altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Glede službe pa nič panike, boš videla, Altati, ko boš enkrat tam, se ti bo prav fino zdelo, da mal odmisliš vse skupaj, pa itak gre čas tako hitro, da bo tik tak frej dej. Je pa res, da je tako prav luštno, da se imamo prav fino takole doma. Maxi, iz tvojih ust v božja ušesa....mene tako zavija, ko pomislim da job, da mislim, da je to znak, da moram menjat. ker če me želodec boli že samo ob misli, je nekaj najbrž narobe, a ne Kostim, majka, kje si ga pa nabavila? Ti imaš tako službo, da moraš biti takole lepo oblečena, kaj? Naj dajo še kakšen dodatek za obleke pri plači. Ja, ajz ne morem v kavbojkah v službo. Se moram držat poslovnega bontona. V Benettonu sem ga kupila. Ker meni se zdi klasika kostim bolj za 'stare mame' in ne zame. Imam rada takšno moderno mladostno eleganco. Da pa jaz ne govorim, koliko porodniške sem včeraj dobila. Za zjokat, no. Za devet delovnih dni v septembru. Groza. Bom vprašala vlado, kako si predstavlja, da jaz preživim štiričlansko družino z vsoto, ki znaša manj, kot je bil Altatin kostim. Katastrofa. Še dobro, da me čaka še plača, ki bo sicer tam tam, ampak menda bomo tudi ta mesec pregurali. Možek moj, kje si? Vidiš kako je lepo,da imaš možička .Jaz sem tud navdušena, kadar ven potegne bančno kartico .
|