|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  656 657 [658] 659 660   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
12.10.2007 8:53:45   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Max, svaka ti čast user posted image ....pri nama je obveljala njegova user posted image . Kadar se gre za to temo, vedno zmaga on (nikoli ne popusti user posted image ).

u ne zdej se pa ne dam več..me je parkrat tako našopal, da ne bo nič delal pri njih in popravljal kšno stvar in pomagal takrat ko sva mi2 zraven, ker pol smo tam cel popoldan in jest fašem skorej živčni zlom, ker naju njegova mat kr ignorira ko se daje s tamalo in naju čisto ignorira...pa kr gresta v sobo kjer nobenga ni in pol, rada še clo zadirčna če ji  moj kej reče, tko da teli časi so minili...se ne dam več

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16426
12.10.2007 8:55:40   
viv_
Jutro user posted image

krfjola - kok si važna. jest ti maham učer, ti pa nič.. pa mim mene si se pelala, tam na mostu čez Kokro okol pol 4 user posted image

A sem lahk važna - učer so mi Mirno ful pohvalil na plavanju, kok je dobra in da ji gre hrbtno ful dobr. In to tm u garderobi pred vsemi starši. Sem bla večja od moža, ha ha user posted image

Pr nas sem pa jest taka, da bi skoz nek okol, tastarmu pa paše bit doma. user posted image  No, tudi meni vedno bolj. Pa z mojima taščama mam tut sam jest stike. Če bi nanga čakala, da bi poklical ali mamo ali očeta bi že zdavnej pozabili na nas.

Sem pa vzela gledališki abonma letos in pazite to zasedbo: moja malenkost, moja mami, svakinja, tašča2 in od svakinje tašča user posted image  V stilu 5žensk.com user posted image  Ampak se bojim, da bom zaspala v avtu.

Zdej pa še uradni del:

ČESTITKE VSEM 11-MESEČNIKOM!!!!!

Mucamaca, držimo pesti za +. Enkrat sigurno bo!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16427
12.10.2007 8:58:25   
max81
A sem lahk važna - učer so mi Mirno ful pohvalil na plavanju, kok je dobra in da ji gre hrbtno ful dobr. In to tm u garderobi pred vsemi starši. Sem bla večja od moža, ha ha

user posted image user posted image user posted image user posted image  Mirna

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16428
12.10.2007 8:58:33   
Aja1
Bravo Mirna user posted image

Viv, koliko  tašč pa imaš ti?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16429
12.10.2007 9:08:37   
max81

Bravo Mirna user posted image

Viv, koliko  tašč pa imaš ti?

to sem jo pa tud jest že hotla enkrat vprašatuser posted image

in bomo kero rekle, zgleda, da ostale novembrke še veselo drnohajo v toplih posteljahuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16430
12.10.2007 9:21:38   
Aja1
No, pa rečmo.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16431
12.10.2007 9:22:34   
Aja1
Max, sem ti hotla že enkrat napisat. Moj je reku, da tvojga na videz pozna iz PPE. A je tvoj hodil v Tacen v srednjo šolo?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16432
12.10.2007 9:24:13   
viv_
Moje tašče:

mam 2 user posted image  Od tastarga starši so ločeni in na novo poženjeni. Tako da imam taščo1 (mama od moža), ker je zraven tast2 in tast1 (oče od moža) s taščo2.

Super je pa to, da se obe tašči kvalificirata tudi kot super babici. user posted image  In tko je zanč Mirna v vrtcu razlagala, da ma 3 babice user posted image .

Zakomplicirani smo, vem. No, naša familija ne, mi smo vsi po reglcih, ampak od tastarga. user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16433
12.10.2007 9:25:38   
max81

Max, sem ti hotla že enkrat napisat. Moj je reku, da tvojga na videz pozna iz PPE. A je tvoj hodil v Tacen v srednjo šolo?

ne moj je šel po končani srednji šoli pol v tacen..je naredu prekvalifikacijo, drgač je strojnik

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16434
12.10.2007 9:26:57   
max81
uuu viv tole s taščami pr vas je pa čisto en mejčken kompliciranouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16435
12.10.2007 9:29:51   
Žiga
Klik: Šala dneva

LP
Ž

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16436
12.10.2007 9:45:45   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

ne moj je šel po končani srednji šoli pol v tacen..je naredu prekvalifikacijo, drgač je strojnik

ja, je rekel, da se ga iz Tacna ne spomni.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16437
12.10.2007 9:46:28   
Aja1
Naša je odspala celih 15 minut in je zdaj še bolj sitna.user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16438
12.10.2007 10:09:28   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Jutro user posted image

krfjola - kok si važna. jest ti maham učer, ti pa nič.. pa mim mene si se pelala, tam na mostu čez Kokro okol pol 4 user posted image

Sorči user posted image  
Sem se ravno v službo peljala. Zadnje dni sem malo bolj v oblakih. Ne, ker bi bila važna, ampak ker sem nenormalno utrujena user posted image . Mam poln kufer vsega. user posted image

Danes je bila od 1h do 5h zjutraj žurka. Spala sem vsega skupaj 3 ure user posted image . Za povrh je tamau zjutraj tulil 1 uro skupaj. Čisto nič mu ni pasalo, karkoli sem naredila je bilo narobe. Pa ne oblečt, pa ne jest, pa ne knjigico brat, pa ne skozi okno gledat, pa ne pa ne pa ne. Na koncu je bil že brez glasu, jaz pa že napol butala z glavo ob zid. Prav v jok me je spravil, ker nisem več vedela, kaj naj naredim. Zdaj je pa v redu. Sedi pri mojih nogah pod mizo in sortira fascikle ... user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16439
12.10.2007 10:10:30   
max81
naša pa še ni nič spala, zdejle bova še jogurt pojedli, pol jo bom pa dala mal spat, ker če ne je kotuser posted image , če ne gre spat...je včeraj popoldan zaspala, pa se je tečna zbudila, ker je en sosedov otrok sedel v avtu in prov fino trobil¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸, ¸ja v¸al¸da p¸ol se¸je ¸pa zbudilauser posted image

joj ZDEJLE JE MELA PIKICA PRTSTE na tipkovniciuser posted image user posted image

Žiga teli pa so face, kje so jih najdl, en večji model od dugegauser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16440
12.10.2007 10:15:16   
majas
Najprej vsem mesečnikom čestitke, jap taglavno pride čez en mesec

Viv res čisto majčkano zakomplicirano, a vglavnem da sta obe OK je pa najpomembnejše user posted image

Jaz se nisem grela v topli pojstli, mi je uspelo kavico spiti, kaja se je igrala, zdaj spet leta tu okoli mene,,, pa moj pride počasi iz službe, bo prej končal in sem prav vesela... Upam da kam gremo ko je tako lepo vreme, če ne se bomo pa še mi kregali ...

Aja1 ne pusti se...  boš samo trpela... Mora tudi tvoja obvladati in  . (se vidi da sem piko povdarila) ! user posted image

Žiga hvala za smeh

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16441
12.10.2007 10:29:08   
urška76
Oj!
Našmu falotugre definitivno na bolje. Dans že ni več tok priden kot prej dva dni. No še vedno ni za kritizirat user posted image . Zdajle gleda ledeno dobo 2. Sam on bi se s plastelinom igral, pa risal bi, pa z avti bi se igral. Same take stvari, pri katerih se ne leži, on mora pa pazit na nogo. Pa problem pri njem je, ker ima očitno visog prag bolečine. Ima tako nogo, da mene samo boli, ko jo pogledam, on pa kar skače po njej in nič ne šepa. user posted image . No če se pa spomni, da ima povito, pol ga moram pa tud za mizo na zajtrk nest. user posted image  
Viv zdele k si se pobvažla z Mirno (BTW user posted image user posted image  Mirna), kako zgleda plavanje pri vas. Na difu se sam neki igrajo, pa v fredovih obročih so. Pa našmu gleh ne paše preveč. On bi plaval, ne pa se namakal. No jutri itak odpade plavanje, si mora nogo pocajtat prej do konca.
Ženske smo lahk fovš viv a ne. Ona ma dve tašči, pa obe super, me mamo pa z eno probleme. user posted image  No sej moja je tud čist super, kadar je ne vidim user posted image  Lubiko sori, sam sej veš za vse pomisleke, ki jih imam. No pa roko na srce tud moj nima glih idealne tašče, ampak je kar ok se mi zdi. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 16442
12.10.2007 10:29:12   
max81
evo jest sm našo pikico napakirala v postlo, zdej bomo pa vidl, za kolko časa bo miruser posted image , upam, da vsaj toliko da pospravim kuhinjo in pomivalca....sem ravnokar ptiča vrgla mal na luft, v 5minutah je tolk perja natresla, da sm mogla še po tleh pospravt, pa ravno včeraj je blo pomitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest tud ne vem kam bi šli popoldan, najraj bi šla mal v gozd, sam ne vem koko se bo vozit po gmajni z vozomuser posted image ....za kostanje smo verjetno že prerpozni, sam kaj ko prej nikakor nismo prišli z mojmu skup, ko je bil skoz na šihtuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 16443
12.10.2007 10:32:19   
max81
Ženske smo lahk fovš viv a ne. Ona ma dve tašči, pa obe super, me mamo pa z eno probleme.

sem sam čakala kera bo to napisalauser posted image user posted image user posted image , sej drgač je moja tud ok, dokler ne postane ustrežljiva da je že kr nadležna in pa vsiljiva

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16444
12.10.2007 10:34:31   
max81
mi imamo pa zdej fazo metanja dude po tleh, počutim se kot pes, ki mora non stopl letat za dudo, ker če ne se dere kt utrganauser posted image , zdejle je že čist v transu, sam duda ji je manjkalauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16445
12.10.2007 10:37:53   
max81
kam je pa Aja ušla??????

pri nas pa podirajo star hotel, no končno se je nekaj premaknilo, bil je namreč zapuščen enih 15 let sigurno, zdej pa ne vem kaj bodo naredil??

sem mislila, da bo ful ropotalo in se kadilo, pa se sploh nične sliši pa sanujemo čisto zravenuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16446
12.10.2007 11:15:35   
Zamima
a ve katera, če je bil danes starševski nakazan? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16447
12.10.2007 11:53:40   
ircica
ja, so že denarci na računu

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 16448
12.10.2007 12:49:42   
Aja1
Max, a imava isto taščo? user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 16449
12.10.2007 12:50:37   
majas
O končno dinarčki user posted image user posted image

Jaz grem samo eno pedikuro nardit potem pa šibamo tudi mi v mesto in na svež zrak, Kaja pa je ravno omagala in zaspala. Jupiii

To glede tašč pa sem tudi jaz čakala katera bo napisala... ah ja, bo že... user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 16450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  656 657 [658] 659 660   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  656 657 [658] 659 660   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Adaptirano mleko
kepica

Katero adaptirano mleko uporabljate?

Aptamil (50%)

Hipp (12%)

Milumil (4%)

Comformil (2%)

Novalac (24%)

Babylove (8%)

Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!