|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
17.10.2007 15:33:58   
dolenjka
Ja, sej včasih prej prideš v MB kot v LJ ko je promet tak user posted image

Ella, jaz pa v Avstrijo ne bi šla. Šele od kar živim v tujini res cenim našo lepo Slovenijo, da o slovenski hrani ne govorim user posted image  user posted image  user posted image  
Zato pa sem si pončo naročila, res primerno oblačilo. Škoda, ker ga ne morem še poleti nosit user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
17.10.2007 15:35:22   
dolenjka
user posted image  Ste ratale kot moški, samo zapuščat znate user posted image  Kaj pa solidarnost z nami, ki delamo do 17.30 ?? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
17.10.2007 15:41:23   
itata
dolenjka evo meneuser posted image  jaz tudi dolgo delam ponavadi... se trudim zdej manj (sem prišla v službo že ob 7h, tko da bi lahk že šla), ampak mi glih ne znese zmeri.
men je rekla k sem na materinsko šolo klicala, da pride v poštev december. januar je zihr prepozen... tko da se decembra vidimouser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
17.10.2007 15:45:40   
dolenjka
Itata kam boš pa šla?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
17.10.2007 16:17:03   
MetiLu
Katka, odgovor za ene dve strani nazaj, hlače sem kupila v Stradivarius-u v BTC-ju zraven Zare. Stale so pa slabih 20€ user posted image

Materinska šola v Grosupljem: sem ravnokar klicala in imajo naslednje termine:
1. 22., 23., 24. oktober. od 16.30-19.30 (torej po 3 ure) - še 4 prosta mesta
2. 13., 14., 15. november. ista ura - še 7 prostih mest
3. 11., 12., 13. december. ista ura, vsa mesta so še prosta

Lahko pridemo same ali s partnerjem, v naprej se je treba naročit, pa šola je brezplačna. S sabo priporočajo povščtrček, ker njihovi stoli nosečnicam (3 ure sedenja) niso najbolj udobni user posted image
tel:781 84 00

No, midva bova šla najbrž naslednji mesec ali pa decembra.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
17.10.2007 16:18:13   
itata
bom šla kar v LJ. sej ti tud če prideš 19 al kdaj točno, ti lahk pošljem pol spored predavanj in greš na te k so še konc decembra, une k zamudiš, greš lahk pa na začetku januarja... recimo.
se moram malo bolj na tole začet pripravljat. jaz sploh še ne razmišljam o tem, da bom mama in, da bom za nekoga skrbet moralauser posted image  sej to stvari nabavit to razumem. pa mal sem šla do kolegic pogledat kaj so kej nabavle. sam prav tko psihološko na starševstvo... no sej verjetno se kej preveč pripravit itak ne moreš. pač pol vidiš kako jeuser posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
17.10.2007 16:21:38   
itata
pa za LJ sem bila informirana, da je na terminih ob 18h ful gužva in da če imate čas je bolš it na termin ob 16h. baje. se bomo potrudili a ne.
moj user posted image  včasih tolk skače, da je res smešno... no sej še dobr, da je tko...
danes mi bodo baje od T2 še internet potegnil kot se zagre. mislim, da se jim da sto krat hodit!! sej ne morš verjet. namest da bi v eni rundi vse naredil. sem prav klicala zdejle, da me ne bi še enkrat odklopil, če morm še kej potrjevat, da zadeva DELAuser posted image  sej unmu ni blo čist jasn o čem govorim, sam rekel je, da štima.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
17.10.2007 16:23:50   
itata
aja dolenjka še to: jaz sem bila par let nazaj pa sprejeta na prakso v Bruselj, sam sem glih napredovala v prejšnji službi pa šef ni bil za, da grem... pol pa nisem šla... to je edin k mi je mal žal v življenju, ker sem si res želela to od blizu videt, sam kaj čmo. vsega pa res nisem mogla hkrati narest.
tko da men se zdi prav super, da se tkole gre mal po svetu pogledat.
a se mi sam zdi, al se pa jaz zdaj sama s sabo pogovarjam klele goruser posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
17.10.2007 16:30:44   
dolenjka
Ne Itata, nimaš samogovorov. Evo tudi mene!

Ravnokar ugotavljam, da sem v buli - totalni. Ker ne morem na materinsko prej kot v bistvu januarja (po 20.12. dvomim da bo kje še kej), kar je zelo pozno in sem spet v depri na kvadrat. Rada bi šla, ker bom ziher kej pametnega zvedla, pa da vem kako dihat (sej zdej tut diham user posted image  , sam takrat so baje neke posebne tehnike) user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
17.10.2007 16:42:31   
MetiLu
Punce, jaz vas za danes zapuščam, se grem mal potepat, moj ima danes rekreacijo in pride šele zvečer...

se slišmo zjutraj

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
17.10.2007 17:11:44   
dolenjka
Pina vidim te user posted image  user posted image  user posted image
Kaj imamo user posted image  al user posted image  ??????????

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
17.10.2007 17:20:41   
pina-1
dolenjk špijoniraš a?????
sej bi vam prej napisalal obnovo pregleda sam ste tolko načvekale v tem času ko me ni blo, da je blo treba vse prebrat....

no najprej da vam povem, da še nikolinisem tako hitro prišla na vrsto. NIti pol urce nisem čakala in sem bila že klicanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
skratka: noseči smo dobrih 21t. detece je bilo živo in se je kar obračalo. Videli smo vse organčke, srček, ledvički, želodček, mehur, vse je bp.... Med noge smo tudi pogledali in ....... naj bi imeli še enouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . sicer ni 100% ker mi je G rekla, da se jajčka šele okoli 22t napolnejo in se takrat najlepše vidi kaj je...vendar pri nas jajčk ni bilo ne polnih in ne praznih tako dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  za sigurno bomo pa potdili pri naslednjem UZ-ju. Mislim pa da bom mela še prej 3D. Ampak za seznamček naj bo kar user posted image . Najbolj sem bla pa vesela da je moj MV dolg celih 51mmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj punce rs uživam v nosenosti.

In sem res zavila v shopping ampak si nisem upala kupiti nič rozauser posted image user posted image user posted image user posted image .  Sem pa kupila eno tako lepo debelejšo jaknico za pozimi. Ker ne bom kupovala kombinezončka sem kar to jaknico kupila pa bo fajn za prve sprehode.

No tako, upam da ste zadovoljne z poročanjem... Sedaj pa grem malo prečekirat RR.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
17.10.2007 17:23:36   
dolenjka
Pina, sedi 5, pa mama naj klobase v šolo prinese! user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Mene pa zanima kaj bom jaz jutri izvedela. Jutri bom user posted image  21t pa 7d tko da pol tut mi še jajčk ne bomo vidl če so al ne al kako?

No grem domov in se od doma kaj javim!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
17.10.2007 17:39:05   
pina-1
dolenjka pojma nimam...tako je meni danes moja G razložila.... tako da.... ni mi jasno kako potem na NS napovejo spol če jajčka še niso polnauser posted image  bo kar držalo da naše dete nima jajčkuser posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj sem se napokala. je mami nardila polpete in krompirjevo solato..njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

se mi je pa zgodilo nekaj zanimivega danes<<<. sem šla v zdravstveni Mii po recept proti glistam in me sestra vpraša če bom kmalu rodilauser posted image  sem jo pogledala pa rečem da ja zelo kmalu- konec februarja. Ona pa meni pa tako velik trebuh že mate.. user posted image user posted image user posted image  user posted image  moram mojga danes nafehat da me zopet slika pa da vam sliko pošljem v čeking...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
17.10.2007 18:12:16   
dolenjka
No Pina le daj user posted image  user posted image  , jaz sem mojga in sem dala frišno slikco od ponedeljka gor.
Mene pa tut že mal grize zarad jutr, pa še buši me mal čudn peče user posted image

Komaj čakam da pridem v SLO, da tudi meni moja mami kaj dobrega skuha user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
17.10.2007 18:56:50   
Suzi*
Pina, user posted image ! user posted image user posted image user posted image  No, a sem prav napovedala al nisem??? user posted image user posted image user posted image  pa krasno, da je vse b.p. Ti le uživaj zdaj. Jaz pa še čakam na 9.11. da bom lahko pol uživala....

Jaz sem pa tako tečna zdej popoldne, sama sebi grem na živce pa sploh ne vem kaj bi sama s sabo počela. Mojga še vedno ni. user posted image user posted image  Najraj bi šla spat, pa da ta dan čimprej mine. user posted image  Uh, sej bo jutri boljš upam. Ampak bom še prebranec vrgla v pečico, ko moj pride, pol mam pa še čokoladne in take iz gozdni sadežev navihančke pripravljene za spečt, da se malo pocrklam z njimi in mlekom preden grem spat. user posted image

papa, bejbe

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
17.10.2007 19:06:50   
pina-1
suzi a si ti mal čarovnice??? no sej jaz sem tebi tudi napovedala user posted image  samo o mojih vrlinha bom zvedela šele februarjauser posted image user posted image user posted image

meni je tako odleglo od pregleda, da sem prov vsa brezvoljna in utrujena celo popoldne..nisem čisto nič pametnega nardila... zdej grem Mii dat kaj za jest pa jo spedenat in pol greva pravljico prebrat in spat....

mmmm ti se boš pa lepo pocartala s tvojim dragim.... jaz bom pa kar čokolino pojedla. mi že diši....

punce bodite pridne, kej jote skuhajte da boste jutri polne dobre volje prišle na naš vsakdanji čvek.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
17.10.2007 19:15:32   
Suzi*
Ma ne vem...vse že veste za spole, sam jaz ne. tako da se kar mal user posted image  počutim. Mogoče pa še kaj prej vprašam, če bom lih pri volji. user posted image
Naš tamal glihkar je čokolino, ko poje ga pa tud v bano dam, pa skopam, pa pravljico in lahko noč. Pol gre pa mami jest iz samega dolgčasja. user posted image user posted image  Full fajn, vem. user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
17.10.2007 19:27:21   
pina-1
suziks ne bit žalostna.... saj jaz sem tudi sama s tamalo, ki je že tako sitna da ne ve kaj bi delala. trenutno se trudi kroglice in mleko jesti z roko... no upam, da nama uspe pojesti preden mi pritisk zraste na 1000. moj gospod pa je v svojem studiu un vadi..bogi revež.... mahhhhhhh

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
17.10.2007 19:40:04   
katka37
Ella, pa da se ne pogovarjamo o tem, da imajo vsi otroci v Avstriji enak otroški dodatek, ne glede na plačo staršev, pa še to višjega kot pri nas. Pa saj jim privoščim, če že mi nimamo.

Dolenjka, kar se spola tiče, mislim, da bi se moralo videt (če se user posted image  odloči, da ga pokaže, meni je tudi pokazal lulčija na zadnjem pregledu, imam še celo sliko (ubogi moj otroček, niti na svetu še ni, pa mu ga že gledamo)user posted image .

Pina, superca za user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
17.10.2007 19:50:59   
dolenjka
NO, jaz sem bila pa zdej 20 min v palčkovi deželi in sem čist munjena user posted image
Cuker mi je padu v 0 in sem se spravla na čokoladne banance, ki mi jih je zadnjič moj prinesel (ne vem o kje mu ideja, ker sama si te velike škatle s 24 kom nisem še nikol kupila user posted image  ) pa če bo šlo tko naprej bom vse zmazala user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
17.10.2007 19:52:49   
Janey
dolenjka prvo...ne nismo kot moški...samo oddeli smo dobrih 8ur in pol in mudi se nam...na drugo delo..namreč sem še babysitter popoldanuser posted image  tak da sem pouno zaposlena in ne ne zapuščam za vedno!! Ti packa si me razjezilauser posted image

Pinauser posted image  najprej za MV!! Sm držala pesti, da bo vse ok! Pa sej smo ti vse rekle, da bo...pa vidiš da je...če pa me februarčice smo vse malo čarovniceuser posted image  drugeuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa za user posted image ...tak sem vesela, ko ima katerauser posted image . Mi bomo pa naslednič meliuser posted image user posted image user posted image

Suzi njami...še meni kakšnega pošli..veš tvoj vsaj pride domov..mojga nebo še do naslednje sredeuser posted image user posted image user posted image

samo mi je hitro minilo...jutri praznujem v službi, zvečer grem pa z babami na čvek. V petek in soboto sem v šoli, tako da bo spet hitro nedelja. Takrat bom zaposlila mamico in potem je spet nov teden in spet sem hitro z mojim lubekom. Ko bi mminilo res tak kot se sliši...ker je zvečer in ponoči nevzdržnouser posted image  sploh ko me kaki krč, al pa ko se zbujam ker me boli križ al pa trebušček.

Jutri mam jaz tut kontrolo. Pomoje me bo kr malo kregala kr so šle kilce gor. Samo sej...kdaj pa bomo papali če ne zdaj...nimam srca user posted image  odrečt čokolade, če se mu pa taaaak lušta. Danes sem zmazala 3 kinderjajce, ki sem jih dobila za rojstni danuser posted image user posted image user posted image  pa kaj...user posted image

Evo celi moj samogovor...se slišimo zjutraj...čao bao

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
17.10.2007 20:01:18   
ella79
pina user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image . To pa žensk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
17.10.2007 20:28:04   
*Naja
Pina-čestitke za user posted image . Si mi dala idejo in grem jst tudi zdejle napadat čokolino, no da sem bolj točna lešnik-čokolino. Tega noro obožujem.

Sem ravno danes mojemu razlagala in se zraven jezila, ker sem nekje prebrala, da če nosečnica je, kar ji paše in kadar je lačna, se do 20tega tedna zredi za 4 kg. A ste že slišale večji vic? Mislim, kje user posted image so pa to pobrali. Jst sem bila danes sicer pridna in sem jedla jabolka, pa mandarine, pa zeleno solato, pa fige, ker mi manjka železa, pa skuto....zdej zvečer sem se pa spravla nad čokolado....eh, ne gre to men preveč dober od rok. Sem že celo življenje sladkosneda in brez sladkarij enostavno ne gre. Morejo bit čist vsak dan....Bomo imeli pa tako sladko deteuser posted image user posted image .

Dolenjka- jst bi tudi čokoladne bananiceuser posted image

Vidim, da ste se pogovarjale glede materinske šole. A se vam zdi prepozno, če grem v začetku januarja?

Pa še nekaj. koliko vas bo rodilo v celjski porodnišnici?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
17.10.2007 20:34:38   
bamby
Sem mogla priti nazaj čekirat, kaj je novega pri pini.
Bravo za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ste že izbrali ime?

Ko ste že govorili, kako bodo otroci klicali nas starše in stare starše naj povem, da sva midva mami in ati (ne vem koliko časa še, ker bova verjetno kmalu tastar pa tastara user posted image ) stari starši so pa nona in nono, s tem da jih loči tudi po imenu (jih ne kliče, pač pa ve kako jim je ime).

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?