|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
15.10.2007 8:50:58   
KT
mentos - en kup dobrih želja in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo Hana kmalu bolje!

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
15.10.2007 9:12:43   
KT
durosh - dobro opravita na cepljenju in posvetovalnici user posted image user posted image user posted image  - te bojo ziher pomagale!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
15.10.2007 10:55:52   
nky 23
ja tudi midva sva imela danes posvetovalnico in drugo ceplenje. Sploh ne morem verjet, da mam takega sina, saj je bilo po prvem ceplenju tak jok da groza, ga sploh nisem mogla umirit tam, tako se je jokal, danes pa se je zdravnici smejal, tako da še jaz dejansko nisem vedla kdfaj mu je dala pikico, kar naeenkrat je rekla, se vidimo pri 6-ih mesecih. Res je pridenuser posted image . No upam vsaj da ne bo kake reakcije. 3/4 svečke sem mu že dala, zaeenkrat je dobre volje in pa živahen. Tam niti nisem vprašala ali je bolje da smo doma, ali lahko gremo na kak manjši potep. saj ne vem. No grema dat obkladek na nogico.

lep dan vsem

durosh upam da fajn zrihtata in da e bo prehudo.user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
15.10.2007 12:19:37   
mentos
hvala punce za tako uspodbudne besede.
Vam povem, da imamo noro v hiši. user posted image user posted image Že zjutraj sem tamali ob 8 hotela dati flaško pa ni hotela piti, bi ampak jo je preveč trebušček bolel. Revica, že tri dni ni kakala, pa že toliko je pojedla. Kar krči se in ji tečejo solzice, ker jo tako boli. Jaz jo že celo jutro nosim, tako da mi je ravmo malo zaspančkala. Tako je bila že pridna, pa tako vesela. Zdaj pa kašlja, trebušček jo boli, vsa je flekasta oz. pikčasta po koži. Odkrili so da ima kožni dermatitis. Zdaj sem morala umakniti vse kremce imamo prav posebne kreme, kopamo pa jo lahko le 2 krat na teden v eni kopeli.Samo upam, da bomo kožico zrihtal.Čakamo še na izvide, ker ima zatečene učke, da upam da le nima alergije na prah in kva pa vem na kva še...
Dones že cel dan user posted image , prav tako me joške bolijo, mislim da mi jih bo kar razneslo, ampak zdej ne dojim, tako da čakam da bo presahnilo. Moje mleko ni dovolj hranilno in ga tudi ni dovolj. Imam tako trde in zatečene, da bom mogla po vsej verjetnosti iti k zdravniku. Joj groza, za ****.

Se vam še javim, zdej grem pa mrzel led gor na ziziko dajat.

Vašim sončkom dajte enega lubija in čim več user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
15.10.2007 13:10:31   
Anonimen
OJOJ
durosh pri nas je blo ponoči tako tako. Včeraj je podnevi kar veliko spala, celo 2 uri v enem kosu user posted image . To bi večkrat prišlo prav user posted image . Zvečer ko sva šla še k našim na obisk je v avtu za tja in nazaj spala potem pa se je razčula in je zaspala šele ob 22:30, jesti je hotela ob treh in nato ob sedmih. Ne vem kaj se je začelo s tem hranjenjem ponoči, mogoče pa več rabi -hrane namreč. Bomo vidli kako bo. Enga poljubčka od Tare za Nikolajo.

Danes je tako lep sonček, samo mraz je. Bova šle s Taro zdajle ven. Kaj jih oblečete za na sprehod?
Jaz jo bom danes kar pajaca, ker je bla včeraj čisto ledena, pa sem jo imela oblečeno v 1body k.r, 2 bodyja z d.r., majčka, jopica, žabice, tople hlače copatke, kapa. Ko jo je mož zvečer slačil je rekel če sem normalna da jo tako na debelo oblečem user posted image a user posted image je bila kljub temu hladna, rokice in malo nogice.
A ima katera že namontiran športni del vozička? Jaz ga moram ta teden namontirat, ker se noče več v košari vozit, nič ne vidi ven ta naš firbec user posted image .

Lep dan vam želim pa fajn izkoristite sonček

(odgovor članu mentos)
  Neposredna povezava do sporočila: 1105
15.10.2007 13:11:33   
Anonimen
Mentos za vse vas user posted image user posted image user posted image
Nikica upam da ste pri vas že bolje. Evo še zate in tvoja dva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
15.10.2007 14:28:06   
FLASK_A
Živjo, punce!
Pri nas po starem, noski se pucajo, mami in ati pa s telovadbo odganjata prehladuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gremo na bolje, jaz sem že vredu, moj še neki tarna za grlo, malemu pa še zdaj kamilice dajem za predihavat.

Nogica, jaz tudi nisem dovolj pametna, kaj mu oblečiuser posted image  Sem se spomnila na zimo- pomoje bo kar v treh bundah, ker sm čist zaskrbljena, če ima hladne rokiceuser posted image user posted image user posted image user posted image  Hranjenje- moj tudi nekej skos zahteva. Sem mu probala dodat, pa se je tko kremžil, da je joj. Ko je dobil pa zizo, pa v smeh pa njamnjamnjamnjamnjamnjammmmmmm!user posted image  Nevem, bom še poskušala... Športni del bom pa zdej v dveh tednih naštimala pomoje, ker je za voziček prevelikuser posted image user posted image

Mentos, me je kar stisnilo ob tvojih postihuser posted image  Želim vam veliiiiiiko zdravja, pa naj se vam tole čimhitreje poštima, da bo malčica začela dobro jest, dobivat lička in se smejat kot včasihuser posted image user posted image user posted image
Za Hano pa velik user posted image user posted image user posted image  od Jakca!

NKY, user posted image  za uspešno cepljenje!

Durosh user posted image user posted image  pikice , da bo Nikolaja čimbolje prenesla cepljenje!

Drnula, ti kar zaropotej! Majo da nrdijo kot je treba, brez kakih špranj in špranjicuser posted image user posted image user posted image user posted image  Maš čist prou, da si taka- saj koneckoncev boš notri živela in ima, da je vse na svojem mestu! Ti se pa kar arhitekta drž, z nami se da vse pomenituser posted image user posted image user posted image
Hm, ja, mene tudi špika tam, se pozna, da sem se totalno raztegnilauser posted image  Me pa ne skrbi, nevem, nekak si sploh ne predstavljam, da bi lahko bilo stanje isto kot prej. Me pa res samo občasno, ni neki ful bolečina... Pa itak morm še mišice natrenirat, mam še vse "mlahavo"user posted image user posted image user posted image

Nogica! sej res! Zdej sem se spomnila, da misliš, da nas s svojimi problemi in pisanjem nadleguješ, obremenjuješ... Punca, ti se tuki skašljej, sem ziher, da potem lažje dihaš! Pa še me ti lahko pomagamo in te bodrimo. Pa sej smo si že dokazale, da smo junijke super babe in si lahko marsikaj povemo in se pol tudi bolš počutimo. Ni res? Bravo za tak tim!user posted image user posted image  Se pa strinjam z mnenjem da moraš malo več zase in svojo malčico poskrbeti, da ti ne bo kdaj žal, da si toliko skrbela za druge, vaju pa pozabljala. Želim vam veliiiko lepih družinskih trenutkov, stran od skrbi, prerekanj in prepolnih misliuser posted image
Aja- ČB slikce so narejene u Photoshopu. Je ful lahko, sam ta program moraš imet.

Še tebe pozdravim KT, enga lupčka Alini od Jakca. Pa upam, da se boš na tako življenje kmalu privadila- men se zdi res ful zgodaj za službo- če pa že mora bit tko, naj vam poteka tako, da boste še vedno srečni!

Evo, mal sem se vam oddolžila za nazaj, zdej grem pa un kamion cot zlikatuser posted image user posted image  Jaka pridno spančka, ati kmal pride, mama more pa še kosilo naredituser posted image  Pa še kr na netu visimuser posted image user posted image user posted image  Ajde, lep pozdravček!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
15.10.2007 14:52:14   
ronja
Drnula, ja, se 100% strinjam z napisanim in da se vedno moramo vprašati za kako ceno. Mislim, da sva midve bolj strogi glede enih stvari oz. se nama zdijo bolj grozne kot drugim. Tako da mogoče nogica pri tašči niti ni nesrečna, v splošnem gledano, ampak se samo pač rabi kdaj potožit, če sem jo prav razumela na koncu, nogica,ti povej, če imam prav. Tak da če so bolj ali manj večino časa vsi zadovoljni, potem je vse ok. Sama si sicer ne predstavljam tako živet, ampak jaz si ne predstavljam živet niti s svojo taščo, pa jo imam rada in ona mene in mi ni še nikoli rekla žal besede, še nikoli se nisva skregali,... ampak jaz rabim veliiiiko svobode...

hehe, drnula, knjigo Sebični gen sem kupila user posted image  za rojstni dan letos! Genom sem mu dala že ko je izšel za ne vem, verjetno novo leto par let nazaj, za Ronjino rojstvo pa Bog kot zabloda, oboje od Richarda Dawkinsona. Če češ, pridi k nama enkrat gledat še en njegov dokumentarec, po moje ti bi bil všeč, gre se o konfliktu med znanostjo in vero, naslov pa je Root of all evil. Dobiš še sladoled zravenuser posted image  Aja, lubi je oboje na dušek prebral, jaz nisem od začetka do konca še nobene uspela, mi je pa on bral kake delčke. Sicer je bila tazadnja knjiga po moje Odštekonomija. Časopisa pa itak nisem brala že prej neuser posted image . Prelistam včasih, to je pa tudi vse. Zadnje čase so nama pa itak nekaj zabluzili in nama sploh niso nosili Dela, no, potem se je lubi parkrat menil po telefonu in zdaj ga končno spet dobivava.

drnula, a tebe tudi kaj boli maternica? nekaj vidim, da ti kt piše, da pejdi h g.! Mene namreč tudi...

durosh, bom povprašala za stanovanje.

mentos, se mi prav smilita, obe s user posted image ! Vprašaj zdravnike, če lahko vsaj malo dojiš, že da bo tebi lažje, da se naravno neha, ne pa kar iz polnega dojenja na nič, verjamem, da ti bo joške razneslo... Bošček! Vprašaj, eč bi lahko vsaj en obrok ali dva na dan recimo dojila, če bi imela ti dieto, seveda. Da bi tamala še vedno imela tisti obred, baje da dojenje dojenčke tudi psihično pomirja in jim da občutek varnosti, mogoče bi bilo tamali lažje...
Pa vprašaj, če ji lahko daš kake kamilice ali kak čaj pač, da ne bo zaprta. Mislim, da je KT omenjala, da ji ona da kamilce, eni pa prisegajo na komarček. Ne razumi me narobe, nočem ti nič pameti solit, samo predlagam, kar mi pade na pamet, ti pa se odločaš, kaj je smiselno v vajinem primeru.
Verjamem, da ti mora bit grozno gledat malo, kako trpi! Že user posted image  gledat, kako ga kaj boli, je grozno, user posted image  pa še toliko huje... Ampak verjemi, da bo kmalu mimo! Alergije so hvalabogu taka zadeva, da se poštimajo, sploh prehrambene zelo redko ostanejo več let, tudi če bi ostale še po 3 letu, je pa še vedno verjetnost, da se jih znebi recimo v puberteti! Pa tudi navadi se človek živet z njimi in na koncu nimaš več nobenih problemov...
Seveda je na začetku zelo komplicirano, saj moraš vse življenjske oz. prehrambene navade obrnit za 100%, ampak ko se navadiš, pa ni več tako grozno in je to čista rutina, to vsi pravijo, boš videla, da bo šlo! In ko tamala ozdravi in samo pač ne bo smela jest določenih zadev, bo vse ok, bo zdrava, samo ne bo jedla jajc pa mleka, pa je. Pa še to samo par let. Prvo leto je pa to itak za vse dojenčke, tak da se nič prveč ne sekiraj, vse se bo zrihtalo, boš videla!
Pa res sprašuj vse zdravnike, ker sami od sebe glih ne vem kaj ne povejo... Teži, pa tut če te malo križem kražem kdaj gledajo, saj gre za tvojo user posted image . In kak zdravnik se mogoče niti ne spomni, da bi lahko dojila in dodajala, če bi ti imela dieto oz. se mu zdi brezveze matrat tebe z dieto. Ampak mogoče bi se ti vseeno tako odločila in se splača vprašat, če bi hotela. Če pa ji boš dala samo flaško, jo pa mej v naročju, ko jo hraniš, magari si odpneš majco, da te čuti čim bolj kožo na kožo, d bo imela bolj občutek varnsti. Ker njej je zdaj to tudi šok: drugačna prehrana, ki je ni navajena, zato ne more kakat (veliko jih ima s tem probleme, ko grejo na flaško), nič več se ne stiska ob tvoje gole prsi, boli jo in vse je drugače... Če pa probaš, kar se da naredit tako kot je bilo, ji bo pa mogoče mičkeno lažje (pa tebi tudi, ko se ne bo jokala)...
Pa čim več skup počivajta, tako da leži na tebi in posluša tvoje bitje srca, mojo je to ful pomirjalo, kadar je bila od česa zmatrana. Saj vem, da ni isto, ampak tudi Ronja je bila na začetku prelahka in so ji dajali antibiotike itd... Pa je to ful pomagalo, da je bila bolj zadovoljna. Pa mogoče si kak sling omisli, vsaj za tačas, ko je tamala bolna. Da jo imaš čim več pri sebi - jaz mam zdaj svojo v takem slingu, ki je samo en dolg kos blaga in jo mam zavezano spredaj, ona pa spi na meni in uživa. Če jo položim nekam, ne bo nikoli tako dolgo spala, tu je pa čisto srečna. Evo ti link, mogoče ti prav pride:
http://www.mamatoto.org/Default.aspx?tabid=173

joj, nogica, jaz je pol tok ne oblečem! Moja ima bodi z dolgimi rokavi, puloverček, nogavičke in hlačke  s stopali ali pa bodi, trenerkico, nogavičke in copatke; no, včeraj (ker je bilo malo bolj hladno) je imela pa bodi brez rokavov in pajacka iz dveh plasti (ala podloženega, ampak ne pa ful toplega, dve plasti blaga pač), tistega geparda iz HM, sem se totalno zaljubla vanj, lubiju je bil pa tudi zelooo všeč:) . Rokice - mislim prstke ima sicer hladne, kadar jih pač ven moli, ampak ima še vedno precej bolj tople kot jaz. Rok pa nima mrzlih in nog tudi ne, tudi ni imela nič zamašenega noska oz. ni nič prehlajena ali kaj takega, tako da se mi zdi, da jo kar prav oblačim oz. da ji tak paše. Itak jo pokrijem s flis dekico, tak da ji ni hudega;) Kapice na splošno nima, ji pa dam gor kapuco od puloverčka, kadar ni glih ful toplo. Kapic ne mara preveč, kapuce so ji pa ok, kaj jo čem matrat;)

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
15.10.2007 16:40:43   
ŠpelaP
Ojla, punce!
S Saro sva zopet bili na pregledu. Bronhitis gre na bolje, uhice tudi, vendar morava še vedno cel teden hoditi na inhalacije, v četrtek pa imava zopet pregled, pa bomo videli ali bo še morala jesti antibiotike ali ne. Se je pa kar začela popravljati. Najprej je malo shujšala, zdaj pa kar že nazaj pomalem pridobiva. user posted image Je pa res, da se še vedno (oziroma zopet) dojiva na dve uri.
Sem vprašala zdravnico, če je kaj narobe, ker še vedno nisva prišli na 3-4 ure, pa je rekla, da ni kaj.  Pravi, da eni otroci pač imajo tak ritem prehranjevanja.
Sara zadnje dni tudi ponoči večkrat je. Pa ni važno, samo, da je!!

Ronja, tisti link, ki si ga pripopala, je ful fajn!user posted image

mentos - boš videla, da se bo vse porihtalo! In bo tvoja pikica zopet nasmejana z lepo zdravo kožo in ti pomirjena !

durosh -
jaz si ful želim enkrat priti na klepet z junijkami. Samo sama S koroške malo težje pridem. Mož bi me brez problema pripeljal, samo bi moralo biti kdaj srečanje v petek, ko ima on konec službe že okoli 10h. Ob četrtkih, ko se vi dobite, pa ima on cel dopoldan pouk. Drugače bom pa prišla, čez par mesecev, ko bodo naši pikeci vsaj malo starejši, da se bom lahko sama pripeljala.
Mi je pa ravno zdaj padlo na pamet, da bom vprašala eno svojo prijateljico, kako ona dela ob četrtkih. Morda bi pa ona lahko šla kdaj zraven. Pa še bolj se spozna na LJ kot jaz!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
15.10.2007 17:47:37   
Palčica*
sam tolk,da se Vam javim. sem Vas želela vse prebrat pa se mi je zataknilo pri ronji in nogici,k mata tolk dolge poste user posted image ,jest pa firbčna in bi rada vse naenkrat prebrala. Tko da sme še vedno na 43. strani.

Hotla sem vam sam povedat,da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  danes delam.Pa v četrtek,pa nedeljo.user posted image user posted image user posted image

Ne gre drugač. Jest res upam,da bomo zamenjavo hitr dobli,ker zaenkrat sva skombinirala tko,da je očka pri Aljažu (začnem delat ob 19.00-01.00,ker čez dan ne upam.Sem še vedno na porodniški in če me kdo dobi bo joj.Za 4 ure se pa tud ne bom prijavla,ker sem pol tud z Aljažem na pol). Tolažim se s tem,da Aljaž zaspi okrog pol 8,ampak vseeno....

Mater punce...ste kej razmišljale kako bo ko bo porodniške konec?

Skratka KT če ti pomaga kaj, pripopam še svoje jamranje...hočem rečt,če Ti bo lažje,da nisi edina ki morš delat.In ja nogica,med drugim sem gostinka in imam lokal,pa nobeeeeeeeeeenmu povedat,da kršim zakon.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
15.10.2007 18:44:51   
FLASK_A
Špela, pa tko povej! Punce, pa se dejmo pol ob petkih dobivat- če je tako še ena več, z veseljem! Super, da vam gre na boljeuser posted image user posted image user posted image  Sara je pa jedec... Kako pa se ti kej počutiš tkole na 2uri nonstop lakotnika futrat? Men že tele tri ure tko u šusu minejo, sem včasih kr slabe volje.. Se mi zdi, da samo futram- kako je šele tebi!

Palčicauser posted image user posted image  Upam da kmalu najdete zamenjavo, ful beda da moraš it delat. Držim pesti, da se vse skup uredi pa da boš čimveč ob družinici in na zasluženi porodniškiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nikical -- 15.10.2007 18:45:31 >

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
15.10.2007 21:13:35   
Anonimen
Ahoj

Se mi spet ne da kaj preveč pisat, pa k dragemu moram. Ronja nekaj imaš prav, v nekaterih besedah pa se ne najdem popolnoma nič. ja najbrž je res tako da se samo izpovedujem. V splošnem sem zadovoljna živet tu, samo motijo me pa občasni taščini izpadi (no pa sem rekla da ne bom več user posted image ; samo še tokratuser posted image ). Verjemi mi ronja da bi tudi ti morala sklepati kompromise če bi živela z njimi. Ups, saj res ti bi spokala user posted image . No jaz sem ti že rekla da pač tega ne bom naredila, bom pa sklepala komprosmise. Sem se šla malo nazaj gledat pa sem vam res fuuuuulllll težila s tem, tako da zdaj bom pa malo nehala. No saj upam da bo zdaj teklo tako kot je. Se mi zdi da se veliko bolje štekamo. Naj le ostane tako. Sem pa tudi jaz ena "občutljivka" in ravno to potem poskušam dat ven iz sebe in se tako razbremenit, ma kaj pa jaz vem.

Danes je bil kar lep dan. Je Tara spet kar veliko spala, jaz pa sem še zadnje rože (no če bi temu lahko tako rekla, saj jih je slana čist pomorila) dol pospravla.
A se vaši cukri tudi tako lepo na glas smejijo. Tara tako vriska če jo malo hecaš. Tako je prisrčna dabi jo kar pojedla. Komaj čakam posvetovalnico, šele novembra jo imavauser posted image . Bi rada vidla koliko je zrasla pa se zredila.

Jutri jo greva pa slikat, ker še nismo naredili osebne user posted image , pa kakšen lep portret bi rada.

No zdaj pa moram k dragemu, ker sem res vsak večer za to kišto. Malo časa za naju.

Lahko noč

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1112
15.10.2007 21:19:50   
Anonimen
nikica hvala za program, si ga bom naložila.  Ja Jaka pa najbrž res že čez košaro gleda, ko je tako velik user posted image . Bom tudi jaz zamenjala košaro za športni del. Ja jaz sem ista z bundami, sploh ne vem kako in kaj, ker je takoj mrzla če je v senci.

ronja če bi jo jaz samo toliko oblekla bi se mi takoj prehladila. Tako malo sem jo oblačila že v septembru. No saj če bi bila samo na soncu bi mogoče še šlo, drugače pa je mraz. Je bilo zjutraj pod minusom.

Zdaj pa res noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
15.10.2007 21:26:02   
KT
Palčica* - pa imam kompanjona - v dobrem in slabem user posted image . Jest sem tiste solze že zjokala, zdaj mi joka samo še srce user posted image . Mah bo že! Sem izposlovala, da se prijavim na en projekt "Lifelong learining" (kar lahko delam od doma z mojim računalnikom), moja prva naloga bo pa konec novembra v Romuniji - takrat bo pa moja pikica že imela 5 mesecev in bo vse veliko lažje user posted image user posted image user posted image .

mentos - se strinjam z Ronjo - imej pikico vseskozi pri sebi, naj posluša tvoj srček in naj čuti čim več tvoje gole kože. Kar se tiče dojk - pejdi do G, da ti da tablete za zaustavitev mleka, ker drugače boš dobila še kak mastitis. Tople kamilice (1 dcl) z dvema žlicama sladkorja full pomagajo proti zaprtju - pomagaj pikici, da ji bo lažje - pa še telovadita tako, da ji nogice daješ na trebušček.

ŠpelaP - veš kak smo dobra naveza, vraga mormo držat skupaj - zato junijke prestavimo srečanje na petek in se nam pridruži še ŠpelaP  - veš kok te bomo vesele  user posted image   .

Nikical - veš kaj, če pa že user posted image sta pa vidva že iz ta hudega ven user posted image , mi je pa rekla Alina, da moram Jaku poslat  en velik  user posted image .

< Sporočilo je popravil KT -- 15.10.2007 21:31:48 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
15.10.2007 21:33:49   
KT
nogica - lepo prosim, če še naprej ostaneš "občutljivka" in verjemi, da je vsak tvoj post še kako na mestu. Kar pa se kompromisov tiče - življenje je en sam velik kompromis in ti zagotovo veš kje je meja! Zato uživaj življenje in ne misli na kompromise.  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
15.10.2007 22:18:28   
Drnula
KT- danes smo 2. cepljeni in spet izmerjeni, imamo 4 mesece in 10 dni:
Teža: 6980 g
Dolžina 64,7 cm

Kaj so natančni v naši posvetovalnici.
Neca ni niti pisknila in nima nobene reakcije do sedaj.  Sva bili do pol osmih na terenu in je bila čist pridna. user posted image

Glede druge strani zdaj štekam, KT hvala za prosvetlitev user posted image .
Jaz imam narejeno bljižnico in vedno direkt odprem tale forum in tako nikoli ne vstopam 'od začetka' pa mi ni blo jasno.

V posvetovalnici sem danes dohtarco spraševala glede sedenja, ker Neca ne samo da bi sedela ampak bi kar stala. Če sedi obrnjena proti meni kar vstane brez moje pomoči in sem bila zadnjič prav šokirana. No, ampak to ni dobro. Tudi sedeti sama še ne sme, ker se spodnja krivina še ni oblikovala in mora biti vsaj malo naslonjena ali pa vsaj sedeti malo bolj nazaj ali čist čist čist pokončno,kar pa ravno zaradi te krivine ne morejo še dobro. Verjetno da ne bi bilo škode, amapak obstaja neka raziskava in teorija, da otroci, ki so zelo zgodaj sedli sami so imeli kasneje bolj pogosto bolečine v križu.

Oblačenje ... dva bodija z dolgimi rokavi in tanjša jopica, hlače, štumfki in copate. Zvečer ko se shladi ali če piha dobi še eno jopico. Pokrivamo je ne razen če res piha dobi rutko čez ušesa. Rokice ima kdaj pa kdaj hladne, ko pa jih stalno tlači v usta. Pri hladnih rokah si pomagamo s predolgimi rokavi (in dudo).

Se mi zdi da sploh ni več dojenček... tolk čobrna, se steguje za stvarmi, vse bi imela v rokah. V ležalniku se dvigne sedečki in pobira zajčka s tal ... ma kolk se hitro razvijajo.

Pri hiški smo se vse zmenili, pri dveh stvareh so me res čoravo gledali ampak smo se vseeno zmenili. Zdaj morajo pa še narediti ! ! ! Joj kle bo še za mesit . Če ne rečeš nič ne bi blo kar nič. Bi pustili kakšno stvar kar tako, malo na pol user posted image
Jutri bom  spet na parceli že ob 9. uri, bodo že cimper stavli. Pa kasneje se bom mogla še 1x vrnit ... spet cel dan okrog. Danes sem ob 11. kupila zmrznjene cmoke in saj si predstavljate kakšni so bili po celem dnevu v avtu ob pol osmih zvečer. No zdaj so vseeno kuhani, bodo jutri za pojest.
Ja, pa če mi uspe bom šla jutri še v vrtec vlogo naredit za Neco.
Nikical, v tem primeru se je res treba držat mulca (arhitekt), ker je foter čist zatežen. Danes je bla zanimiva situacija, ko sem jaz se hotla vse zmenit z arhitektom pa se je 1x vmešal foter, seveda na svoj nervozen način (zanj je itak vse narobe in vse trapasto) in ga je sin kar proč nagnal user posted image

Ronja, vidim da mamo podobno čtivo. Bog kot zabloda... prebrala sem sam uvodnik ...precej prikimivajoče, knjigo pa ne vem če se bom kdaj spravla. Enkrat.... Mam nekje elektronkso verzijo če katero zanima. Zdaj po mikro delčkih bermem Braysonovo Kratko zgodovino skoraj vsega. Mi je všeč sam ne vem če jo bom kdaj pregurala do konca user posted image user posted image

Se mi sploh ne da it spat, pa ne bi bilo slabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
15.10.2007 22:32:48   
Anonimen
Moj sin je star 3 mesece in je TEŽAK 7400 g in VELIK 63 cm.  Zanima me pri kolikih mesecih otrok lahko sedi, ker moj otrok sili kar pokonci. Ali se otroku lahko daja čaj - dohtarji pravjo dane. Kaj menite vi?
TNX

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
15.10.2007 23:00:44   
ŠpelaP
nikical in KT - ma saj enkrat mi bo pa res uspelo priti na vaš konec! user posted image
Če se boste pa kaj tisti teden dobile, ko bodo krompirjeve počitnice, pa sploh ne bi bil problem priti.

Drnula - jaz sem tudi ravno pred par dnevi svoji mami razlagala, da se mi zdi, ko začne enkrat dojenček sedeti, ni več dojenček, potem gre vse tako hitro. Potem pa že kar vstane in kar naenkrat postane malček... In odleti iz maminega gnezda.
Dobim kar solzne oči, ko pomislim s kako brzino gre čas.

Kar pomislite, lani tak čas smo se začele zbirati na forumu čvekanje v pričakovanju, še malo, pa bomo že presedlale naprej na naslednji forum - otrok!

nikical - ko bi Sara vsaj bila veliki jedec, glede na to, kako pogosto se hraniva. Sorazmerno s številom podojev je le njena radovednost, ne pa pridobivanje teže.  Dojiva se par minut, potem pa se začne obračati okoli in gledati in govoriti "o-o-o-o". Midve bi se morali dojiti v temnici, da bi imelo dojenje pomen. V bistvu ona poje v dveh obrokih v razmiku dveh ur toliko, kot en drug v enem obroku,  če je na 4 ure.
Ne, samo res. Ne vem, če je še kateri dojenček tako radoveden kot Sara. Tim je bil sposoben "viseti" na dojki tudi 1 uro. Sara pa ne, pri njej je že deset minut luksus.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
16.10.2007 8:39:57   
KT
JUNIJKE 2007
user posted image

user posted image  
04.03. Pinokio (Pia)
rojstvo:  

user posted image

24.04. Jacqueline (Cal Julien)
rojstvo:

user posted image     
08.05. Liona (Svit) 
rojstvo: 

user posted image                         user posted image
16.05. Andreja75 (Maj in Gal)
Maj                                              Gal
rojstvo: 46 cm, 2220 g                46 cm, 2200 g
1.mesec: 51 cm, 3340 g              48 cm, 2980 g
2.mese: 53cm, 5190 g                 52 cm, 4720 g
3.mesec: 60 cm, 6950 g              60 cm, 6440 g          

user posted image  
17.05. Kati81 (Kaja Tana)
rojstvo: 47 cm, 2720 g
1.mesec: 50 cm, 3380 g
2.mesec: 52 cm, 4380 g
3.mesec: 56 cm, 5300 g
4.mesec: 61 cm, 6360 g  

user posted image  

25.05. dorina (Leon)
rojstvo: 

user posted image

28.05. sreckanosecka (Lan)
rojstvo:

user posted image   

29.05. Luckabucka (Luka) 
rojstvo: 

user posted image

29.05. nky (Kevin) 
rojstvo: 51 cm, 3540 g

1.mesec: 55 cm, 4160 g
3.mesec: 60,5 cm, 6230 g + ceplejenje
4.mesece & pol: 64 cm, 7340 g + cepljenje    

user posted image

29.05. Duhica (Tobija)
rojstvo: 

user posted image

30.05. Palčica (Aljaž)
rojstvo: 50 cm, 3280 g

1.mesec: 53 cm, 3800 g
2.mesec: 56 cm, 5700 g
3.mesec: 62 cm, 6900 g  

user posted image

31.05 nogica (Tara)  
rojstvo: 51cm, 3620g   
1.mesec: 55 cm, 4900g
2.mesec: 58,5 cm, 5400g
3.mesec: 60 cm, 6000 g, OG 39,5 cm

Cepljenje: 18.09.   

user posted image

02.06. N & B (Jaka)
rojstvo: 51 cm, 3200 g

1.mesec: 56 cm, 4300 g 
2.mesec: 60 cm, 5700 g,
3.mesec: 64 cm, 6400 g   

4.mesec: 64,5 cm, 6900 g

user posted image
02.06. Bibyka (Jan)
rojstvo: 48 cm, 2880 g, OG 33 cm

1.mesec: 53 cm, 4270 g, OG 35 cm
2.mesec: 56 cm, 5470 g, OG 38 cm
3.mesec: 61 cm, 6390 g, OG 39,5 cm

user posted image   

03.06. babajči (Ema)
rojstvo: 46 cm, 2300 g

1.mesec: 50 cm, 3350 g
2.mesec: 55 cm, 4400 g
3.mesec: 59 cm, 5680 g, OG 38,5 cm

user posted image
04.06. Nikical (Jaka) 
rojstvo: 4690 g, 55 cm
1.mesec: 5700 g, 60 cm
2.mesec: 6700 g, 64 cm
3.mesec: 7490 g, 67 cm, OG 43 cm

4.mesec: 8290 g, 68 cm  

user posted image
04.06. ~NINA~ (Maks) 
rojstvo:

user posted image  
05.06. Drnula (Neca)                           
rojstvo: 48 cm, 2980 g
1.mesec: 54 cm, 4360 g
2.mesec: 60 cm, 5870 g
3.mesec: 60 cm, 6260 g
4.mesec & 10 dni: 64,7 cm, 6980 g

user posted image
05.06. julci (Zala)                           
rojstvo: 50 cm, 3770 g, OG 36,5 cm 
1.mesec: 54 cm, 4200 g
2.mesec: 58 cm, 4850 g
3.mesec: 59 cm, 5850 g, OG 41,5 cm 

user posted image
05.06. hanna1 (Hana)                           
rojstvo: 50 cm, 3340 g
3.teden: 54,5 cm, 4250 g 
3.mesec: 62 cm, 6330 g

user posted image
06.06. Valentina76 (Jaša) 
rojstvo:

user posted image
06.06. Megi20 (Matija)
rojstvo:

user posted image
07.06. Pika79 (Naja)
rojstvo:

user posted image
07.06. Januska82 (Nik)
rojstvo:

user posted image
08.06. Jasy (Tija)
rojstvo: 49 cm, 2560 g
1.mesec: 50 cm, 3370 g
2.mesec: 54 cm, 4650 g
3.mesec: pregled 11.09. 

user posted image
09.06. Melaverde (Val)
rojstvo: 50 cm, 3465 g
1.mesec: 56 cm, 4800 g
2.mesec: 64 cm, 5850 g
3.mesec: 67 cm, 6900 g 

user posted image
10.06. *Ana* (Svit)
rojstvo: 54 cm, 3960 g
1.mesec: 56 cm, 4750 g
2.mesec: 59 cm, 5840 g
3.mesec: 65 cm, 7700 g, OG 42.5 cm   

user posted image
10.06. durosh (Nikolaja)
rojstvo: 53 cm, 3850 g, OG 36 cm
1.mesec: 54,5 cm, 4700 g
2.mesec: 60,5 cm, 6200 g
3.mesec: 61,6 cm, 6700 g, OG 41 cm 

user posted image
11.06. ŠpelaP (Sara)
rojstvo: 50 cm, 3680 g, OG 35 cm 
1.mesec: 52 cm, 4300 g, OG 36,5 cm
2.mesec: 59 cm, 5100 g, OG 39 cm
3.mesec: 61 cm, 5700 g, OG 40 cm

Naslednji pregled + 2. cepljenje: 14.11. 

user posted image
11.06. Zrak (Enei) 
rojstvo: 51 cm, 3060 g
1.mesec: 54 cm, 3560 g
2.mesec: 58,5 cm, 5135 g
3.mesec: 61,5 cm, 6000 g + cepljenje    

user posted image
13.06. Janapan (Anika)
rojstvo:

user posted image
16.06. Zlata ribica (Nana) 
rojstvo:

user posted image
17.06. Lunca2 (Ažbe)
rojstvo:

user posted image
22.06. lidijad (Ajda)
rojstvo: 53 cm, 3420 g
1.mesec: 55 cm, 3900 g
3.mesec: 62 cm, 5810 g    

user posted image  
22.06. Petraa (Tim)
rojstvo: 3360 g, 49 cm
3 tedne: 4440 g, 56 cm
2.mesec: 5660 g, 60 cm  

3. mesec: 5885 g, 65 cm, OG 41 cm

user posted image
23.06. KT (Alina)
rojstvo: 53 cm, 3700 g 
2.mesec: 60 cm, 5200 g
3.mesec: 64 cm, 5920 g, OG 40 cm

user posted image
24.06. neja24062007 (Neja)
rojstvo: 46 cm, 2810 g 
1.mesec: 49,5 cm, 3330 g,

3.mesec: 55 cm, 4680 g, OG 38 cm
Naslednji pregled + cepljenje: 23.10. 

user posted image
26.06. NRMM (Maša)
rojstvo: 54 cm, 4260 g
1.mesec: 57 cm, 5220 g
2,5 meseca: 61 cm, 7200 g
3,5 meseci: pregled 12.10.  

user posted image

27.06. zabica26 (Žan Luka)
rojstvo: 52 cm, 3460 g
6.teden: 55 cm, 4510 g
Naslednji pregled: 03.10. 

user posted image
02.07. Mentos (Hana)
rojstvo: 50 cm, 3250 g
1,5 mesec: 56 cm, 4400 g
3. meseci: 61,5 cm, 5425 g   

user posted image
06.07. Ronja (Ronja) 
rojstvo: 52 cm, 3480 g
3 tedni: 52 cm, 3890 g
4 tedni: 52 cm, 4085 g
6 tednov: 56 cm, 4460 g  

Evo naši cukrčki - nove podatke na moj ZS ali na forum tako, da ja katerega user posted image  ne izpustimo oz prezremo nove podatke.

Če katere ni na seznamu naj se oglasi!

Pozdravček,
KT

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
16.10.2007 8:52:52   
*ANA*
Ahoj moje junijke!

Naj vam povem da mi je v petek umrla draga nona user posted image ,potem pa je bil cel vikend v znamenju pogrebauser posted image .Hvala Bogu da ni kaj dosti trpela, saj je vse skupaj šlo zelo hitro. Te user posted image zahrbtne bolezni.
Tako da vas nisem nič brala.Bom pa zdaj oziroma ko bo Svit dopuščal vse prebrala.

Naša dva sta oba močno prehlajena in kašljata, tako da ju bom danes peljala do pediatrinje da ju bo poslušala.

Mentos hudo mi je za tvojo pikici, in dobro vem kaj prestajaš, ker smo tudi mi šli skozi to. Pa eno veliko user posted image za Hano in user posted image od naju s Svitom.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
16.10.2007 9:15:23   
KT
*ANA* user posted image  moje iskreno sožalje & en velik user posted image  za tebe.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
16.10.2007 9:43:11   
durosh
*ANA* sožalje za nono.Oh, nona, nona...
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za Svita in Pio, da se čimprej odprehladita.
KT, naše mere za 4.mesec:TEŽA 7400g, DOLŽINA 66cm.
Hvala za vse ladybuge, so pomagaleuser posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image še vsem bolnikom.
več potem, pričakujemo obisk.
čuvite se

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
16.10.2007 9:45:55   
N _ B
Ojla punce.

ne morem verjet, da me res ni bilo na spregled toliko časa. Ne da nisem pisala, računalnika tud zvlekla nisem iz omare. user posted image  Skratka, v petek zvečer sem pekla potico. Izgledala je lepa, dobra je pa tudi verjetno bila, ker ji je "rok trajanja" hitro potekel. V soboto dopoldan sem bila z otrokoma sama in sem bila le njuna. Popoldan jih je dobil oči, tako da sem jaz naredila po stanovanju red. Zvečer se je mož dogovoril, da z enimi prijatelji  v nedeljo naredimo mali izlet. Zjutraj sem vstala malo čez šesto in začela pripravljat za flancate, by the way so bili noro dobri (delala prvič user posted image ), malo čez deveto pa smo bili že na poti na Bled. Kljub sončku je bilo le 8 st. C, ko smo prišli, ampak se je kasneje ogrelo. Naredili smo sprehod okoli jezera, šli na kavico ter potem še na kosilo. Prav luštno je bilo. Pozno popoldan smo dobili ene obiske. Pa je šel vikend...

Ko sem zadnjič omenjala luno, ko Jaka ni spal... očitno to ni bilo le to, ker se je nadaljevalo do nedelje. Nekaj je moralo biti z mojim mlekom narobe. Kot, da ga ne bi bilo dovolj oz. bi bilo vodeno user posted image . Enostavno je zagrabil vlekel in vlekel in kar naenkrat jok in ni hotel več prijet. Sem ga dala na drugo stran in spet isto. Tudi prsa niso bila tako polna. Potem sem si skuhala čaj za dojenje in sem se s tistim nalivala in jedla malo bolj tako hrano in zdaj je izgleda ok. Nimam pojma kaj je bilo. Na vsak način je hotel jest na manj kot 2 uri.

Durosh: ja, je uspel, kar se peke tiče. Kaj posebnih obiskov pa tako nismo imeli.

Nogica: Jaka je v soboto dobil športni del in prav uživa. Če spi imam čisto spuščenega, ko je buden mu dvignem za eno stopnjo. Jaka oblačim eno plast več kot sebe. Ima žabice, trenirkico (bolj toplo), body dolg rokav, majčko, debelejšo jopico, kapo ter ko je še hladno mu dam podložen brezrokavnik. V vozičku je čez nogice pokrit z deko, v nedeljo pa je imel še pregrinjalo od vozička. Pa mu ni bilo nič preveč. Otrok v vozičku le miruje. V stanovanju ima dva dolga rokava ter toplejše hlače in termo nogavice.
Včeraj sva šla dopoldan malo prej ven je imel namesto brezrokavnika kar jaknico. Je bilo le 6 st. C.

Moj princ se je zbudil. Greva ven. Se javim kasneje

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
16.10.2007 12:45:13   
FLASK_A
Ana, moje sožaljeuser posted image ...
Ti pošiljam user posted image  in user posted image , tvojima malčkoma pa user posted image user posted image  da se pozdravita!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
16.10.2007 14:24:33   
ŠpelaP
Ana - ISKRENO SOŽALJE tudi od mene!  user posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.