Anonimen
|
Da poročam še jaz: no, kot ste morda katere zasledile, sem pozabila vzeti polovičko 2. dan. No, rezultat na UZ je bil vseeno dober: v času UZ sem imela dva 18 mm folikla vsakega v svojem jajčniku, kar naj bi baje pomenilo, da so lahko dvojčki ta mesec. Problem je bil le, da v sluznici ni bilo spremijev, čeprav sva 24 ur prej slončkala. Spermiogram pa je bil drugače OK pred enim mesecem, ko je imel dragi pregled. No, na UZ pregledu nama je G rekel naj čim več slončkava in da bo najkasneje v roku 4 dni prišlo do O. Zdaj čakava na dan D. Pred 1 mesecem mi je G povedal da imam PCO, vendar je z mojimi hormoni in vsem ostalim vse OK. Na tem pregledu pa tudi ni bilo drugih cistic razen dveh velikih folikelčkov. Upam, da je kakšen plavalček vseeno prispel do mojih jajčkov, tako da držite pesti. Aja, drugače sem jedla K prvi krog od 5. - 9. dne po eno polovičko (če sem čisto natančna, sem eno pozabila). Rezultat je bil vseeno OK. Aja, če se vam zgodi, da pozabite, upam sicer, da sem samo jaz taka buča, no, ampak če se vam zgodi, ne smete nadomeščati doze, če je vmes preteklo več kot tretjina časa, ampak normalno vzeti dozo naslednjič, ko je čas. Tako so mi rekli. No, ampak kljub temu, da sem pozabljivka, je moje telo odreagiralo. Ampak zdaj pa najtežji del - čakanje..... Nekaj časa bi bila še anonimna, če vas ne moti preveč - se oproščam, ampak bi rada tako - vsaj še 2 meseca. Hvala punce...
|