Clody
|
Hehehe, kolk ste smešne - cela stran o lasišču!! Na srečo nimam težav z izpadanjem las, ker sem čiiist kratkolasa. Edino, preden sem zanosila, sem neko konjsko grivo puščala, pa sem ugotovila, da itak nima pomena, ker : -mam skoz čop -ležijo lasje vsepovsod -nisem tip za česanje -se ne fenam -u glavnem čist preveč dela SEm pa dons mela tisto trapasto preizkušnjo, pa u pon moram spet pridt. Matr se znajdejo. Kako pa bo, si pa ne upam, rečt, ker se mi zdi, da ostale kandidatke nekak več znajo, ker vse prihajajo iz računovodskih servisov. Sicer vem, da se vsako stvar da naučit in se konec koncev ponavlja, bomo videli. Bi bla pa noro veselaaa. Sem šla prvič v lifu peš iz šihta, 5 minut. Mali je še kar prehlajen, zaenkrat samo nos in malo kašlja. Smo šli vseeno v petek v Avstrijo pogledat. Sem sem ene par stvari nabavla, doma mi namreč ni nič prou, pa malemu sem nabavljala v Kiku, kjer sem vedno, ampak res vedno znova preseneča nad temi nizkimi cenami. Vse hlače, od kavbojk do žametnih so tam cca 6 eur,.... Lu, upoštevaj babe kaj ti svetujejo. Jest tud ne bi čakala tako dolgo. Pa ta bula o kateri govoriš, pejt jo dat pregledat in ne poslušaj desca. Moj sicer tud ne mara da jamram, mi pa vedno reče: "Pejt k doktarju al pa mi ne jamrej!" Pa ma prou ne!! Miha pozdravite se hitro. Zakaj se mi zdi, da je pobral v vrtcu? Mi smo zdržal to rundo 4 dni, pa se je začel, ampak sem ga vseeno pelala in mu naročila kašljaj v vse otroke tam. A veste kakšne revčke pripeljejo!!Je pa res, da so bolniške hudič. Piškot, kje jih najdeš - krematorij! Obisk bo pa sigurno uspešen, razen če ni kdo, ki se rad trmari. Altati, mmmjjjaaammmsiiii, sta pa gurmana. Mojmu pa kaj tazga ne bi blo všeč, jest bi pa samo jamrala ko bi jedla. Za take nobel wcje pa prvič slišim. lucika, so ti pa hitro poslala povabilo, pridni. Držim pesti v sredo. Lina, si kar ne predstavljam, da ste uletel ravn na snemanje Seksa v mestu. Men je bla ta nadaljevanka nora, čeprou mi je bla carry še najmanj simpatična. Sivkamivka, tvoja mama je iz Nizozemske? Jaz osebno sem bila doli samo v Amsterdamu, pa še to ko smo bili "mladi". Priznam da smo zavili tudi v "kofišope" in probali čisto vse, nazaj grede pa noben ni vedu ne kam, kako! Sej nevem koga sem še pozabla, ampak šibam, ker mam že zeloo dolgo svečo z nosa. še malo pa bo na tipkovnici! Pa pa Aja, pa dons uživam miiiir in pijem kafete. Moje dva sta šibnla k našim v Šmarje.