|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
16.10.2007 9:13:24   
Kaja08
Živijo punce! Se že par dni nisem oglasila in sem imela kaj precej dela, da sem dodelala seznam user posted image  No, skratka - pojavljajo se neke slabosti, ponoči hodim lulat, hlače me že tiščijo in me prav skrbi - sem se zredila že za 1,5 kg, pa sploh ne jem toliko. Mogoče za kosilo res pojem malo več kot prej, ampak vseeno. No ja, mogoče je kriva tudi prebava, ki se je neki ustavila...hmmm...mi bo prav nerodno it drug teden k G in ji povedat, da sem v 9.tednu in se zredila že za 2 kili. A je to sploh normalno???? Aja - pa zebe me tud skoz, tako da je to očitno normalno za nosečnice, glede na to, da ste nekatere že pisale o tem. Drugih simptomov pa menda nimam....se jih trenutno ne spomnim...
Kako ste pa ve kaj? lp

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 226
16.10.2007 9:22:23   
lonapo
Živjo,

vsem novim nosečkam: welcome in lepo nosečnostuser posted image user posted image .

Beyba_ - kje si se pa prijavila na 3 D pri Pušenjaku, a ima kakšno spletno stran?

Moje počutje je še vednouser posted image user posted image . edino bruham ne. Nič se mi ne ljubi, skoz semuser posted image  in user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 227
16.10.2007 9:26:05   
lonapo
Kaja jest sem se v prvi N do prvega pregleda zredila za 8 kg, v celi nosečnosti pa skoraj 26 kg.

Sem imela srečo, da sem bla pred zanositvijo ful suhica: 53 kg na 178cm višine!
Sedaj imam pa 65 kg in se pazim, da se ne bom spet tolk zredila!Zaenkrat se še nisem nič!

Lp

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 228
16.10.2007 9:34:08   
Kaja08
Ma jaz sem že ful obupana glede te kilaže. Sploh ne vem, kaj naj naredim - hujšanje odpade, ker se mi ne zdi ravno zdravo za plod... Če mi pa kruli po želodcu, pa tud ne morem ignorirat. Da ne omenjam, da od kosila dalje skoraj nič ne jem - samo kakšno sadje, ker popoldne sploh nisem lačna. Dopoldne in do kosila mi pa skoz kruli. Oh joj...upam, da se bo ustavl tole nabiranje kil user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 229
16.10.2007 10:10:50   
anonimna thumbs up
Živjo user posted image

Kaja08, ne se že zdaj obremenjevati s kilažo. Normalno je, da se v nosečnosti zrediš. Tudi jaz celo dopoldne nekaj glodam, popoldne mi je pa preveč slabo, da bi karkoli jedla user posted image

lonapo, logično je, da se suhica bolj zredi. Sama sem imela pred prvo nosečnostjo na 175 cm 53 kil, zredila sem se pa kar krepko - ne ljubi se mi it iskat staro materinsko, sem pa že nekje na forumu napisala, koliko user posted image  Ampak sem po porodu tudi izredno hitro vse pridobljene kile izgubila user posted image  Enako po drugem in še posebej po tretjem, ko sem se zredila še več user posted image

Imam pa problem, ker me dobesedno razganja v trebuh - čez vikend sem se tako napihnila, da kavbojk več ne morem zapet. oz. jih zapnem, samo potem me preveč tišči user posted image user posted image  Kilaža je zaenkrat še enaka kot prej.

Vsem želim en krasen dan user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 230
16.10.2007 10:20:40   
beyba
Najdla sem na netu ordinacijo v Davljah, kjer se lahko prijaviš kar preko spleta. Ti bom poslala link, če bom še enkrat našla. Grem iskat če bom kje našla pa ti prilepim link....

Sem full živčna ker grem na razgovor danes za službo....

Sploh ne vem kaj naj....

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 231
16.10.2007 10:21:22   
beyba
evo najdla takoj
http://www.neplodnost.com/dravlje_ordinacija.html
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 232
16.10.2007 10:23:32   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: beyba
Sem full živčna ker grem na razgovor danes za službo....

Če si to službo želiš, bom fajn stiskala pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 233
16.10.2007 10:26:21   
beyba
Sam zdej ne vem kaj naj glede stanja... vem natanko 1 teden, prijavila sem se pa že 1,5 meseca nazaj. Pa so me šele včeraj klical za dons. Zdej pa ne vem a naj povem a ne.....

Itak pa službo rabim da bom mela porodniško!

Aja akera ve a je še tak zakon da si upravičen do porodniške, če si na dan ko le ta nastopi zaposlen?

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 234
16.10.2007 10:28:32   
Anonimen
Jutro.
Kaja08 - jaz sem tud mislila, kolk sm se zredila, ker ne morm hlač zapet, pa ni take panike. Sem bla pa včeraj na pregledu, pa mi je g rekel,da je dobr jest 5x na dan, pa pomal. Kolk je to, pa se nism upala vprašat, da me ne bi preveč skrbelo, kaj in koliko lahko pojem. Jem pa, ker mi paše. Tud zvečer.

Fajn se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 235
16.10.2007 10:30:25   
Anonimen
Živjo user posted image .Moram vam povedat,da mi je vsak dan bolj slabo pa sem že mislila,da me bo slabost obšla.Pa me očitno ne bo.Ponoči ful slabo spim,po šestkrat se vstanem in grem lulat oa kriš me boli pa trebuh.Joj kar naprej jamram.Moj dragi je tud bolan ima vročino zato se ga izogibam na kilometer,da se jaz česa ne nalezem.Saj to ne spada sem ampak vseeno tak mi je hudo ,da je Toše umrl.Dober pevec je bil.Čez 8 dni pa imam tud jaz že ultrazvok juhu komi čakam,da vidim dokončno koliko se jih prekobicava po mojem bušiju.Upam,da se bodo besede moje G uresničile in da sta res dva!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
16.10.2007 10:31:51   
Anonimen
beyba - ja še velja tak zakon. Za službo bi ti pa tkole rekla. Pojdi na razgovor, ne rabiš povedat, da si noseča. Če jo dobiš, poveš po 14ih tednih in rečeš, da nisi vedla, da si imela še menstruacijo prve tri mesece. Poskrbi za sebe, ne glej na delodajalca. Ker če poveš, dvomim, da bodo solidarni. Danes tega namreč ni več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
16.10.2007 10:32:59   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: nya
Za službo bi ti pa tkole rekla. Pojdi na razgovor, ne rabiš povedat, da si noseča. Če jo dobiš, poveš po 14ih tednih in rečeš, da nisi vedla, da si imela še menstruacijo prve tri mesece. Poskrbi za sebe, ne glej na delodajalca. Ker če poveš, dvomim, da bodo solidarni. Danes tega namreč ni več.

Se podpišem pod tole...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
16.10.2007 10:45:27   
adeja
beyba tud jaz se strinjam z nya. Še vala ta zakon-ZDR, in naj dodam, da sem jaz v isti kaši. sicer na razgovoru še res nisem vedla da sem noseča, sem pa zanosila, še preden sem nastopila delo. in bom še en čas počakala (upam, da bom lahko, ker mi trebuh raste z vesoljno hitrostju in tudi moram non stop nekaj jest, da ne bom o kilah) sploh govorila)preden povem. bom pa rekla, da pač nisem vedla. veš kak je. če sama ne poskrbiš zase tudi drugi ne bodo. je pa fajn met porodniško a ne? lp!

Držim pesti zate na razgovoru!

Nika je najin sonček.

Neposredna povezava do sporočila: 239
16.10.2007 10:55:27   
zp
Lep pozdrav vsem srečkam nosečkam z junijskim PDP-jem! user posted image

Tudi jaz sem junijka, ki naj bi imela rok nekje okrog 15.6. svoj rojstni dan pa imam nekaj dni prej. Doma imamo že enega krasnega škrata starega skoraj dve letiuser posted image .
Kot v prvi nosečnosti imam tudi v tej kar nekaj skrbi z blagim krvavim izcedkom in upam, da se nam tudi v drugo tako fantasticno izteče kot prvič. Prvi pregled imam zaradi izcedeka ta četrtek... Držite pesti, da bo vse ok...

Lep dan vsem.

zp

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 240
16.10.2007 12:01:46   
glen
Jaz sem pa 13. sep. podpisala pogodbo za nedoločen čas(s. 1. oktob.)in 16. sept. ni bilouser posted image  in zdaj sem srečkauser posted image ,pa se sploh nesekiram.
V službi vejo,eni se zmano veselijo drugi me malo postrani gledajo(enih par),ma se nesekiram.

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 241
16.10.2007 12:13:36   
Eva2008
Vsa srečna se vam pridružujem. Danes sva z možekom zagledala +. Tako, da bomo čez 9 mesecev že trije. PDP imam 14.6.2008. Prvi pregled pa že 29.10, ker G je moja prijateljica, poleg tega sem pa imela v prvi user posted image  SS v 16t. Upam, da bomo zdaj prišli do konca.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
16.10.2007 13:18:49   
malamalinca
Ojla junijčice,
samo da vas pozdravim, tudi sama sem bila junijka 2005 in 18.-ega povila mojega drugega preljubega sinka.
Prelep mesec za rodit,
želim vam vsem vse naj-naj

malamalinca

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 243
16.10.2007 13:31:43   
anonimna thumbs up
Dobrodošli, zp in kanta user posted image user posted image user posted image user posted image  Obema želim prijetno nosečnost - zp, močno stiskam pesti zaradi izcedka user posted image
kanta, user posted image  po tako hudi izkušnji si zaslužiš res mirno nosečnost do konca user posted image user posted image user posted image

malamalinca, najlepša hvala za lepe želje, tudi jaz tebi želim čudovito nosečnost do kocna in še enega zdravega user posted image

glen, bravo user posted image  zate, da se ne sekiraš - če ti ne boš mislila najprej nase in na user posted image , drugi zagotovo ne bodo.

beyba, obvezno poročaj, kako je šlo na razgovoru, mislim nate user posted image

Pozdravčki še vsem ostalim user posted image

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 244
16.10.2007 13:37:40   
lonapo
Olja, vedno več nas jeuser posted image .

Zgleda da bo leta 2008 spet baby boom.

Beyba hvala za info!

Kaj pa zdalje počnete. Jaz kuham, otrok mi pa spi!

lp, Lonapo

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 245
16.10.2007 13:51:29   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Olja, vedno več nas jeuser posted image .

Zgleda da bo leta 2008 spet baby boom.

Beyba hvala za info!

Kaj pa zdalje počnete. Jaz kuham, otrok mi pa spi!

lp, Lonapo

Joj, moja divja dveletnica pa že tretji dan noče spati popoldne... Ima energije, da jo kar razganja! Jaz bi pa s takim užitkom malo zalegla, sploh ker je ta večja v glasbeni in bi imela mir - če bi ta mala frača le sodelovala... user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 246
16.10.2007 14:43:00   
adeja
Jaz pa sem prišla že s pregleda. vse ok, user posted image user posted image user posted image sicer nisem imela UZ, ampak le 1.pregled. dobila več napotkov in najbolj me je iztiril ta, da več ne smem dojiti mojo 12mes. žabico. Sicer vem, da tega več sigurno ne rabi, razen sicer mogoče psihično in da se potolaži, ampak vseeno. Najbolj mi je hudo, ker sve še do pred 2 tednoma bile nerazdružljive cele dneve, sedaj sem morala v službo, že čez dva tedna pa gre v vrtec in sem upala, da jo bom še malo, vsaj kakšen mesec dojila. da bi se navadila na vrtec in ne bi bilo vse istočasno-vsi šoki na enkrat. a je ginekologinja svetovala da naj neham. mislim da bolj zaradi mene, ker sem v 1user posted image bila slabokrvna že takoj v začetku, pa tudi zaradi plodeka. bo že... sem se že zjokalauser posted image mislim da imajo tudi hormoni nekaj pri tem-(mojem razpoloženju mislim, ne pri dojenju, da ne bo dileme)! samo da bo vse v redu z obema, z mojim sončkom, ki je že pravi korenjak, pa z ta malo pikico, ki upam, da pridno raste. če je tako najboljše za vse bomo pač morali prekinit dojit! upam, da ne bo prehudo, predvsem ponoči, ker se hoče dojit še veloko!

lp vsem srečkam nosečkam! In lep sončen popoldan!

Nika je najin sonček.

Neposredna povezava do sporočila: 247
16.10.2007 14:43:37   
beyba
Hallo mene nazaj.....

Ja slišat so bli full zainteresirani, kermam take izkušnje kot jih oni potrebujejo. Tako da bomo vidli. Zdej najprej je za 6 mesecev, potem pa ti podalšajo ali pa ne .6 mesecev pa itak velja. Tako da bi bilo idealno da bi začela s 1.1.2008 pa mam potem pogodbo do konca junija. Takrat bom pa itak že mami in bom mela porodniško zagotovljeno!!!

Pa še nobenega ne zajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 248
16.10.2007 14:51:03   
Anonimen
ZP,

kot da bi sebe opisovala. Tudi jaz imam skoraj 2letnega sinčka, rojstni dan pa tudi nekje sredi junija user posted image . Te kaj skrbi, kako z dvema? Jaz si kar naredim kako skrb user posted image

Glen,

sem videla na seznamu user posted image , da nameravaš rodit v izoli. Jaz sem tudi z Obale - morda se pa poznava user posted image .

Dobrodošle tudi ostale user posted image . Mi je kr smešno, ko pravite, da se na tej temi malo klepeta....meni pa se zdi, da je vsakih par ur po 10 postov, da komaj sledim user posted image . Kaj šele bo, saj smo komaj na polovici junija s pdp-ji. Ene junijke še sploh morajo ugotoviti, da spadajo k nam.

Drugače sem pa precej na trnih za jutrišnji pregled....na srečo ga imam na vse zgodaj zjutraj.

A ste tudi ve kaj napihnjene? Mene bo kr razneslo, se bojim...sedim v pisarni z odpetimi hlačami, ker tako tiščijo user posted image . ne vem, kaj še bo...

Toliko na hitro - lepo se imejte!

Anonimna user posted image

(odgovor članu zp)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
16.10.2007 15:07:20   
anonimna thumbs up
adeja, user posted image  za prvi pregled. Z dojenjem bosta pa z malo pač počasi prenehali - ni treba zdaj na vrat na nos. Ti le pazi, da boš v telo vnesla dovolj mineralov, vitaminov in železa v čimbolj naravni obliki. Jej zeleno zelenjavo, pij pesin sok. Vse bo šlo, boš videla user posted image  Solzice obrisat in se nasmej user posted image  Če pa boš rabila pojamrat, več, da smo tu

beyba, super user posted image  Če ti tole rata, se bo krasno izteklo user posted image

Anonimna user posted image , a ti tole shlačami mene opisuješ user posted image  Držim pesti za tvoj jutrišnji pregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?