|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
12.10.2007 12:56:26   
moci
padamoooooooooo.
sam da nas poberem.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 201
12.10.2007 12:59:56   
altati
kako si ti moci prijazno bitjeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 202
12.10.2007 13:06:38   
moci
ok, zdaj pa ne vem, kaj naj. 37,1 v ušesu in afne guncauser posted image
ponoči je pa kuhala in spila 3 stekleničke čaja in eno mleka. 1 liter tekočine. plenica je spustila kjub temu, da smo jo ob 1h menjaliuser posted image
ampak včeraj ne na polno zakuhala ob 5huser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 203
12.10.2007 13:12:26   
Maxica
Moci, jaz bi šla do zdravnice in ji vse to povedala. Ker kolikor poznam te naše otročičke, bi mi zakuhal brž, ko bi spet bila doma.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 204
12.10.2007 13:16:19   
moci
mah ja, saj vem, da bi. nerodna reč da pridem in razlagam, kako je uboga, ona se pa reži in sestri dela pibip na nosuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 205
12.10.2007 13:19:59   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mah ja, saj vem, da bi. nerodna reč da pridem in razlagam, kako je uboga, ona se pa reži in sestri dela pibip na nosuser posted image

user posted image  Reci, da če je zdrava, tega ne počne.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 206
12.10.2007 13:32:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: moci

user posted image  Reci, da če je zdrava, tega ne počne.user posted image

točno takouser posted image . da so to definitivno znaki hude bolezniuser posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 207
12.10.2007 14:28:44   
lucika
arabela vas vse lepo pozdravlja! ima možeka doma, pa računalnik na čiščenju. evo, ji je oproščeno, da nas je skrbelo...:)

mi smo spet preghlajeni. mali je imel kake tri dni pavze, zdaj pa spet žnudre do ust, ko kihne. katastrofa no. ne vem, al je to zdaj novi nahod, ali je nadaljevanje starega. meni pa se nadaljuje, en dan boljš, danes slabš....

naša pika je začela ful pit. in sem poklicala veterinarje, kaj bi to bilo. razne diagnoze, dobila ene 4 injekcije, dvojne kapljice, preiskava krvi...v ponedeljek spet. pa mi je kr slabo kolk mi bodo zakasirali. danes so mi samo kapljice 22 eurov. beki, te rabim za posvet, ker res ne vemo, kaj naj z njo. ima bulice na seskih, to že dolgo. zdaj bi radi to po celem odstranli, plus sterilizacijo. lahko je tudi rak, lahko je sladkorna, lahko je...vse bi delali, samo ne vejo pa točno. ja, če ni to, bo pa ono. si ne predstavljam, da bi ji vse te bolečine delali, pa tud ne, da jo bomo po operacijah vozili, na koncu bodo pa ugotovili, da ups, ni nič od tega kaj zdaj mislijo. stara je dobrih 8 let; se mi zdi boljše, naj še uživa koliko ji je namenjeno. ne vem no...težka tema, kr na jok mi gre.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 208
12.10.2007 15:12:25   
piskot
dan.

mi smo pa prestavili torto user posted image . mi je tolk hudo, ker je ravno na soboto, ampak jaz se vedno kuham s to butasto vrocino malo cez 37, in sem za en drek, in mi res ni zdej 15 ljudi pedenat doma. pa se pospravit bi bilo treba. moz je sicer ze malo bolje, ampak vsake toliko ga se zacne boleti glava, tako da se nanj tudi ne morem prav zanasati. v glavnem, ce bi v ponedeljek vedela, da se mi bo tole toliko casa pacalo, bi sla ze takrat po bolnisko. upam da bom do ponedeljka ze dobra.

in sem danes zjutraj klicala in prestavila torto za naslednji teden. potem sem pocasi spakirala martina in ga odpeljala k babici, pa sem sla domov spat. saj veste, kaj je bilo potem, posoda, stroj, ta igraca tam, una tja ... no ulegla sem se za pol ure, potem sem pa ze morala v sluzbo. ampak se tole urco pa pol zdrzim, pol pa po martina. hvala bogu da imamo babi.

aja, danes sta sla z babi na obisk in je pri eni njeni prijateljici in je martin dobil snickers. aleluja. babi je bila toliko pri sebi, da je uni teti rekla, da jo bo dobil cez eno leto user posted image .

moci kako bolnica?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   [Brisano sporočilo]
12.10.2007 15:30:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
12.10.2007 15:34:52   
piskot
sivkamivka a obstaja cudezno zdravilo za viroze user posted image  no ja, ce se vprasa mene, je tole reakcija na sluzbo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   [Brisano sporočilo]
12.10.2007 15:37:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
12.10.2007 15:43:46   
piskot
kul slikca sivkamivka.

moram tudi jaz zamenjat. enkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 213
12.10.2007 16:05:07   
piskot
katere copatke za doma zdaj uporabljate?

martinu bomo morali kupiti pocasi nove, pa razmisljam, da bi kar se enkrat shooshoose kupila.

kaj pa ceveljcki?

mi imamo ene cicibanove, pa smo ugotovili, da so ful cuden model. komaj mu stlacim nogo noter. zdaj bo treba druge kupit.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 214
12.10.2007 16:13:29   
lucika
jaz ga imam doma najraje kr v  zoknih s temi štoparji na podplatih. se mu ti sopati na nogavico sezuvajo, pol ma ene zokne s poplatom iz gume, isto. v copatkih pa se mi zdi da je kr nekam štorast, ne ve kam bi z nogami, se mu kr nekaj motlajo...se mi zdi, da se lažje postavlja na noge, če nima čevljev ali copat... toplo pa itak imamo. bolj ko luftam, bolj mi sosedi pod rit kurijo. se mi zdi da pod 23 nikol ne pade, pa mi je to skor prevroče, sploh ponoči.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 215
12.10.2007 16:13:33   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

sivkamivka a obstaja cudezno zdravilo za viroze user posted image  no ja, ce se vprasa mene, je tole reakcija na sluzbo.

tudi za lažjo adaptacijo obstaja zdravilo, pa za virozo tudi, vsaj lajša simtome, če že ne čudežno ozdravi user posted image

kaj pa za hudo virusno reakcijo na službo???
jaz jo bom sigurno dobila 5.novembra.....obstaja čudežno zdravilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
12.10.2007 16:14:11   
altati
piskot, a si ti v službi??????
bejž dam ležat! takojuser posted image !!!!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 217
12.10.2007 16:15:43   
altati
saj veš Piskot- mi imamo superfitke.
Lucika -  jaz bi kužiki dala njen čas, brez operacij in vsega.......naj bo z vami, ki jo imate radi toliko časa, kolikor ji je namenjeno.....Upam da čimdljeuser posted image !

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 218
12.10.2007 16:15:56   
Maxica
Psaša mi je sporočila, da sta z Mihcem na infekcijski. Zakuhal je na 40 stopinj, dobil bo antibiotik direkt v žilo, nič pa še ne vejo, kaj mu je.
No, še en bolanček med oktoberčki. Upam, da se čimprej pozdravi in da prideta kmalu domov.
user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 219
12.10.2007 16:29:30   
piskot
piskot je v sluzbi in odhaja domov. sem sla samo za 2.5 ure.

maxi ubogi mihec, sporoci jima da drzimo pesti da bo vse okej.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 220
12.10.2007 16:41:47   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

piskot je v sluzbi in odhaja domov. sem sla samo za 2.5 ure. PAMETNO.user posted image user posted image

maxi ubogi mihec, sporoci jima da drzimo pesti da bo vse okej. BOM.user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   [Brisano sporočilo]
12.10.2007 16:58:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
   [Brisano sporočilo]
12.10.2007 16:59:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
   [Brisano sporočilo]
12.10.2007 17:01:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 224
12.10.2007 17:11:46   
altati
Psaša in Miha -  držita se! In čim prej se pozdravita!Maxi, povej Psaši, da je v dobrih rokah. Pa da mislimo na njiju.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Sindrom karpalnega kanala
Sadrika

Vprašanje za tiste, ki ste imele v nosečnosti SKK(sindrom karpalnega kanala) zaradi otekanja. Težave so izginile:

takoj po porodu (33%)

1 teden po porodu (9%)

1 mesec po porodu (26%)

z operacijo (19%)

s pomočjo B-kompeksa (5%)

drugo -prosim za komentar (9%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!