|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
15.10.2007 13:19:59   
Reby
Evo Čačka, tel. je 03 749 31 31

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
15.10.2007 18:08:09   
Anonimen
Punce, prosim pomoč - kaj se zgodi, če pozabiš vzeti odmerek 1x. Meni se je to namreč zgodilo v enem izmed 5 dni (2. dan).  Ima katera podobno izkušnjo?

Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 2877
15.10.2007 20:55:41   
Fargesia
Anonimna, pokliči svojega G...meni se to ni zgodilo...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
16.10.2007 7:08:35   
čačka
Reby najlepša hvala!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
21.10.2007 21:21:59   
titi3
Pozdav punce!

Klub malo sameva, ker je najbrž mimo filanje s klomifenom. Kje ste ????? user posted image

Meni na žalost ni uspelo in sem danes dobila zlobno teto s Krvavca user posted image . Naslednji teden pa štartam z novim ciklom 23.10. je prvi dan. Dobila sem večjo dozo, ker je z enim klomifenom dozorelo samo eno jajčece.

Je še katera na novem filanju z baby bombončki, da mi bo delala družbo?????

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
21.10.2007 21:41:13   
ledenka
user posted image  pri meni K zal ni dal uspeha... bomo videli, kako bo naprej user posted image  ampak ostajamo pozitivne, kajne user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
21.10.2007 21:55:07   
titi3
Ledenka, Pozitivka je drugo ime vseh nas v tem forumu! user posted image

Kdaj pa ti pričneš z novo ščatlico bombončkov?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
21.10.2007 22:12:32   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: titi3

Ledenka, Pozitivka je drugo ime vseh nas v tem forumu! user posted image

Kdaj pa ti pričneš z novo ščatlico bombončkov?

bomboncke user posted image  sem jemala od aprila do julija, po pol tbl. Reagirala sem na njih (oz. itak imam svoje O), do zanositve zal ni prislo user posted image  tako da greva zdaj v naslednjo fazo - laparo in ponovni spermiogram, ker ocitno pri mojem prihaja do aglutinacije user posted image  pa moramo videt, ce je tega toliko, da vpliva, ali pa je zanemarljivo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
22.10.2007 8:21:00   
Reby
Prejšnji teden v sredo sem vzela zadnjo tabletko K, od petka naprej smo oz. vsak dan delamo :) V sredo imam pregled pri G in me prav zanima, kaj bo povedal. Čudno mi je bilo, saj nisem čutila nobenih stranskih učinkov med jemanjem K in tudi sedaj ne. Je možno, da sploh nisem reagirala? No, v sredo se javim in povem, kaj sem izvedela pri G.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
22.10.2007 10:25:34   
čačka
Pozdravljene!

Jaz sem nehala z jemanjem bonbončkov v nedeljo. Na žalost pa so bile reakcije kar burne... špikalo me je v jajčnikih, bila sem zelo razdražljiva in jokava, pa da ne govorim o količini izcetka... blajk!user posted image  A je imela katera podobne stranske učinke, ali sem jaz edina?!?!

No, zdaj pa pridno delava bebico in drživa fige, da nam rata. Tetice pa ne pričakujem v okrog 11.11. (na martinovo!)... joj je še dolga!
Pa držim pesti za čisto vsako bornko! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
22.10.2007 10:37:04   
titi3
čačka jaz sem bila tudi precej sitna in jokava med jemanjem Clomida. Drugih reakcija pa ni bilo. user posted image user posted image

Za martinovo pa ne boš mogla pit! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bom tudi abstinirala, ker tete sploh ne bo 17.11. Jo nočem niti z daleč videt. Vrata so zaprta!

Misliš, da nas ne ulovi, če sva dovolj hitre? user posted image Tetke so bolj počasne!

Tudi jaz držim pesti zate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
22.10.2007 12:01:52   
čačka
Ha ha ha
Ma kaj čem za martinovo, kot pa abstinirat user posted image user posted image user posted image
Lahko pa me user posted image preseneti in se ga bom iz žalosti usekala do konca user posted image !

Pa dajva user posted image  kolk se da, pa bomo videli!
Držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
22.10.2007 12:28:28   
janney
Pozdravljene punce!

Danes pojedla zadnje dve tabletki v tem drugem ciklusu poskušnja z K. in sedaj naju čaka veliko veliko veliko telovadbe user posted image user posted image  in potem ponovno čakanje nauser posted image  in upati da je ne bo!

Punce kdaj vam je ginekologinja predpisala K.? Meni ga je predpisala po 9 mescih poskušanja zaradi PCO ampak brez da bi me spremljala na UZ kar mi ni čisto jasno zakaj- Jajh to je naše zdravstvo

lp

Janney

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
22.10.2007 13:40:45   
čačka
Janney isto je pri meni. Skoraj leto dni poskušava pa še ni nič. G me je takoj vrgel na K., brez spremljanja na UZ, brez spermiograma ( ne pri meni  user posted image , ampak pri mojemu), brez krvne analize.
Ta ciklus je zame prvič, je pa res, da mi je dal tabletke samo za dva meseca. Potem pa se bova videla in načrtovala naprej user posted image
No, medtem bom že menjala ginekologa!!! Temu res ne zaupam več!

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
22.10.2007 17:07:34   
marjana.r
no jst pa sem včeri štartala s klomifenom....spet user posted image ... in ga mam za čopat do 30.10.

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
22.10.2007 17:22:23   
Anonimen
Da poročam še jaz: no, kot ste morda katere zasledile, sem pozabila vzeti polovičko 2. dan. No, rezultat na UZ je bil vseeno dober: v času UZ sem imela dva 18 mm folikla vsakega v svojem jajčniku, kar naj bi baje pomenilo, da so lahko dvojčki ta mesec. Problem je bil le, da v sluznici ni bilo spremijev, čeprav sva 24 ur prej slončkala. Spermiogram pa je bil drugače OK pred enim mesecem, ko je imel dragi pregled.

No, na UZ pregledu nama je G rekel naj čim več slončkava in da bo najkasneje v roku 4 dni prišlo do O. Zdaj čakava na dan D.

Pred 1 mesecem mi je G povedal da imam PCO, vendar je z mojimi hormoni in vsem ostalim vse OK. Na tem pregledu pa tudi ni bilo drugih cistic razen dveh velikih folikelčkov. Upam, da je kakšen plavalček vseeno prispel do mojih jajčkov, tako da držite pesti. user posted image

Aja, drugače sem jedla K prvi krog od 5. - 9. dne po eno polovičko (če sem čisto natančna, sem eno pozabila). Rezultat je bil vseeno OK. Aja, če se vam zgodi, da pozabite, upam sicer, da sem samo jaz taka buča, no, ampak če se vam zgodi, ne smete nadomeščati doze, če je vmes preteklo več kot tretjina časa, ampak normalno vzeti dozo naslednjič, ko je čas. Tako so mi rekli. No, ampak kljub temu, da sem pozabljivka, je moje telo odreagiralo. Ampak zdaj pa najtežji del - čakanje..... user posted image

Nekaj časa bi bila še anonimna, če vas ne moti preveč - se oproščam, ampak bi rada tako - vsaj še 2 meseca. Hvala punce...

Neposredna povezava do sporočila: 2891
22.10.2007 17:28:28   
titi3
Njami, ko bi dali not vsaj kak okus v ta klomifen.

Janney, predlagam ti, da si poiščeš novega ginekologa. Meni je bilo, ko sem prvega menjala zelo težko, sem se sekirala, da .... sto razlogov. Sedaj pa mi ni žal. Enkrat sem se že razpisala, da so totalni neodgovorni norci, ker so to precej močna zdravila.

Klomifen pa sem dobila po skoraj 2 letih, splavu in treh operacijah. Prvo eno tabletko in sedaj dve, ker mi je z 1 dozorel le en folikel. Pričnem pa jutri, na 1.11. user posted image pa imam uz in odvzem krvi.

Neposredna povezava do sporočila: 2892
24.10.2007 20:01:25   
Reby
Da poročam. Danes sem bila pri G in je bil ravno dan ovulacije. Žal sem pridelala samo 1 mali foliklček, tako da je zelo majhna verjetnost, da bom zanosila v tem ciklu. No, naslednji mesec, če ne bo, papcam po 1 tabl. in če še potem ne bo, povečam dozo na 2 tabl. od 3.-7. dne. In če še ne bo, me čaka laparo v začetku marca.

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
24.10.2007 20:54:46   
pinkec
Se opravičujem, ampak imam eno vprašanje, čeprav nisem (še) na Klomifenu, in sicer me zanima, kako je s temi folikli. Reby, ti praviš, da si pridelala majhen folikelček in da verjetno ne bo uspelo. A ni tako, da itak en folikel poči in se sprosti jajčece in potem pač, če se oplodi, se, če ne, pa ne?

Hvala in lp

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
24.10.2007 20:57:10   
ledenka
pinkec, ja, samo mora bit zrel folikel in prave velikosti, drugace nic ne pomaga. K vzpodbuja rast (med drugim) user posted image  

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
24.10.2007 21:05:12   
pinkec
A tako. Sem namreč gruntala, kaj zdaj to pomeni zame, ker mi je zdravnik na UZ povedal, da je en folikel velik in da bo ovulacija...

Vso srečo vsem! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
25.10.2007 8:53:09   
titi3
Pri ne stimulirani ovulaciji jih na začetku ciklusa prične dozorevat več, med temi pa le en dozori do konca (do ovulacije), ostali manjši pa odmrejo. Da je kaj z njega mora bit vsaj 21mm.

V kolikor jemlješ klomifen pa ti jih lahko dozori več in je večja verjetnost, da zanosiš. Če imaš težave pa ti dajo klomifen zato, ker sploh nimaš lastne ovulacije ali pa ta jajčeca ne dozorevajo pravilno itd. Še ne kup drugih razlogov...

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
25.10.2007 9:47:09   
nima
No da se še jaz oglasim.To je moj prvi krog klomifena in v petek vzamem zadnjo. Takoj mi je ginekologinja predpisala 2xna dan 5 dni. Stranski učinki? Ja tečna sem... pa takooooo utrujena(vzamem ga ponoči ker mi je potem še slabo po njem in mam raje da to prespim).Nič prijetno ampak vse za user posted image
Še katera user posted image  ne pričekuje 18.11. ? Jaz je ne...ojaj ja ja...večna optimistkauser posted image

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
25.10.2007 10:53:53   
marjana.r
ja nima tudi jst je ne čakam nekje kadar ti user posted image
no pri meni pa je 5.dan jemanja klomifena...in me čaka še 5 dni...joj nikakor da je konec teh tablet user posted image

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
25.10.2007 11:27:28   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: titi3

Pri ne stimulirani ovulaciji jih na začetku ciklusa prične dozorevat več, med temi pa le en dozori do konca (do ovulacije), ostali manjši pa odmrejo. Da je kaj z njega mora bit vsaj 21mm.

Jaz sem bila na ultrazvoku en dan pred ovulacijo in je bil folikel velik 18 mm, naslednji dan je počil. Sem vprašala G, če je premajhen, pa je rekel, da ni n da naj kar veselo user posted image

Zdaj pa sem res zmedena user posted image

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?