Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 19:36:02
|
|
|
|
pin
|
pozdravljeni! zaradi Tošeta sem danes kar odmislila, da mi menstruacija zamuja. naslednji test delam šele v petek, ker bom sicer "bankrotirala"
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 20:30:29
|
|
|
|
Erin
|
lunica24, jurka6, beyba - hvala za lepe želje...iz vaših ust v moj trebušček aja, pa beyba, moram te razočarat...tudi če NE bo, bom julijka...ti šment ane...hehe vsem ki jih je obiskala pa pošiljam želim vam vse najnaj v novembru...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 20:34:43
|
|
|
|
Erin
|
Oktobra NE pričakujemo: xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka xx.10. - midvaxy - srečka nosečka xx.10. - *Mojca*- srečka nosečka xx.10. - noely xx.10. - K_a_t_j_a xx.10. - FANTEK1 xx.10. - argojuhica v nove boje 01.10. - anonimna v nove boje 01.10. - Taly - srečka nosečka 01.10. - petrca26 01.10. - belavrtnica v nove boje 02.10. - freha v nove boje 03.10. - bumbum v nove boje 03.10. - shelly v nove boje 03.10. - urskaj v nove boje 03.10. - nanka v nove boje 04.10. - metir v nove boje 04.10. - trinity22 v nove boje 04.10. - kimmii v nove boje 04.10. - CIPRESA v nove boje 05.10. - ataner -srečka nosečka 05.10. - sončk1 v nove boje 05.10. - lunca14- srečka nosečka 05.10. - lejca 05.10. - adeja - srečka nosečka 06.10. - rozica1984- srečka nosečka 06.10. - lejla007 v nove boje 07.10. - SM10 v nove boje 08.10. - jurka6 - srečka nosečka 08.10. - sandra74 v nove boje 09.10. - kanta - srečka nosečka 09.10. - Endri v nove boje 09.10. - beyba - srečka nosečka 09.10. - Blacky30 v nove boje 10.10. - leonida 10.10. - ninčy v nove boje 10.10. - spelka12 v nove boje 10.10. - yasmine23 v nove boje 11.10. - trma79 v nove boje 11.10. - Serendipity v nove boje 11.10. - tinkamiška v nove boje 12.10. - Yasminka v nove boje 12.10. - daga11 v nove boje 13.10. - **NiNa** v nove boje 13.10. - fragola - srečka nosečka 13.10. - tincy82 v nove boje 14.10. - sonček33 14.10. - osa3 v nove boje 15.10. - zabca34 v nove boje 15.10. - pin 15.10. - marjana.r 15.10. - pikica36 v nove boje 15.10. - detece 16.10. - janney v nove boje 17.10. - pikapoka2 17.10. - oktavija 18.10. - gajka 18.10. - RMRM 18.10. - Zvezdica 18.10. - ledenka 19.10. - murkica 20.10. - zorica 20.10. - Patio v nove boje 20.10. - mihi78 20.10. - slovenka 21.10.- Mojca 78 22.10. - Efi 22.10. - rendi 22.10. - najsi 22.10. - ninny 23.10. - nineva 23.10. - andre3a 23.10. - Lea2007 23.10. - hmm 23.10. - nena22 24.10. - muklla 24.10. - ROMY1612 25.10. - talika81 25.10. - darja30 25.10. - maša82 26.10. - Erin 26.10. - anonimna 28.10. - kleja 29.10. - shelly 30.10. - Tinky 30.10. - Petra 31.10. - MUŠMUŠ 31.10. - *Angelina* 31.10. - HEL36 31.10. - ninica04 31.10. - kimmii Zveste navijačice : - Naty* - KAHLO - lindy - kodrana - hmm - stunfek - MONIKQ - Inigo - _rebeca_ - Soncnica Sandra - LuNa73 - Galadriel - Ana Luna - žabicamala - mojcej77 - TamaraJ - anonimna thumbs up - renata nana - silvya - polma - MP30 - Neža7 - lidija_21 - lunica24 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 20:38:33
|
|
|
|
Zvezdica
|
Moja M naj bi prišla šele čez dva dni, pa mislim, da bo že danes. Test sem tudi že naredila pa je ŽAL en velik -. Ko dobim vam sporočim. lp Zvezdica
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 20:39:40
|
|
|
|
Erin
|
lunica24- upam da tvoja O kmalu pride...jo pa kar že nekaj časa čakaš. Si meriš kaj BT? Jaz sem jo ta mesec prvič in če je nebi sploh nebi vedela da imam O dva dni kasneje kot bi jo morala imeti. Good luck! jurka6 - še 1x čestitke! trinity - upam da kamlu pride. Mislim da že komaj čakaš da pride da začneš nov boj, kajne. Držim pesti da se ti bo cikel uredil in boš kmalu srečka nosečka ... zvezdica - upam da si premisli in smukne nazaj...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 20:50:09
|
|
|
|
trinity22
|
Erin hvala za lepe želje, ja res že koooomiii čakam to tečko pa da začnemo novi boj, ki pa upam da bo bolj uspešen. Tebi pa želim da čimprej ugledaš in boš srečka , ki pa bo pridno skrbela še za nas NE čakajoče, a ne da boš? Ostali pa držim pesti, da ni.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 22:04:46
|
|
|
|
sandra74
|
Kanta čestitke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 22:08:49
|
|
|
|
murkica
|
No mene so začele joškice ful skelet. Kar malo mi gre na živce in me modrček ful moti. Pa mazolčki so me tako napadli, da sem res, kot bi bila stara 12. let. No čeprav izgledam tako kot normalna pubertetnica, ker jaz namreč nisem imela nikoli mazolčkov. Mogoče je pa prišla z zamudo. No bomo videli kaj bo. Erin tudi jaz mislim, da je to to in da bo odšla za 9. mesecev. Držim pesti, da ti uspe.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 22:16:46
|
|
|
|
fragola
|
Kanta iskrene čestitke!!!! Si bova menjala mnenja! Punce še danes ne morem dojet, da sem res noseča! Želim prav vsem, da čim prej zagledate ! Pošiljam vam en kup sreče!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 22:36:10
|
|
|
|
Erin
|
drage moje srečke nosečke , povejte, znaki..znaki nas tud zanimajo... murkica - hvala Držim pesti tudi zate!
< Sporočilo je popravil Erin -- 16.10.2007 22:37:48 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 16.10.2007 22:39:26
|
|
|
|
Erin
|
Kje je Se* in sonček? pa Pikapoka, ledenka, bumbum, špelka...joj vas je tolk ..u glavnem vse punce...kje ste..?? Aja, saj res, jesen pa stiskanje sta tu...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 17.10.2007 7:31:36
|
|
|
|
pikica36
|
jutro punce- evo.. nisem zdržala , da ne grem na rr preberem kaj se dogaja in pa seveda so me zasrbrli prsti in moram vas pozdravit.no, danes sem že malo boljše volje, sem se nekako sprijaznila da je prišla. psč.. bo že ratalo . saj pri drugem smo se tudi "trudili" pol leta , da se je prijelo , ampak takrat se nisem sploh obremenjevala, no res je da me zdaj pa malo leta priganjajo. nove nosečke- čestitke !!!!!!! za vse ostale pa držim močne pesti, da vam rata ugledat lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 17.10.2007 7:49:25
|
|
|
|
KAHLO
|
Dobro jutro borke!! Sem med zvestimi navijačicami, in moram rečt da vsake tlko časa pridem pogledat, me je pa včeraj prijetno presenetla Luna moja mentorica še zmeraj, ki me je spremljala in polnila z nasveti v času ko sem bila še borka....oglasila se je v forumu nosečnost pri Majčicah in mi jih malo napela, ker se nič več ne javim.....evo me.. Vsem novim nosečkam želim vse naj naj in najlepšo , ostale ki pa se borite pa držim pesti da čimprej zagledate čarobne Teeja vidim da si ti še zmeraj pridna in ažurna s seznamom.....vsaka ti čast Luna zdaj pa k tebi jaz sem še zmeraj polna vprašanj ampak da se tokrat ne vrtijo okrog o in oplojevanja, pač pa vse okrog zgodnje nosečnosti jutri imam prvi pregled in sem polna mešanih občutkov od strahu do veselja....je bilo že nekaj takih punc k so odnesle slabo novico in seveda še več z dobro...upam da bo tudi mene takšna doletela, predvsem kadar berem kako se razveselijo ko vidijo kako bije .....drgače pa rahle slabosti, neizmerna lakota ampak ko dobim pred sebe hrano pa tud lakota mine (mi se začne obračat), seveda je še utrujenost in pol čudoviti popodlanski dremeži čudovito je
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 17.10.2007 7:50:56
|
|
|
|
KAHLO
|
Erin a si ti spremenila nick pol veš da je tisto s Teejo namenjeno tebi Luna ti boš pa moja mentorica ostala ..........nimaš kaj....si pač zapečatena
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 17.10.2007 8:03:20
|
|
|
|
talika81
|
dobro jutro, punce in soborke!! popoldan se vam žal ne morem pridružiti pri klepetanju, ker je PC na popravilu. pri meni so bolečine ponehale - tu pa tam me še špikne, ampak nič hudega. pomalo me bolijo tudi joške, spet tisti kovinski okus, napenjanje (doslej ni bilo nikoli tako), ... bom rajš nehala naštevat znake, da si ne bom še kakega izmislila. vsem novim iskrene, iskrene čestitke in upam, da se vam bomo kmalu pridružile. vsem tistim, ki pa jih je obiskala tečka , pa en velik in nekaj za uspeh v naslednjem krogu. za vse, ki še niste spile svoje kavice, pošiljam jaz eno veliko, dišečo in slastno
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 17.10.2007 8:09:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo. Včeraj popoldne ob 17. sem naredila ovulacijski test, kazal negativno, danes pol ure prej pa sem delala novega in polna ovulacijska črtica, močnejša kot kontrolna. Midva pa že tri dni nisva slončkala. Jah, kaj naj rečem. Danes imava zmenek ob 16. ko prideva iz službe, na sporedu seveda slončkanje. Ampak se bojim, da je že prepozno. Srčno upam, da tale testek kaže za vnaprej, pa ovulacija šele pride čez kak dan, dva in da ne bova prepozna. Madona, 10 dni sem jo čakala, zdaj me bo pa prehitela ? Sem pa zaradi tega zdaj zelo zelo slabe volje, razočarana, žalostna, vse mi je dol padlo, ker je ta mesec izgubljen. Pa jebela cesta, zakaj sem pa potem sanjala, da sem noseča ? Za kake pol leta naprej verjetno haha
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 17.10.2007 8:12:20
|
|
|
|
shelly
|
Dobro jutro! Znaki nas spremljajo in zanimajo pa čeprav vemo da se ne smemo obremenjevati z njimi ane Jaz sem se po tistem obisku pri ginekologinji odločila, da bom vse znake spregledala. Potem so me v soboto res začele boleti bradavice pa sem si kar govorila saj me ne saj me ne Včeraj ponoči pa tega nisem mogla več zanikati , ker prav zaradi tega nadležnega občutka nisem nič spala. Torej sem ugotovila, da znaki so čeprav jih nočemo lep pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 17.10.2007 8:18:04
|
|
|
|
talika81
|
lunica24, saj še vedno lahko zanosiš. oploditev je možna še 12 ur po O. mogoče pa je to samo znak, da O šele prihaja. bodi optimist.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 17.10.2007 8:28:18
|
|
|
|
marjana.r
|
shelly
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 17.10.2007 8:45:52
|
|
|
|
freha
|
punce redno vas berem, kolikor mi le uspe, redko se javim, no sedaj pa se moram nekomu spovedat! moj je bolan, na antibiotikih jaz pa imam ovulacijo pa sva vseeno, ker se počuti že bolje. a katera kej ve če bi lahko bilo kaj narobe zaradi antibiotikov? po drugi strani pa sem zaradi tega "parjenja" in hormonov čist zbegana ko "kuzla". preveč razmišljam o enmu sodelavcu, se mi zdi da se mi blede. a sem mau čez les al kaj?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 17.10.2007 8:48:17
|
|
|
|
spelka12
|
erin evo mene. Sem že tukaj. Malo navijam v novembru malo sem med upajmo skupaj, včasih grem pojest in popit, edina stvar, ki je te dni ne počnem je ta: . Ja res je joške mi bo razneslo, jajčniki imajo party, pa še prehlad je na obisku, tak, ki mi ne pusti spat. Hodim naokol ko zombi. Se bom pa popravila. Obljubim. No že začenjam. Vsem novim ŠE enkrat , sicer sem že vsaki posebej, ampak veselih novic se je treba dolgo veselit. Tiste, ki vas je obiskala pa vabim k sebi na eno tortico, pa palačinke s skuto, pa jabolčni štrudl pa... a se vam že cedijo sline?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 17.10.2007 8:51:08
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Kje je Se* in sonček? pa Pikapoka, ledenka, bumbum, špelka...joj vas je tolk ..u glavnem vse punce...kje ste..?? Aja, saj res, jesen pa stiskanje sta tu... ku, ku Erin Saj jaz sem tukaj! Navijam ko nora!!! Pišem bolj malo, sledim pa vedno Držim pestke!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 17.10.2007 9:00:36
|
|
|
|
gajka
|
Dobro jutro vsem borkam in navijačicam, še posebej pa čestitke vsem ! Res bravo ! Jaz ta teden pričakujem tisti dan D - kaj bo, bomo še videli, nekako pa imam vseeno že nekaj časa občutek, da bo moj dan D nekje v novembru... Bomo videli. Sicer imam ves čas neke čudne občutke, kot da bo prišla , pa je še ni. Res pa je tudi to, da ob zmešanih dolžinah cikla niti ne vem, kdaj jo pričakovat.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 17.10.2007 9:16:14
|
|
|
|
pin
|
dobila grem v nove boje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 17.10.2007 9:21:43
|
|
|
|
talika81
|
pin, en velik samo zate. držim pesti, da bi ti v naslednjem krogu uspelo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?