lucika
|
arabela vas vse lepo pozdravlja! ima možeka doma, pa računalnik na čiščenju. evo, ji je oproščeno, da nas je skrbelo...:) mi smo spet preghlajeni. mali je imel kake tri dni pavze, zdaj pa spet žnudre do ust, ko kihne. katastrofa no. ne vem, al je to zdaj novi nahod, ali je nadaljevanje starega. meni pa se nadaljuje, en dan boljš, danes slabš.... naša pika je začela ful pit. in sem poklicala veterinarje, kaj bi to bilo. razne diagnoze, dobila ene 4 injekcije, dvojne kapljice, preiskava krvi...v ponedeljek spet. pa mi je kr slabo kolk mi bodo zakasirali. danes so mi samo kapljice 22 eurov. beki, te rabim za posvet, ker res ne vemo, kaj naj z njo. ima bulice na seskih, to že dolgo. zdaj bi radi to po celem odstranli, plus sterilizacijo. lahko je tudi rak, lahko je sladkorna, lahko je...vse bi delali, samo ne vejo pa točno. ja, če ni to, bo pa ono. si ne predstavljam, da bi ji vse te bolečine delali, pa tud ne, da jo bomo po operacijah vozili, na koncu bodo pa ugotovili, da ups, ni nič od tega kaj zdaj mislijo. stara je dobrih 8 let; se mi zdi boljše, naj še uživa koliko ji je namenjeno. ne vem no...težka tema, kr na jok mi gre.
|