|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
12.10.2007 20:28:31   
kapica
Rumba, lepe slikice souser posted image . Jooj, jaz si tudi zelim imeti vec otrok, vec kot dva nouser posted image , se mi zdi da takoo lepo zgledauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
12.10.2007 20:33:24   
SANEK1
Zvesta, drži se jutriuser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!
Poldy super da je z Uršo vse okuser posted image
Anja7user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
12.10.2007 20:41:04   
Anonimen
Ojla..

Ena je napisala, da smo se rešili širokega povijanja. Smo imeli 1A, tako da ni bilo širokega povijanja, ampak sem komaj čakala, da se rešim teh tetra plenic. user posted image

Punce, eno vprašanje. Danes sem bila cel dan v mestu, in seveda moj partner sam doma po službi. Ker si je zaželel malo glasbe, jo je precej naglas navil. No, zgoraj je pa ena velecenjena dama, ki se je tako razjezila, da nam je tako pismo napisala, da znoriš. Kao češ, da sva neodgovorna, ... Madona, otroka sploh doma ni bilo ko je ta muzika špilala, ona pa.. No, naj omenim, da onadva za vsak glasen a znorita.... Zato ker se njuna hčerka zbudi.. A sem res kriva, da jo je navadila spati v tišini? Jaz sem mojega navadila da spi tudi pri hrupu in nimamo težav, pa tudi če se zbudi zaradi soseda, ki travo kosi, se ne jezim, ker zakon to dovoljuje do 22.ure. A sem res neodgovorna, ker me ni bilo doma in je partner malo na glas navil glasbo?

Aja, pridem pa v torek ne, ker ni prevoza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3928
12.10.2007 20:49:27   
Anonimen
Tole sem danes malemu nabavila, za le 39 €. V ponedeljek nakupim še več.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Yankee -- 12.10.2007 20:52:10 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3929
12.10.2007 21:37:26   
Anonimen
Mogoče bom pa prišla, ne obljubim. Ampak bi rabila kero prevajalko user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3930
12.10.2007 21:44:29   
Ajvy
Hvala vsem za user posted image user posted image , full ste face....vas mam prav rada, pa človek vas kar pogreša.....sem odvisnik od vaše družbice, veliko mi pomeni....

Danes sem bila v Šparu, madonca je bla gužva....folk skoz jamra kolk nima dnarja, pol pa kar na veliko nakupujejo....jst če pravm da ga nimam, potem ga nimam...

Ste mi prav revčke vse, k tolk otročke nosite po rokah, jst se nisem dala prepričat....zdej se pa ne mara noskat...raje gospodična na pu sedi in se pogovarja z menoj....
Super za vse k se ne povijate več na široko, jst tudi čakam na UZ v ponedeljek....da se losamo teh pleničk...je tolk vesela če lahko bolj miga...ah, ta naša princeska...se kar zgubim v njenih učkih...danes me je med hranjenjem pobožala po obrazku ( refleksno seveda), sem se skoraj stopila....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
12.10.2007 21:44:51   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Yankee

Mogoče bom pa prišla, ne obljubim. Ampak bi rabila kero prevajalko user posted image  user posted image  user posted image

Zakaj pa rabiš prevajalko user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
12.10.2007 21:45:07   
Češnca
O, Yankee, ful lustkane cotke! Jest tud ful rada za ta malega nakupujem. Bi trenutno bol rabla kaj zase, pa raje njemu kupim!

No, danes nas je obiskala prijateljica iz Amerike -- sva ugotovile, da se nisva vidle več kot deset let!!! Smo ji pa kar skomine naredli z našim malim pikcem. Je bil res tko priden!!! Pa še moj se je tko fino po anglešk razgovoru. Mu je zvonil telefon, pa se je skoraj s helou ugklasu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
12.10.2007 21:47:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ker ne slišim dobro.

Ajvy, vem kako ti je hudo, ko pogrešaš mamo, ker mama je edina, in le mame znajo pomagati. Verjemi, da te gleda iz nebes, in vas čuva. Objemček.

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3934
12.10.2007 21:48:12   
Freycha

ker je Yankee gluha...... a ne nema, ane Yankee?user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
12.10.2007 21:48:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

O, Yankee, ful lustkane cotke! Jest tud ful rada za ta malega nakupujem. Bi trenutno bol rabla kaj zase, pa raje njemu kupim!

Verjamem, je pri meni isto. Ampak, ne smemo pa zanemarjat sebe. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

No, danes nas je obiskala prijateljica iz Amerike -- sva ugotovile, da se nisva vidle več kot deset let!!! Smo ji pa kar skomine naredli z našim malim pikcem. Je bil res tko priden!!! Pa še moj se je tko fino po anglešk razgovoru. Mu je zvonil telefon, pa se je skoraj s helou ugklasu. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3936
12.10.2007 21:49:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Nema nisem, sem pa sramežljiva user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3937
12.10.2007 21:49:33   
Češnca
Ajvy, tud mi mamo UZ kolkov v ponedeljek! Me prav zanima, kaj bodo rekli...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
12.10.2007 21:52:14   
Freycha

to sem si zapomnila ja. Veš, do tiste debate o gluhih, nemih in gluhonemih še sama nisem vedela, da niso vsi gluhi tudi nemi. V glavnem sedaj se sama full pametno delam, ker to nekako "ločim" user posted image

ah ja, če si ti sramežljiva, se jaz burek pišem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
12.10.2007 21:54:30   
Anonimen

to sem si zapomnila ja. Veš, do tiste debate o gluhih, nemih in gluhonemih še sama nisem vedela, da niso vsi gluhi tudi nemi. V glavnem sedaj se sama full pametno delam, ker to nekako "ločim" user posted image

ah ja, če si ti sramežljiva, se jaz burek pišem user posted image

No, še en dokaz več, kako si pametna user posted image user posted image user posted image

Ma, dobro, tukaj pišem kot nevem kaj, v real pa.. Hmmm, sem cela rdeča, če me kdo samo pogleda user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3940
12.10.2007 22:11:08   
Anonimen
Zvesta nevesta, le še nekaj ur te loči do pomembnega koraka. Ne sekiraj se, odmisli vse slabo in uživaaaaaj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3941
12.10.2007 22:16:19   
Anonimen
dans smo jo pa zdelali, cel popoldan zunaj, še na joški se ni kregala zdejleuser posted image pridno pojedla pa zakomiralauser posted image jaz pa tud čist hin, sam sem pa izkoristla prejle malo in neki cunj zlikala....bravo jaz....ostalo pa jutri, če mi bo ratalo rit dvignit predno se mala zbudiuser posted image

yankee pa sramežljivauser posted image user posted image user posted image pol sn jaz tuduser posted image

man x so po TVuser posted image Logan je mnjamiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3942
12.10.2007 22:30:43   
Češnca
Tud jest gledam, Ula. Ampak tehle prekinitev pa ne maram preveč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
12.10.2007 22:38:44   
bojana2
Poldy...user posted image  user posted image  user posted image ...za Uršo..sam da je vse ok!!
Siskamiska...jaz bi tud en kos tortice...user posted image
Anja7... user posted image sam zate! Naj se problemčki hitro uredijo!
Yankee...vedno se najdejo kakšni smotani sosedje...ne si jemati k srcu... nič nisi neodgovorna...hallo...user posted image  Pr nas je pa tko, da zaradi sosedov ne smemo meti psa vzunaj!?! Ker kao preveč laja in povzroča hrup...da ti slabo rata...user posted image ...Poskusi preslišati take neumne izjave... Aja, fuul lepe cunjce!!
Ulla tud men je ratalo nekaj cunj zlikat..user posted image ...me pa jutr čakata še dva stroja...user posted image

Punce, če katera rabi aptamil comfort, ji ga z veseljem podarim!! Imam dva paketka (2x400g), kupljena v Mullerju. Naš user posted image  ga ne potrebuje več, ker nimamo več krčev user posted image  in smo na navadnem aptamilu1! je pa fajn, ker uravnava in lajša prebavo... če katera hoče, lahko pošljem po pošti...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
12.10.2007 22:47:57   
Anonimen
zvesta, pri 24ur je glih blo vreme in je povedu da je jutri zelo primeren dan za vse ki bojo rekli DAuser posted image user posted image user posted image
vso srečo jutriuser posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3945
12.10.2007 22:48:25   
siskamiska
Jst pa podarim en paketek Aptamil AR - proti polivanju. je iz Mulleja, našimdvema pa ne paše. Če ga katera ki je iz LJ rabi naj ga pride iskat. No če ga tudi katera druga rabi se bomo pa za na pošto zmenile.

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
12.10.2007 22:49:28   
siskamiska

Kar na ZS mi napište da bom zaziher videla

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
12.10.2007 23:14:39   
Anonimen
jaz sem spat mal nas nosečke bralauser posted image ša mal, pa bom začela vse znake nosečnosti kazatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3948
12.10.2007 23:18:53   
Anonimen
Ajvy, želim ti, da se čimprej pobereš!user posted image user posted image

Punce, a tale Lost, k si ga snamete z neta...a to ve s podnapisi mogoče kje dobite? Ker jaz v našem piči poki stanovanju niti slučajno ne smem met tv naglas, ko otroc spijo, če sta pokonc, pa itak ne bi mogla gledat, tko da bi nujno rabila s podnapisi. Ker men se tud ne da zdej celo leto se mrcvarit od četrtka do četrtka, kdaj bo spet naslednji del in kaj se bo dogajalo.

Zvesta, vidiš, mogoče bi pa Izak po tem čaju sam sebi mleko produciral, pa ga ne bi rabla futrat.user posted image

Tale Greyeva anatomija - kaj je to? Kje se to da videt? O čem se gre? Prvič slišim.user posted image

Poldy, superca, da je vse ok!user posted image user posted image user posted image

Siskamiska, ti si čist podivjana.user posted image Če ti bo kej cajta in energije ostal, lahk prideš še k men kej narest.user posted image

Anja7, še tebi en user posted image . Jaz imam tud probleme s familijo. Pa zgleda nikol ne bo konc tega.user posted image No, še dobr, da mam zdej svojo družino in svoj lajf, drugo bo pa vse enkrat passe.user posted image
Imaš pa takega korenjaka kot jaz.user posted image

Yankee, ni nujno, da ti bo mali vedno spal v hrupu. Meni so tudi že ful pametovali, zakaj hudiča Špele ne navadim v hrupu spat, pa kako mislim funkcionirat, ko rodim in tralala, blablabla. Pa je tamala do 3. meseca spala ko top, si lahko bobne zraven špilal, pa je nisem nič šparala in pazila, da ne ropotam, pol pa kot bi odrezal, jo je začelo vse motit in nisem smela niti kihnit, da se ni zbudila. Upam, da me ne doleti to še pri Juretu, samo pomoje bo z njim isto, ker že postaja bolj občutljiv.

Češnca, lepo, da ste se končno spet s prijateljico videli po tako dolgem času!user posted image

Yankee
, jaz tud do une debate nisem niti pomislila, da je izraz gluhonem za vas neslišeče žaljiv. Pa nisem se niti poglabljala v pomen besede, ne zavestno, ker drugače nikoli nisem mislila, da so gluhi tudi nemi, saj imate jezik kretenj, če nič drugega, pa saj eni tudi govorijo/te. To je pač en tak splošen izraz bil še iz starih časov, ki smo se ga navzeli. Ampak sem se na tisti temi mal izobrazla.user posted image

Zvesta, želim ti prečudovit dan jutri!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3949
12.10.2007 23:31:56   
madejka
Tašonka podnapise za Lost najdeš in si dol potegneš na tem naslovu. Samo dol potegneš, razparceliraš in dodaš...
Greys anatomy je pa ena fina nadaljevanka o doktorjih in njihovih ljubezenskih ne-zgodahuser posted image Full fajna stvar. Celo nimajo samo plehkih dialogov!user posted image

Zvesta jutri pa navijamo za tebe!user posted image user posted image user posted image Ti želim, da bi bil to en najlepših tvojih dnevov!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

varnost igrač
sindarin

Kako poskrbite, da je otrokova igrača varna?

nič, zaupam prodajalcu (15%)

nič, zaupam proizvajalcu (8%)

preberem deklaracijo (48%)

vprašam prodajalca za več informacij (15%)

pozanimam se pri prijateljih (14%)

Število vseh glasov: 265

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!