|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
10.10.2007 19:48:44   
pot
Samo lepo pozdraviljam vse nove klomifenke v klubu in vam želim veliko sreče in veliko pluskov v čim krajšem času. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
11.10.2007 8:43:08   
Reby
A mi lahko katera pove, kateri dnevi so najbolj plodni, če jemljem Klomifen od 5. do 9. dne? Najbrž je bilo to že omenjeno, pa je veliko strani v tem forumu za prebrati... Hvala!

< Sporočilo je popravil Reby -- 11.10.2007 8:55:43 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
11.10.2007 9:08:11   
janney
Pozdravljena Reby

Najbolj polodni dnevi pri klomifenu vsaj po navodilih so nekje od 5 dne od zadnje tablete (14 dan ciklusa) pa do 10 dne (19 dan ciklusa) se pravi morta zuser posted image   user posted image  vsaj dva dni pred 14 dnem in potem vsaj vsak drugi dan. najbolj pogosto nastopi ovulacija 7 dan po zadnji tableti klomifena( 16 dan ciklusa)

Najboljši recept so redni spolni odnosi pa bo!

Jaz sem sedaj v času čakanja na user posted image  in upam da je ne bo imam pa 1 tabletko od 5-9 dne.

Veliko sreče vsem. 

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
11.10.2007 12:20:41   
marjana.r
pot vse je odvisno kolko časa jemlješ klomifen...oz od kerega do katerega dne...jst npr. ga jemljem od 3.do 12. dne pa dobim ovulacijo na 18. dan oz lahko še dan kasneje

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
11.10.2007 12:35:18   
Reby
Hvala janney za te izčrpne podatke. Sem možu že sporočila datume ;-) Bomo kr vsak danuser posted image

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
11.10.2007 16:52:00   
titi3
Reby neeeeeeeee! Moj mi vedno pravi, jaz tega raje nebi vedel!user posted image

Veš kakšni so moški, potem dobijo občutek, da so le za razplod. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa itak nikoli ne protestirajo! Vedno so za user posted image !

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
11.10.2007 19:12:22   
miska73
titi3 Da ti poročam, kako je z mano...
Danes sem bila pri G. Menstruacija pa se mi je pričela praktično v čakalnici...
Tko, da je bilo to prejšnje dni en dolg uvod...
Pa z G sva se zmenili za zmanjšanje doze Klomifena iz dveh na eno tabletko...
Tko, da novim zmagam naproti...

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
11.10.2007 19:18:00   
miska73
titi3 in reby Saj niso vsi moški tako kritični... Moj na primer, je takoj začel pit šumeče tablete magnezija in Q10 po tem, ko sem mu rekla, da sem na forumu prebrala, da to pomaga za boljše spermije... Pa tudi sicer me ves čas sprašuje, kdaj so točni tisti dnevi, ko bo treba veliko slončkat...

Vsekakor vam vsem želim veliko užitkov ob user posted image ...

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
11.10.2007 20:58:15   
titi3
miska73 sem vesela, da si jo končno dočakala, ampak v čakalnici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se je ustrašila ginekologinje?

Drugače pa mi moj dragi tudi zelo pomaga in mi stoji ob strani. V zadnje me je gledal kako sem si injecirala zdravilo in se je kar kremžil. Je zgledalo, da se on zbada, tako mu je bilo hudo. Sem ga pa poslala v drugo sobo, ker ko sem ga gledala me je še mene začelo bolet. user posted image user posted image  

Za naslednji Klomifen mesec pa .............

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
12.10.2007 7:44:13   
Reby
Ja, tud moj me vpraša, kdaj so tisti dnevi, ker reče, da ni šale, bo treba pa kr vsak dan delat takrat... user posted image

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
12.10.2007 9:24:33   
čačka
Holja punce.
Kot zgleda nas je vedno več na klomifenu. Upam, da se bo user posted image  prikazal v kratkem.
Jaz pa še vedno čakam, da priteče user posted image . Navadno jo dobim na 28-29 dan, zdaj pa je že 35-ti in tetke od nikoder. Redkokdaj sem si jo tako zelo želela. Nato pa prva runda klomifena - 2 tabletki pd 5 do 10 dne. G. pa je rekel, da me ne bo nič spremljal na UZ, ker da ni potrebene!??!
Njegov komentar, ko sem vstrajala, je bil: bomo že delali UZ, ko boste noseči! user posted image
In to naj bi bil strokovnjak?!? Intenzivno razmišljam o menjavi!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
12.10.2007 10:41:21   
Reby
No, jaz moram iti na UZ 14 dni od 1. dne menstruacije. Vztrajaj na UZ.

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
12.10.2007 11:19:19   
titi3
čačka tudi jaz ti predlagam, da vztrajaš, ker je to tvoja pravica. Drugače pa menjaj ginekologa. Neverjetno kaki šarlatani so! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če imaš možnost pojdi pa samoplačniško k drugemu ginekologu na UZ. Upam sicer, da ne dobiš takega, ki bo ščitil kategorijo. Cigani!!!! Če se jim ne da delat naj pustijo mesto komu drugemu. Barabe neodgovorne. 

Mogoče me bo sedaj moj gin, ki tako rad skače po forumih prepoznal, ampak briga me. Moram napisat!

Mogoče se katera sprašuje zakaj se tako jezim, ampak imam toliko slabih izkušenj z našimi gin, da bi vse skupaj nekam poslala. Sicer sem bila včasih malce bolj tiho, vsaj na začetku, ker pač ne veš kaj in kako. Sedaj pa imam to srečo, da sem v tujini in se tu zdravim. Moram vam povedat, da so tu gin popolnoma nekaj drugega. Jaz sem dobila Klomifen od 3.-7. dne, s tem, da sem morala gin obvestit kdaj imam prvi dan menstruacije. Dosegljiv pa je po mailu in preko telefona.  Potem sem morala 12. dan v bolnišnico, kjer so mi vzeli kri za hormone in naredili UZ. Še isti dan so me po telefonu ONI poklicali in mi povedali razultate ter kaj naj naredim naprej. Morala sem si vbrizgat gonadotrofin, ki povzroči, da jajčece dozori do konca ter se sprosti. Glede na to sva morala isti dan zvečer ter nato zjutraj imet odnos. Ta dan me je poklical tudi ginekololg in mi povedal kaj in kako. Nato me je naročil na 26. dan, da moram dat kri za Bhcg.

To je zame resno spremljanje pacientke, kjer ni možnosti kakih cist in hiperstimulacij, ker te res spremljajo in dobiš tudi gonadotrofin, s katerim se jajčeca sprostijo. Poleg tega pa ni potrebno lovit datuma.

Zakaj je našim ginekologom tako težko naredit en tak postopek????user posted image Zakaj sploh dajo Klomifen, če nič ne spremljajo?user posted image

Totalna beda!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
12.10.2007 11:59:57   
čačka
Uau

Bravo tvojemu ginekologu. user posted image user posted image user posted image V kateri državi pa so tako zelo vestni. To je tisto, kar človek pričakuje. Ampak pri nas je problem, da sploh ne poznamo boljšega zdravstva kot ga imamo in zato se zadovoljimo z vsem!
Jaz bom ginekologa itak zamenjala, ker se v roku meseca dni selim na drug konec Slovenije. Tako da sem si rekla, da zdaj počakam ta dva ciklusa in pol grem k drugemu.

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
12.10.2007 13:11:15   
miska73
čačka Moja G sicer ni ne vem kaj in titi3 se je tudi že zgrozila nad njenimi reakcijami oz.nereakcijami.
Ampak ni pa niti slučajno prišlo v poštev, da bi mi dala Klomifen in me potem nebi spremljala po UZ.
Pa tudi Hsg in spermiogram sva prej opravila preden mi je dala Klomifen.

Ker sem že slišala, da nekaterim dajo kar takoj Klomifen za 3 mesece brez predhodnih preiskav in brez spremljanja po UZ...
kao, da je pač to najbolj verjetno, da bo pomagalo... pa dajmo probat... pa če bo prijelo bo prijelo...

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
12.10.2007 13:47:19   
čačka
No, mojega je komaj zdaj poslal na spermiogram. Katastrofa...
A je katera iz okolice Celja? Kateri ginekolog je v redu in se spozna tudi na težave z zanositvijo ter še sprejema pacientke?
Nujno rabim, da se premestim!
Hvala

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
12.10.2007 16:52:50   
titi3
čačka, v Belgiji.

Da ne omenjam prijaznosti. Vsi so zelo zelo prijazni, od sester do zdravnikov. Odgovorijo ti na vsa vprašanja in to brez jamranja.

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
13.10.2007 8:22:07   
marjana.r
no titi jst mam pa čist drugačne izkušnje...in to ful uredu izkušnje. jst mojega ginekologa ne dam iz rok za noben denar.
prvo sem bila pri enem g. v kopru, zaradi motenj v ciklusu oz. sem imela m. dva tedna pa dva tedna mir ... pa spet dva tedna... in spet mir. in takrat ko je bila...je bla tako huda, da sem tolko krvavela, da mi je železo prešlo na minimum. vse kar mi je dal za zdravljenje so ble neke kapljice...ki po mojem mnenju si jih lahko tudi nekam zatlači. no kasneje sem po sreči dobila možnost, da so me vpisali k g. v bolnico izola. in takoj ko sem prišla tam in sem povedala za kaj se gre...da mam neredne cikluse in da se že dve leti trudiva na user posted image me je dal takoj na zdravljenje.
prvo dabroston, da mi je uredil m., moža je poslal na spermiogram (izvidi so bli ok) , potem sem si merla BT,ko je videl, da ni nič, me je dal na HSG...ko je videl, da je tudi to vse ok mi je začel terapijo s klomifeni...no sej se niti ne spomnem s kolkimi sem štartala. ko ni videl izboljšanja mi je dozo zvečal in dodal aglurab. in to mi je fuuuuuuuuuuuuuuul redno spremljal. k njemu sem mogla pridet 10. dan ciklusa, pa spet čez dva dni...in tako se je nadaljevalo, dokler ni videl, da je folikel dovolj velik, da mi lahko da ovitrelle s katerim mi je sprožil "pok". in če je prišel ta dan slučajno na vikend ali med tednom, ko ni imel ordinacije, me je naročil na gin. oddelek v bolnici, da mi je vse pregledal. tako, da glih vsi niso neki šarlatani...jih je pa res dosti to pa nimam kaj reč.
jst upam, da bi punce tukaj dobile čimmanj takih nemarnih ginekologov user posted image

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
13.10.2007 10:44:23   
titi3
marjana.r saj meni se je zgodilo ravno neki takega. Prvo ginekologi, ki si ne zaslužijo tega naziva, sedaj pa končno gin, ki ve kaj dela. Žalostno pa je, da taki bedneži, da ne rečem drugega sploh obstajajo.

Ginekologi bi morali biti vsi, od prvega do zadnjega taki kot je moj in tvoj sedanji. Terapijo pa bi morali vsem puncam delat na tak način kot so nama. Ne pa tako, kot pripovedujejo tukaj punce, brez UZ, brez zdravil za sprožitev "poka" itd. Vsi mamo enake zdravstvene pravice in vsi si zaslužimo maximalno pomoč. Potem pa naj rečejo, da nimamo dovolj otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 2869
13.10.2007 11:04:34   
marjana.r
titi prav maš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
15.10.2007 8:56:38   
čačka
Ojla borke!
user posted image  Se je končno prislikala, tako da ta teden začnem s prvi ciklusom. Iskanje drugega ginekologa se je tudi pričelo.
Imam pa všprašanje: Ali je smiselno meriti BT, ko sem na klomifenu?

Pa lep teden vam želim! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2871
15.10.2007 9:42:30   
Reby
Ojla Čačka. Glede ginekologa ti priporočam dr. Simonitija - SIMMED, je v Šentjurju. Jaz sem se pred dobrim letom preselila v LJ, pa še vedno hodim k njemu in mi niti na misel ne pride, da bi ga zamenjala. Če želiš, ti sporočim tel.št., pa pokliči.

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
15.10.2007 9:44:18   
janney
ojla punce!

Sporočam vam da prvi ciklus s Klomifenom žal ni bil uspešen! Grem z novim upanjem naprej čeprav ga je vsak mesec manj!

lp

Janney 

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
15.10.2007 11:52:11   
čačka
Janney: Brez obupa in korajžno naprej! Tvoj user posted image  te čaka, v to bodi prepričana!
Think positive!
Reby: Lepo te prosim, če mi sporočiš telefonsko!

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
15.10.2007 12:59:28   
marjana.r
janney pa ne obupat ... jst sem že dve leti na klomifenu, pa ne mislim klonit glave user posted image

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?