Naty*
|
Taula vem, da mi bo dal bolniško, ker bi že zdej jo mogla met, pa sm se zmenla za 4 ure. Sicer bolj zaradi vožnje, ki je uro in pol v eno smer in so baje tresljaji ful nevarni za otročka. Tud drugače sem pa jaz človek, ki ima rad stvari pošlihtane, sploh v službi. In ob tejle slabosti, bruhanju in splošnem slabem počutju dam od sebe mogoče 60%, kar pomeni, da mi ostajajo kupi dela. Zato bi bla zelo vesela, če bi mela možnost bit doma, ker je nosečnost samo nekaj mesece, delala bom pa še celo življenje. aurora28 delam na sodišču, sem pa na delovnem mestu, kjer nimam zamenjave, je pa od mene odvisno splošno poslovanje sodišča. Se zavedam, da se ne bo sodišče podrlo, če me ne bo , je pa res, da bojo mel velike težave, če rečem, da jutr kr ne pridem. Rada bi pa tud uvedla eno, ki bo natančna in iznajdljiva, ker bo drugače vse na glavo postavljeno, ko pridem nazaj in se sploh ne bom znajdla. KAHLO črne 52, kavbojke 60 . V vsakem primeru si jo ti bolš odnesla . Na sprehod pa le pejt, tale mraz bi znal za trenutek zamrznt slabost .