|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
16.10.2007 22:58:24   
baja*
Rumba lahko noč pa kaj lepega sanjajuser posted image

pupi naš mali tudi grozno šprica pri kopanju, ker tolče z nogicami kot noruser posted image , ej to je že prava poplava, vse zalije... Z dragim se že cel teden menima, da ga bova začela kopat v veliki bani, samo jo še moram prej dobro spucat pa se še nisem zraven sparvlauser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
16.10.2007 22:59:03   
rumba
Sej vem, da sem že rekla lahko nočuser posted image , ampak to moram pa vseeno napisati. Pridej zdaj v kopalnico in se bolj orng pogledam v ogledalo. In sem čisto rdeča v faco in dekolte.user posted image  Babe, mene je danes na kufetu sonce zažgalo! Pa sta me na poti do Tivolija spet ustavili dve zaskrbljeni babnci, češ, da mojega bogega otroka premalo oblečem.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
16.10.2007 23:11:34   
pupi
Ja, rumba eni pač junija barvo lovimo ti pa oktrobra!!

Baja nam odpade kopanje v veliki bani, ker je nismo meli kam za postavit v koplanico velikosti šibične škatleuser posted image

Jaz se poslavljam pa se tipkamo jutri, lahko noč

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
16.10.2007 23:21:50   
mateyka
me smo ravno danes študirale, če je mogoče, da je naše mleko bolj švof.... Jaz ga imam tudi ful veliko, pa bi včasih še kar jedla, pa gramčki tudi ne grejo gor. Kaj pa vem, pravijo, da je mleko vedno v redu...

sem ravno razmišljala k se neki na forumu kregajo a je mlek lahko švoh al ne - po mojee ne. je pa res, da je začetno mleko bolj vodeno in če ga maš preveč nikol ne pride do končnega mleka kjer je taprava mastna smetanca - in se pol ne redi k ne dobi ta boljšga.
torej moja teorija:
spumpi si ven neki mleka (mogoče pol?) in jo nahran tako, da te bo čist izcuzala do konca pri hranjenju. tko bo prišla do ta bolj mastnega mlekca/smetance in dobila na teži user posted image
kaj pravite, bi delal?

jest sem mama s premal mleka, sam bi rada polno dojila, če bi lahko.. mi smo 50/50.. samo ko si spumpam res do konca (vsakič), mamo smetanco na vrhu, ki jo je res težko s flaške spravt - in to redi! do tega mora tvoja pupa prit user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
16.10.2007 23:24:51   
madejka
No naš fant končno spi... huh, danes je bla pa težka. Se je drl in sploh ni hotel jest, je trajalo uro in pol da je pojedel, kar ponavadi v 20 min nardi.user posted image No vsaj upam, da bo zdaj spal en cajt, da se še jaz naspim.

Baja jaz tudi kodo, jaz tudi!

Ajvy evo pa se ti je posrečilo, sem gledla prej kaj čaraš. Joooj kak je Tarja lušna!!!user posted image
Pupi ni problem... že zbiram ženitne ponudbeuser posted image Če bo naš otrok po atiju se bosta še lahko kaj zmenila, če bo po meni, bo pa Naja prevelikauser posted image Pol bi moral pa revež s pričko okol hodituser posted image

Hehe mene je tud malo dans v faco zapeklo. Me je moj že spraševal kaj sem pila na srečanjuuser posted image Maj že ma pa tako lepo barvo.user posted image

No tud mi ga kopamo v kuhinji v banjici. Kje ga pa bomo ko bo začel čofotat pa nimam pojma, ker mamo tud iber malo kopalnico in bano nagužvano nekje, da bi težko zraven prišla.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
16.10.2007 23:47:45   
Anonimen
user posted image cel večer mi že visi na joškah in se sam cartauser posted image mam čist bele bradaviceuser posted image zdaj mi pa spi na roki in vsake tolk joka v spanjuuser posted image
ma jaz nekak ne verjamem v švoh  mleko, pa tud jo ne pristavljam vsakič na drugo joško, ampak po parkrat na eno, da ja pride do zadnjega mleka, pa je vse bp....čeprov se ne redi tak fejst ko se je prvi mesec, pa zato lepo raste, zadost lula in kaka, to je meni dost....itak ni treba da je bajsiuser posted image

ma ful je navezana nameuser posted image saj vem da je normalno to, sam upam da nau preveč.....k bo ful bogauser posted image že če jo atko drži, kr nori ko me vidi....ni mi najbl všeč to....

madejka super slikceuser posted image

baja jaz bi tudi geslouser posted image

neki sm še hotla pokomentirat, pa se spet ne spomnemuser posted image eh....

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4306
16.10.2007 23:48:54   
Anonimen
aja Tarjauser posted image user posted image user posted image user posted image kak cuker jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4307
17.10.2007 0:14:10   
Kristina_1
Hormoni gredo prek mleka do , vsaj men statko rekle pat. in ped.

Kapica, men so rekli, da daš večkrat na dan ns mazoljčke čaj iz kamilic in pr nas je pomagalo, se hitro posušijo. Tiste suhe dele pa bi pomoje tud mogla mazat.

Glede naklona vozička, ne vem kako bo pr nas zgledalo, ko prerate košaro, ker hoče bit sam na čist ravni podlagi, drgač se hitro začne jezit . Roke al pa lupinca ter ležalnik - ni šans da zdrži več k 5 min, razen v lupinci, ko se vozimo.

Zvesta in ostalebolnice, pocajtejte se.

Siskamiska, dobo da gledaš kje hodiš. Si ne predstavlam kako hudo more bit čee zgubiš otroka.

Madejka, super fotke .

Anja, upam, da tvoja mama dobi dokumente nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
17.10.2007 1:00:49   
SANEK1
sanek, pa da nisi ti pri Jelinčičuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Aja, nisi, pol bi besedo na debelo napisala.user posted image
[/quote]
Ups,  upam da nisem koga užalila.user posted image user posted image user posted image
Kar se pa Jelinčiča tiče, pa samo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
17.10.2007 7:55:05   
corfu
Dobro jutro

No, sem se bala glede noči pa smo jo dobro odnesli. Spala od šestih zvečer pa do pol enih zjutraj, pa se je fajn najedla, nato pa spala do pol petih in jedla in zaspala nazaj, zdele je pa pokonc, sm ne za dolgo, ma čist roza učkeuser posted image ...btw, men je pa Jelinčič zakonuser posted image . Mislim, da je eden redkih, ki raztura, kar se tiče poznavanja zgodovine, letnice in dogote stare po nekaj desetletij stresa iz rokava. Je pa mogoče za določene zadeve preveč direkten. Imela sem to možnost, da se ga spoznala, name je naredil dober in pozitiven vtis.

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
17.10.2007 7:56:13   
siskamiska
Jutro!

A dons sem pa jaz taprva user posted image .

A veste kaj je uspeh? Da ura še 8 ni, ti daš pa otroke že na dopoldanski spanecuser posted image user posted image user posted image . Mi smo namreč že od 5-ih pokoncuser posted image .

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
17.10.2007 8:06:11   
SANEK1
Dobro jutro!
Corfu se strinjam glede Jelinčiča, da ima na vsako vprašanje odgovor in celo duhovite odgovore user posted image ( v primerjavi z nekaterimi). Pa tudi pove, kar si nihče drug ne upa. Ampak včasih pa gre čez mejo.user posted image
Še zdaj si pa ga ne znam predstavljat kot baletnika. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
17.10.2007 8:11:32   
corfu
siskamiska, jaz sem taprvauser posted image . Mi smo se šele dobro zbudili, pa jo že štimam za spatuser posted image . Jelinčič pa baletnik, ta tud men ne potegneuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
17.10.2007 8:13:34   
siskamiska
Corfu jaz že pa v miru kavo pijem user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
17.10.2007 8:14:16   
siskamiska
Rumba veš da ti ne bom težila, ti se kar v miru rihtaj dons.

Neposredna povezava do sporočila: 4315
17.10.2007 8:15:46   
corfu
jaz si jo pa kuhamuser posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4316
17.10.2007 8:16:41   
corfu
user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
17.10.2007 8:18:22   
SANEK1
Jaz pa si grem že drugo natočit user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
17.10.2007 8:37:56   
baja*
jutrouser posted image

jupiii, pa sem se tud jaz naspala! Mali je zaspal ob devetih zvečer in je spal do 3:30, je na hitrco pocuzal mamo, zaspal na joški in spal do 7:30, zdaj pa kr dalje spi. user posted image  Fora, zvečer sem mu rekla, kaj če bi se ti dans po dolgem času samo 1x zbudil, in me je ubogaluser posted image . Nisem vedla, da ga moram samo lepo prosituser posted image .

ulla moj tamali je že tud parkrat cviknil, koje zagledal kakega osebka, ki mu ni pasal, je kr začel nabirat pa usteca dol kazatuser posted image  - meni je še vedno tak smešen ko to dela, da se mu morem smejatuser posted image . V glavnem hotla sem rečt, da je to do neke mere normalna faza. Ta huje pa še pride, se mi zdi, da okol 8 meseca, ko se pojavi separacijski strah - takrat je šele mama zakonuser posted image .

Glede švohnega mleka se strinjam z mateyko, važno je, da mali pride do mastnega mleka na koncu. Jaz mu dam pri vsakem podoju samo iz ene joške, da jo vredi sprazni. Golobova v MB P je mleko primerjala s kosilom: najprej je župca, pol krompir, meso in solata, nazadnje pa sladica - sladica pa ja more bituser posted image . ni čudno, da je Rene tak bajsi, če tolkokrat na dan poje celo kosilouser posted image

sem kr lačna ratala tu zravn, grem na porcijo kosmičevuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
17.10.2007 8:59:37   
siskamiska
Maja učeri si pa krof zamudila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
17.10.2007 9:18:52   
Anonimen
Jutro...

Sem tak vesela, da ni prišlo do reakcije po obeh cepljenjih včeraj. user posted image  Me je bilo kar strah kaj bo... Saj zdaj pa ne more več ni bit, ne? user posted image

No, spali smo do pol dveh, se najedli, celo uspelo mi ga je nazaj v posteljco odnest. Pol smo pa spali do pol petih, bli eno uro pokonci user posted image , zaspali nazaj in spali do osmih. Ampak jaz vseeno komaj gledam...

Neposredna povezava do sporočila: 4321
17.10.2007 9:57:54   
rumba
Jutro!

mateyka, ulla in baja, se čisto strinjam z vami glede našega mlekca. Aja, pa dobra primerjava s kosilom. Ma, saj Julija tudi poje samo iz ene strani, jo izcuzi, ji ponudim še drugo, pa seveda noče. Mogoče pa moje sladice le niso tako dobre.user posted image user posted image  Mi bosta morali siskamiska in kapica priskočiti na pomoč.user posted image user posted image user posted image  No, bomo videli, kaj bo rekla danes pediatrinja.

Zdaj pa Julija leži na igralni podlogi pod lokom in kriči in ogovarja igrače nad sabo. Joj, kako je posrečena. A niso srčki, ko se tako sami s sabo menijo?user posted image  No, vstala je že ob sedmih (zaspala malo po enajsti), pa še vedno ne izgleda zaspana. Corfu, siskamiska, kje sta kupili take modele, ki toliko spijo?user posted image user posted image user posted image  Mogoče ji moram pa še kak software za več spanja naložiti. A ve katera kak link, kje ga downloadat?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
17.10.2007 10:02:09   
kapica
Joj, nocka spet bolj tako nouser posted image , kaaak sem vam vaus tistim, ko lepo spiteuser posted image .
Ajvy, luuusna pupauser posted image .
Baja, jaz bi tud slikice pogledala, proosimuser posted image .
Rumba, a je dovolj vlazna koza, ce ga z krpico umijem in ne obrisem, pa kr namazem s kremo? Ker po mojem mnenju je koza zares vlazna samo po kopanju?
Baja, Dino tud tako ustnico dol povlece, da je prav luskan, ko mu kaj ne paseuser posted image .
Sola: pridne ste tiste ki ste ze bolj proti koncu in imate samo se kaksen izpit ali pa zakljucek. Pomislitw na to, koliko ste ze naredile, pa bi bilo skoda to kr pustit. Tako da najb oto mogoce motivacija, da ste ze skoraj na koncu.
Jaz bi tud se kaj v solo sla, ampak ce sem iskrena, nisem bila nikoli dobra. Glih komaj da sem skupaj spocala za dvojko, trojko, pa sem se cel dan ucila. Me pa mika, sam mislim da je to prevec za mojo pametuser posted image .

Evo, Dino je zacumal , sitkal, pa zaspaluser posted image . Vcasih imam kr slab obcutek, ko kr na netu visim, ce zaspi, al pa vcasih kr med dojenjen sem skocim. Me vest pece, glede na to, da po njegovi zaslugi lahko doma in bi mogla se vec z njim kaj delat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
17.10.2007 10:04:15   
kapica
Mogoče ji moram pa še kak software za več spanja naložiti. A ve katera kak link, kje ga downloadat?

Ja, dajte povejte, jaz bi tudi rada vedela. Za sladico ti pa lahk samo kaksen strudelj naredim, tiramisu, marmeladne zepke, kruh bo pa mogla siskamiska spectuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
17.10.2007 10:06:09   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Mogoče ji moram pa še kak software za več spanja naložiti. A ve katera kak link, kje ga downloadat?user posted image

Rumba samo lepo lepo jo prosi naj to noč spiuser posted image . Sam morš bit res prikupna in prijaznauser posted image . Pri nas je danes delovalouser posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......