ronja
|
nogica, ti s kar izpoveduj, meni to ni nič narobe! Če ti pomaga, smo tu, ok? Samo da si v splošnem srečna tam, ap sem tudi jaz čisto zadovoljna;) ja, res je, jaz bi spokala, ker pač ne bi mogla bit srečna tam. Smo različni in prav je tako. Glede cotk: midve sva danes zjutraj ob 3:30 odpeljali očija v pristanišče in je bila oblečena v bodi z dolgimi rokavi in tistega leopardskega pajacka, no, ko smo šli iz avta, sem jo še zavila v dekico in to je to. Mislim, da ji je bilo vse ok, res pa je moja bolj migaste sorte. Ko sva se vračali okoli 5h, je bilo 8 stopinj. Ampak Ronji je prej vroče kot meni in tudi meni je bilo v dolgih rokavih in flisu dovolj toplo, pa sem zmrzljivček... (čeprav se mi zdi, da zadnje čase lažje prenašam mraz kot prej, bomo videli, ko pritisne zima - da bi bilo vsaj res...) Večinoma se pa sprehajava itak po sončku:), danes je bila izjema s temi neumnimi urami, ampak kaj čem, če so bili zmenjeni ob 4h... No, v resnici so bili zmenjeni ob 5h in je moj lubi malo zabluzil, pa se zgodi, smo bili pa 1 uro dlje skupaj - budni mislim. Špela in mentos, daj nehajta že strašit s temi kilami! Bosta še mene prestrašili! Saj ima Ronja prav tako 5,5 kg pri 3,5 mesecih in je dolga vsaj 62 cm (to vem, ker gleda čez pralni stroj, tu pri očetu imamo urejeno previjanje na pralnem stroju:))! Ampak naj rečejo, kar hočejo, meni se zdi, da ji nič ne manjka, ima tudi kako gubico, ni pa lih bajsi, pa kaj naj! A morajo bit vsi bajski??? Je pač bolj suha, jaz sem tudi bila, še eno kilo manj sem mela, pa mi nič ne manjka... Je dobre volje in se rada smeje, kaj naj se zdaj tu sekiram zato, ker pač ni debelušček? če mene vprašate, je to tako, da naredijo tiste krivulje po vseh otrocih in vsem, ki so na spodnji meji hitro predpišejo še dodatek - in potem se seveda zredijo in cela krivulja se spet pomakne malo navzgor, saj ni več teh tasuhih, ampak so samo še malo debelejši... Če bi pa gledal vse otroke po svetu, kjer pač ni dodatkov, bi bila sigurno normala nižja, pa niso zato povsod bolani... Špela, a mava midva isto ? Moja tudi je na vsaki 2 uri, tudi na 1 uro zjutraj, pa tudi ne zdrži dolgo na joški, začne okoli gledat, jo tudi vse zanima, pa hitro se naje in noče več... ma pač bolj mali želodček, kaj naj? Jo pač hranim pogosto, tudi ponoči na cca 3-4 ure in upam, da bo to dovolj. No, me zanima, kaj bojo rekli na posvetovalnici, upam, da ne bo spet treba vsak teden hodit na tehtanje, kot prejšnjič... Jo bom pa nahranila pred posvetovalnico. Prvič je nisem in še pokakala se je dvakrat ful in potem je bila na spodnji meji - če bi pa jedla prej, bi bila pa verjetno čisto ok. Sploh ker je potem normalno dobivala. Ampak zdaj pa ni lih neki veliko dobila, očitno... A kdo kaj ve, kaj je z melaverde???? Letim, mala se je zbudla in grem pokat, potem pa kosilo za dedija naredit in potem pičiva v Lj., kjer imam polno dela z darilom za svakinjo - in seveda s ...
|