliko user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu metir)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
18.10.2007 11:50:40   
Erin
lunica24.. - kako si? Kaj bolje?user posted image

mojca345 - si naredila test? Mene že kar razgana od firbca...držim pestiiiii!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
renata nana - si našla koledarček? Je fajn ane?user posted image
zvezdica - kaj novega? si je premislila al ne? kot je LuNa rekla...ti samo šc, šc šc, tam spodej delaj pa bo ušla..user posted image
nena - Te je pocrkljal tvoj lubi? Počivaš? Pozdravi se punca, da boš lahko veselo user posted image user posted image
tamaraJ - držimo pesti tudi zate, in seveda bo tvoja mala pikica postalo prečudovito zdravo user posted image ... Ti samo optimistično naprej, velja? Bo rekel tvoj user posted image nekoč: moja mami je pa bila borka tako kot se za gre...nikol obupala, vedno verjela vame...v zahvalo ji bom na steno eno lepo risbico z voščenkami narisal...to bo vesela...user posted image

sončeeeeeeeeeek - kjeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiii?user posted image Sklepam da je tvoj test pokazal  user posted image in si od nacdušenja pozabila na nas...ali pa...se je prikazala grda rdeča čarovnica, ki bi  jo morali sežgati na grmadi...upam da je prvo, res... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
marjana.r, pikapoka, gajka, RMRM, Zvezdica, ledenka, murkica, nf, zorica - ste že zagledale svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijamooooo...vaši dnevi so tu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
18.10.2007 11:55:26   
ledenka
erin, še čakam user posted image  po moje bo jutri user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
18.10.2007 12:02:26   
Erin
Hočeš rečt, da pomoje je NE BO jutri kajne?user posted image

Sem brala pri borkah za špelčiko, pa ji pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo....kdaj maš dans al u soboto...?? Poročaj malo...daj...user posted image user posted image user posted image Špelčk!!user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
18.10.2007 12:04:01   
Erin
Se* - tukaj si, reci kaj!!!user posted image user posted image user posted image Men je tk doooolgčas...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
18.10.2007 12:05:09   
Erin
sonček, vidim te...kaj se dogaja... napiši kaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
18.10.2007 12:05:13   
ledenka
pr IVFovkah sem vidla, da ma špelči stopko jutri user posted image  punkcijo pa pol v soboto ali nedeljo user posted image  držim pesti tko, da mam čist bele členke!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
18.10.2007 12:06:45   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

no, ja user posted image  je ne bo al kaj user posted image  ji bomo gume prerezali pa ščetine iz metle spulili, da ja ne bo pršla! pa hišno številko zakamuflirali, da išče že kako leto user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
18.10.2007 12:06:58   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pr IVFovkah sem vidla, da ma špelči stopko jutri user posted image  punkcijo pa pol v soboto ali nedeljo user posted image  držim pesti tko, da mam čist bele členke!

kaj je že to?? Jajčeca ven iz jajčnika pumpajo??user posted image user posted image user posted image Mal sem blond še glede tega...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
18.10.2007 12:08:25   
Serendipity
Ojla pupe user posted image

No, po svoji dolžnost se prostovoljno javljam da ...... VAM DRŽIM PESTI DA NE UGLEDATE TEGA HUDIČKA user posted image  in VAS ZAJEMA ROZA BARVA user posted image !

user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  
user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
18.10.2007 12:08:37   
Neža7
Lep pozdrav punce..

Danes se mi je nekaj zgodilo kar nisem pričakovala. Sem bila v trgovini in da bi bila prijazna sem lepo pozdravljala od moje stare mame prijateljico. Ful je bila vesela in rekla "O punca! si že rodila, kako fajn zgledaš. Kje imaš ta malo?" Hmmmm..... nisem vedela kaj bi rekla, ker niti nisem vedela, da je vedela, da sem noseča user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
18.10.2007 12:09:29   
Neža7
opa! da sem BILA noseča.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
18.10.2007 12:10:20   
Erin

no, ja user posted image  je ne bo al kaj user posted image  ji bomo gume prerezali pa ščetine iz metle spulili, da ja ne bo pršla! pa hišno številko zakamuflirali, da išče že kako leto user posted image

če ji pa vseeno uspe priti pa reč da nisi taprava, da se je zmotila...brihtna ni kaj prou preveč(glede na to da jo vsak mesec ko nas obišče grdo gledamo pa še zmeri ni dojela da je nezaželjena)user posted image user posted image user posted image reč da si se preselila na kitajsko pa da naj tam prever...pa še reč da ne veš katera si ker so si kitajčki tolk podobni...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
18.10.2007 12:10:24   
ledenka

kaj je že to?? Jajčeca ven iz jajčnika pumpajo??user posted image user posted image user posted image Mal sem blond še glede tega...

user posted image  no, punkcijo ma v soboto, sem še enkrat pogledala user posted image

ja, v principu je to to user posted image  pol morjo bit sam lepa okrogla in zdrava, in se oplodit in pol uspešno vgnezdit user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
18.10.2007 12:10:35   
Serendipity

Se* - tukaj si, reci kaj!!!user posted image user posted image user posted image Men je tk doooolgčas...

user posted image user posted image user posted image

Jaz bolj počaaasi pišem user posted image !

Ste pa čvekice, moram malo za nazaj prebrat, da se informiram!

Špelčka - DRŽIM PESTI!

ledenka - Kak te tou gučijš? NE ČAKAŠ JE JUTRI! IN NEEEEEEEEEE BO JE! Da veš ... user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
18.10.2007 12:12:14   
TamaraJ
Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tok sem se nasmejala user posted image . Se spomnim Timija, ko je ravno dobro shodil. Na mizi je našel štampiljko od očka. Midva sva bila v kuhinji, ker smo skupaj nekaj kuhali,  on pa je za par sekund izginil delovno sobo in kar naenkrat sva slišala na hodniku: klak, klak...klak, klak... Sem mislila, da bom dol padla od smeha. veseli otroški obrazek, ki je odkril štampiljko. In kako se lepo na belo steno primeuser posted image user posted image . Tako, da si predstavljem tisto z voščenkam.

Pa hvala za lepe želje. Vas spremljam še naprej in držim pesti za vse. Da boste vse mamice.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
18.10.2007 12:12:30   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Lep pozdrav punce..

Danes se mi je nekaj zgodilo kar nisem pričakovala. Sem bila v trgovini in da bi bila prijazna sem lepo pozdravljala od moje stare mame prijateljico. Ful je bila vesela in rekla "O punca! si že rodila, kako fajn zgledaš. Kje imaš ta malo?" Hmmmm..... nisem vedela kaj bi rekla, ker niti nisem vedela, da je vedela, da sem noseča user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je moja prijateljica v podobni situaciji ... in jo vsi na dolgo in široko (celo kake tetke) sprašujejo o tem. Jo vedno vrže iz tira. Drži se!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
18.10.2007 12:13:39   
Erin
Neža- ne vem sicer tvoje prteklosti toda vseeno ti pošiljam user posted image user posted image user posted image ...te mame, tko si želijo biti na tekočem, hkrati pa pol novic ne sprejmejo pa vse med seboj pomešajo...
Upam, da te ni preveč prizadelo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo zate...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
18.10.2007 12:18:50   
Erin
Špelka držim pesti da bodo jajčeca popolno okrogla, da bo oploditev 100% uspešna, vzgnezditev brez obotavljanja in boš čez 9 mesecev najsrečnejša srečka nosečkauser posted image pod sončkom...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
18.10.2007 12:22:32   
Neža7
ISKRENO HVALA.....

V šoku sem bila........ Sem ji na kratko povedala, da sem rodila malo Nežo, vendar sem bila samo 5mes noseča, da jo niso morali rešit življenje.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
18.10.2007 12:32:03   
Erin
Njej je pa potem tudi gotovo nerodno ratalo kajne?
user posted image

Bo mimo to  obdobje boš videla (hočem rečt, obdobje ko bodo spraševali..da ne bo pomote)... ti samo v nov boj pa optimistična bit...user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
18.10.2007 12:58:20   
Sheba
user posted image user posted image user posted image user posted image
prišla je user posted image jaz pa sem tako upala, da tokrat po 18 mesecih pa bo ratalo, pa ni in ni, jaz tako user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
18.10.2007 13:02:34   
spelka12
neža7 ne res ni pravice na tem svetu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce kako naj se vam zahvalim za lepe želje in držanje pesti? Najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjboljše ste. Rada vas mam ko hudič
user posted image . Ste pa ko krtki, vse izbrskateuser posted image .
Stopka pade danes, v soboto pa punkcija. Zato sem se pa tudi pri novemberkah umaknila med navijačice ker upam, da bom takrat že user posted image . No VEM da bom.
Za vse, ki vas je obiskala user posted image , povejte ji, da jo bom novembra
user posted image , če se vam bo približala na manj kot 1000000 metrov. A nosečke pa danes še nobeneuser posted image . Jao sem se spomnila da je. Moja kolegica je povila fantka.user posted image user posted image user posted image  pa Jure Košir je očka, pa Goran Ivaniševič.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
18.10.2007 13:12:22   
spelka12
ajsika čekiram seznam in kaj vidimuser posted image  tvoje ime poleg današnjega datuma. A bo, a bo, a bo, a bo, a bo, a bo... Nč bom pa še jaz reskirala bele členke in bom feeejst navijala za tebe. Pa pozabila sem ti povedat, če bo tvoj lubi še tečnobo zganov ga bom user posted image , kaj se to pravi našo ledenko zauser posted image .
No pa za ostale tudi navijam se razume. Ups, kosilo kliče.
Pa,pa.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?