Anonimen
|
Ajvy, želim ti, da se čimprej pobereš! Punce, a tale Lost, k si ga snamete z neta...a to ve s podnapisi mogoče kje dobite? Ker jaz v našem piči poki stanovanju niti slučajno ne smem met tv naglas, ko otroc spijo, če sta pokonc, pa itak ne bi mogla gledat, tko da bi nujno rabila s podnapisi. Ker men se tud ne da zdej celo leto se mrcvarit od četrtka do četrtka, kdaj bo spet naslednji del in kaj se bo dogajalo. Zvesta, vidiš, mogoče bi pa Izak po tem čaju sam sebi mleko produciral, pa ga ne bi rabla futrat. Tale Greyeva anatomija - kaj je to? Kje se to da videt? O čem se gre? Prvič slišim. Poldy, superca, da je vse ok! Siskamiska, ti si čist podivjana. Če ti bo kej cajta in energije ostal, lahk prideš še k men kej narest. Anja7, še tebi en . Jaz imam tud probleme s familijo. Pa zgleda nikol ne bo konc tega. No, še dobr, da mam zdej svojo družino in svoj lajf, drugo bo pa vse enkrat passe. Imaš pa takega korenjaka kot jaz. Yankee, ni nujno, da ti bo mali vedno spal v hrupu. Meni so tudi že ful pametovali, zakaj hudiča Špele ne navadim v hrupu spat, pa kako mislim funkcionirat, ko rodim in tralala, blablabla. Pa je tamala do 3. meseca spala ko top, si lahko bobne zraven špilal, pa je nisem nič šparala in pazila, da ne ropotam, pol pa kot bi odrezal, jo je začelo vse motit in nisem smela niti kihnit, da se ni zbudila. Upam, da me ne doleti to še pri Juretu, samo pomoje bo z njim isto, ker že postaja bolj občutljiv. Češnca, lepo, da ste se končno spet s prijateljico videli po tako dolgem času! Yankee, jaz tud do une debate nisem niti pomislila, da je izraz gluhonem za vas neslišeče žaljiv. Pa nisem se niti poglabljala v pomen besede, ne zavestno, ker drugače nikoli nisem mislila, da so gluhi tudi nemi, saj imate jezik kretenj, če nič drugega, pa saj eni tudi govorijo/te. To je pač en tak splošen izraz bil še iz starih časov, ki smo se ga navzeli. Ampak sem se na tisti temi mal izobrazla. Zvesta, želim ti prečudovit dan jutri!!!
|