|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
15.10.2007 9:33:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

no, in tako so meni moji in njegovi zagabili cel user posted image  dan- jaz se matram, naredim kosilo( juha, meso, krompr, francoska solata, gobice, olive, polnjena štruca, pita) za 12 ljudi in potem se mi pritožujejo in butasto gledajo, ker nisem naredila zraven zelene solate- ja da to so pa ful pogrešaluser posted image user posted image
Pol še moj ne bi nič sam od sebe naredil, ker je revež celo soboto delal (zelenjavno juho, ki se praktično sama kuha in pito), in ko sem mu jaz rekla, da naj kaj naredi, sem izpadla grda in ukazovalnauser posted image  Pa najboljše, da bi še natakarja najela, ker si gospoda, tistega vina ne morejo sama v kozarec točit brez prisotnega sarkazma!
Potem sem jih prosila , če bi se slikali s torto v dnevni sobi in se spet nobenmu ni dal 2 metra iz kuhinje premaknit ( ženske so izključene, ker jih ni bilo zraven- smotani so bili moj oči, tast in moj dragi)- pol mi je pa res pisker poču in sem rekla- da slikali se bomo v dnevni, če se pa komu ne da, se pa ni treba! No, potem sem bila čisto bitch..........
Tako da, jaz naslednja leta delam samo še torto in se drugega tudi pritaknem ne več- kar naj doma SOLATO jejouser posted image

V glavnem- jaz jih imam vseh polhen pisker

Beki, popolnoma te razumem!

Jaz se sploh ne trudim več.
Naredim obložene kruhke, eno pecivo in torto. in to je to.
Natakam nobenemu, na krožnik ne polagam nobenemu.
Pospravim in pomijem kar sproti.
Res se nimam časa ne volje ukvarjat z nikomer.
Bodi na easy, pa bouser posted image . in sploh se ne sekiraj, če izpadeš beach.
Jim pa povej, da jim drugič sploh ni potrebno pridet, če jim ne paše.
Oz. naslednjič jim naredi skledo zelene solate in zraven postrezi kilo kruha. Pa bouser posted image !!!
Glavo pokonc, puncauser posted image !

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 526
15.10.2007 9:33:43   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: altati

altati, moj brat trenira nogomet v domžalah. zjutraj gre z busom v šolo, potem naravnost iz šole v domžale in zvečer ga pridemo iskat. noro. če prej konča pa ga poberemo na končni mestnega avtobusa, peljemo domov na kosilo, potem v domžale in tam čakamo 2 uri do konca treninga. treninigi so 5x na teden in še 1x tedensko tekma. ni nam dolgčas.user posted image

No vidiš, tega jaz NOČEM! Mw razumeš vsaj tiuser posted image user posted image ?

no, mogoče je mr. altati popolnuser posted image

skoraj, skoraj, skoraj....sam korenine bi mu zamenjalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
no, ampak če bo šla katera v srednjo šolo v lj te vseeno čaka nekaj transportiranja

živim v Ljubljani, res ne v centru, ampak v Ljubljani! V OŠ nisem hodila v najbližjo in sem se že od 1 razreda vozila z avtobusom (30min v eno smer), v SŠ, so ravno obvoznico delali, tako da je moja vožnja do centra mesta trajala 1 uro, na fax, ki je bil 3x dalj kot SŠ sem se vsak dan vozila 45min-1h v eno smer! Iz Kranja v Lj avtobus vozi 35 min- no če je gužva pa 1h- toliko za primerjavo!!!!!! Vse kar lahko rečem je, da se navadiš!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 527
15.10.2007 9:37:20   
altati

altati, moj brat trenira nogomet v domžalah. zjutraj gre z busom v šolo, potem naravnost iz šole v domžale in zvečer ga pridemo iskat. noro. če prej konča pa ga poberemo na končni mestnega avtobusa, peljemo domov na kosilo, potem v domžale in tam čakamo 2 uri do konca treninga. treninigi so 5x na teden in še 1x tedensko tekma. ni nam dolgčas.user posted image

No vidiš, tega jaz NOČEM! Mw razumeš vsaj tiuser posted image user posted image ?

no, mogoče je mr. altati popolnuser posted image

skoraj, skoraj, skoraj....sam korenine bi mu zamenjalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
no, ampak če bo šla katera v srednjo šolo v lj te vseeno čaka nekaj transportiranja

živim v Ljubljani, res ne v centru, ampak v Ljubljani! V OŠ nisem hodila v najbližjo in sem se že od 1 razreda vozila z avtobusom (30min v eno smer), v SŠ, so ravno obvoznico delali, tako da je moja vožnja do centra mesta trajala 1 uro, na fax, ki je bil 3x dalj kot SŠ sem se vsak dan vozila 45min-1h v eno smer! Iz Kranja v Lj avtobus vozi 35 min- no če je gužva pa 1h- toliko za primerjavo!!!!!! Vse kar lahko rečem je, da se navadiš!

Beki, saj sem se sama tudi vozila. V osnovno šolo, v srednjo, na faks. In ravno zato, bi otrokom rada to prihranila. In mož tudi (tudi on je bil vozač). Meni je šlo to blazno na jetra. Drugi, ki so bili bližje šoli so še spali, ko sem jaz že na avtobusu sedelauser posted image .
Ravno zato sva izbrala Kranj.
Ker je malo mesto, kjer je vse na peš.
Iz Kranja v Ljubljano pa vozi avtobus zjutraj uro in pol minimalno, vešuser posted image . To je že kar nekaj časa, ker je tako katastrofalna gužva.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 528
15.10.2007 9:45:31   
beki24

Beki, saj sem se sama tudi vozila. V osnovno šolo, v srednjo, na faks. In ravno zato, bi otrokom rada to prihranila. In mož tudi (tudi on je bil vozač). Meni je šlo to blazno na jetra. Drugi, ki so bili bližje šoli so še spali, ko sem jaz že na avtobusu sedelauser posted image .
Ravno zato sva izbrala Kranj.
Ker je malo mesto, kjer je vse na peš.
Iz Kranja v Ljubljano pa vozi avtobus zjutraj uro in pol minimalno, vešuser posted image . To je že kar nekaj časa, ker je tako katastrofalna gužva.

oj, poznam to, jaz samo upam, da bodo čimprej zgradili obvoznico do konca!
Midva se bova najverjetneje tudi selila izven LJ, kjer bo služba. Ko sem bila mala, sem vedno rekla, da ven iz Lj pa ne grem, potem sem začela hodit v Kranj, pa sem si rekla, sej je tukaj tudi lepo...pa smo bili zdej v Mb- bi šla zdej kar tjauser posted image ......verjetno pa bo ena hiška izven mesta.....finance drugo ne dopuščajo....
se pa tudi jaz sekiram, bogi otroci, ker se bodo voziliuser posted image
Če bi pa imela denar, bi si pa nekje ene 5-10 minut peš iz centra kupila eno hiško ali pa eno 5 sobno stanovanje, ker to sem pa rekla, da jaz v dnevni ne bom spala in si vsak dan posteljo postavljalauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 529
15.10.2007 9:52:37   
altati
Saj sem vedela Beki, da sva na isti valovni...
Škorpijonki, ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image ......
Pa še zajuser posted image  sva približno enak, a neuser posted image ?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 530
15.10.2007 10:13:06   
beki24

Škorpijonki, ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image ......

ja, res jeuser posted image , samo da jaz sem še tiho, ti pa poveš kar ti leži na duši

me, škorpijonke, saj nas je kar nekaj, če se ne motim, bi mogle pa letos malo nazdravit.........samo nam!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 531
15.10.2007 10:38:55   
moci

ja, res jeuser posted image , samo da jaz sem še tiho, ti pa poveš kar ti leži na duši

me, škorpijonke, saj nas je kar nekaj, če se ne motim, bi mogle pa letos malo nazdravit.........samo nam!!!

juhuhuhuuser posted image
to pa bo strupa na kupuuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 532
15.10.2007 10:49:04   
pikapolona2
aja moci...v omarahuser posted image ....sm pozabila.....Brina še ni pogruntala odpiranja omar....zdej je pri vratih....čist popeni če so zaprta in ne more v drugo sobouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 533
15.10.2007 10:49:59   
pikapolona2
ojoj....a veste da je Brina škorpijonka....in celo po ascendentu je škorpijonka se pravi škorpijonka na kvadrat...kaj me še čakauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 534
15.10.2007 10:53:59   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

ojoj....a veste da je Brina škorpijonka....in celo po ascendentu je škorpijonka se pravi škorpijonka na kvadrat...kaj me še čakauser posted image

škorpijonke smo čist fajne babe, ti se nič ne sekirajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 535
15.10.2007 10:55:29   
*anč*
oj!

posesala stanovanje in pospravla brlog od malega ... tko majhen,pa tko razmeče!!

muki   kaj se pa ti učiš?

beki   ja svašta teli tvoji gostje! nehvaležni za popuser posted image !  pa tok si se potrudla in še tinkaro zraven pedenala ... svaka ti čast!!user posted image

mejte lep dan!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 536
15.10.2007 11:01:29   
moci

škorpijonke smo čist fajne babe, ti se nič ne sekirajuser posted image

ja, pikapolona, kakšne pa kvasiš.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 537
15.10.2007 11:49:57   
moci
vse najboljše evi in njeni mamici. mislim, da je pikicapokicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 538
15.10.2007 11:58:18   
Arabela
Zdaj sem pa res čisto ven padla....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 539
15.10.2007 12:02:20   
Arabela
Pozdravčke iz Maribora!

Ja kaj pa se je tu dogajalo? Zakaj smo na novi temi?!

Jaz sem še vedno brez računalnika (tako ti je to če daš popravljat sorodnikom), ampak bom šla jutri po njega pa bom že nekaj zrihtala.....
 Ati je bil za vikend doma, zdaj pa spet šel, tokrat na šolanje v Deutchland...user posted image user posted image user posted image user posted image

Malecka že upa sama narediti korake brez pomoči...user posted image user posted image user posted image
Dobili 2nova zobka... s težavo in vročino sta prikukala ven, pa še ni miru, ker zadnje dni slabo spi.. jo dam spat pa se po urci zbudi in joka joka joka....user posted image ...

Jaz sem prehlajena, utrujena od nespanja, drugače pa vse ok....

upam da mi še kaj znese gor prit...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 540
15.10.2007 12:03:02   
Arabela
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa čestitke vsem enoletnikom in enoletnicam...user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 541
15.10.2007 12:16:22   
moci
arabela, za teboj smo razpisale tiralicouser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 542
15.10.2007 12:30:57   
altati

mene poglej, pa ti bo vse jasno kaj te čaka.
Brina je že ta prava puncauser posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 543
15.10.2007 13:35:11   
Maxica

Brina je že ta prava puncauser posted image user posted image user posted image !

Ojoj, Lan je tudi škorpijon...user posted image user posted image  
Prav počakal je, da ni več tehtnica...

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 544
15.10.2007 13:50:58   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jah, kaj naj rečem Maxi.
Imaš super škorpijončkauser posted image user posted image user posted image !
A veš da pikamouser posted image user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 545
15.10.2007 14:00:16   
pikapolona2

ha...tudi brina je počakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 546
15.10.2007 14:01:22   
pikapolona2
ekola...stanovanje je spucano v nulo tud okna sm pomila jih mislim da že več kot leto nism ......zdejle še nekaj pojem....potem pa po Brino in na luft...sprehod čez tri vasi user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 547
15.10.2007 14:15:14   
beki24

ha...tudi brina je počakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tinkara pa ni hotela biti škorpijonuser posted image , pa Jaša  tudi ne, kolikor vemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 548
15.10.2007 14:19:29   
altati

Tinkara pa ni hotela biti škorpijonuser posted image , pa Jaša  tudi ne, kolikor vemuser posted image

Ja, res je.
Jaša bi tud moral bit škorpijon (sem imela že rahle nočne more na to temouser posted image user posted image ).
Pa se je fant premislil in postal ena nežna tehtnica (tako kot njegov očkauser posted image ).

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 549
15.10.2007 14:37:51   
lucika
HOJLA.
SPET IMAM EN TAK ŽALOSTEN DAN. jutri gremo s piko na operacijo. mogoče bo super, mogoče ne bo preživela niti narkoze, mogoče bojo našli še kaj, ko jo enkrat odprejo:( sva bila z mojim heroja, sva se odločila, da jo pač damo stran. haha, danes jo sama peljem tja, pa sem se  zmenla za operacijo. je bil moj spet po telefonu pameten, da tak vema kaj je prav; bom poklical in preklical...ja, se je še od zmenu, da operirajo. pol jo pa že moramo, kaj naj...jaz nimam srca. čeprav vem, da me tele solze vsaj še enkrat čakajo. nikol nisem zastopla folka, ki je reku, da noče več psa, NIKOL. sem gledla svojo pikico in si mislila, jao, budale. zdaj pa točno vem, kaj so mislili!

aidan se mi je v čakalnici zaČEL TAK IPIČNO DRET, DA JE postal cel plav okoli ust. groza. pol pa nisem več vedla, kje imam glavo... z njim kaj rihtat se skor več ne da.... saj je zlat in vse, samo ga moram zatožit včasih. prave histerične joke ima, ko ni kaj po njegovem...to se pa zna baje še stopnjevat...a so vaši tudi taki?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?