altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: beki24 no, in tako so meni moji in njegovi zagabili cel dan- jaz se matram, naredim kosilo( juha, meso, krompr, francoska solata, gobice, olive, polnjena štruca, pita) za 12 ljudi in potem se mi pritožujejo in butasto gledajo, ker nisem naredila zraven zelene solate- ja da to so pa ful pogrešal Pol še moj ne bi nič sam od sebe naredil, ker je revež celo soboto delal (zelenjavno juho, ki se praktično sama kuha in pito), in ko sem mu jaz rekla, da naj kaj naredi, sem izpadla grda in ukazovalna Pa najboljše, da bi še natakarja najela, ker si gospoda, tistega vina ne morejo sama v kozarec točit brez prisotnega sarkazma! Potem sem jih prosila , če bi se slikali s torto v dnevni sobi in se spet nobenmu ni dal 2 metra iz kuhinje premaknit ( ženske so izključene, ker jih ni bilo zraven- smotani so bili moj oči, tast in moj dragi)- pol mi je pa res pisker poču in sem rekla- da slikali se bomo v dnevni, če se pa komu ne da, se pa ni treba! No, potem sem bila čisto bitch.......... Tako da, jaz naslednja leta delam samo še torto in se drugega tudi pritaknem ne več- kar naj doma SOLATO jejo V glavnem- jaz jih imam vseh polhen pisker Beki, popolnoma te razumem! Jaz se sploh ne trudim več. Naredim obložene kruhke, eno pecivo in torto. in to je to. Natakam nobenemu, na krožnik ne polagam nobenemu. Pospravim in pomijem kar sproti. Res se nimam časa ne volje ukvarjat z nikomer. Bodi na easy, pa bo . in sploh se ne sekiraj, če izpadeš beach. Jim pa povej, da jim drugič sploh ni potrebno pridet, če jim ne paše. Oz. naslednjič jim naredi skledo zelene solate in zraven postrezi kilo kruha. Pa bo !!! Glavo pokonc, punca !
|