|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  657 658 [659] 660 661   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
12.10.2007 13:47:31   
urška76
Joj kak sonček je zuni, jest moram bit pa notri user posted image . Naš mali je prav bogi, k mora skoz ležat. Se mi zdi, da me ma že poln kufr, k mu skoz najedam, da naj na nogo pazi. Zdaj trenutno sicer spi, sam je pa trajal celo uro, da je zaspal. Logično, saj nima bit od ničesar utrujen. In sem bila jezna sama nase, k sem ga hodila kregat, da ne sme noret po postelji, sam ne smem dans drugač ravnat, kot takrat kadar mu nič ne fali.
Sem pa vmes spekla višnjev štrudl, pa juho sem že skuhala in solato očistla. Zajček se že peče, jest pa pojem kos štrudla, po grem pa še krompir olupit.  Tako, da danes bo ornk kosilo. Za spremembo bo še sladica user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 16451
12.10.2007 13:55:42   
viv_
Urška - plavanje: pri nas pridejo ob uri tja, pa jih vaditeljica pobere, mi pa pol špegamo čez okno kaj delajo. Najprej se ogrevajo na suhem, vrat, pa rame, pa roke, pa tko naprej... potem grejo pa v vodo. To pa nisem nikoli gledala, ampak kakor pravi Mirna: mal imajo deske, mal kače. Potem jim namečejo v bazen ene igrače, pa jih tavhajo. Pa grejo se konjička na kači. Plavajo tudi vojačka (no, jest temu rečem mrtvak). Učilo se se delfinčka, tako da so skakali po bazenu pa z roko delali zamahe. Učer so plavali hrbtno. Največji žur je pa, ko se na koncu vsi primejo za roke, rečejo adijo in skupi skočijo v vodo.

Je pa to bazen, kjer jim je voda mal čez pas. Tko da ni panike, da bi kdo utonil. Naši bi se zmešal, če bi jo dal v Freda.

Tko, grem počas domov.

Pa nardila sem za M&Z darilo za Miklavža. Dobita fotoknjigo od počitnic, pa mal cukrov zraven! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 16452
12.10.2007 13:59:25   
urška76
Evo, kaj takega bi blo tud za našga verjetn bolš. Bo treba mal po Lj pogledat, če majo še kje kak plavalni tečaj za mulote. Edin, to, da ni staršev zraven je pr našmu vprašljivo. Se zna hitr skujat pa zjokat, k (njegove besede) me pogreša k me ni zraven. user posted image  

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16453
12.10.2007 14:06:48   
Žiga
Ko bi naši asi znali tako peti...

A zna pet al ne?

LP
Ž.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 16454
12.10.2007 14:09:34   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Sem pa vmes spekla višnjev štrudl, pa juho sem že skuhala in solato očistla. Zajček se že peče, jest pa pojem kos štrudla, po grem pa še krompir olupit.  Tako, da danes bo ornk kosilo. Za spremembo bo še sladica user posted image

mmmmmm... štrudl.....  pa zajček.... njami...user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 16455
12.10.2007 14:16:33   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Ko bi naši asi znali tako peti...

A zna pet al ne?

LP
Ž.

Dragi prepoved takih linkov. Mam čist solzne učke, pa še za malenkost bolj mi iz nosa teče.  Ej ampak mala pa res obvlada. user posted image
Čeprav...

Murkotu pa tud do kelen ne seže user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 16456
12.10.2007 14:30:29   
Nogavica
Evo, Živa je že spet izpustila dopoldanski počitek v vozičku, zdaj pa že v postelji ovčke šteje. Sva pa bili zunaj 3 ure s še dvema kolegicama in njunima user posted image .

Tašče? Kaj bi govorila, saj sem že pred časom napisala, kako je pri nas user posted image . Drugače pa ima tudi Živa 3 dedke in babice, ker sta mojadva ločena. No, z mojim očetom in njegovo družino nimamo veliko stikov, tako da ne vem, če bo glih hitro pokapirala, da so tudi oni njena familija. Moj oče namreč ne kaže nekega velikega navdušenja in interesa za Živo, jaz pa se mu tudi ne mislim klanjat.

Drugače pa zna po novem Živa oponašat petelina (kikiki), ovčko (be be be), psa (auauaua), in zna reči papiga user posted image  (pa pa). Danes je videla sosedovega psa in začela delat auauaua. Vse to se je "naučila" v enem dnevu, odkar ima kartonko z živalmi, ki ima ob strani gumbe z živalskimi zvoki, ki se oglasijo, če na njih pritisneš.
Danes sva se z user posted image  tudi slišala preko videotelefonije, ker je hotel videt Živo in se mu je ful smejala, potem pa mu je dala lubčka (polizala ekran od telefona user posted image ).
Na sprehodu ali doma pomaha v slovo samo izbrancem, pa še ti so navadno vsi moškega spola.

Zdaj pa grem listat nazaj in iskat tiste jedilnike, ki mi jih zadnjič niste hotele pomagati najti.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 16457
12.10.2007 14:36:12   
ircica
Danes sem pa jezna. Sem klicala mojo predporodno G, da se naročim in lepo prosila, naj me naročijo zjutraj, ker nimam varstva. Sestra reče da zjutraj pa nima nič prosto. In še enkrat ponovim, da mi je čisto vseeno, če me naroči ta ali naslednji mesec, sao da je do pol devete. Ker nimam varstva in ga lahko samo zraven pripeljem.
"Kaj vi bi ga ZRAVEN na pregled pripeljali????" kot da je to moj originalni predlog in želja in bi rada, da mu še učno uro naredi. Ampak je hitro našla jutranji termin, ko ji je grozilo, da bo mali zraven.

Ampak me jezi, da cel svet dela po sistemu, da bo otroka že kdo pazil. Nima cel svet upokojenih babic, ki imajo čas in željo vnuka pazit. In, čudo čudno, moj partner dopoldne, ko ima ga. G ambulanto, dela.

Čeprav pri zobozdravniku je že bil poleg, pa še prav priden je bil.user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 16458
12.10.2007 14:37:07   
Nogavica
Jaz pa vsakič znova jočem kot zmešana ob njem:

http://www.youtube.com/watch?v=47G5pejQ9Nk

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16459
12.10.2007 14:40:33   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

O končno dinarčki user posted image user posted image

jaaaa! user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 16460
12.10.2007 14:41:05   
krfjolca
Sem že prej gledala tole punčko, ja :)
Ful je luštna.
Tole je pa zmagovalec tekmovanja:

http://www.youtube.com/watch?v=K_5W4t_CBzg&mode=related&search==

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 16461
12.10.2007 14:41:07   
ircica
Nogavica, Kostja ima pa-pa rezerviran za obiske, ki so po njegovem predolgi. Kar začne navdušeno mahat, ko se samo po hodniku odpravijo.

Na sprehodu pa z dolgim oooooooooooo pozdravljava:
1) druge vozičke, še posebej če so v njih punčke
2) mlade natakarice in prodajalke, če ga one prve pogledajo
3) naključno izbrane stare gospe
4) zanemarjene starejše moške (daljša je brada, daljši je ooooooo)

Včasih pa me zafrkava in se dere tata tata tata za primerno starimi moškimi. 

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 16462
12.10.2007 14:45:11   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Ampak me jezi, da cel svet dela po sistemu, da bo otroka že kdo pazil. Nima cel svet upokojenih babic, ki imajo čas in željo vnuka pazit.

user posted image user posted image user posted image  se strinjam, jaz imam na razpolago samo eno babico in enga dedka in noben od niju še ni v penziji user posted image .

Na zavodu za zaposlovanje so mi že rekli, da si moram varstvo zrihtat,  pol mi ga pa naj kar oni, če so tak blazno pametni user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 16463
12.10.2007 14:46:53   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

O, res? On je zmagal? No, super! Jaz imam vedno kurjo polt in user posted image  ko ga slišm (kot sem že prej napisala user posted image ).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 16464
12.10.2007 14:49:12   
Zamima
mislim, kaj takega user posted image user posted image , pa kaj je z ljudmi? :

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20071012_3107501.php

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16465
12.10.2007 14:50:25   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Zdaj pa grem listat nazaj in iskat tiste jedilnike, ki mi jih zadnjič niste hotele pomagati najti.

Sem bila optimist in upala, da se me bo katera vendarle usmilila in mi postregla z linkom user posted image . Nič, zdaj pa grem res iskat user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16466
12.10.2007 14:57:03   
Nogavica
Kako se nisem tega prej spomnila user posted image user posted image user posted image  - sem v Google vpisala "Zamima jedilniki" in mi je vrglo točno tisto stran, ki sem jo iskala user posted image user posted image user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16467
12.10.2007 14:58:40   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Kako se nisem tega prej spomnila user posted image user posted image user posted image  - sem v Google vpisala "Zamima jedilniki" in mi je vrglo točno tisto stran, ki sem jo iskala user posted image user posted image user posted image .

mene še stric Google najde user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16468
12.10.2007 15:02:38   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Sem že prej gledala tole punčko, ja :)
Ful je luštna.

Sem jo vidla ravno včeraj.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 16469
12.10.2007 15:04:20   
Nogavica
Skoraj bi pozabila:

Anže, Ted in Nik, vse najboljše za 11 mesecev user posted image user posted image user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 16470
12.10.2007 15:42:57   
marella1
Čestitke Anže, Nik in Ted za 11 mesecev!!!

user posted image  user posted image  Neja za prespano noč. Mi smo še zeeelo daleč do prespane noči!

user posted image  user posted image  zate MucaMaca. Ne obupaj, pa me rukaj na RR bomo fejst držale pesti.

user posted image  user posted image  za Mirno, res fejs punca. Mislim, da bo naslednja Sara Isakovič

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16471
12.10.2007 15:45:08   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Jest mam pa zdej misijo user posted image

Sej veste, da smo eni potepuhi in smo rekl, da gremo en vikend v decembru na Dunaj, mal gledat, kako majo vse lepo in tko. Ker bomo za krompirjeve počitnce doma, pa bomo šli mal v veseli december... In zdej je cela štala s prenočiščem. Poslala sem že ene 20 mailov (ker hočmo pa apartma) pa je vse zaseden user posted image

Sporoči mi datum, če želiš in če imate še kakšne posebne želje. Bom pogledala v sistem, ki ga imamo v službi. mOgoče se pa še najde kaj.

LANA 13.11.2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16472
12.10.2007 18:54:34   
viv_
Marella sem že dobla, hvala. Ful sem vesela. Lep apartma, čist v centru, pa sam 55 Eur na noč. Pa še lastnica govori hrvaško user posted image

Mama viv je pa vsa lepa, svetleča, dišeča, redi za v gledališče. user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 16473
12.10.2007 20:44:59   
Anonimen
Mene pa tolk glava boli, da sem vas prišla samo pozdravit...zdaj grem pa malo pred tv in potem spat...pa upam, da bo palček jutri spal do 8.30 tako kot vse te dni...grem pa stavit, da bo že ob 7 pokonci...vseeno boljše kot budilka ob 5ih...

Nočko

LP

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 16474
12.10.2007 21:39:45   
Aja1
Kje pa ste? Smo bile že čisto na dnu seznama. user posted image

Neja pa zdaj v spanju full kašlja. Pojma nimam zakaj, ker čez dan niti 1x ni zakašljalauser posted image user posted image

Barby, naj glavobol čimprej mine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  657 658 [659] 660 661   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  657 658 [659] 660 661   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Celulit
darja72

ne (6%)

malo (29%)

kar nekaj (35%)

veliko (18%)

ogromno (12%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!