|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
16.10.2007 18:05:11   
kjava
U, zdej vas bo pa kar neki prišlo jutr. Mogoče se pa še mi trije prikažemo.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
16.10.2007 18:42:40   
iwa
Naši tamali se pa čist trga s tem sukanjem, učer je začela s hrbta na trebuh, dons se pa že kotaliuser posted image user posted image user posted image skratka na trebuh pa nazaj na hrbet pa spet na trebuh, jo komaj loviva po tlehuser posted image user posted image user posted image prov za smejat je... zj bom pa mogla merkat da nau km ušla....

Joj kakšno veselje so tile naši sončki in sončice a ne?!

Uživajte, majčice!

Življenje je lepo!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
16.10.2007 19:07:22   
rogljicek
iwa,  a si dobila moj mail na zs. sem poslala 2x, pa je obakrat javlo napako.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
16.10.2007 20:12:50   
tejč
Jejejej, jaz sem pa prav lena za telovadit. Bi pa plavala. Mogoče si umislim vsaj to...user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
16.10.2007 20:43:22   
petrazg
Oj...

Se vam jutri tudi midva pridruživa, jupi nimamo varstva pa ni treba v službo user posted image user posted image user posted image ...

Ančka jutri malo več o Buzzu - zaenkrat samo to: jst ga ne3 menjam za nič na svetu!!!

Sem včeraj malo brala, celih 20 strani, pa ste me parkrat nasmejale... Tejč in Felicia vidve ste pa lumpe...user posted image user posted image user posted image

Grem pančat, nočko

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
16.10.2007 20:45:01   
petrazg
Tejč ti pa dol iz rr, pa malo telovadit user posted image k možeku... pa da ne slišim izgovorov...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
16.10.2007 20:56:11   
Putka
Petrazg, jaz bi šla jutri z vama. Se dopoldne slišiva, kdaj se dobiva, bom kar na aerobiko vse s samo vzela, tudi lupinico.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
16.10.2007 21:11:30   
felicia
Ahoj babe žabe!

Sem zdej gledala pšreverjeno glede kadilskega zakona- eni se kar znajdejo (prijava stalnega prebivališča kar v lokalu potem pa kao povabijo gosste h sebi na čik) Zdej me pa zanima če bo Majchi tud kej tazga si omaislila ali bo zadosti samo prenova lokala? Resnično upam, da se bo prenova poznala me pa ornk že zanima kako zdej zgleda lokalček! Sem firbec pa bom kar en dan uletela tja!

Drugač pa je moj lubi spet na pijači matr si bom kar zapisovala kokrat je bil na pijački ravno v času uspavanja in kopanja potem bom pa težila in težilauser posted image  (no sej ni tako hudo).

Tejč- se strinjam s Petrozg da je user posted image  res najboljša telovadba!

Toše Proeski- Je pa res žalostno tako slišat za smrt tako mladega človek pa še njegovi komadi so mi bili všeč, sej sploh ne morem verjet da je res!

Evo en agelček naj ga čuva user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
16.10.2007 21:28:18   
felicia
no zdej pa lih kar zvem da ma nečak rotavirus groza in je v bolnici!user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
16.10.2007 21:38:19   
Anonimen
Punce sori da smetim....sem videla slike BAMBINE_e v albumu.....a ste bile presnji cetrtek na kosilu v Celju?

Sem vas videla.....user posted image , pa me zanima samo eno. Kako so bili otroci tako zeloooooooooooooo mirni user posted image  Bravo user posted image  Še jaz sem v miru pojedal kosilo, čeprav malo deložirana.....user posted image

(odgovor članu felicia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
16.10.2007 21:41:46   
felicia
kaj naj rečem - naši majčki so the best itak hehehehehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
16.10.2007 21:44:05   
Anonimen
kaj naj rečem - naši majčki so the best itak hehehehehe

To je odgovor iz prve user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu felicia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
16.10.2007 21:47:03   
BAMBINA_
Mič, ej, pa kaj nas nisi prišla pocukati? user posted image Smotka, meni bi bilo pa tako fino, da bi te spoznala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
16.10.2007 21:49:46   
Anonimen
Vas nisem vedela kam dat......pa še raspašoj bi bil takoj user posted image  user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
16.10.2007 22:00:19   
felicia
a danes pa ne bo nobene za čvek?

A se vse odvajate? Tako kmalu?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
16.10.2007 22:12:37   
felicia
No potem se bom pa tudi jaz odlogirala počasi!

Lahko nočko vsem !

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
16.10.2007 22:13:37   
petrinja
juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!user posted image

evo me nazaj s telovadbe!!! pa ne mislim user posted image  , he he. Sem bila na Pilatesu, in mi je res fajn. malo pokombiniram še z aerobno vadbo, in imam popolno miganje za celi tedenuser posted image . ja pa of course tudi malo možeka pocrkljatuser posted image .

Putka, si se ti skupaj z PetroZg zmenla za kakšno vadbo jutri dopoldne? superuser posted image .

pri večini nekaj berem kako veselo se obračajo, in Ema celo kotali, Matevž pa kot da bi nekaj faz kar preskočiluser posted image . On pa hoče biti sam na nogicah ( kar lahko vidite v albumuuser posted image  ). ja no, moj dragi je shodil že kar zgodaj, mogoče bo pa vsaj nekaj pobral od njega, če je že lepoto, pa pamet, pa inteligenco, pa temperament, pa... user posted image user posted image  pobral po meniuser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
16.10.2007 22:15:39   
ancka1
Evo, sem za čvek felicia, pa si ti že nekam odfrčala. Sem morala najprej lakoto pregnat. Itak spet s kebabom.
Toliko časa nobenega komentarja za Zbilje, sedaj nas pa kar bo nekaj. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Sem prav happy. Saj pravim, da smo kot ena AA skupina. user posted image  user posted image  user posted image

......no, ne vem če bo še kaj od mene kar se čveka tiče. Me je zdrava prehrana čisto dotolkla. Tuš, pa koča. user posted image

Noč.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
16.10.2007 22:17:37   
Putka
Evo še mene, preden grem spat. Petrinja, s petrozg sva se za prevoz menili, da greva skupaj na Zbilje. Pa mi bo zdaj prav prišlo, ker bom brez avta. Drugače pa grem v četrtek spet po starih poteh, če se dobiva na tržnici?

Vesna je kar na kavču omagala, jo je telovadba zdelalauser posted image .

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
16.10.2007 22:18:21   
ancka1
IZVIRNO SPOROČILO: petrinja
On pa hoče biti sam na nogicah

Se podpišem pod tole. Midva z mojim sva bila oba zgodnja racača in očitno bomo Tevže in Matevžke kmalu okoli lovili. user posted image
Pa user posted image  za pilates.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
16.10.2007 22:21:17   
Putka
Petrinja, ene fotke so res posrečene, npr.kjer je Matevž kar čez tvojo roko zaspal.. Se mi zdi, da je res precej tebi podoben, pa naj bo pamet in temperament tudi maminuser posted image .

A je tvoja sestrica na eni sliki? Luštna punca.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
16.10.2007 22:22:20   
Eca
Evo mene user posted image !

Fotke so v albumu - končno. Se opravičujem, ker so ponekod rdeče očiuser posted image , samo če bi še tole šla popravljat bi bile slike verjetno šele za novo leto v albumu.

Sem kot cota, tak da bom kratka.

Tejč - mene zanima kako si dobila mireno, če še nimaš user posted image ? No, jaz sem jo dobila v nedeljo prvič user posted image po porodu, pa skozi me nekaj zvija. Z dojenjem sem pa končala pred kakšnimi 10 dnevi.
Ko gremo v Kamnik, ti javim. Moja priča je doma v tistih blokih nasproti stanovanjskega sklada. Sem že bila tam, pa mi je razlagala, kako so ti bloki nasproti njih od stanovanjskega sklada.

Tak, zdaj pa sem pozabla, kaj sem še hotela napisatuser posted image Bo res bolje da grem spat.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
16.10.2007 22:28:53   
Majchi
Oj!
Kje ste vse? Ste dons 2 strani naklofale, pridne babeuser posted image .

Sem mal slike iz VSM-ja pregledala. Ful ste pridne, sam še jaz jih nisem gor dala. Bambina, kolaž res dobro zgledauser posted image .

Za jutri pa res upam, da mi rata pridet na Zbilje. Sem se neki za k frizerju menila, pa bom mogoče eno drugo luknjo najdla. Mogoče mal zamudim.

Toše Proeski - Groza, kako mlado življenje je ugasnilo! Tud men so všeč njegovi komadi. Pa baje je bil res kul tipček.

Felicia, si firbec, auser posted image ??? Ti kar ulet, saj zdej sem dost tam.

Iwa, bravo za tamalo!!!user posted image  Madonca, je hitrauser posted image !

Aja, user posted image  pa tud jaz še nimam. Ko sem bila že 14 dni brez čišče, se je sicer spet pojavila sveža kri in sem bla ziher, da je M. Ampak to je bilo konec junija, od takrat pa nič. Po mojem se je res čišča takrat mal vrnila.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
16.10.2007 22:30:24   
petrinja
a jutri ste zdej v Stanu zmenjene, ali pri jezeru?

27.4.2007

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
16.10.2007 22:31:27   
petrinja
uf madoniš nas je veliko zdej tleuser posted image user posted image user posted image

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.