|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
12.10.2007 23:35:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Tašonka podnapise za Lost najdeš in si dol potegneš na tem naslovu. Samo dol potegneš, razparceliraš in dodaš...

Emmmm, jaz sem totalno leva za te zadeve. Nisem še nikol NIČ z neta vlekla in se a ma baš ništa ne spoznam na nič v zvezi s tem.user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3951
12.10.2007 23:42:05   
madejka
Hmm pol ti pa jaz tud težko vse razložim pisno...user posted image Od kod si pa dobila Loste? 

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
12.10.2007 23:50:16   
Anonimen
Sej nimam jaz nič posnetih Lostov, jaz bi jih rada dobila s podnapisi vred.user posted image Zapečene na DVD. Ker brez podnapisov mi bolj malo koristijo.user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3953
13.10.2007 3:48:31   
Freycha
full je čudno ob 3:44 po netu skakat, ko ni nikjer nobenega. No malecka se je nahranila, sedaj ji dragi podira kupčka, potem jo bo uspaval, jaz pa v bistvu ne vem, zakaj tu svetim...... eh ja, bo že.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
13.10.2007 6:17:14   
Anonimen
Dobro jutro...

Izak se je odločila, da poročni dan mora bit DOOOOOOOOOOOOLG. zato smo vstali že 5.30. Je pa res, da je prespal celo noč brez zbujanja. Se pravi, da je bil mir od 21h do 5.30. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa kar paše, da se je zbudil. Tako ga lahko dam ob 7h nazaj spat, ko grem jaz k frizerju in ati ne bo imel težav z njim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3955
13.10.2007 8:45:21   
Freycha
Zvesta lep dan ti želim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
13.10.2007 9:21:09   
siskamiska
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čudovit dan ti želim ga. Zvesta user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
13.10.2007 9:23:14   
bojana2
Zvesta....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...veliko lepega...in čudovit dan ti želim!!!user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
13.10.2007 9:36:13   
kapica
Zvesta, Izak ve da imata vidva danes velike plane, pa je rekel, raje pravi cajt vstat, kotz pa da bo prepoznouser posted image . Uzivajteeeuser posted image .
Yankee, joj, sosedi, nic ne mores, nama je enkrat soseda cez cesto!!! prisla na vrata zvonit, da imava tv prevec na glasuser posted image . Res nic ne mores... Dino tud spi pri vsakem hrupu, sem rekla,da ne bom pazla, pa je tud zadnje dni postal obcutljiv.
Freycha, a ti pa ob taki uri po netu skaces?A dita prvec spi, pa si ze naspana?user posted image user posted image

Evoi, Dino se je zbudil, danes gremo verjetno mal v sping,ampak za mamico in atijauser posted image

Punce, a kupujete otrockom bolj hlace in majcke in te zadeve?Ker meni je se najbolj komot da je mali v bodiju in pajackuuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
13.10.2007 9:55:06   
SANEK1
Zvesta, želim vam nepozaben danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
13.10.2007 10:08:23   
SANEK1
Punce, kaj pa ko nas je danes zjutraj okoli treh dobesedno kap.user posted image user posted image user posted image
Zgodilo se je sledeče, Živa je kot po čudežu in tečnobi prejšnjih noči zaspala že ob 10:30 (ja za nas je to že user posted image ), midva sma malo kasneje mrknila. In tak lepo vsi 3 pančo-pančo, ko se ob 3 naenkrat sam od sebe vklopi TV In to s takim volumnom, da se je  verjetno slišalo do Hoč in vas je Freycha to zbudlo in si zato ob 3 vjutru na netu visela.user posted image user posted image user posted image  Kaj pa je bilo še najhuje, da se ga ni dalo s pilotom ugasnit in je bla taka panika, ker nobenemu ni blo nič jasnouser posted image user posted image user posted image . začuda se mala ni vstrašla in drla, ampak se je lepo počasi, elegantno zbudila in bla seveda tak hudo lačna, kot da ni že 3 dni jedla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
13.10.2007 11:04:28   
kapica
In tak lepo vsi 3 pančo-pančo, ko se ob 3 naenkrat sam od sebe vklopi TV In to s takim volumnom, da se je verjetno slišalo do Hoč in vas je Freycha to zbudlo in si zato ob 3 vjutru na netu visela.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
13.10.2007 11:07:08   
Freycha
pri nas je bila sirena v obliki dite user posted image user posted image user posted image
punce - tiste, ki ste na adaptiranem mleku - kakšne doze dajete svojim sončkom? 150ml ali že 180ml??

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
13.10.2007 11:48:15   
mateya24
Dobro jutro babike, no dan že user posted image

Zvesta, želim ti lep in nepozaben dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Freycha, moja že lep čas papca okol 170, sam zadnje dni pa mi že več zahteva, ker ko je flaška prazne se kar začne zmrdovat pa jokat od ipike. Pa poliva spet fuluser posted image  TAk kot zgleda bomo mogli tud mal več že začet delat. 

Kolk ti pa Dita popapca?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
13.10.2007 11:52:18   
Freycha
150 sam fora je v tem, da je na dve uri, pa če ima moje mleko, ali pa adaptirano.... pa imam občutek, da bi rabila več...... mislim, jaz ji naredim 150, pa vse poje.....user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
13.10.2007 12:01:17   
mateya24
Ja men je P rekla naj naredim več pa naj poje kolk ma željo. Sam finta pa je v tem, da če bi jaz njen nardila magari 250, bi ona vse pojedla tak je požrešnauser posted image , sam pol bo pa čez čas ven vrgla, kr nima v želodčku dovolj prostora. Pa smo spet pri polivanju. Če ima premalo se bo razjezla, bo začela jokat in je spet posledica polivanje. Tak da začaran krog. Bomo vidli kak bo zaj na posvetovalnici z težo pa bom potem dalje razmišljala o tem. 

Jaz bi ji na tvojem mestu probala nardit 180, pa boš vidla kolk bo pojedla pa kak hitro bo spet lačna.

(No če bi se jaz ravnala po tem kaj piše na škatli od aptamila, bi mala mogla  v 3. in 4. mesecu pojest 180ml vode + 6meric = 200ml obroka. MAl zmedeno je vse to skupaj, ker sem primerjala te tabele na drugih znamkah hrane...tam je pa manjši obrok)

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
13.10.2007 13:48:12   
mateyka
matr, ko zdele berem vidim da moja tamala ful mal poje user posted image tam okol 100ml na obrok - sicer variira od 90 do 120 in kakih 2x na teden ma manijo in zmaže 160 v roku ene ure. a se vam to zdi premal?
papa na 3 ure, je pa mela zdej en obdobje 4-5 dni ko je jedla na 2 uri. sam gre spet na 3, včasih 4. večinoma med obroki spi kako urco in ponoč mi udari maraton 6 + 4 ure, včasih še kak dodatni 2-3 urni spanec prej al pa pol.
poliva skor nič (tud nikol ni ne vem kaj) in nehala je grdo jest, tko da kupčke podirat skor ni treba več. kolca pa še vedno skor vsak dan.
sicer je ful pridna, ne cmera, je vesela (se hoče pogovarjat z mamico in hoče da ji pojem, to se ji zdi ful kul user posted image ), raste, dobiva na teži in kr dost spi (kakor sem že rekla).

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
13.10.2007 14:38:29   
anja7
Najprej hvala vsem zalepe besede in objemčke.
Tašonka, tud jaz sem vesela, da mam zdej svojo družino in da se mamo vsaj zaenkrat mi trije ful lepo. Upam da bo tko tud ostal.
mateyka, pomoje da Inara čist dosta poje. Sploh k pravš, da lepo napreduje, da je dobre volje,... Mislm da se nimaš česa bat. Problem bi bil, če ne bi pridobivala na teži. Tko pa mislm, da se vse skrbi odveč.
Zvesta-upam, da se imate skrajno lepo.
SANEK1- tole s tv pa je neki bolšga. Vrjamem, da sta se fajn ustrašla.
Naš Tilen je pa danes sitn za popiuser posted image . Ful ga črvič, pa kakat ni mogu od včeri zjutri. Sicer se je prej posračkal do polovice hrbta, ampak zgleda, da ga še vedno matra. Ne morm vam povedat, kok sem že sita telih krčev in črvičenj. Evo spet morm šibat-alarm!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
13.10.2007 17:25:36   
mateyka
sej vem da je vse ok, če ji gre fajn, sam k mi vsi govorijo kok mal je (tud moja frendica k ma 6mesečnika mi je omenla, da je njen ful več pojedel) in tuki berem mate same požeruščke - pol začneš mal tuhtat, a ne? user posted image

drugač pa, anja7 - naša je mela iste bleme in mamo od, ko je bla stara 14 dni naprej sirup (daš 5 min pred jedjo). tuki na Švedskem mu rečejo Minifom (en taka bela sluzasta reč) in ji je ful pomagala, da je šlo vse skup hitrej naprej in da je manj bolel. zdej ga skor ne rab več, sam je bil pa nepogrešljiv. a je pri nas (Slovenija) tud kej podobnega? sej ne vem
upam, da bo to pri vama čimprej minilo, sej ko so večji, se to mal uredi user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
13.10.2007 18:05:18   
bojana2
mateyka tud moj poje okoli 90 - 120 ml čez dan, več sploh ne! Pa je star 2,5 meseca. Edino pred spanjem poje 150 in ponoči ravno tako. Drugače pa je na 2 - 3 ure. Pa ful lepo napreduje, je pravi debelušček user posted image  , tko da se ne sekiram kaj dost. Polivamo pa nič!! user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
13.10.2007 19:45:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Punce, a kupujete otrockom bolj hlace in majcke in te zadeve?Ker meni je se najbolj komot da je mali v bodiju in pajackuuser posted image ?

Men so majčke precej nepraktične, dokler so plenice, še zdej pr tamali mi je ful zoprno, ker je ful težko v njeni velikosti dobit kkšne pametne bodije. Drgač pa čez bodi pa hlače, ja. Mam rajš k pajacke.

Sanek
, spooky...user posted image

Freycha
, jaz dam malemu po občutu. Enkrat 150ml, drugič 180ml. Odvisno koliko časa že ni jedel in predvsem kako naglas se dere.user posted image

mateyka,
res malo poje tvoja pupa, ampak če je ona zadovoljna in pridobiva na teži, pol itak vse štima.user posted image

zvesta, upam, da imaš prečudovit dan!user posted image user posted image Nestrpno čakam na poročilo!user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3971
13.10.2007 19:54:05   
mateyka
oh, vsaj še eden, ki je zalit in mal poje (bojana2), mi je mal lažje user posted image
drugač pa o oblekcah - moj mož pravi, da so pajacki z podplatki zakon in da bi ji najraj sam to kupu (sam prej nismo vedl kaj nam bo sedlo in mamo zdej vsega po malem).
men grejo ful za živce tisti bodiji za čez glavco, ker ji ful ne sede, če ji neki čez glavo vlečem. uni na preklop so velik bolj praktični imo (pr tej starosti). in če ma majčko in hlačke, ji majčka vedno leze gor (pol ma pa nagi hrbet), tko da mi ni glih všeč - zgleda pa cute v njih, to je pa res user posted image mamo pa cca 25 stopinj v fletu, tko da ni nikol debelo (dvojno) oblečena..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
13.10.2007 19:59:34   
Anonimen
Mi imamo tud cca. 25 stopinj ima samo en bodi in hlače. Men so tud zakon bodiji na preklop in sem tud jezna, ker jih nimajo tud v večjih velikostih. Že za 68 jih komaj najdem, pa še to mi bo kmal prerasel, 74 pa pomoje ne bom več našla na preklop. Ker dokler mi otrok ne sedi, je res grozno bodi čez glavo vlečt.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3973
13.10.2007 20:09:55   
madejka
Helou!
Sem dans nardila malemu mini igralni center...user posted image Nimamo onega pravega, pa sem mu na kauč naštimala eno palco in gor obesla igračke. Ste me ve navduhnile, ki pravite, kak se vam otročeki lepo igrajo in pol zaspijouser posted image In evo ga zdaj, spi ko topek tu spodajuser posted image user posted image

Tud mene fuuuuulll firbca kak je zvesta preživela dan!user posted image

Jaz tud najraje oblačim v body in hlače s stopalci. Imamo pa bolj hladno - 22 stopinj in ima pod hlačami še zokne. So pa res zakon tile bodyi na preklop.user posted image Mi grejo tud majčke blazno na živce, ampak kaj češ, sem jih dosti dobila. Nosimo jih pa samo pod pajacom...

Tašonka bom malo porukala bratrance, če še ima keri Loste s podnapisi. Kero sezono pa rabiš. Tri so zdaj zunaj pa baje jih mislijo 7 vsega skup nardituser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
13.10.2007 20:10:48   
madejka
Navduhnile? Ki sem te to našla???user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako pogosto
qloq

Kako pogosto spremljate odajajo Big Brother?

vsaki dan ( od pon-ned) (28%)

ne spremljam(nikoli) (26%)

občasno( ko se dogaja kaj pametega) (11%)

me ne zanima ( dolgčasna odaja) (35%)

Število vseh glasov: 160

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!