|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
17.10.2007 10:06:19   
Kristina_1
Kolk mam jaz srečo, ki mi tolk spi ponoč, to noč od 22.30 do 8.30, kr ne morm verjet, pa še čez dan kake 2 urce, je pa super k kr sama zaspi. user posted image Tara.
Zato pa je tavečji čist kontra. Zvečer gre ob 8.30, do 9 glih zaspi, pol ponoč dostkrat roogovili, zjutrej pa že pred 7h auf. Popoldne pa tud rabiš od pol ure pa tud 1,5 da ga uspavaš, pol pa spi celo uro, če maš srečo user posted image
Ko je bil pa user posted image pa je blo čez dan 2x po 15min dost.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
17.10.2007 10:09:49   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Mogoče ji moram pa še kak software za več spanja naložiti. A ve katera kak link, kje ga downloadat?

Rumba samo lepo lepo jo prosi naj to noč spi . Sam morš bit res prikupna in prijazna . Pri nas je danes delovalo .

Baja, kr daj no, delaj nam lusteuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
17.10.2007 10:11:13   
*maja
Vidim da ste spet uživale brez mene user posted image .
Siskamiska ni panike za krof, sem ga jaz tudi včeraj jedla, takega svežega, sladkega user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
17.10.2007 10:11:17   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

..... Za sladico ti pa lahk samo kaksen strudelj naredim, tiramisu, marmeladne zepke, kruh bo pa mogla siskamiska spectuser posted image .

Ja, hvala! Fajn si me spomnila. Bom danes probala spacati štrudel, če bo zneslo s časom.user posted image  Njami!!!
Tiramisu se bo verjetno tepel s programom spanje, marmelado pa itak vsako jutro jem.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
17.10.2007 10:12:39   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Siskamiska ni panike za krof, sem ga jaz tudi včeraj jedla, takega svežega, sladkega user posted image .

Maja, pa sigurno ni bit tako dober in tako poln svežega zraka in sonca.user posted image user posted image user posted image  Pa še babjih čvek zraven.user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
17.10.2007 10:14:10   
*maja

Maja, pa sigurno ni bit tako dober in tako poln svežega zraka in sonca.user posted image user posted image user posted image  Pa še babjih čvek zraven.user posted image

O je bil ja poln svežega zraka in sonca (sem ga jedla na sončku zadaj za hišo user posted image ), samo ni pa bil poln babjih čvek ja....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
17.10.2007 10:15:02   
rumba
Ajd, kapica, midve pa na kolen, nasmešek okoli ušes in lepo prosit deco, naj malo več spijo.user posted image
baja*, bom poročala, če bo delovalo.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
17.10.2007 10:20:24   
tini6
Jaz sem se tud danes kar lepo naspala. Mala je pančala od 20-ih do pol enih, sva se podojili, potem do 6, se podojiva ko je šel dragi v službo in potem je še poleg mene zapančala do 9-ih. Super ne. Zdaj pa zopet spi. Očitno jo je ta prehlad zmatral in ji ful paše spat. Jaz tud mam v roki že user posted image user posted image .

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
17.10.2007 10:22:22   
rumba
*maja, kje bomo pa drugi teden kufetkale, ko bo dež?

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
17.10.2007 10:26:47   
Anonimen
Punce... ste že kaj naročale s te spletne strani? http://www.mojskratek.si/

Jaz sme mojmu kupla ene te shooshoo copatke in so res lušni, mekhi in oh in sploh... pa babylegs imava tudi, ko sva dalj časa razvita, da nama noge ne zmrznejo...

no, sem vidla, da imajo zdaj ponudbo, da lahko naročiš karkoli s spletne strani star-child:
http://www.mojskratek.si/StarchildNaro%E8ilo.htm

Mene ima, da bi mu naročila te tople snugse za pozimi:
http://www.star-child.co.uk/big.asp?id=446

Kaj pravite?

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4335
17.10.2007 10:27:51   
*maja

Merkator v šiški al pa kakšen City Park.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
17.10.2007 10:31:50   
rumba
zvesta, jaz že vesčas kupujem te usnjene copatke, ne sicer iz te spletne strani, pač pa pri www.manus.si in so res zakon. Za te čeveljčke pa ne vem. So pa res luštni in ziher topli. Jaz bom verjetno imela kar zimskega pajaca z nogicami in mi čevlji ne bodo prav prišli.user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
17.10.2007 10:32:29   
rumba

Merkator v šiški al pa kakšen City Park.

JA!user posted image user posted image
No, pa dajva na glasovanje!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
17.10.2007 10:36:57   
Anonimen

zvesta, jaz že vesčas kupujem te usnjene copatke, ne sicer iz te spletne strani, pač pa pri www.manus.si in so res zakon. Za te čeveljčke pa ne vem. So pa res luštni in ziher topli. Jaz bom verjetno imela kar zimskega pajaca z nogicami in mi čevlji ne bodo prav prišli.user posted image

Joj... si mi mogla povedat še za to spletno stran? Ko sme ratala odvisnik od nakupovanja prek spleta... Grrrrr...
Saj midva imava tud kombinezon z nogicami.... Ampak je vedno v kombinezonu? Jaz si ne znam predstavljat, da ga v tem dajam v lupinico. Sem mislila pol dat samo bundico in te šolnčke?

No, dajte me razsvetlit...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4339
17.10.2007 10:39:22   
Anonimen
ha... super... nimajo spletnega naročanja... jupiiiiiiiii...

čeglih mi je ap ena denarnuca mučo mučo všeč....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4340
17.10.2007 10:41:38   
Anonimen
baja a ne no, kak so hecni z ono faco......men tud kar na smeh potegne, ko zaviha ustike navzdol, ful tko užaljenouser posted image
je mrknila ob polnoč in spala do 4ihuser posted image user posted image nebesauser posted image user posted image user posted image no pol pa ob 5ih pa pol 7ih pa 8ihuser posted image ta moj otrok....ampak vsaj ena runda je bla 4 urce, joj kak se mi dobr zdiuser posted image zdaj pa leži v moji postli in se ful pogovarja sama s sabo, tko kt mami- sama seb najbolš družbauser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4341
17.10.2007 10:41:54   
rumba
zvesta, saj preko te spletna strani se ne da kupovati. Ne skrbi.user posted image  Sem pa nora na njene stvari! Mojca, ki to sama dela, ima trgovino v Radovljici in v sobotrah štant na art marketu v LJ. Jaz lupince nisem nikoli uporabljala drugje, kot v avtu. Za v avto pa jih oblečem tako, kot za v stanovanju, potem pa samo malo pokrijem. Ko se avto segreje, jih odkrijem. Kombinezonček pa imam za v voziček.user posted image  Evo, vsa moja umetnost.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
17.10.2007 10:42:06   
GabiW
Ojla,

siskamiska hvala tebi za kavo in vodo.

Ja dobro smo se načvekale in nasončile.

*maja smo imele krof tudi zate. Sm dobila informacijo, da bos tudi ti prišla in sem ga nabavila. Ker te ni bilo sem ga na poti domov jaz pojedla. user posted image user posted image user posted image

Neža se je zbudila. Jo grem zrihtat in vn.

lep dan vsem.

papa

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
17.10.2007 10:42:22   
kapica
Zvesta, jaz se nisem kdaj kaj prek spleta narocila, tako da tu sem cist ta levauser posted image .Razen enkrat nekih kaset za telovadbo.
Rumba, zmenjeno, bova lepo lpeo prosle danes zveceruser posted image .

Evo, Dino je auf, jaz pa se kr tu. Tako da vgasam to rec in se greva malo igrat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
17.10.2007 10:43:05   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ha... super... nimajo spletnega naročanja... jupiiiiiiiii...

čeglih mi je ap ena denarnuca mučo mučo všeč....

Jaz sem jo dobila za rojstni dan.user posted image  Po močnem lobiranju, seveda.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
17.10.2007 10:47:06   
Anonimen
kake ima kaj cene teh denarnic?

Ja, saj jaz ga za v avto tudi ne bi dajala v kombinezon... Kaj pa ko iz avta pol greste kam v vozičku? midva greva recimo večkrat v Maribor nakupovat... A pol ga naj tam v kombinezon tlačim?

Moj ima noge stalno hladne... doma ima gor štumfke, pa pajaca s podplatli in še termo štumfke, pa ima vedno hladne noge, ko je buden in se igra....

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4346
17.10.2007 10:50:52   
Anonimen
baja ful luštne slikceuser posted image user posted image user posted image kaki cukri so ti naši otročkiuser posted image

rumba pa so fajn ti copatki usnjeni, men ful luštn zgledajo, sploh ona manusova stran, da do,l padeš, vse je megauser posted image kaj pa ceneuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4347
17.10.2007 10:52:41   
Anonimen
ti copatki so tako mehki, da jih lahko v rki zmečkaš v kroglico... kar je bistveno, ko se učijo hodit, da je občutek, kot da bi bili bosi...

včasih smo mogli pa otropedske čevlje nosit... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4348
17.10.2007 10:54:00   
GabiW
Rumba, ne morem ti poslati ZS ker mi javlja errorje. Ja prosim lepo, jaz bi mela vse tist kar si napisala.

Se kmalu vidimo.

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
17.10.2007 10:54:11   
Anonimen
joj, zdaj me je pa še ta darilni set zdrmal:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......