Suzi*
|
Uh, mene je pa mali prej tolk znerviral kot že dolgo ne. Pojedu je z rahlim trmanjem na začetku, ker sem mu jaz čokolino zmešala. Pol sem pa bano zrihtala pa ne se kopat. Mu rečem, da vseeno gremo spat, da ga bom slekla in v pizamo oblekla....spet dretje, da se gre kopat, ga dam v bano, se dere, da se ne bo kopal. Ga ven vzamem, na silo, se dere, da se bo kopal, noče da ga oblečem, na silo spravim gor zgornji del pizame, pol mi je pa film poču in sem ga nazga odvlekla v postlo, rekla naj se obleče in pokrije in mu rekla lahko noč. Mali se je drl ene 45 minut. Enkrat sem šla k njemu da je lulal. Popizdiš. Ampak je zaspal in sem ga zdej oblekla. Pa glih gledala sem zdej oddajo o vzgoji ravno takih trm kot je naš.......hja, marsikej delamo tud narobe. Bo treba se mal v roke vzet, pa ga res striktno ignorirat, ko trmari, pa ga mal ohlajat v sobi, ko bo kriza. je pa to ful težko nardit, ko ti spije živce takoj. pojedla pomarančo, zdaj bom še en navihanček, pol pa pod tuš in spat. mojga še vedno ni. Bi pa raj vidla, da ga ne bi blo par dni kokr da ga ves popoldne čakam, da bo prišel, pa ga ni. samo sitna sem in nič ni od mene! Uhh, sem jezna!