|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
17.10.2007 21:24:22   
dolenjka
Lara, če pohitiš in hitr prideš v Bruselj mogoče še dobiš katero. Še 5 od 24ih jih imam user posted image  Ups, samo še 4 user posted image

Jst sm tko živčna zarad jutr, da bom vso hrano k jo mam doma pojedla user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
17.10.2007 21:33:10   
Suzi*
Uh, mene je pa mali prej tolk znerviral kot že dolgo ne. Pojedu je z rahlim trmanjem na začetku, ker sem mu jaz čokolino zmešala. Pol sem pa bano zrihtala pa ne se kopat. Mu rečem, da vseeno gremo spat, da ga bom slekla in v pizamo oblekla....spet dretje, da se gre kopat, ga  dam v bano, se dere, da se ne bo kopal. Ga ven vzamem, na silo, se dere, da se bo kopal, noče da ga oblečem, na silo spravim gor zgornji del pizame, pol mi je pa film poču in sem ga nazga odvlekla v postlo, rekla naj se obleče in pokrije in mu rekla lahko noč. Mali se je drl ene 45 minut. Enkrat sem šla k njemu da je lulal. Popizdiš. Ampak je zaspal in sem ga zdej oblekla. Pa glih gledala sem zdej oddajo o vzgoji ravno takih trm kot je naš.......hja, marsikej delamo tud narobe. Bo treba se mal v roke vzet, pa ga res striktno ignorirat, ko trmari, pa ga mal ohlajat v sobi, ko bo kriza. je pa to ful težko nardit, ko ti spije živce takoj.

pojedla pomarančo, zdaj bom še en navihanček, pol pa pod tuš in spat. mojga še vedno ni. Bi pa raj vidla, da ga ne bi blo par dni kokr da ga ves popoldne čakam, da bo prišel, pa ga ni. user posted image user posted image  samo sitna sem in nič ni od mene! Uhh, sem jezna! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
17.10.2007 21:40:35   
dolenjka
Suzi, v rit se ugrizn user posted image  user posted image  user posted image
A sem te kej nasmejala? UPam user posted image  user posted image  user posted image

Če se boš jezila, ti bo tko velika rita zrasla kot je men user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
17.10.2007 21:44:58   
Suzi*
saj, če bi se lahko, bi se kar, če bi le kej pomagalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
17.10.2007 21:46:06   
Suzi*
a ste vidle? baje se bodo vse debate, daljše od 200 strani zaklepale in bo treba odpret novo. user posted image  kako bomo pa zdej vse prehitele v čvekanju???? user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
17.10.2007 21:57:01   
dolenjka
Kje si to vidla? Pa a se jim čist meša? user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
17.10.2007 21:59:37   
dolenjka
No prov, pol bomo pa februarčice 1. del, pa 2. del in vse tko do najmanj 9. dela user posted image  user posted image  user posted image
A to pomeni, da bomo jutr že zakljenjene, glede na to kako čvekljive smo? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
17.10.2007 22:03:34   
Suzi*
ja, bomo mele kmalu 2. nadaljevanje. user posted image  bomo pa seštevale, pa bo. ampak zmaga je pa naša, to pa. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
17.10.2007 22:04:21   
*Naja
Dolenjka- a si že zmazala vse banance? No da ti dam kontra....jst pa se mastim ravno z ledenimi kockami. To so tisti modri čokolatini, ko je snežinka gor narisana. Mljask, so dobriuser posted image user posted image . Pa pupika potem po taki čoko porciji rejva po bauhiju ko navitauser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
17.10.2007 22:35:08   
dolenjka
Lara vse sem zmazala in zdej sem ti fovš ledenih kock user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
18.10.2007 7:24:53   
Janey
Dooobrooo jutroooo

ve packeee kak ste se basale s čokolado...no ja sej jaz tut sem včeraj kinderjajčke mazala.user posted image user posted image

dve al tri še mam za danes po pregledu, pa pol kinder buenota.

Za zjutraj pa eno mandarino, ker sem vse doma pozabla, jogurt pa v avtu, pa ne grem po njega, ker se mi ne da.
Danes me je krč v drugo nogouser posted image  grrrrr.....

Pa tak me je lulat tiščalo, pa se mi ni dalo vsatat, da sem zjutraj celo paniko naredla doma, ko sem vsaj 5 min na wc sedela vsem pa se je mudilo. Nakar se je naš mali spravil še v bano in je zasedel kopalnico. Mami se je zrihtala, mi2 z atijem sma se pa gledala pred kopalnico...oba živčnauser posted image user posted image  Zdaj vem zakaj sem šla na svoje...ampak vseeno je tak fajn bit pri mamici doma...me tak lepo crkljajouser posted image

Upam, da danes čimorej mine...pol je tak že petek in kmalu vikend, ki pa itak hitro mine...uf...pogrešam gauser posted image user posted image
Grem na kavo...lep dan vam želim

se vidimo na 199 straniuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
18.10.2007 8:10:44   
itata
dobro jutro...
ne me tepst, ampak jaz pa totalno nisem čokoladni tip... tko da mene nič ne ganete z ledenimi kockami in banancami... me pa že zdej recimo matra malica, ker bodo špageti z gobovo omakouser posted image  vsak ma neki a ne.
pina: čestitke za uspešen prgled
suzi: upam, da je danes boljši dan
pri nas vse mirno "na fronti". celo zlo fajn bi rekla. danes ima moj RD in je prav dobro razpoložen... bivša mu je pa že zdej sporočila, da ima otrok vročino - se bliža "njegov vikend", ampak se je sam cinično nasmehnil... sej bo počas. danes sem vsa optimistična spet - sej ponavadi sem skozuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
18.10.2007 8:15:57   
Janey
itata super, da se je tak razpletlo, samo lepo počasi s potrpljenjem in naj gre tako naprej..držim pesti, da bo šlo zdaj na boljše.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
18.10.2007 8:23:46   
Janey
Punce jaz sem tako user posted image  in šokirana..pravkar sem zvedela, da je od sodelavca ženi, ki je noseča z dvojčki in ima rok šele decembra umrla ena od dvojčic...za drugo pa še ne vejo kako bo. Upajo da bo dovolj močna, da bo zrasla še malo, da bodo lahko naredili carski rez. Žalostna in oblita z negativnimi občutki user posted image  upam da bo vse ok.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
18.10.2007 8:27:06   
itata
janey hvala: ja lepo počasi pa bo...
na žalostno zgodbico pa težko kaj rečem... to z dvojčki je še malo bolj zakomplicirano vse skupaj. groza.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
18.10.2007 8:31:50   
Suzi*
Dobro jutroooooooo....user posted image

Itata, bravo, tako se govori, punca! počas se bo vse zrihtalo, boš vidla.

Janey, za take primere z dvojčki sem pa že slišala, ja. Fuuul žalostno!!!

Hja, moj je prišel ob desetih zvečer domov. Pol še nekej jedel, pa ful sva mela debate....najprej o vzgoji (glede tiste oddaje o trmastih otročkih) pol pa še o nakupu naše parcele....uh, sva bla že kar mal glasna na konc. user posted image user posted image  Pol sem šla pa pod tuš, je moj zaspal v dnevni tako trdno, da ka niti tank ne bi zbudil in sem ga kar pustila tam. Je ves polomlen prišel v spalnico ob pol štirih.user posted image

jedilnik: actimel, navihanček in čaj, malica bo pa kruh, sir in pečena paprika. Kaj bi pa za kosilo?? Prebranca včeraj nisem delala, ker je blo že prepozno.

Kako pa kaj ostale?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
18.10.2007 8:38:07   
MetiLu
ojoj, Jeany, kok žalostna novica user posted image   Dejmo se zmenit, pa ne takih reči tle objavljat user posted image

Glede včerajšnje čokolade, ne vem kaj je to, ampak jaz moram vsak dan dve tablice Kinder čokoladke pojest, mi je tok dobra user posted image  

Sicer je pa danes za malico v planu lahek sirni namaz, navaden jogurt in solatka (imam sabo), ker sem se včeraj pregrešila in sem šla v McDonalds na Happy meal user posted image

Aja, pa v moji garderobi se je znašel nov plašček, ki ga bom lahko lepo ponosila v nosečnosti. Je tak fajn model, da se zapne glih nad trebuščkom, potem se pa spodaj razširi user posted image  Najdla sem ga pa v New Yorkerju in sem tako lepo zapravila tisti darilni bon.

Danes bom šla pa najbrž kupit rjuhce za malo posteljico in pa še kakšno brisačko za kopanje našega pobalina user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
18.10.2007 8:59:36   
Janey
¸Meti super, da si našla plaščkauser posted image

Koliko imaš veliko posteljico? 60x120 al 70x140??
Mene takšni nakupi tudi še čakajo.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
18.10.2007 9:16:03   
torcica
Dobro jutro,

Vas pozdravljam bolj na hitro, sej veste, guuuuužva!

Pina, čestitke za še eno pupo user posted image user posted image user posted image ! Mia bo verjetno vesela, da bo imela majhno sestrico.

Tudi moja kolegica je včeraj rodila punčko Mio user posted image .

Lep pozdravček vsem skupaj, bodite pridne.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
18.10.2007 9:20:06   
pina-1
dobro jutrooo.
najprej vsem hvala za čestitke. No na glas nismo kaj dosti govorili, da nebi slučajno se jajčka napolnila do naslednjega pregledauser posted image user posted image user posted image user posted image . No kakorkoli, samo da je vse ok.

Ampak a res bojo zaklenili teme..čemu to?? To ni pravično sploh pa ne vem v čemu je fora..Moram it malo pošpegat kaj se dogaja...

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 18.10.2007 9:25:23 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
18.10.2007 9:23:18   
bamby
Dbro jutro vsem!
Packe packaste!!! Že včeraj se je govorilo o samih čokoladnih bananah, zdaj pa berem še o čokoladnih ledenih kockah user posted image . Sem bila včeraj v trgovini, pa sem čokoladni oddelek kar ignorirala in šla mimo, ne da bi oko sploh tja obrnila user posted image . Drugače pa prav gotovo pade čokolada, dve ali tri v voziček. Samo pri nas nisem samo jaz jedec na čokolade, pač pa vsi trije.
Je dala včeraj soseda Timu eno kinder čokoladico in doma, ko jo je odprl, je prijokal s krokodiljevimi solzami, da bi mu tudi jaz kupila take čokoladice user posted image . Sem bila prav ganjena, kako je milo prijokal in po drugi strani, ko sem malo pomislila tudi jezna user posted image , ker je izpadlo kot da nikoli nobene stvari ne dobi user posted image user posted image . Ah otroci user posted image !

suzi, otroci so pač taki in so prav vsi isti. Pride obdobje, ko so pridkani kot sami cukerčki, pa pride obdobje, ko ne vedo, kako bi nas spravili ob živce user posted image . Meni je v začetku tedna pod mizo vse namazal po tleh in nogi od mize z medom in kremo user posted image user posted image user posted image . Mi je odkrilo streho in sem ga celo s kuhalnico nalomila user posted image  in za nameček sploh nisem imela slabe vesti. Pa mulc niti jokal ni user posted image . Potem sem ga nagnala preoblečt se v pižamo in v posteljo. Se je tako hitro in brez komentarjev sam problekel, kot še nikoli.
itata, za vsakim dežjem posije sonce user posted image .
janey, na žalost se rado dogaja tudi to, da eden od dvojčkov umre. Ob taki novici pa smo šokirani prav vsi user posted image , še posebno me, ko nosimo sončke pod srcem. Upam samo, da se srečno konča za drugo dvojčico!
meti, fajn da si dobila tak plašček, ki ti ustreza user posted image .

Pri nas je za razliko od včeraj brez megle. Tudi sonček se že ponuja. Kmalu bo treba začeti kosilo kuhati. Danes bo sveže zelje v omaki s pirejem in solato user posted image . Zadnjič mi je tako dobro ratalo, da sem bila prav ponosna.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
18.10.2007 9:25:03   
vrtnica76
Dobro juuutrooo,čvekice!
Sem komi prebrala vse skupaj in zelo pohitela, da ne bi prej načvekale do 200straniuser posted image !
user posted image pina in čestitke zauser posted image , vidiš, da je bilo vse OKuser posted image ,pa tolk te je blo neki strah!
O čokoladice, mnami!Jest morm kr na skrivaj včasih katero sunt, da me Tamara ne zalotiuser posted image .Če mi pa tolk cuker pade, si pa tut nekaj suhih sliv privoščim, ampak se lahko 1000krat skrijejo pred čokoladouser posted image .Takoj zdele si bom eno privoščla.Pa kaj, če si jo je pa user posted image tolk zaželeluser posted image .
Itata, vse bo user posted image !

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
18.10.2007 9:25:30   
itata
meni pa danes v bajti pridejo ploščice za kuhinjo položit - včeraj klical ploščičar, danes me pa kličejo, da mi pa jutri kuhinjo dostavijo in v ponedeljek montirajouser posted image
sej ne da sem glih neka gospodinja al pa kuharca, sam je vseen fajn met svojo kuhno - pa da ne govorim, da bo še en štuk bližjeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
18.10.2007 9:32:28   
pina-1
bamby sen ti prej pozabla odgovorit glede imena. Naša dečva bo Ana. to je že zdavnja zmenjeno in zbrano. JE starejša sestrica tako določla...

Glede čokolade..NEHAJTE z njo!!!!!!! sicer apa mam jaz mandeljne, lešnike in rozine oblite z belo, temno in navadno čokolado v pisarniuser posted image user posted image user posted image  A bi kera? POšljem priporočeno z roza povratnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

PRi nas bo danes repa pa krompir pa kaj mesnega zraven... Njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

itata sedaj ko boš mela svojo kuhno pa prvo stvar ko boš skuhala mora biti februarska jotauser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
18.10.2007 9:34:22   
vrtnica76
Bamb, pri nas je pa včeraj bilo zelje, ampak dušeno sladko s krompirjem, danes bodo pa cmoki iz zraven jabolčni kompot. Se moraz še za jutri kej spomnituser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?