kapica
|
Joj, nocka spet bolj tako no , kaaak sem vam vaus tistim, ko lepo spite . Ajvy, luuusna pupa . Baja, jaz bi tud slikice pogledala, proosim . Rumba, a je dovolj vlazna koza, ce ga z krpico umijem in ne obrisem, pa kr namazem s kremo? Ker po mojem mnenju je koza zares vlazna samo po kopanju? Baja, Dino tud tako ustnico dol povlece, da je prav luskan, ko mu kaj ne pase . Sola: pridne ste tiste ki ste ze bolj proti koncu in imate samo se kaksen izpit ali pa zakljucek. Pomislitw na to, koliko ste ze naredile, pa bi bilo skoda to kr pustit. Tako da najb oto mogoce motivacija, da ste ze skoraj na koncu. Jaz bi tud se kaj v solo sla, ampak ce sem iskrena, nisem bila nikoli dobra. Glih komaj da sem skupaj spocala za dvojko, trojko, pa sem se cel dan ucila. Me pa mika, sam mislim da je to prevec za mojo pamet . Evo, Dino je zacumal , sitkal, pa zaspal . Vcasih imam kr slab obcutek, ko kr na netu visim, ce zaspi, al pa vcasih kr med dojenjen sem skocim. Me vest pece, glede na to, da po njegovi zaslugi lahko doma in bi mogla se vec z njim kaj delat.