polonca78
|
dober dan še od mene po dolgem času! sej sem pridna in se vas trudim čimbolj brat in spremljat, ampak zadnje čase nekako nisem imela energije, da bi poleg vsega še tukaj pisala. malo sem brala, da sem se smejala, ampak za pisanje je pa že zmanjkalo. ful sem vesela, da dobivate dobre rezultate morfologije!!! si človek kar malo oddahne, a ne? jst sem zares sproščeno začela uživat v nosečnosti šele po morfologiji. počutje je zaenkrat še super, mali tud ful brca! ravno danes zjutraj se mi je zgodilo, da ko sem se predramila proti jutru nisem mogla nazaj zaspat, ker me je vsake toliko brcnil in zbudil. imam en problem: priznam pa, da me je danes moj dec kar malo razjezil. to je že ful, da ga takole sklincam, samo si kar ne morem pomagat. ali imate ve pošteno razdeljena gospodinjska dela? a opravi polovico dela? pri nama po moje ne. sicer pa ni to tisto kar me moti, ampak na živce mi gre kako se oni spravljajo opravit delo. npr. zadolžen je, da če jaz kuham, on pospravi posodo. potem se celo popoldne posoda vala na mizi in smrdi, ampak njega to ne moti. ok, tok sitna ne bom in nič ne rečem. pol ko se pa končno spravi pospravljat, pa za vsako reč, ki ni za v pomivalca godrnja (no, na to sem ga že opozorila in se počasi umirja). če bi jst porabila toliko časa za kuho kot ga on za pospravljanje, bi jedla vsak dan kruh in pašteto!!! da ne govorim o tem, da miza že 3 dni ni bila pobrisana in da v pospravljanje po kuhi ne spada štedilnik, od začetka še pult ni in ko je posoda oprana, sem jaz tista, ki jo mora pospravit. jst sem si vedno govorila, da ne bom ena tistih žensk, ki mora godrnjati in priganjati deca, da kaj naredi, ampak včasih se pa spravlja kot lačen srat in bi mu najraje vrat zavila. kako imate ve to urejeno? jst bi samo rada, da tisto kar ima za narest, naredi kot se spodobi.
|