|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
12.10.2007 11:22:59   
Kristina_1
Zvesta ne jamrat. Rajš se pohval kolk je lepo vse to štimat, pa kolk je fajn, k si boš lep nakit iskala za zraven, da bomo mal folš kolk ti je lepo, ne pa da se nam smiliš .

Sanek user posted image , lepe slikce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
12.10.2007 11:31:42   
SANEK1
Hvala punce, Živa se zahvaljuje zab komplimente.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
12.10.2007 11:43:30   
arijana..
Zvesta naj bo jutrišnji dan nepozaben, Izak bo pa itak blestel.

Kapica jaz se tudi ne spomnem, da bi bla kaj panična, je pa res, da je bla bol mini varianta poroke.

Rumba še dober, da sem vidla slike, mi je vsaj uspel župnika poklicat in se zmenit za datum.

Pa še to Ula, sta šle vidve slučajno iz P šele 24.7. ?

Drugače pa pomemben podatek, tamala končno dovolj pridobiva na teži, zato smo rešeni  tedenskih  tehtanj. Žal pa pridobiva tudi njena mama ( glede na količino pojete polente, se sploh ne čudim).

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
12.10.2007 12:21:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1

Tašonka a sling si že pr Špeli prakticirala? Kako se obnese?

Ja, samo sem ga kupila šele, ko je bila več kot 1 leto stara in sem jo samo na boku nosila v njem. Je bilo pa zelo pripravno, ker sem jo lažje nosila, saj se vozit ni hotla več, hodit pa tud še ni velik zmogla.

zvesta, jaz sem se tud narežala zdele temu filmčku.user posted image user posted image user posted image
Pa mirne živce danes in jutri!

Rumba, lušne slikice s krsta!user posted image Joj, jaz tud Lost gledam, sem končno dočakala novo sezono!

Sanek, jaz nobene slikce ne vidim.user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3879
12.10.2007 12:45:39   
Anonimen
arijana ja sma šleuser posted image

evo, sma ble zun, zdaj mi tule na roki spi, grem jo probat odložituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3880
12.10.2007 12:50:59   
Ronči
oooo,menivčasih kar mrak pada na oči!!!! minutko,samo minutko najmi da,prosim.....skus tečnari, roka me že boli od držanja, jem suho mrzlo hrano, zvečer ko jo počuva user posted image  pa pospravljam user posted image  neumnica!!!!
spi samo veni, pa ponoči (no to jo pa pohvalim), od 8-17 ure pa glodam suhe piškote, ker mi ne da kuhat!!!!!
ps. na kilah se ne pozna, jih ni prav nč manjuser posted image
na roki mam pa zihr vnet kak živeec, saj boli kotuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
12.10.2007 12:56:09   
bačko
Ciao!Mi imamo pa danes 3 mesece!user posted image user posted image user posted image user posted image
Bile sva vzunaj.Zdajle bova jedle potem pa nazaj ven!Ne vem kaj naj naredim z našo Žano!Dosti joka in sploh jo nobena igrača ne zanima.Če pa jo zanima jo zanimanje kmalu mine.Ko začne jokati jo vzamem v roko in utihne, jo položim na pojsteljo d abi se igrale začne jokati, jo ponovno dvignem in neha jokati.Skos bi bila po rokah.Nič ne morem narediti doma ker hoče biti gospodična kar naprej po rokah.Včasih sem že vsega sita in začnem kar jokati ker ne vem kaj naj naredim.Hrbet me boli pa še mišico na roki sem si nategnila.Pa saj se tolažim da bo kmalu bolje!
Ker ste toliko veliko napisale nisem nič za nazaj prebrala tako da se opravičujem ker nisem na tekočem z vami.
No lepo se imejte!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
12.10.2007 12:57:11   
bačko
Ronči sva na istem!user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
12.10.2007 12:59:38   
Ronči
user posted image  kot da bi sebe brala user posted image   edino kaj Klara ne joka ampak tečnari in "škripa"user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
12.10.2007 13:00:16   
Ronči
čestitke za 3 mesece user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
12.10.2007 13:02:19   
bačko
Saj bova preživele, a ne?Če so vse bova tudi medve!Zato pa greva zelo radi ven, da vsaj vzunaj zaspi!user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
12.10.2007 13:07:35   
Anonimen
se pridružujemuser posted image user posted image user posted image ma, saj ko bojo enkrat okol začeli šibat, se ne bojo hotli več cartatuser posted image a ni tkouser posted image

sem kar optimist auser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3887
12.10.2007 13:13:15   
Anonimen
aja lost....1. sezono sem gledla po tv, drugo sem dobla na cd-jih z neta sneto, zdaj 3jo pa tud morm staknt nekje, ker mi je ful prepozno....če tamala prej zaspi, se mi ne da čakat, če pa slučajno še rogovili do tedi, sem tak čist hin že in sam padem doluser posted image mi je pa bla 2. sezuna že mal tumač razvlečenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3888
12.10.2007 13:14:49   
Anonimen
Ronči in Bačko user posted image . Saj bo bolje, obljubim. Vse to mine. Sicer pridejo drugi problemi, samo ni tako hudo. Kmalu bomo imele več časa zase!

Mi gremo pa zdajle počasi (zelo počasi, ker traja, da se spakiramo user posted image ) v Celje. Prvič grem sama z obema nekam. Pravzaprav z vsemi štirimi, gresta še pesota. Sem kar nervozna, da ne bom mela kakšnega cirkusa, ker to pa čist živčna ratam za volanom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3889
12.10.2007 13:15:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

se pridružujemuser posted image user posted image user posted image ma, saj ko bojo enkrat okol začeli šibat, se ne bojo hotli več cartatuser posted image a ni tkouser posted image

sem kar optimist auser posted image

Je tko, je.user posted image Se bojo še hotli cartat no, samo ne več tolk.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3890
12.10.2007 13:16:42   
Ronči
user posted image  želim vam mirno pot

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
12.10.2007 13:24:35   
Anonimen
Evo, sva nazaj, tetra plenic ni treba več uporabljati, juhej. Ampak čuden filing je, ko ima samo pamperske..

Zdaj sem se nažrla riža, pa omake ker mesa sploh ne maram... user posted image   Zdaj pa kadim.. Mali pa v sobi spi user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3892
12.10.2007 13:26:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

user posted image  želim vam mirno pot

O, hvala.user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3893
12.10.2007 13:27:46   
Anonimen
Yankee, super za kolke!user posted image
A ti maš pa mal prirejeno tole ločevalno?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3894
12.10.2007 13:34:57   
Anonimen
Tašonka lepo potujteuser posted image joj, jaz tud ne vem kak bi sama šla kamuser posted image to o pakiranju mi je znanouser posted image user posted image pa komi en otrok, pa nič skomplicirana mat, pa traja cele cajte predn se rata od doma spravtuser posted image

yankee supr za kolkeuser posted image

ajvy kak siuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
12.10.2007 13:38:45   
Anonimen
Hvala.

Ja, sej pravim. Nisem prav delala včeraj, tako da v ponedeljek začnem. Z mamo,bom vsaj oporo imela user posted image user posted image user posted image

Jaoo, zavlačujeeeeem, pa še čips sem si kupila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3896
12.10.2007 13:39:26   
Ajvy
Zdravo vsem kako ste kaj....
Sem vas kar malo pogrešala, malo mi je tudi uspelo prebrati za nazaj...ampak ne vsega...počasi....
MI smo nekak kr kul....sem bila pa v takem podnu, da boh pomagi....sedaj sva samo na flašovju, če mam slučajno prepoln jošk, mi ga sprazne...se ne sekiram več, pa tudi navadila sem se že, mam svoj sistem in je papica en dva tri pripravljena...me je pa seveda to in ostale stvari , orenk udarl po žepu, da po domače rečeno nisem imela niti za zenf- to me je pa še dokončno dotolklo....no, ampak tudi to je šlo čez, ko sem po nekem čudu dobila porodniško nakazano mau prej.....
Da bi bila seveda mera polna, je poskrbel še moj oči, k me je obtožu da lažem, k je hotu ob pol devetih zvečet frizer pucat, pa sem jst rekla da ga ne bom, ker sem mu zadnjič rekla če ga bomo pa ni bil za- zdej pa jst nisem bla...pa me je veselo obtožil, da lažem na kilometre, ker oon pa povabila za pucanje freezerja ni slišal...seveda, razumljivo, da mi je še bolj vse dol padlo...sem se mu zahvalila za lepe besede....in odšla kavo pit- se pomirit....da ga vidite zdaj kako je sladek ko ve ,da ga je orenk usral.....
No, to je bilo v kratkem vse......al pa vsaj polovica....
zdej grem pa u miru kavo spit......
POgrešam mami, ona bi ga sigurno v kozji rog nagnala, pa tudi ne bi bili v takih čudnih odnosih, k bi ona vse porihtala........full jo pogrešam......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
12.10.2007 13:43:15   
Ajvy
Full hvala, k ste mislile na me, to mi zelo veliko pomeni.....user posted image

Čestitke za obletnice!!!!!Sploh ne morem verjeti kako čas hitro teče....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
12.10.2007 14:53:30   
madejka
Ajvy user posted image bogica, kaki tedn si imela. Ampak saj bo boljše! Verjamem, da v takih trenutkih najbolj pogrešaš mamo. Lahko se pa spomniš, kaj bi ona v tem primeru naredila in poskusiš sledit...
Lepo, da si se javila. Pa veš, da te pogrešamo!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
12.10.2007 14:56:55   
madejka
Yankee čestitke, da ste se rešli širokega previjanja! Mi imamo naslednji petek UZ in ga komaj čakam!user posted image

Loste sem tud jaz gledla po TV, pol mi je pa minlo, pa sem si z neta dol potegnila vse epizode do konca in vse pogledla... user posted image Ne morm jaz tak dolgo čakat na nadaljevanja.
Zdaj sem že Housa pogledla vse kar je do zdaj ven prišlo in Greyevo anatomijo tuduser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Ko otrok riše
Admin

Ko moj otrok riše, jaz največkrat:

vprašam, da mi pove kaj je narisal (36%)

okaram, česa ni lepo narisal (1%)

svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (1%)

narišem sam/a da vidi kako se kaj nariše (0%)

pohvalim, da se je zelo potrudil (61%)

ga spodbujam za drugačne dejavnosti (0%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!