|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
16.10.2007 22:32:33   
Majchi
Ha, smo vse naenkrat pisaleuser posted image .

Felicia pa itak sam reče, da se odlogira,  v resnici pa sploh ne ve, kako se to narediuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
16.10.2007 22:33:50   
Majchi
Lex, vidim, da si gor. Kako je z Alino? Se je že pozdravila?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
16.10.2007 22:34:59   
petrinja
Putka za v četrtek ni blema. take ure kot danes?
Ja na eni sliki pa je moja mlajša sestra- 13 let bo skupaj s sestro dvojčico čez 14 dni. Ah puberteta zna biti včasih reeeeees utrujajočauser posted image .

felicia... se skrivašuser posted image ?

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
16.10.2007 22:54:23   
Majchi
Felicia zanalašča noče nič napisat, ker je kao šla...user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
16.10.2007 22:57:28   
lex
Je ja bojše. Sva včeraj kupili fiziološko za v nosek in je čist - vsaj ponočiuser posted image user posted image user posted image , pa za kašelj sem ji dala sirup od mariborskih lekarn, kar na svojo pest in je kul, evo user posted image  se že oglaša. Menda je sam dudo pogrešila - upam.

Punce super slike iz Celjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Aja user posted image  sem jaz že 2x mela, včeraj pa sem bila pri G po recept za mireno. A fejst boli ko ti jo vstavi? Meni je rekla, da naj kar 2 lekadola pojem preden pridem, bom verjetno kar tableto, ki sem jih dobila po operaciji - bo vsaj 1000000% prijelauser posted image  - če ne bom pa malo zadrogirana, kar tud malo paše - ane?user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
16.10.2007 22:58:18   
rožica81
petrinja, pri jezeru smo zmenjene. Prideta?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
16.10.2007 22:58:44   
lex
ECA a si dobila fotke?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
16.10.2007 22:59:52   
rožica81
Aja, mi smo še kar pokonci. Nace noče in noče spat. No, sedaj se je še fino pokakal user posted image  Zdaj pa upam, da bo počasi omagal. Jaz bom sigurno user posted image

Še slikce pogledam, pa grem.

Nočka, ci vediamo domani user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
16.10.2007 23:00:14   
Majchi
Petrinja, sem tud jaz mal tvoj album prečekirala. Pa je res lušna sestrica!

Joj, zdej pa res sam še jaz slik nisem gor dala. Bom jutri, zdele grem pa res spat. Hočem jutri spet ob 7ih vstat.

Nočko!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
17.10.2007 7:48:53   
petrinja
Majchi si se že zbudilauser posted image user posted image . ma verjetno si že pol stvari zrihtala, tako kot Tejč, a ne Tejčiuser posted image ?

Mrbit pa dons tud midva prideva, seveda je odvisno od njegovega malega visočanstvauser posted image . danes je namreč tudi že ob 5.20 vstal in veselo brrrr, brrrr delal user posted image , jaz pa njemu:pejt še mal spat nazaj nouser posted image . ugante kdo je zmagal? eh nimaš kejuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
17.10.2007 7:52:17   
tejč
Hello, bejbike, mi2 sva pa dons zaspali do zdle.user posted image
Ja, včerajšnja user posted image je odpadla, ker je moj zlati mož delal za službo do 3 ponoči.user posted image
ČAkam prialni stroj, da pride sam po štengah al pa z liftom.user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
17.10.2007 7:58:15   
iwa
ja babe ste pa čist zmešane...jest vas včasih prov za zabavo in dobro voljo zvečer beremuser posted image user posted image user posted image
se tipkamo pol...

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
17.10.2007 7:58:46   
nky 23
lep pozdravček

midva sva dala skos 2.ceplenje in to zelo uspešno, samo proti večeru, minimalno povišana temperatura. sem pa danes opazila, da ima za ušeski in po ramicah čisto drobne pikice, pojma nimam od česa.

na slikcah ste vsi user posted image .

lep dan!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
17.10.2007 7:59:23   
kjava
Hej, punce!

Še vedno vas ne bom spoznala, ker nam je ati dons avto vzel, tko da ne mormo priti na Zbilje. Pa vse sem že sinoči pripravla za kosilo, da se mi ne bi preveč domov mudilo, zdej pa to user posted image .

Aja, user posted image  pa tud jest še nimam.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
17.10.2007 8:11:11   
kjava
Slikice so pa super, ja! Samo škoda, ker nič ne piše katera je katera. Sem mal ugibala:za putko vem (btw luškana frizurca), za majchi, sugar in petrozg tud, ker na enih drugih slikcah spodaj piše kdo so. Pol pa predvidevam, da je tejč tista blond, ki ima punčko z največ laski, una črna z dolgimi lasmi je felicia, una z očali- mogoče bambina? 
Pol se pa že neha, ker ne vem katere vse ste še bile.

A sem kej zadela?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
17.10.2007 8:21:18   
tejč
ja,kjava,mene oz. punčko z laski,mašo, si zadela,jauser posted image user posted image
joj,maška je lačna.......................................

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
17.10.2007 8:43:13   
petrazg
Naš spet noče spat.... user posted image ... pa ma čist male očke, pa siten....ojoj. Zdaj je že očitno dovolj star, da kar cel dan prebedi. Potem je pa ob 6 že cist utrujen...

Tejč, poglej v Ecin album kakšno lušno pikico imam. Je podobna tvoji lepotičkiuser posted image ...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
17.10.2007 8:57:30   
tejč
Glede Mirene, punce, nič ne boli. Vsaj mene ni. PAr sekund in je vstavljeno, pol pa sam še z UZ preveri, če je ok naštimana in je! Najbolje jo je namestit v prvih mesecih, ko jo vstvi še neodvisno od M, kjer je nimaš. Potem pa je treba čakat, ja...

JAz mam pa dons varstvo pri delu za nardit. MOram pridet v službo po 10.00. Z mašo seveda. user posted image
Zdajle pa čakam na naš novi stroj. Upam, d abo kmalu... Če je petrazg rihtala, pa bo, a ne?user posted image

Ja, Petrazg, sem vidla tole malo v albumu. PA čisto nič ti ni podobna...user posted image Je poštar???

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
17.10.2007 9:09:07   
ancka1
Morgen babnice!

Tevž je že čisto naspidiran, jaz sem se pa na eno kavno dozo priklopila. Intervenozno bi bilo čisto ok. user posted image
Jaz sem tudi mislila, da bom že zvečer rižoto za danes naredila, potem sem morala pa skočit po kebab pa dr. House-a pogledat in še ostale nujne stvari v takšnem kontekstu zrihtat. user posted image  Če bomo pa predolgo na Zbiljah čvekale, bodo pa danes špageti bolognese. Sovražim kuho in vse povezano s tem!!!!
A bo danes tudi kakšna degustacija na Zbiljah? user posted image  user posted image  user posted image  Najbrž ne, smo preveč na Gorenjskem. user posted image  Jaz obljubim, da ob naslednji pošiljki iz Ikee prinesem škatlo dvojno čokoladnih ovsenih piškotkov!!! Imam "suplajerja" iz Graza. user posted image
Grem našo miš zabavat. Se očitno nič napetega pri Komisarju Rexu ne dogaja. user posted image

Se vidimo v čimvečjem številu danes, na ARRAG!!! (anonymous ringaraja addicts group) user posted image  user posted image  user posted image

LP, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
17.10.2007 9:25:04   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

Se vidimo v čimvečjem številu danes, na ARRAG!!! (anonymous ringaraja addicts group) user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
17.10.2007 9:25:35   
felicia
ojla evo me

moj mali šer čisto nič ni zaspan pa je že pol desetih, zdej pa skupi tipkava! Glede zbilj bpva še vidla mogoče mal zamudiva.
tejč a ti prideš ti prinesem pleničke?

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
17.10.2007 9:27:23   
tejč
joj, felicia, ne, mene ne bo, ker čakam pralni stroj, pol pa moram še v službo v domžale...
uživajte!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
17.10.2007 9:28:14   
rožica81
Morgen!

Meni se danes kar user posted image  Včeraj je Nace tolk težko zaspal, potem spal 3 ure v kosu (celo, to je že ful veliko zanj zadnje čase), potem pa še 2 uri in pol pa spet jest, potem ... Ah, brezveze razlagat, ker sem res že utrujena od tega nočnega vstajanja. Moj se je pa ob pol petih zbudil, pa rekel, če je Nace do zdaj spal user posted image  

No, zdele pa odspi še eno kitico, potem hranjenje in kofi z majčicami user posted image  Jaz že komaj čakam, da vas vidim user posted image

Popoldan pa shoping user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
17.10.2007 9:30:29   
Putka
Petrazg, a velja da greva skupaj? Te pokličem ko oddam Katjo. Jo moja mami pelje na sprehod.l

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
17.10.2007 9:35:10   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: petrinja
Majchi si se že zbudilauser posted image user posted image . ma verjetno si že pol stvari zrihtala, tako kot Tejč, a ne Tejčiuser posted image ?

Joj Petrinja, ne, dons sem pa zaspala. Moj me je zbudil ob 7ih, ko je šel, jaz pa nazaj v komo do 8ih. Sem se pol s ful slabo vestjo zbudila.

Zdaj je pa sestrca prišla.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.